Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
adam04

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από adam04 »

Ότι μετά από αυτα που είδαμε τις τελευταίες δύο χρονιές στη θέση του φορ,διαβάζουμε για Γιακουμάκη και μας ξινίζει με ξεπερνάει.
These users thanked the author adam04 for the post (total 3):
fidel, leftosss4, DikefalosNisiotis
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

Μέχρι πριν μια βδομάδα και χωρίς να ξέρω τι έχει γίνει στο Μεξικό πίστευα ότι ήταν αδύνατο να φέρουμε Γιακουμάκη. Μια χαρά παίκτης είναι, δυνατός, με νούμερα, σε καλή ηλικία και το κυριότερο γηγενής. Δυστυχώς οι περισσότεροι θέλουμε τον άγνωστο παικταρά που θα μπει και θα κουβαλήσει την ομάδα μόνος του.

Συμβιβάζομαι και με Ντουκς, ιδανικά και με τους 2. Αρκεί να μείνουμε μακριά από τον Σεντιροκεντίρα.
These users thanked the author ToMousiTouCrespo for the post:
adam04
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

Ορτζονικίδης έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:35 Πάντως ρε παιδιά και σε σχέση με τις μεταγραφές τα πράγματα είναι απλά : άμα έρθει ο Τέλης θα αναβλύζουν τα δισεκατομμύρια από το χορτάρι της Τούμπας και οι παιχταράδες θα κάνουν κρα για να έλθουν στον ΠΑΟΚ . Ποτέ ο ΠΑΟΚ δεν θα παίρνει δανεικούς, ποτέ δεν θα διαπραγματεύεται , και μια και θα "ανήκει" στη "σωστή πλευρά της ιστορίας" θα τρώμε όλοι μας με χρυσά κουτάλια.
..και δυο αβγά Τουρκίας
Καλά αυτό σκεφτόμουν και εγώ, και τότε θα διαβάζουμε ότι θέλει να πάρει το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, το μετρό, ότι μέχρι να τα πάρει δε θα επενδύσει κτλ κτλ κτλ τι να πω το μόνο που είναι βέβαιο είναι ότι έχουμε κουραστεί και ακόμα και ο χαβαλες το κουτσομπολιό και το football manager που ασχολούμασταν στις μεταγραφές σταμάτησε. Μακάρι τουλάχιστον το 1-2/3 κενά που έχουμε να καλυφθούν σύντομα τουλάχιστον να μην μαλώνουμε μεταξύ μας.. προσωπικά βέβαια δική μου εκτίμηση είναι ότι στην άμυνα με Μιχαηλίδη Κεντζιορα Μπαταουλα Λοβρεν ίσως θα περιμένουμε για κάτι το εξαιρετικό, για αυτό η προτεραιότητα μεταφέρθηκε σε φορ που υστερεί ΚΑΙ αριθμητικά και χαφ που θέλεις έναν που προσφέρει διαφορετικά χαρακτηριστικά από Καμάρα/Μειτε/Οζντοεφ
These users thanked the author epitropos for the post:
Ορτζονικίδης
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Αν είναι να πέσουμε σε επίπεδο επιλογών τύπου Γιακουμάκη, προσωπικά προτιμώ Κουλούρη.
Ioannis Natsios

Δημοσίευση από Ioannis Natsios »

Από τσεντιρα 1000 φορές γιακουμακης
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Παραμένω ένας από τους λίγους (ή ελάχιστους) υποστηρικτές της περίπτωσης Κεντίρα. Διαθέτει και τα 3 χαρακτηριστικά για έναν επιθετικό που εμένα μου αρέσουν : Ταχύτητα, συμμετοχικότητα και καλό κεφάλι.

Απο κει πέρα όμως όποιον και να φέρουν καλώς να έρθει και εύχομαι να θέλξει με την απόδοσή του. Και αυτό γιατί άλλη μεταγραφική αποτυχία στην θέση του επιθετικού δεν αντέχεται.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

JohnDag έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:16
nunies4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:06 Αυτό το 100 χρόνων που το αναφέρετε όλοι μου βαράει λίγο στα νεύρα...
χώρια που δίνει την αίσθηση ότι είναι Η χρόνια.
Ε οριστε χτίζουν ομάδα μιας χρήσης για ΤΗΝ χρονιά.

Έχω πει πολλές φορές ότι τα 99 ήταν πολύ πιο σημαντικά για εμένα γιατί είχες ορθανοιχτο τον δρόμο για Τσάμπιονς λιγκ και εκεί αποδείχτηκες λίγος.

Τώρα τι 100, τι 101, τι 140... λίγη σημασία έχει.
Αλλά για εσάς που δίνετε τόση σημασία μια χαρά είναι η ομάδα μιας χρήσης για τα 100.
Άστα στην άκρη τα 100, πες ότι δεν υπάρχουν.

Για τα άλλα 2 (ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων, μεγάλη μείωση στο μισθολογικό μπάτζετ) έχεις να πεις τίποτα;

Επίσης, καθαρά φιλικά.

Αν βγεις μια φορά και ζητήσεις τα αυτονόητα δεν πρόκειται κανείς να πει ότι είσαι λιγότερο ΠΑΟΚτσης.

Συζήτηση κάνουμε, δεν παίρνουμε αποφάσεις. Συζήτηση με το να βρίσκουμε δικαιολογίες για τα ΠΑΝΤΑ πλάθοντας υποθετικά μελλοντικά σενάρια (που μας βολεύουν) ε την λες και άνευ ουσίας.
100% συμφωνώ όμως με την λογική αυτή να σταματήσουμε εδώ την κουβέντα γιατί το ταμείο θα γίνει 31/8.
Θα μου πεις βέβαια ότι εσύ στηριζεσαι και στην προϊστορία.
Αλλά για μισό λεπτό. Γιατί η φετινή μεταγραφική πολιτική σχετίζεται με την ρευστότητα του Ιβάν,;
Πόσο διαφορετική είναι από όλες τις προηγούμενες μεταγραφικές πολιτικές ακόμα και πρίν τον πόλεμο και το οποίο θέμα ρευστότητας λέμε ότι υπάρχει;
Βλέπετε πολλές διαφορές;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

renegade έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:51
Mīngus έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:25 Εν τω μεταξύ θα ήθελα πάρα πολύ να μας εξηγήσουν οι ποδοσφαιρόφατσες του ρεπορτάζ της ομάδας που έσκιζαν τα ρούχα τους ότι ο Ράζβαν θέλει τον Μαροκινό λόγω στοιχείων, τι σχέση έχει ο ένας με τον άλλον σε χαρακτηριστικά.
Ποιες ειοι μεγάλες τους διαφορές?
Δεν νομίζω να σου απαντήσει. Ούτε σε εμένα απάντησε.
Είναι το καινούργιο καπέλο ότι κάποιοι φοράνε στον προπονητή παίκτες. Ποιοί όμως; Ο κακος Γιώργης δεν συμμετέχει πλέον στις μεταγραφές. Τι θα κάνουμε τώρα χωρίς βαρβάρους;;
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
Ριαν_Καπαγιαννιδης, Papa9
perestroik4

Δημοσίευση από perestroik4 »

tolis14 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:38
Odi έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:54 Καρπουζά μου τίποτα δεν πειράζει.

Ούτε το σήριαλ Λουτσεσκου πείραζε.
Ούτε το σήριαλ ντελια πειράζει.
Ούτε το σήριαλ «πάω χωρίς φορ , χαφ και στόπερ» και ρισκάρω για άλλον ένα χρόνο πειράζει.
Ούτε ο Γιακουμάκης πειράζει.
Ούτε οι ελεύθεροι, δανεικοί και μιας χρήσης πειράζουν.
Ούτε ότι έφυγαν συμβόλαια κοντά 10 εκατομμυρίων και ήρθαν συμβόλαια 3,5 -4 εκατομμυρίων πειράζει.

Μόνο τα φασόλια πειράζουν ειδικά το καλοκαίρι με μεγάλες θερμοκρασίες μη γίνει καμία έκρηξη..

Τα ίδια Παντελακη μου, τα ίδια Παντελή μου..

Χωρίς καμία διάθεση προσωπικής αντιπαράθεσης.

Σας παρακαλώ μη γράψετε πάλι από κάτω ότι ο ιβαν έκανε τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή, πλήρωσε τα χρέη, έφερε το βαρ κλπ κλπ..
Ρε Odi δεν θες να σου τα γράψουν αυτά από κάτω, αλλά εσύ από το πρωί μέχρι το βράδυ λες τα ίδια και τα ίδια για τα 2 φορ, τα 3 χαφ και τα 3,25 στόπερ. Λογικό σου ακούγεται αυτό;
Αν δε μπαινατε κατω απο καθε ποστ κριτικης να πειτε οτι κανουμε πολεμο στον Ιβαν με άλλα 2-3-5 ποστ, δε θα αναγκαζομαστε να απαντάμε για τα ίδια και τα ίδια. Που να μην είχαμε πει καμια 10 φορες ο καθένας οτι σε οτι αφορα στο πόλεμο στον Ιβάν, εσωτερικό η εξωτερικό, είμαστε μαζι του.

Ισως ετσι να ξεκαθάριζε και πιο εύκολα ποιος είναι ποιος εδω μέσα και ποια τα πραγματικά στρατόπαιδα
These users thanked the author perestroik4 for the post (total 6):
nunies4, Developer4, soigol, Odi, Blackgr4, Papa9
Paok1926 + male-sykies

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Το paokvoice δείνει μια ανάσα τον Γιακουμάκη από μας και πως θα πάρει το νούμερο 7.
These users thanked the author Paok1926 + male-sykies for the post:
DikefalosNisiotis
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ρε φερτον και βαλτον αγκαλιά με τα 3 κύπελλα 17-18-19 στη φωτογράφιση.
These users thanked the author Parolos for the post (total 3):
Kourdos, ToMousiTouCrespo, DikefalosNisiotis
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Frans van Rooij έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:09 Και για τον χαφ και για τον στόπερ (ξεχωριστά για κάθε θέση) υπάρχει μπάτζετ 4 εκατ. Ευρώ (πέρα από το συμβόλαιο). Προϋπόθεση φυσικά να πρόκειται για ποδοσφαιριστή σε παραγωγική ηλικία.
Δηλαδή υπάρχουν 8εκ διαθέσιμα για μεταγραφές και έχουμε μείνει με 3 στοπερ, 3 χαφ και 1 φορ Αυγούστο μήνα. Μηπως αυτά τα 8εκ τα κρατάμε σε περίπτωση που δεν μπούμε σε league phase προκειμένου να μην χρειαστεί ξανα αμκ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

perestroik4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:14
tolis14 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:38
Odi έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:54 Καρπουζά μου τίποτα δεν πειράζει.

Ούτε το σήριαλ Λουτσεσκου πείραζε.
Ούτε το σήριαλ ντελια πειράζει.
Ούτε το σήριαλ «πάω χωρίς φορ , χαφ και στόπερ» και ρισκάρω για άλλον ένα χρόνο πειράζει.
Ούτε ο Γιακουμάκης πειράζει.
Ούτε οι ελεύθεροι, δανεικοί και μιας χρήσης πειράζουν.
Ούτε ότι έφυγαν συμβόλαια κοντά 10 εκατομμυρίων και ήρθαν συμβόλαια 3,5 -4 εκατομμυρίων πειράζει.

Μόνο τα φασόλια πειράζουν ειδικά το καλοκαίρι με μεγάλες θερμοκρασίες μη γίνει καμία έκρηξη..

Τα ίδια Παντελακη μου, τα ίδια Παντελή μου..

Χωρίς καμία διάθεση προσωπικής αντιπαράθεσης.

Σας παρακαλώ μη γράψετε πάλι από κάτω ότι ο ιβαν έκανε τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή, πλήρωσε τα χρέη, έφερε το βαρ κλπ κλπ..
Ρε Odi δεν θες να σου τα γράψουν αυτά από κάτω, αλλά εσύ από το πρωί μέχρι το βράδυ λες τα ίδια και τα ίδια για τα 2 φορ, τα 3 χαφ και τα 3,25 στόπερ. Λογικό σου ακούγεται αυτό;
Αν δε μπαινατε κατω απο καθε ποστ κριτικης να πειτε οτι κανουμε πολεμο στον Ιβαν με άλλα 2-3-5 ποστ, δε θα αναγκαζομαστε να απαντάμε για τα ίδια και τα ίδια. Που να μην είχαμε πει καμια 10 φορες ο καθένας οτι σε οτι αφορα στο πόλεμο στον Ιβάν, εσωτερικό η εξωτερικό, είμαστε μαζι του.

Ισως ετσι να ξεκαθάριζε και πιο εύκολα ποιος είναι ποιος εδω μέσα και ποια τα πραγματικά στρατόπαιδα
Να βάφουμε με χρώματα πολέμου...
Οι Ιβανικοι με κόκκινο μπλε άσπρο της Ρωσίας οι Τεληκοί με της αστερόεσσας... :D :D
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
Ορτζονικίδης, DikefalosNisiotis
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Μακάρι πολύ καλή προσθήκη
These users thanked the author paokovios1974 for the post:
DikefalosNisiotis
Miles

Δημοσίευση από Miles »

makispaspartou έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:37
black death έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:20 Αυτη η μεγάλη μειωση στο μισθολόγιο απο που προεκυψε παλι; Ακομα κι ο Γιακουμάκης (απ'οτι διαβαζουμε) θα πάρει κοντά 1,5 χαρτι για να ερθει.
Γενικά ξεφεύγετε πάλι. Σεντονια επι σεντονιων με αυθαίρετα συμπερασματα οταν πριν μια μερα μάθαμε οτι δινουν τον τσαλοφ και μπορει να παμε για 2 φορ. Περιμεντε να δουμε το ροστερ.
Άμα κάνεις τις προσθαφαιρέσεις αυτών που έφυγαν και αυτών που ήρθαν θα το καταλάβεις.
Σαμάττα 1,2 + Όττο 1,1 + Κοταρσκι 800 + Brandon 650 + Wieteska 500 + Pena 400 + Κόλει 1,1 + Μπακαγιόκο 1,1 + Βιειρίνια 300 + Σβαμπ 500 + Τισουνταλι 1,3 = 9 εκ περίπου
Ήρθαν
Τέιλορ 800 + Κένι 800 + Γκουγκεσασβίλι 600? + Ιβάνουσετς 1,3? = 3,5
Στο περίπου είμαστε 5εκ πιο κάτω.
Δεν είναι σωστός αυτός ο υπολογισμός, και πάει και στον Σκαρτάδο.
Υπάρχει το 1,4 του Μεϊτέ, το συμβόλαιο του Πέλκα, το νέο συμβόλαιο του Παβλένκα (που είναι μεγαλύτερο από το περσινό;), η μείωση του Τάισον, αλλά και η εκτόξευση του Ντέλια, συν το ότι δεν έχει κλείσει το ρόστερ.
Γενικά, πρόχειρα μιλώντας, τερματοφύλακες και δεξιά μπακ είμαστε τα ίδια ή λίγο λιγότερα (σίγουρα στα μπακ), στα αριστερά μπακ ψηλότερα (Γκόμεζ-Τέιλορ), στα στόπερ χαμηλότερα και περιμένουμε μάλλον παίχτη, στα χαφ λίγο ψηλότερα και περιμένουμε τον τέταρτο σε σχέση με Σβαμπ, οι μεσοεπιθετικοί είναι πολύ παραπάνω και θα δούμε βέβαια μήπως φύγει κάποιος, ενώ οι επιθετικοί πολύ παρακάτω αλλά περιμένουμε να κλείσει η τριάδα.
These users thanked the author Miles for the post:
keep_paokizein
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”