Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
DamoN

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από DamoN »

Psaras έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 22:44 Ο ΑΜΠΑΛΑΕΑ καταφέρεται εναντίον του Τσαλόπουλου, Χατζόπουλου, Τριλυράκη, Μαλλιού και Στεργίου. Ουσιαστικά στηρίζει την νυν διοίκηση του ΑΣ και τις οποίες αποφάσεις της. Ως τώρα χωρίς υπεκφυγές Θ4 και ΑΜΠΑΛΑΕΑ διάλεξαν πλευρά (Μυστακίδη). Οι Δυτικές Συνοικίες είναι υπέρ Ιβάν (;) και οι υπόλοιποι προς το παρόν κρατούν μια ουδετερότητα. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
Ετσι τα ξέρω και εγώ
These users thanked the author DamoN for the post:
Psaras
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Psaras έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 22:44 Ο ΑΜΠΑΛΑΕΑ καταφέρεται εναντίον του Τσαλόπουλου, Χατζόπουλου, Τριλυράκη, Μαλλιού και Στεργίου. Ουσιαστικά στηρίζει την νυν διοίκηση του ΑΣ και τις οποίες αποφάσεις της. Ως τώρα χωρίς υπεκφυγές Θ4 και ΑΜΠΑΛΑΕΑ διάλεξαν πλευρά (Μυστακίδη). Οι Δυτικές Συνοικίες είναι υπέρ Ιβάν (;) και οι υπόλοιποι προς το παρόν κρατούν μια ουδετερότητα. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
Ίσως για αυτό δεν θέλαμε το γήπεδο δυτικά όταν είχαμε παλαιότερα την κουβενα για το που θα μπορούσε να γίνει το νέο γήπεδο.

Πως και τους ξέφυγαν οι παλαίμαχοι δεν ξέρω, μάλλον εκ παραδρομής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Παρ 01 Αύγ 2025, 22:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Мир for the post (total 2):
Psaras, Apil44
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Έχω πολύ μεγάλη περιέργεια να δω το τι κλίμα θα υπάρχει στο γήπεδο την Πέμπτη.

Ο κόσμος πλέον δυστυχώς έχει χωριστεί σε στρατόπεδα.

Μακάρι να μην την πληρώσει αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά η ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Κάποτε λέγατε :ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τα πρωταθλήματα..
Μάλλον σωστό ήταν , γιατί μόλις πήρατε πρωταθλήματα γίνατε γαύροι. Χειρότεροι από γαύρους σε ορισμένα θέματα.
Είναι προφανές οτι αυτό το πράγμα δεν είναι ΠΑΟΚ, ή δεν είναι ΠΑΟΚ όπως τον ξέραμε.
Το πιο πονηρό φυσικά είναι το όμορφο: Δεν παίρνω θέση υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς!
Ποια είναι η μία και ποιά είναι η άλλη πλευρά ρε;
Η ιστορία αυτή φυσικά δεν ξεκίνησε πριν δυο μήνες. Εχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια. Με πολυιδιοκτησίες, με λιμάνια κ.λ.π
Ούτε ο Ιβαν με νοιάζει, ούτε πόντιος είμαι , ούτε ξερω από τεμετερα και τραντελληνες.
Αλλα αν αυτό είναι ΠΑΟΚ αν εσείς είστε ΠΑΟΚ, τότε εγώ δεν είμαι ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση.Σε κανένα γήπεδο δεν θέλω να σας έχω δίπλα μου , ούτε καν στο καφενείο απ'τη νόβα.
Γκολφ θα βλέπω ρε , αλλά σαν εσάς δεν θα γίνω ποτε.
υ.γ : και αν κάποιοι παρεξηγηθείτε απ'το ποστ θεωρωντας που δεν αφορά εσάς, τότε δεν αφορά εσάς.

Μπαν ξεμπαν δεν έχει σημασία, μπαναρομαι μόνος μου όχι μονο από το paokmania, αλλά από την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Καληνύχτα
These users thanked the author Χωρικός for the post (total 15):
Мир, ASTNORD2, renegade, theodoros, makedonas1926, paok apo epilogi, WeWillRockYou, keep_paokizein, anpanman, ΑΜΠΑΛΑΕΑ and 5 more users
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Εγω θα πω οτι το πραγμα εχει γυρει αρκετα κατα του ΑΣ αλλα μην τραβατε ολα τα φυλα σας ακομα. Την παρασκευη θα ξερουμε. Το καλο που τους θελω.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δε μας έφτανε που ο ΑΣ φέρεται χυδαία κατά του κόσμου του ΠΑΟΚ και το παίζει και θύμα

Έχουμε και τους συνδέσμους να αποδεικνύουν την εδώ και χρόνια γνωστή ανυπαρξία τους μη μπορώντας να πουν τα βασικά

Συγχαρητήρια σε όλους

Κάθεται ο κάθε οπαδός και χαλάει την υγεία του για να έχουν άποψη και συμφέροντα ολοι αυτοί οι ακατάλληλοι

Ο κόσμος δεν χωρίστηκε σε στρατόπεδα

Τον κόσμο ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΕ σε στρατόπεδα ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ο χυδαίος ΑΣ

Από το πρώτο δευτερόλεπτο της 16ης Ιουνίου γράψαμε ρητά τι έγκλημα κάνουν και τι φωτιά βάζουν στο σύλλογο οι... αδικημένοι του ΑΣ

Χυδαίοι είναι απλούστατα γιατί το κάνουν ύπουλα και θα θερίσουν άλλοι, ό,τι αυτοί σπέρνουν.

Ρε ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ ακόμα και για το προπατορικό αμάρτημα να είναι υπεύθυνος ο Σαββίδης, φέρτε τον ΕΓΚΑΙΡΑ και ΕΓΚΥΡΑ προ των ευθυνών του προτού βάλετε επί ενάμιση γαμημενο μήνα τον κόσμο να άγεται και να φέρεται από φήμες, ψεμματα του άτυπου γραφείου τύπου και υπεκφυγες.

Έχετε και το θράσος να μιλάτε για αποκαλύψεις.

Έπρεπε πρώτα να πέσει χορηγία για να βρείτε μικρόφωνο να κάνετε αποκαλύψεις για τα λάθη του Σαββίδη;
These users thanked the author Equalizer for the post (total 19):
Χωρικός, DonnieMcGrath, Psaras, george188, dionisisbasi, ASTNORD2, eorptol1, astral, giaxxo, navigator11 and 9 more users
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

trouman έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 22:44
Caballo Viejo έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 22:37 Τραγέλαφος.
Πάει να δει τον Βρούτση η ΠΑΕ για το Καυτοτζόγλειο, ενώ δεν έχει υπογράψει τίποτα με τον ΑΣ. Κίνηση απελπισίας μου φαίνεται αυτή.
Δυστυχώς άνοιξαν μόνοι τους τον δρόμο στον Μυστακίδη, όταν προκάλεσαν τον Ερασιτέχνη να πάει να βρει χρηματοδότη.
Από την άλλη ο ΑΣ δεν ξέρουμε τι έχει υπογράψει με τον Μυστακίδη, έναν άνθρωπο που δεν έχουμε ακούσει ούτε τη φωνή του, για να μας πει τι θέλει από τον ΠΑΟΚ;
Κι εμείς από κάτω ανενημέρωτοι και διχασμένοι. Άντε να δούμε που θα βγει όλο αυτό.
Σιγά μην ξεκίνησαν όλα από τα λόγια του Κυρ.

Το πιστεύεις όντως αυτό; Μέσα σε τόσο λίγες μέρες έφεραν τον κόσμο πάνω κάτω;

Αλήθεια τα πιστεύετε αυτά τα πράγματα;

Εδώ το στήσιμο φαίνεται μελετημένο από καιρό, με πολλούς καλοθελητες στο κόλπο...
Δεν το αποκλείω καθόλου να είναι έτσι. Ούτε ακούστηκε ξαφνικά το όνομα Μυστακίδης. Όμως αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι η ΠΑΕ λειτούργησε αφελώς.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Εγώ υποπτεύομαι ότι τα βαριά χαρτιά δεν έχουν πέσει ακόμα στο τραπέζι...

Επίσης, ότι εμείς τρωγόμαστε και τρώμε τα λυσσακα μας εδώ πέρα, ενώ δεν ξέρουμε ούτε το 10% του τι παίζεται και έχει παιχτεί.

Ή του τι μπορεί να έρχεται.

Υπομονή, ηρεμία και όχι φανατισμός.
These users thanked the author bane1980 for the post (total 5):
Mīngus, alexgarcia6, embuji, smoothcriminal1926, boogeyman77
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Equalizer έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 22:53 Δε μας έφτανε που ο ΑΣ φέρεται χυδαία κατά του κόσμου του ΠΑΟΚ και το παίζει και θύμα

Έχουμε και τους συνδέσμους να αποδεικνύουν την εδώ και χρόνια γνωστή ανυπαρξία τους μη μπορώντας να πουν τα βασικά

Συγχαρητήρια σε όλους

Κάθεται ο κάθε οπαδός και χαλάει την υγεία του για να έχουν άποψη και συμφέροντα ολοι αυτοί οι ακατάλληλοι

Ο κόσμος δεν χωρίστηκε σε στρατόπεδα

Τον κόσμο ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΕ σε στρατόπεδα ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ο χυδαίος ΑΣ

Από το πρώτο δευτερόλεπτο της 16ης Ιουνίου γράψαμε ρητά τι έγκλημα κάνουν και τι φωτιά βάζουν στο σύλλογο οι... αδικημένοι του ΑΣ

Χυδαίοι είναι απλούστατα γιατί το κάνουν ύπουλα και θα θερίσουν άλλοι, ό,τι αυτοί σπέρνουν.
Γνωρίζεις εκ των έσω όλες τις πληροφορίες για το τι πραγματικά συμβαίνει και αναφέρεστε έτσι στον ΑΣ;

Έχει δείξει στο παρελθόν ο ΑΣ κακά δείγματα γραφής ; Σε παρακαλώ τουλάχιστον πες ξεκάθαρα ότι δεν είσαι αμερόληπτος.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Στην σελιδα 211 εχω αναλυσει την ανακοινωση των ανατολικων (οι υπολοιποι που λες) η οποια τοτε μου ειχε προκαλεσει εντονη εκπληξη

Κατα την προσωπικη μου οπτικη, ναι ειναι ουδετεροι

Πλην ομως για τους περισσοτερους εδω που ειναι εντονα υπερ Σαββιδη, δεν θα τους ελεγα και ουδετερους

Τοτε το επισημανα, και φανηκε σημερα απο την ανακοινωση ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Οι δυτικοι ειναι οι μονοι που δηλωσαν ξεκαθαρα κατα του ΑΣ θεση με οτι συνεπαγεται αυτο..
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Εμφύλιος στα 100 χρόνια μόνο ο ΠΑΟΚ !
Το ζούμε θεέ μου ;
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Мир έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 22:49
Ίσως για αυτό δεν θέλαμε το γήπεδο δυτικά όταν είχαμε παλαιότερα την κουβενα για το που θα μπορούσε να γίνει το νέο γήπεδο.

Πως και τους ξέφυγαν οι παλαίμαχοι δεν ξέρω, μάλλον εκ παραδρομής.
Στην ανακοινωση τους στις 16 Ιουλιου που αναφέρω παραπανω, ειχαν φωτογραφησει και τους παλαιμαχους
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Οι πληροφορίες που σχολιάζω είναι ΟΛΕΣ δημόσιες και διαθέσιμες σε όλους.

Τι ακριβώς εκ των έσω να επικαλεστώ;

Ότι μας προσβάλλει χυδαία ο ΑΣ είναι καμία νέα πληροφορία στα αυτιά σου;

Ότι άνοιξε, έστρωσε και τσιμεντωσε τον δρόμο για να χωρίσουμε σε στρατόπεδα είναι κάποιο κρυμμένο μυστικό;

Ότι ενάμισι μήνα τον κάλεσαν ΟΛΟΙ οι ανώνυμοι οπαδοί ΚΑΙ γνωστοί παράγοντες να απαντήσει ΓΙΑΤΙ έκανε το τρύπημα που έκανε και μόλις τώρα ΘΙΓΜΕΝΟΣ ΚΙΌΛΑΣ βγαίνει και λέει ότι θα κάνει αποκαλύψεις;

Γιατί δεν τις έκανε ΠΡΙΝ τη γελοία προσβλητική για τη νοημοσύνη μας ανακοίνωση της 16ης Ιουνίου;

Γιατί ακόμα και ΜΕΤΑ από όλα όσα έγιναν δεν λέει ρητά τι εγγυήσεις θα θεωρήσει δέκτες;

Γιατί ξέραμε ΟΛΟΙ μέσα από όσα έλεγε το Μετροπολις τι ακριβώς θα αποφασιστεί στην πρόσφατη ΓΣ του ΔΣ, δέκα μέρες πριν γίνει η ΓΣ;

Γιατί διέδιδαν οπαδοί τι χορηγίες ΘΑ πάρει ο ΑΣ με το ακριβές ποσό αλλά λάθος το... όνομα του χορηγού;

Γιατί δεν κάλεσε τον Σαββίδη να αναλάβει τις ευθύνες του ΜΗΝΕΣ πριν, όταν είχε αποφασίσει ότι θέλει να βρει άλλον "επενδυτή"; Ώστε να μας έχει ΟΛΟΥΣ συμμάχους;

Εγώ από το πρώτο γαμημενο δευτερόλεπτο τον ΑΣ κράζω όχι τον Μυστακίδη

Άμα αυτοί θεωρούν εαυτόν ένα και το αυτό είναι δικό τους πρόβλημα.

Κανένα στρατόπεδο δεν διάλεξα

Το ότι ο Μυστακίδης έρχεται ύπουλα και παρασκηνιακά χρησιμοποιώντας το χειρότερο δυνατό ΜΜΕ και ύποπτες διαδικασίες για να παρει την ομάδα με το ζόρι είναι μεν άσχημο και ελεεινό, αλλά είναι στα όρια της σκληρής επιχειρηματικής συμπεριφοράς. Θα κριθεί από την ιστορία στο μέλλον. Ο ΑΣ κρίθηκε ήδη.

ΟΤΙ στραβό κι αν έχει κάνει κ Σαββίδης
ΤΙΠΟΤΑ δεν δικαιολογεί το τρύπημα του ΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ο κόσμος ΔΕΝ είναι Σαββίδης. Δικαιούται σεβασμό, αλήθειες και ξεκάθαρα πράγματα. Όχι πουστιες συνδιαλλαγές με ΜΜΕ και μερίδα οπαδών και πραξικοπήματα με το στανιό.

Χίλιες φορές φτωχός χωρίς κανένα Σαββίδη/Μυστακίδη πάρα ΣΚΟΥΛΗΚΙ
These users thanked the author Equalizer for the post (total 16):
Taseos, eorptol1, navigator11, giaxxo, kotorla4, stazath4, theodoros, PAOKevolution, paok apo epilogi, WeWillRockYou and 6 more users
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Παιδιά μην το ψάχνετε.
Το ποιος είναι με ποιον είναι τελείως ανούσιο.
Το μπρα ντε φερ είναι μεταξύ των δύο δισεκατομμυριούχων.
Μόνο απ' αυτούς θα εξαρτηθεί στο τέλος.
Η επικοινωνία, τα άρθρα, οι κραυγές, τα σεντόνια, όλα είναι για λαϊκή κατανάλωση.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

trouman έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 22:44
Caballo Viejo έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 22:37 Τραγέλαφος.
Πάει να δει τον Βρούτση η ΠΑΕ για το Καυτοτζόγλειο, ενώ δεν έχει υπογράψει τίποτα με τον ΑΣ. Κίνηση απελπισίας μου φαίνεται αυτή.
Δυστυχώς άνοιξαν μόνοι τους τον δρόμο στον Μυστακίδη, όταν προκάλεσαν τον Ερασιτέχνη να πάει να βρει χρηματοδότη.
Από την άλλη ο ΑΣ δεν ξέρουμε τι έχει υπογράψει με τον Μυστακίδη, έναν άνθρωπο που δεν έχουμε ακούσει ούτε τη φωνή του, για να μας πει τι θέλει από τον ΠΑΟΚ;
Κι εμείς από κάτω ανενημέρωτοι και διχασμένοι. Άντε να δούμε που θα βγει όλο αυτό.
Σιγά μην ξεκίνησαν όλα από τα λόγια του Κυρ.

Το πιστεύεις όντως αυτό; Μέσα σε τόσο λίγες μέρες έφεραν τον κόσμο πάνω κάτω;

Αλήθεια τα πιστεύετε αυτά τα πράγματα;

Εδώ το στήσιμο φαίνεται μελετημένο από καιρό, με πολλούς καλοθελητες στο κόλπο...
Μπορεί να μην ξεκίνησε από τα λόγια του Κυρ Κυρ αλλά υπέπεσε σε λάθος ολκής μ αυτά που είπε. Προφανώς δεν φαντάστηκε και φυσικά δεν ήξερε τι έπαιζε στο παρασκήνιο, αλλά ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ πρέπει να ξέρεις τι θα πεις και πως θα το πεις αλλά και τι δεν θα πεις. Σ αυτό το επίπεδο και αυτές τις συζητήσεις πρέπει να ξέρεις ότι και μια λάθος λέξη μπορεί να δημιούργησει τεράστιο θέμα. Γι αυτό και το πλήρωσε με τη θέση του
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”