Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
adam04

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από adam04 »

nunies4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:20
perestroik4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:14
tolis14 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:38

Ρε Odi δεν θες να σου τα γράψουν αυτά από κάτω, αλλά εσύ από το πρωί μέχρι το βράδυ λες τα ίδια και τα ίδια για τα 2 φορ, τα 3 χαφ και τα 3,25 στόπερ. Λογικό σου ακούγεται αυτό;
Αν δε μπαινατε κατω απο καθε ποστ κριτικης να πειτε οτι κανουμε πολεμο στον Ιβαν με άλλα 2-3-5 ποστ, δε θα αναγκαζομαστε να απαντάμε για τα ίδια και τα ίδια. Που να μην είχαμε πει καμια 10 φορες ο καθένας οτι σε οτι αφορα στο πόλεμο στον Ιβάν, εσωτερικό η εξωτερικό, είμαστε μαζι του.

Ισως ετσι να ξεκαθάριζε και πιο εύκολα ποιος είναι ποιος εδω μέσα και ποια τα πραγματικά στρατόπαιδα
Να βάφουμε με χρώματα πολέμου...
Οι Ιβανικοι με κόκκινο μπλε άσπρο της Ρωσίας οι Τεληκοί με της αστερόεσσας... :D :D
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

nunies4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:10
JohnDag έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:16
nunies4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:06 Αυτό το 100 χρόνων που το αναφέρετε όλοι μου βαράει λίγο στα νεύρα...
χώρια που δίνει την αίσθηση ότι είναι Η χρόνια.
Ε οριστε χτίζουν ομάδα μιας χρήσης για ΤΗΝ χρονιά.

Έχω πει πολλές φορές ότι τα 99 ήταν πολύ πιο σημαντικά για εμένα γιατί είχες ορθανοιχτο τον δρόμο για Τσάμπιονς λιγκ και εκεί αποδείχτηκες λίγος.

Τώρα τι 100, τι 101, τι 140... λίγη σημασία έχει.
Αλλά για εσάς που δίνετε τόση σημασία μια χαρά είναι η ομάδα μιας χρήσης για τα 100.
Άστα στην άκρη τα 100, πες ότι δεν υπάρχουν.

Για τα άλλα 2 (ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων, μεγάλη μείωση στο μισθολογικό μπάτζετ) έχεις να πεις τίποτα;

Επίσης, καθαρά φιλικά.

Αν βγεις μια φορά και ζητήσεις τα αυτονόητα δεν πρόκειται κανείς να πει ότι είσαι λιγότερο ΠΑΟΚτσης.

Συζήτηση κάνουμε, δεν παίρνουμε αποφάσεις. Συζήτηση με το να βρίσκουμε δικαιολογίες για τα ΠΑΝΤΑ πλάθοντας υποθετικά μελλοντικά σενάρια (που μας βολεύουν) ε την λες και άνευ ουσίας.
100% συμφωνώ όμως με την λογική αυτή να σταματήσουμε εδώ την κουβέντα γιατί το ταμείο θα γίνει 31/8.
Θα μου πεις βέβαια ότι εσύ στηριζεσαι και στην προϊστορία.
Αλλά για μισό λεπτό. Γιατί η φετινή μεταγραφική πολιτική σχετίζεται με την ρευστότητα του Ιβάν,;
Πόσο διαφορετική είναι από όλες τις προηγούμενες μεταγραφικές πολιτικές ακόμα και πρίν τον πόλεμο και το οποίο θέμα ρευστότητας λέμε ότι υπάρχει;
Βλέπετε πολλές διαφορές;
Μα δεν ζήτησε κανένας να βάλει λεφτά από την τσέπη του ο Ιβάν. Αυτό που λέμε είναι μέρος των κερδών από τις πωλήσεις (και όχι όλο το ποσό) να επανεπενδυθούν στην ομάδα.

Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει ελαφρύνει το μπάτζετ από αρκετά βαρίδια (και μπράβο τους γι' αυτό) να γίνουν 2-3 κινήσεις ουσίας για να καλυφθούν με ποιότητα τα κενά που έχουμε. Και ότι για να γίνει αυτό απαιτούνται και αγορές, δεν γίνεται μόνο με ελεύθερους και δανεικούς.

Αυτό λέμε όλο.

Δεν θεωρώ ότι έχει κάτι το παράλογο σαν πρόταση από καθαρά οπαδική σκοπιά.

Τώρα γιατί αυτό κάποιοι (όχι εσύ) το θεωρούν επίθεση στον Ιβάν, να με συμπαθάτε αλλά προσωπικά δεν μπορώ να το καταλάβω..
These users thanked the author JohnDag for the post (total 2):
soigol, paokspren
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

JohnDag έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:30
JohnDag έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:16

Άστα στην άκρη τα 100, πες ότι δεν υπάρχουν.

Για τα άλλα 2 (ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων, μεγάλη μείωση στο μισθολογικό μπάτζετ) έχεις να πεις τίποτα;

Επίσης, καθαρά φιλικά.

Αν βγεις μια φορά και ζητήσεις τα αυτονόητα δεν πρόκειται κανείς να πει ότι είσαι λιγότερο ΠΑΟΚτσης.

Συζήτηση κάνουμε, δεν παίρνουμε αποφάσεις. Συζήτηση με το να βρίσκουμε δικαιολογίες για τα ΠΑΝΤΑ πλάθοντας υποθετικά μελλοντικά σενάρια (που μας βολεύουν) ε την λες και άνευ ουσίας.
100% συμφωνώ όμως με την λογική αυτή να σταματήσουμε εδώ την κουβέντα γιατί το ταμείο θα γίνει 31/8.
Αλλά για μισό λεπτό. Γιατί η φετινή μεταγραφική πολιτική σχετίζεται με την ρευστότητα του Ιβάν,;
Πόσο διαφορετική είναι από όλες τις προηγούμενες μεταγραφικές πολιτικές ακόμα και πρίν τον πόλεμο και το οποίο θέμα ρευστότητας λέμε ότι υπάρχει;
Βλέπετε πολλές διαφορές;
Μα δεν ζήτησε κανένας να βάλει λεφτά από την τσέπη του ο Ιβάν. Αυτό που λέμε είναι μέρος των κερδών από τις πωλήσεις (και όχι όλο το ποσό) να επανεπενδυθούν στην ομάδα.

Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει ελαφρύνει το μπάτζετ από αρκετά βαρίδια (και μπράβο τους γι' αυτό) να γίνουν 2-3 κινήσεις ουσίας για να καλυφθούν με ποιότητα τα κενά που έχουμε. Και ότι για να γίνει αυτό απαιτούνται και αγορές, δεν γίνεται μόνο με ελεύθερους και δανεικούς.

Αυτό λέμε όλο.

Τώρα γιατί αυτό κάποιοι (όχι εσύ) το θεωρούν επίθεση στον Ιβάν, να με συμπαθάτε αλλά προσωπικά δεν μπορώ να το καταλάβω..
John να μην τα λέμε όμως και συνέχεια γτ σε διαβάζω χρόνια τώρα και είναι σίγουρος ότι το καταλαβαίνεις. Τα κέρδη των μεταγραφών ουδεμία σχέση έχουν με τα κέρδη ή μη της εταιρείας, οπότε σχωρα με αλλά ότι πούλησα τον Τζίμα 18 δε σημαίνει ότι έχω και 18 να επανεπενδησω. Αυτό επισημαίνω μόνο, σε συνδιασμό με το ότι το ότι πχ θέλουμε να γίνουμε spelling club, που δεν το ακούσαμε από επίσημα χείλη αλλά έστω, δε σημαίνει ότι ήδη έχουμε φτάσει στο επίπεδο αυτό. Προφανώς δε σημαίνει κάτι αυτό στο επίπεδο ενίσχυσης αλλά ίσως στο επίπεδο "επένδυσης" για ενίσχυση..
kz1111

Δημοσίευση από kz1111 »

Λοιπον ας βαλω το πρωτο μου κουιζακι: Μου εχει φτασει μια πληροφορια (χωρις να ειμαι βεβαιος για την εγκυροτητα της) για χαφ. Δεν μου δοθηκε ονομα αλλα συγκεκριμενα στοιχεια. Αγωνιζεται σε ομαδα των τοπ 5 πρωταθληματων, η οποια εχει πολυ δυνατο ονομα και παραδοση στις ακαδημιες και αγοραστηκε με πολλα χρηματα σχετικα προσφατα (προσωπικα βαζω ως οριο το καλοκαιρι του 23). Δεν υπολογιζεται και οι συζητησεις εχουν προχωρησει αρκετα με την ομαδα του. Δυσκολο αλλα ελπιζω να βρουμε κατι.
These users thanked the author kz1111 for the post:
DikefalosNisiotis
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

perestroik4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:14
Odi έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:54 Καρπουζά μου τίποτα δεν πειράζει.

Ούτε το σήριαλ Λουτσεσκου πείραζε.
Ούτε το σήριαλ ντελια πειράζει.
Ούτε το σήριαλ «πάω χωρίς φορ , χαφ και στόπερ» και ρισκάρω για άλλον ένα χρόνο πειράζει.
Ούτε ο Γιακουμάκης πειράζει.
Ούτε οι ελεύθεροι, δανεικοί και μιας χρήσης πειράζουν.
Ούτε ότι έφυγαν συμβόλαια κοντά 10 εκατομμυρίων και ήρθαν συμβόλαια 3,5 -4 εκατομμυρίων πειράζει.

Μόνο τα φασόλια πειράζουν ειδικά το καλοκαίρι με μεγάλες θερμοκρασίες μη γίνει καμία έκρηξη..

Τα ίδια Παντελακη μου, τα ίδια Παντελή μου..

Χωρίς καμία διάθεση προσωπικής αντιπαράθεσης.

Σας παρακαλώ μη γράψετε πάλι από κάτω ότι ο ιβαν έκανε τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή, πλήρωσε τα χρέη, έφερε το βαρ κλπ κλπ..
Ρε Odi δεν θες να σου τα γράψουν αυτά από κάτω, αλλά εσύ από το πρωί μέχρι το βράδυ λες τα ίδια και τα ίδια για τα 2 φορ, τα 3 χαφ και τα 3,25 στόπερ. Λογικό σου ακούγεται αυτό;
Αν δε μπαινατε κατω απο καθε ποστ κριτικης να πειτε οτι κανουμε πολεμο στον Ιβαν με άλλα 2-3-5 ποστ, δε θα αναγκαζομαστε να απαντάμε για τα ίδια και τα ίδια. Που να μην είχαμε πει καμια 10 φορες ο καθένας οτι σε οτι αφορα στο πόλεμο στον Ιβάν, εσωτερικό η εξωτερικό, είμαστε μαζι του.

Ισως ετσι να ξεκαθάριζε και πιο εύκολα ποιος είναι ποιος εδω μέσα και ποια τα πραγματικά στρατόπαιδα
Η κότα έκανε τ αυγό η το αυγό την κότα; :opaokara:
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

epitropos έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:41
JohnDag έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:30

Βλέπετε πολλές διαφορές;

Αυτό λέμε όλο.

John να μην τα λέμε όμως και συνέχεια γτ σε διαβάζω χρόνια τώρα και είναι σίγουρος ότι το καταλαβαίνεις. Τα κέρδη των μεταγραφών ουδεμία σχέση έχουν με τα κέρδη ή μη της εταιρείας, οπότε σχωρα με αλλά ότι πούλησα τον Τζίμα 18 δε σημαίνει ότι έχω και 18 να επανεπενδησω. Αυτό επισημαίνω μόνο, σε συνδιασμό με το ότι το ότι πχ θέλουμε να γίνουμε spelling club, που δεν το ακούσαμε από επίσημα χείλη αλλά έστω, δε σημαίνει ότι ήδη έχουμε φτάσει στο επίπεδο αυτό. Προφανώς δε σημαίνει κάτι αυτό στο επίπεδο ενίσχυσης αλλά ίσως στο επίπεδο "επένδυσης" για ενίσχυση..
Προφανώς και το καταλαβαίνω γι΄αυτό και έχω ξεκαθαρίσει άπειρες φορές ότι μιλάω για επανεπένδυση μέρους του ποσού.

Δηλαδή πουλάς τον Χ Κουλιεράκη 15Μ; Ε δώσε 5Μ να φέρεις τον Χ Erlic. Και κράτα τα υπόλοιπα 10Μ για να καλύψεις άλλες ανάγκες του συλλόγου ή να επενδύσεις ξανά στην Ακαδημία.

Μην μου φέρνεις, όμως, με μονοετές συμβόλαιο στις 32/8 έναν 31χρονο σε καθοδική πορεία.

Ένα παράδειγμα είναι αυτό.

Επαναλαμβάνω κανένας δεν ζήτησε (ή για να είμαι ακριβής εγώ ποτέ δεν ζήτησα), "πήραμε 10 να ξοδέψουμε 10".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author JohnDag for the post (total 3):
Ettien26, Logistis, WeWillRockYou
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Odi έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:49
Odi έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:54 Καρπουζά μου τίποτα δεν πειράζει.

Ούτε το σήριαλ Λουτσεσκου πείραζε.
Ούτε το σήριαλ ντελια πειράζει.
Ούτε το σήριαλ «πάω χωρίς φορ , χαφ και στόπερ» και ρισκάρω για άλλον ένα χρόνο πειράζει.
Ούτε ο Γιακουμάκης πειράζει.
Ούτε οι ελεύθεροι, δανεικοί και μιας χρήσης πειράζουν.
Ούτε ότι έφυγαν συμβόλαια κοντά 10 εκατομμυρίων και ήρθαν συμβόλαια 3,5 -4 εκατομμυρίων πειράζει.

Μόνο τα φασόλια πειράζουν ειδικά το καλοκαίρι με μεγάλες θερμοκρασίες μη γίνει καμία έκρηξη..

Τα ίδια Παντελακη μου, τα ίδια Παντελή μου..

Χωρίς καμία διάθεση προσωπικής αντιπαράθεσης.

Σας παρακαλώ μη γράψετε πάλι από κάτω ότι ο ιβαν έκανε τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή, πλήρωσε τα χρέη, έφερε το βαρ κλπ κλπ..
Ναι ρε αρχηγέ μου, εγώ γράφω για αγωνιστικά ζητήματα και μου απαντάτε με τον δωδεκάλογο των ευεργετημάτων του ιβαν λες και έχει σχέση το ένα με το άλλο ή λες και πότε τα αμφισβήτησα..

Αλλά Εχεις δίκιο φίλε μου , δεν θα το γράψω ξανά. Αν δεν το γράψω εγώ, σίγουρα θα ενισχυθούμε μεταγραφικά, θα βγουν αληθινές οι προφητείες του Κουβεντιδη και θα αλλάξει η ομάδα τροπάριο.

Εγώ φταίω.
Λες στους άλλους να μην αρχίσουν τις φιλοσοφίες και τις γενικές θεωρίες, και στο τέλος τις γράφεις εσύ. Θα στο δώσω όμως, είσαι ετοιμόλογος και έχεις επιχειρήματα. Θα συμφωνήσω με το φίλο πριν, Odi για πρόεδρος :opaokara:

Y.Γ. Πλάκα κάνω έτσι; μπας και ελαφρύνει λίγο κλίμα
These users thanked the author tolis14 for the post:
Odi
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

kz1111 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:42 Λοιπον ας βαλω το πρωτο μου κουιζακι: Μου εχει φτασει μια πληροφορια (χωρις να ειμαι βεβαιος για την εγκυροτητα της) για χαφ. Δεν μου δοθηκε ονομα αλλα συγκεκριμενα στοιχεια. Αγωνιζεται σε ομαδα των τοπ 5 πρωταθληματων, η οποια εχει πολυ δυνατο ονομα και παραδοση στις ακαδημιες και αγοραστηκε με πολλα χρηματα σχετικα προσφατα (προσωπικα βαζω ως οριο το καλοκαιρι του 23). Δεν υπολογιζεται και οι συζητησεις εχουν προχωρησει αρκετα με την ομαδα του. Δυσκολο αλλα ελπιζω να βρουμε κατι.
Για Αγιαξ ή Μπενφίκα πρέπει να μιλάμε.
kz1111

Δημοσίευση από kz1111 »

Magpies4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:02
kz1111 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:42 Λοιπον ας βαλω το πρωτο μου κουιζακι: Μου εχει φτασει μια πληροφορια (χωρις να ειμαι βεβαιος για την εγκυροτητα της) για χαφ. Δεν μου δοθηκε ονομα αλλα συγκεκριμενα στοιχεια. Αγωνιζεται σε ομαδα των τοπ 5 πρωταθληματων, η οποια εχει πολυ δυνατο ονομα και παραδοση στις ακαδημιες και αγοραστηκε με πολλα χρηματα σχετικα προσφατα (προσωπικα βαζω ως οριο το καλοκαιρι του 23). Δεν υπολογιζεται και οι συζητησεις εχουν προχωρησει αρκετα με την ομαδα του. Δυσκολο αλλα ελπιζω να βρουμε κατι.
Τοπ 5 πρωταθληματων (Αγγλια, Γαλλια, Ιταλια, Ισπανια, Γερμανια)
These users thanked the author kz1111 for the post (total 2):
Magpies4, vasgias
donkixotis

Δημοσίευση από donkixotis »

https://www.transfermarkt.com/glen-kama ... ler/242632 Αυτός πρέπει να ειναι
These users thanked the author donkixotis for the post:
DikefalosNisiotis
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Η τυχόν προσθήκη Γιακουμάκη σίγουα έχει αρκετά πλεονεκτήματα, ειδικά φέτος που έχουμε βρετανικά χαφ με καλή σέντρα. Είναι αποτελεσματικός με το κεφάλι, έχει μπόλικες γωνίες και τις χρησιμοποιεί, θα παίξει για την ομάδα και πιάνει θέση Έλληνα στην λίστα.
Έχει και αρκετά ερωτηματικά, όσο αφορά άλλους τομείς στο παιχνίδι του αλλά σίγουρα είναι ένας επιθετικός με χαρακτηριστικά που δεν έχουν οι υπάρχοντες.
Σίγουρα θα είναι πολύ χρήσιμος σε στημένες φάσεις είτε επιθετικά , είτε αμυντικά μιας και δεν μας περισσεύει το μπόι.
These users thanked the author zissos for the post (total 5):
Ορτζονικίδης, Stathis71, analog, DikefalosNisiotis, Maedhros4
PaokFiesta

Δημοσίευση από PaokFiesta »

Συγγνώμη ρε εσείς, αλλά με αυτά που έχουμε δει έως τώρα πως γίνεται να εξακολουθείτε μερικοί να οραματίζεστε τον φοβερό και τρομερό ΠΑΟΚ των 100 ετών; Ας αφήσουμε τον Χάλαντ και τον Λεβαντόφσκι στην άκρη και ας προσγειωθούμε στην πραγματικότητα. Σε γενικές γραμμές θα πορευτούμε με ποιοτικούς δανεικούς και θα προσπαθήσουμε να βρούμε λαβράκια σε προσιτές τιμές. Αυτό βλέπουμε μέχρι τώρα.

Σε αυτο το κλίμα, ο Γιακουμάκης είναι μια εξαιρετική περίπτωση. Δηλαδή αν πετάξουμε από πάνω μας τις μνήμες από 10 χρόνια πριν και το παραδοσιακό κράξιμο στους γηγενείς, ποιο φορ που πήραμε τα τελευταία πολλά χρόνια έχει καλύτερο βιογραφικό από τον Γιακουμάκη; Αφήστε που σε χρονιά Μουντιάλ θα ξεσκιστεί να πετύχει ώστε να μπει στην τριάδα των φορ της Εθνικής. Αν κιόλας έχουμε το κόλπο γκρόσο της αντικατάστασης Τσάλοφ με ποιοτικό φορ, θα παιχτεί σπουδαία κέντα. Αν δεν σας λένε κάτι όλα αυτά, καθίστε με Τσεσεκεντίρα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παιδιά ηρεμία με τις εκατέρωθεν αντεγκλήσεις!!

Οκ τις αφήνουμε τις αφήνουμε αλλά κάπου βάλτε ένα φρένο.

Δεν ξερω ποιοι θα έρθουν αλλά θέλουμε 3 πολύ καλούς παίκτες.

Σταματήστε με τα φράγκο δίφραγκα. Δωσαμε 3.κα δίναμε 5 αρα Βάλε αλλα 2!

Θέλουμε 3 παίκτες επιπέδου και να αφήσουμε αυτούς που έρχονται, ουσιαστικές κινήσεις πλησίον της ομάδας βλ. Τσίκνα-Αντελινο και οι άλλοι 2(δε θυμάμαι τα ονόματα) να κάνουν τη δουλειά τους.
Ragnar1926

Δημοσίευση από Ragnar1926 »

https://www.transfermarkt.gr/sivert-man ... ler/510310

Έχει ακουστεί και παλιότερα .
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Magpies4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:02
Τοπ 5 πρωταθλήματα είναι Αγγλία, Γαλιά, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία.
Το κακό είναι ότι οι ομάδες που ειδικεύονται σε ακαδημίες από αυτά τα πρωταθλήματα είναι κυρίως οι ισπανικές που δεν ακουμπάς.
Δεν μου έρχεται κάποια άλλη από άλλη χώρα. Μόνο γαλλικές που όμως δεν γνωρίζω ποιες ειδικεύονται σε ακαδημίες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”