Δεν διαφωνω για να διαφωνω, δεν ισχυει αυτο που λες.JohnDag έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:18 Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι διαφωνείς μόνο για να διαφωνείς. Αυτό και οι εξυπνάδες που πετάς του τύπου "γάτοι" και "εσείς οι έξυπνοι". Το να μιλάς εσύ για προσωπικές επιθέσεις και μάλιστα απρόκλητες είναι κάπως.
Πάμε, λοιπόν, μία ξανά πάνω σε αυτό που είπα και όχι σε αυτό που κατάλαβες.
Προφανώς και δεν έχει τελειώσει η μεταγραφική, προφανώς ταμείο θα γίνει στο τέλος.
Αυτό που είπα είναι ότι τώρα που μιλάμε, στις 2/8 με δεδομένο ότι τα ταμεία είναι γεμάτα από τις πωλήσεις και με δεδομένο (αυτή την στιγμή που μιλάμε) ότι έχει δημιουργηθεί χώρος στο μπάτζετ πιο λογικό μου φαίνεται να γίνει μια επένδυση/αγορά για καλυφθεί το βασικό μας κενό (το οποίο το γνωρίζουμε από πέρσι τον Γενάρη) παρά να πάμε στην λύση ενός ακόμα δανεικού και αγύριστου.
Αν θες να απαντάς, διάβαζε τουλάχιστον αυτά που γράφει ο άλλος και μην απαντάς σε σενάρια που πλάθεις μόνος σου.
Η ενσταση μου πανω σε αυτο που ειπες για τους μισθους είναι οτι δημιουργουνται εντυπωσεις πριν γινει το ταμειο και δεν ξερω που αποσκοπει αυτό πανω στην κουβεντα.
Ο Γιακουμάκης, και δανεικός να ερθει, και τα μισα να πληρωσουμε, θελει ενα αξιοσημειωτο ποσο για να ερθει, παλι θα ειναι απ τους πιο καλοπληρωμενους στην ομαδα. Ενας φιλος μαλιστα ανέφερε σεναριο να ερθει δανεικός για δύο χρόνια γιατι εχουν γινει μπαχαλο εκει.
Κατα τ'αλλα ξαναδιάβασε το θρεντ να δεις αν το εκανα εγω μπαχαλο ή προκληθηκα πρωτος.
Δέχομαι οτι το υφος μου δεν ηταν το καλυτερο σε εκεινη την απαντηση και ισως την πληρωσες εσύ ενω δεν επρεπε. Αλλα μπορεις να γινεις προσβλητικος και χωρίς χαρακτηρισμους και καμια φορα ειναι χειροτερο κιολας.
Τελος παντων, κουραζουμε οντως και δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου. Δεν θυμαμαι καν αν και που εχουμε ξαναδιαφωνησει.