Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
black death

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από black death »

JohnDag έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:18 Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι διαφωνείς μόνο για να διαφωνείς. Αυτό και οι εξυπνάδες που πετάς του τύπου "γάτοι" και "εσείς οι έξυπνοι". Το να μιλάς εσύ για προσωπικές επιθέσεις και μάλιστα απρόκλητες είναι κάπως.

Πάμε, λοιπόν, μία ξανά πάνω σε αυτό που είπα και όχι σε αυτό που κατάλαβες.

Προφανώς και δεν έχει τελειώσει η μεταγραφική, προφανώς ταμείο θα γίνει στο τέλος.

Αυτό που είπα είναι ότι τώρα που μιλάμε, στις 2/8 με δεδομένο ότι τα ταμεία είναι γεμάτα από τις πωλήσεις και με δεδομένο (αυτή την στιγμή που μιλάμε) ότι έχει δημιουργηθεί χώρος στο μπάτζετ πιο λογικό μου φαίνεται να γίνει μια επένδυση/αγορά για καλυφθεί το βασικό μας κενό (το οποίο το γνωρίζουμε από πέρσι τον Γενάρη) παρά να πάμε στην λύση ενός ακόμα δανεικού και αγύριστου.

Αν θες να απαντάς, διάβαζε τουλάχιστον αυτά που γράφει ο άλλος και μην απαντάς σε σενάρια που πλάθεις μόνος σου.
Δεν διαφωνω για να διαφωνω, δεν ισχυει αυτο που λες.
Η ενσταση μου πανω σε αυτο που ειπες για τους μισθους είναι οτι δημιουργουνται εντυπωσεις πριν γινει το ταμειο και δεν ξερω που αποσκοπει αυτό πανω στην κουβεντα.
Ο Γιακουμάκης, και δανεικός να ερθει, και τα μισα να πληρωσουμε, θελει ενα αξιοσημειωτο ποσο για να ερθει, παλι θα ειναι απ τους πιο καλοπληρωμενους στην ομαδα. Ενας φιλος μαλιστα ανέφερε σεναριο να ερθει δανεικός για δύο χρόνια γιατι εχουν γινει μπαχαλο εκει.
Κατα τ'αλλα ξαναδιάβασε το θρεντ να δεις αν το εκανα εγω μπαχαλο ή προκληθηκα πρωτος.
Δέχομαι οτι το υφος μου δεν ηταν το καλυτερο σε εκεινη την απαντηση και ισως την πληρωσες εσύ ενω δεν επρεπε. Αλλα μπορεις να γινεις προσβλητικος και χωρίς χαρακτηρισμους και καμια φορα ειναι χειροτερο κιολας.
Τελος παντων, κουραζουμε οντως και δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου. Δεν θυμαμαι καν αν και που εχουμε ξαναδιαφωνησει.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Μωρέ μακάρι να έρθει ο γιακουμακης. Σε σχέση με κεντιρα και κάτι πρώην παίκτες που φέρνουμε συνήθως είναι πολύ καλύτερος. Τέτοια κεφαλια εμείς έχουμε να δουμε από εποχές Γιασεμακη.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι παραείναι ακριβος για να τον αποκτήσουμε και ότι είναι Έλληνας, πράγμα που σημαίνει ότι θα τρώει ξεφωνητο αν παρ ελπίδα έχει μια περίοδο αφλογιστιας και δεν θα μπορεί ούτε σούπερ μάρκετ να πάει. Γιατί ως γνωστόν δεν υπάρχει πρόβλημα να μασάνε τα εκατομμύρια οι Κολει και Μπακαγιοκοι αυτού του κόσμου, οι Έλληνες να μην τα παίρνουν.

Αν έρθει με το καλό, φυσικά και θα έρθει για πρώτος, μακάρι να στραβωθει καμία ρώσικη να πάρει τον τσαλοφ μπας και φτιάξουμε επιτέλους μια ορθολογική τριάδα σέντερ φορ.
These users thanked the author buffalobill4 for the post (total 2):
Kourdos, DikefalosNisiotis
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Yucamakis σύμφωνα με τους μεξικανούς
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Psagmenos4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:06
dragon έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:59 Μου θυμίζει φάση κ επίπεδο καρελη
Επαιξε ο Καρελης στην Ολλανδία με 26 γκολ? Έπαιξε Σκωτία ως πρώτος σκόρερ? Πήρε μεταγραφή 3 μύρια στην Ατλάντα και βγήκε ο πολυτιμότερος παίχτης του MLS πάνω από Τον Μεσί? Πουλήθηκε μετά 9.5 εκατομμύρια και πήρε 3 εκατομμύρια συμβόλαιο στην Κρουζ Αζουλ που πάει έκανε νούμερα αλλά απ ότι φαίνεται είναι ανεπιθύμητος λόγω αυτού του συμβολαίου?
Τα ίδια λέγατε και για Χατζηδιακο και είδαμε ποιος είχε δίκαιο και ποιος όχι. Μακάρι να έρθει αν και το κόβω δύσκολο αφού δεν μπορούμε να καλύψουμε το συμβόλαιο του θα βρουν μια ομάδα που μπορεί να το κάνει
Δεν το είπα με αρνητικό πρόσημο. Ο καρελης είχε κάνει καλή πορεία σε βαζελο κ είχε βάλει 33 γκολ σε γκενγκ σε 75 αγώνες. Καθόλου άσχημα. Την είχα θεωρήσει μια χαρα προσθήκη οταν την κάναμε. Κακός μου χρεώνεις τα παραπάνω. Το αν βγήκε η όχι ειναι άλλο θέμα. Αν ο προπονητής ειναι οκ με γιακουμακη τότε είμαι κ εγω
Ορτζονικίδης

Δημοσίευση από Ορτζονικίδης »

Πάντως ρε παιδιά και σε σχέση με τις μεταγραφές τα πράγματα είναι απλά : άμα έρθει ο Τέλης θα αναβλύζουν τα δισεκατομμύρια από το χορτάρι της Τούμπας και οι παιχταράδες θα κάνουν κρα για να έλθουν στον ΠΑΟΚ . Ποτέ ο ΠΑΟΚ δεν θα παίρνει δανεικούς, ποτέ δεν θα διαπραγματεύεται , και μια και θα "ανήκει" στη "σωστή πλευρά της ιστορίας" θα τρώμε όλοι μας με χρυσά κουτάλια.
..και δυο αβγά Τουρκίας
These users thanked the author Ορτζονικίδης for the post (total 5):
dragon, adam04, ABOLEYTOI, tsario73, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Ragnar1926 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:18 Το κακό με το να εχεις έναν ικανό κεφαλοποδοσφαιριστη όπως τον Γιακουμάκη είναι ότι οπότε η ομάδα θα τα βρίσκει σκούρα θα ξεχνάει το πλάνο του λουτσεσκου και θα πηγαίνει ασυνείδητα στις σέντρες , το είδαμε και στον Ολυμπιακό με το ρεκόρ σε σέντρες αλλά και στην αεκ.
Ειδικά ο γαυρος έπαιζε φουλ συνειδητά με σεντρες. Αν οι παίκτες ξεφεύγουν στα δύσκολα απο το πλάνο τότε είναι θέμα του προπονητή
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:10
Odi έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:54 Καρπουζά μου τίποτα δεν πειράζει.

Ούτε το σήριαλ Λουτσεσκου πείραζε.
Ούτε το σήριαλ ντελια πειράζει.
Ούτε το σήριαλ «πάω χωρίς φορ , χαφ και στόπερ» και ρισκάρω για άλλον ένα χρόνο πειράζει.
Ούτε ο Γιακουμάκης πειράζει.
Ούτε οι ελεύθεροι, δανεικοί και μιας χρήσης πειράζουν.
Ούτε ότι έφυγαν συμβόλαια κοντά 10 εκατομμυρίων και ήρθαν συμβόλαια 3,5 -4 εκατομμυρίων πειράζει.

Μόνο τα φασόλια πειράζουν ειδικά το καλοκαίρι με μεγάλες θερμοκρασίες μη γίνει καμία έκρηξη..

Τα ίδια Παντελακη μου, τα ίδια Παντελή μου..

Χωρίς καμία διάθεση προσωπικής αντιπαράθεσης.

Σας παρακαλώ μη γράψετε πάλι από κάτω ότι ο ιβαν έκανε τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή, πλήρωσε τα χρέη, έφερε το βαρ κλπ κλπ..

Εντάξει ρε... Odi

Όλα σκατα είναι...ο βανιας θα φύγει και ο ΠΑΟΚ θα πάει εκεί που του αξίζει....
Αυτό ακριβώς έγραψα. Δηλαδή, τι να πω..
These users thanked the author Odi for the post (total 4):
Logistis, soigol, TylerDurden, Papa9
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Ούτε το σήριαλ «πάω χωρίς φορ , χαφ και στόπερ» και ρισκάρω για άλλον ένα χρόνο πειράζει.
Ούτε ότι έφυγαν συμβόλαια κοντά 10 εκατομμυρίων και ήρθαν συμβόλαια 3,5 -4 εκατομμυρίων πειράζει.

Μόνο τα φασόλια πειράζουν ειδικά το καλοκαίρι με μεγάλες θερμοκρασίες μη γίνει καμία έκρηξη..

Σας παρακαλώ μη γράψετε πάλι από κάτω ότι ο ιβαν έκανε τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή, πλήρωσε τα χρέη, έφερε το βαρ κλπ κλπ..
Ρε Odi δεν θες να σου τα γράψουν αυτά από κάτω, αλλά εσύ από το πρωί μέχρι το βράδυ λες τα ίδια και τα ίδια για τα 2 φορ, τα 3 χαφ και τα 3,25 στόπερ. Λογικό σου ακούγεται αυτό;
These users thanked the author tolis14 for the post (total 3):
dikomou01, giaxxo, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Frans van Rooij έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:09 Και για τον χαφ και για τον στόπερ (ξεχωριστά για κάθε θέση) υπάρχει μπάτζετ 4 εκατ. Ευρώ (πέρα από το συμβόλαιο). Προϋπόθεση φυσικά να πρόκειται για ποδοσφαιριστή σε παραγωγική ηλικία.
Σόρρυ φίλε μου αλλά το ίδιο γράφτηκε για φορ.
Τώρα άλλαξε το παραμύθι.
Δεν με ενοχλεί να μην ξοδεύουν χρήματα.
Το δούλεμα όμως ενοχλεί...
These users thanked the author NikLiverpool for the post (total 2):
bane1980, Papa9
leon2202

Δημοσίευση από leon2202 »

Odi for President
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Νομίζω άλλη είναι η κουβέντα για το φορ του μεγάλου ΠΑΟΚ
θα έλεγα τον CR7.
Άλλη είναι η κουβέντα για το φορ του μεγάλου ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη όπως επικοινωνείται όλο το προηγούμενο διάστημα
θα έλεγα εκείνον τον Ολλανδό με τη Μεξικάνα γυναίκα.
Με κάθε ευγένεια και σεβασμό στην κάθε άποψη συνοπαδού, συμφωνώ ότι έχουν τα δίκια τους, και για τα δύο παραπάνω, και υπογράφω.
Ο Κρητικός όμως ή για πρώτος ή για δεύτερος φορ είναι ταμάμ για την ομάδα όπως χτίζεται φέτος από τον Λούτσε και το εχουν αναλύσει και παιδιά πιο πάνω.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Εγώ πάλι πιστεύω ότι δεν θα έρθει ουτε ο Γιακουμακης όπως με Χατζηδιακο ,θα πάρουμε κανέναν Κεντιρα και θα κλαίμε, όπως και με τον Χατζηδιακο.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 2):
Patron, giaxxo
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

NikLiverpool έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:39
Frans van Rooij έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:09 Και για τον χαφ και για τον στόπερ (ξεχωριστά για κάθε θέση) υπάρχει μπάτζετ 4 εκατ. Ευρώ (πέρα από το συμβόλαιο). Προϋπόθεση φυσικά να πρόκειται για ποδοσφαιριστή σε παραγωγική ηλικία.
Σόρρυ φίλε μου αλλά το ίδιο γράφτηκε για φορ.
Τώρα άλλαξε το παραμύθι.
Δεν με ενοχλεί να μην ξοδεύουν χρήματα.
Το δούλεμα όμως ενοχλεί...
Προς υπεράσπιση του Ολλανδου, απ την αρχή είχε πει οτι για φορ πάμε για μεγάλο συμβολαιο κ ισως κ πιο εμπειρο. Όχι απαραίτητα μεταγραφή με πολλα λεφτα
These users thanked the author Luigi Vampa for the post (total 2):
nunies4, thomas Murg
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Καλά αν το δίλημμα είναι Κεντίρα ή Γιακουμάκης μάλλον καλύτερα Γιακουμάκης, αλλά ως εκεί , είναι και 30 χρονών
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

tolis14 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:38

Ρε Odi δεν θες να σου τα γράψουν αυτά από κάτω, αλλά εσύ από το πρωί μέχρι το βράδυ λες τα ίδια και τα ίδια για τα 2 φορ, τα 3 χαφ και τα 3,25 στόπερ. Λογικό σου ακούγεται αυτό;
Ναι ρε αρχηγέ μου, εγώ γράφω για αγωνιστικά ζητήματα και μου απαντάτε με τον δωδεκάλογο των ευεργετημάτων του ιβαν λες και έχει σχέση το ένα με το άλλο ή λες και πότε τα αμφισβήτησα..

Αλλά Εχεις δίκιο φίλε μου , δεν θα το γράψω ξανά. Αν δεν το γράψω εγώ, σίγουρα θα ενισχυθούμε μεταγραφικά, θα βγουν αληθινές οι προφητείες του Κουβεντιδη και θα αλλάξει η ομάδα τροπάριο.

Εγώ φταίω.
These users thanked the author Odi for the post:
soigol
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”