Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από john4serres »

Dio-4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:56 Κάνει προπονήσεις με την ομάδα του; Ξέρουμε αν έρθει αν θα είναι έτοιμος; Αν είναι να έρθει να είναι εδώ ως την Δευτέρα, να υπάρχει στον πάγκο με τους Αυστριακούς μπαίνοντας και λίγα λεπτά αν χρειαστεί, ώστε ο Τσάλοβ μετά να παίρνει τον δρόμο του σιγά σιγά και να ασχοληθούμε με άλλο φορ. Αυτό που καίει είναι ο παικταράς στο κέντρο, θα ανεβάσει όλη την ομάδα.
Προπονήσεις κάνει.
Μπηκε και στην αποστολή για το αμερικάνικο leagues cup.

Στο πρώτο αγώνα που ηττήθηκαν 0-7, κόπηκε απο την 23αδα.

Τρώει αρκετό hate, bullying απο τους μεξικανους.
These users thanked the author john4serres for the post:
Dio-4
Άβαταρ μέλους
john4serres

Psagmenos4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:04 Negotiations between Greek club PAOK and French club Nantes regarding Mostafa Mohamed have faltered due to the financial demands of the French club.

Πάει και ο Αιγύπτιος.
Κι αυτή η παε θέλει να τα ακούσει μου φαίνεται.
These users thanked the author john4serres for the post:
soigol
tsaousila1234

Δημοσίευση από tsaousila1234 »

παικταρας ειναι ο τυπος , ματωνει τα διχτια τα τελευταια χρονια και στο ΜΛΣ που δεν ειναι χαβαλε πρωταθλημα ηταν στην καλυτερη ενδεκαδα του πρωταυληματος . Ειναι ο ορισμος toy power forward , παλευει σαν σκυλι τρεχει εχει τρομερη κεφαλια και σουταρα , δεν πεφτει σε τζαρτζαρισμα σαν τον αλλο , και εχει το γκολ . Και εκει που πηγε αυτες ειναι μεγαλες ομαδες οπως η κρουζ αζουλ δεν ειναι χαβαλε .
απο μενα πολυ ΝΑΙ το παιδι πραγματικα χαρηκα μακαρι να γινει .
να με συγχωρεσουν για την μικρη παρενθεση οφ τοπικ τα παιδια αλλα ... οι μεταγραφες μας μεχρι τωρα ειναι καλες ο προεδρος αγαπαει την ομαδα και θα την δυναμωσει , αλλα να υπαρχει και μια λογικη ρε παιδια σε ολα αυτα . ειδαμε με τα ονοματα με μπερμπατοφ και μπακαγιοκους και βερμπλουμ και νακατα και και και και... ονοματα λεφτα πεταμενα και τι εγινε??? βελτιωθηκε ο ιβαν σαυτο και καλα κανει δεν χωνει οσα οσα και μετα παπαλα , εχεις 10-12 παικτες στο εκατομμυριο περιπου ε οκ να φερει καποιον οχι με 2 αλλα με 3 μυρρια , ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ? ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ? Οχι ,ριξτα στο σκαουτινγκ καλυτερα να γλυτωσεις
παμε Γιακουμακη δυνατα ελπιζω και την πεμπτη η απαντηση ερχεται ....

υγ ο γιακουμακης ερχεται αν ερθει σαν πρωτος σεντερφορ
These users thanked the author tsaousila1234 for the post (total 2):
DikefalosNisiotis, paok x.m.
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

renegade έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:00 Τι μαλακιες διαβάζει κανείς στο μεταγραφές τοπικ δεν λέγεται
Πιο trash και από το big brother
Μπορεί να έχει και να εκφραζει ο καθένας την άποψη που θέλει (πάντα σε πλαίσια σεβασμού)?

Μπορεί

Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Odi έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:54 Καρπουζά μου τίποτα δεν πειράζει.

Ούτε το σήριαλ Λουτσεσκου πείραζε.
Ούτε το σήριαλ ντελια πειράζει.
Ούτε το σήριαλ «πάω χωρίς φορ , χαφ και στόπερ» και ρισκάρω για άλλον ένα χρόνο πειράζει.
Ούτε ο Γιακουμάκης πειράζει.
Ούτε οι ελεύθεροι, δανεικοί και μιας χρήσης πειράζουν.
Ούτε ότι έφυγαν συμβόλαια κοντά 10 εκατομμυρίων και ήρθαν συμβόλαια 3,5 -4 εκατομμυρίων πειράζει.

Μόνο τα φασόλια πειράζουν ειδικά το καλοκαίρι με μεγάλες θερμοκρασίες μη γίνει καμία έκρηξη..

Τα ίδια Παντελακη μου, τα ίδια Παντελή μου..

Χωρίς καμία διάθεση προσωπικής αντιπαράθεσης.

Σας παρακαλώ μη γράψετε πάλι από κάτω ότι ο ιβαν έκανε τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή, πλήρωσε τα χρέη, έφερε το βαρ κλπ κλπ..

Εντάξει ρε... Odi

Όλα σκατα είναι...ο βανιας θα φύγει και ο ΠΑΟΚ θα πάει εκεί που του αξίζει....
These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 5):
Ορτζονικίδης, vasgias, Iggy Pop, giaxxo, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

renegade έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:00 Τι μαλακιες διαβάζει κανείς στο μεταγραφές τοπικ δεν λέγεται
Πιο trash και από το big brother
Για να επικυρώσω κι εγώ από την πλευρά μου αυτό που λέει ο rene
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την άκυρη όπως αποδεικνύεται πληροφορία που έδωσα χτες και αναστάτωσα όλο το φόρουμ
Μαλάκια μου , ενθουσιάστηκα και δημιούργησα προσδοκίες
Συγνώμη και πάλι θα αφήσω τους ειδικούς να κάνουν την δουλειά τους, έχουμε παιδιά που νιώθουν και δημιουργούν και ευχάριστο mood με όλα αυτά που συμβαίνουν
Τώρα η άποψη μου είναι ότι από να πάω να πάρω τον μαροκινό εκατό φορές τον Γιακουμάκη
Για πολλούς και διάφορους λόγους
Νούμερα έχει
Έλληνας είναι οπωσδήποτε νιώθει τι παίζει και τι ευθύνη αναλαμβάνει
Και κορμί έχει για να παίξει μέσα στην περιοχή
These users thanked the author Panx Romana for the post (total 8):
DikefalosNisiotis, tsario73, thios4, adam04, Kirilos_Despotas, lnlnx, margas, TylerDurden
black death

Δημοσίευση από black death »

Στο γιακουμακη δυο πραγματα με φοβιζουν.
Ενα ειναι η προϊστορία που έχουν οι ελληνες παίχτες οταν γυρνανε εδω κοντα στα 30.
Και δευτερο οτι ειναι τεχνικά επιεικως μετριος. Σε αυτο βεβαια οντως δεν διαφερει πολυ απ'τον κεντιρα. Οπως και στο οτι έχει στοιχεια δυναμης και εργατικότητας.
Αλλα δεν αμφισβητειται η επαφη που εχει με τα δίχτυα εδω και πολλα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

john4serres έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:06
Dio-4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:56 Κάνει προπονήσεις με την ομάδα του; Ξέρουμε αν έρθει αν θα είναι έτοιμος; Αν είναι να έρθει να είναι εδώ ως την Δευτέρα, να υπάρχει στον πάγκο με τους Αυστριακούς μπαίνοντας και λίγα λεπτά αν χρειαστεί, ώστε ο Τσάλοβ μετά να παίρνει τον δρόμο του σιγά σιγά και να ασχοληθούμε με άλλο φορ. Αυτό που καίει είναι ο παικταράς στο κέντρο, θα ανεβάσει όλη την ομάδα.
Προπονήσεις κάνει.
Μπηκε και στην αποστολή για το αμερικάνικο leagues cup.

Στο πρώτο αγώνα που ηττήθηκαν 0-7, κόπηκε απο την 23αδα.

Τρώει αρκετό hate, bullying απο τους μεξικανους.
2/6 το τελευταίο ματς ως αλλαγή ,δεν ξέρω αν κάνει προπονήσεις;
Άβαταρ μέλους
john4serres

το τελευταίο 12μηνο.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

black death έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:02
JohnDag έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:58 ]

Επί της ουσίας και όπως σου εξήγησε ο Μάκης είχα δίκαιο βέβαια αλλά εσένα σε πείραξε το "αυταπόδεικτο".

Και σιγά μην κάνω αναφορά και γενικότερα σιγά μην ασχοληθώ με ένα τύπο που η μοναδική συνεισφορά του στο φόρουμ είναι να προκαλεί και να μανουριάζει με συνοπαδούς του.

Δόξα τω θεώ υπάρχουν πολλά μέλη με τα οποία μπορούμε είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε να κάνουμε ουσιαστικές συζητήσεις.

Εσύ είσαι για να μαλώνεις με τους den_vazei_lefta_4. Μέχρι εκεί..
Με το μακη εκεί που ηταν να διαφωνησω διαφωνησα. Αλλωστε η διαφωνία δεν ηταν τοσο στα ποσα οσο στο οτι δεν κρίνεις την αυξηση ή τη μειωση του μπατζετ στα 2/3 της μεταγραφικης.
Τωρα εσυ αν έχεις να πεις τιποτα περα απο προσωπικες επιθεσεις, πες το.
Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι διαφωνείς μόνο για να διαφωνείς. Αυτό και οι εξυπνάδες που πετάς του τύπου "γάτοι" και "εσείς οι έξυπνοι". Το να μιλάς εσύ για προσωπικές επιθέσεις και μάλιστα απρόκλητες είναι κάπως.

Πάμε, λοιπόν, μία ξανά πάνω σε αυτό που είπα και όχι σε αυτό που κατάλαβες.

Προφανώς και δεν έχει τελειώσει η μεταγραφική, προφανώς ταμείο θα γίνει στο τέλος.

Αυτό που είπα είναι ότι τώρα που μιλάμε, στις 2/8 με δεδομένο ότι τα ταμεία είναι γεμάτα από τις πωλήσεις και με δεδομένο (αυτή την στιγμή που μιλάμε) ότι έχει δημιουργηθεί χώρος στο μπάτζετ πιο λογικό μου φαίνεται να γίνει μια επένδυση/αγορά για καλυφθεί το βασικό μας κενό (το οποίο το γνωρίζουμε από πέρσι τον Γενάρη) παρά να πάμε στην λύση ενός ακόμα δανεικού και αγύριστου.

Αν θες να απαντάς, διάβαζε τουλάχιστον αυτά που γράφει ο άλλος και μην απαντάς σε σενάρια που πλάθεις μόνος σου.
These users thanked the author JohnDag for the post (total 2):
Developer4, Patron
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Psagmenos4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 09:07 Αγορα Γιακουμακη είναι ανεφικτη. Τον πηραν πέρυσι 9 μύρια δεν έχασε αξία για να τον δωσουν με 2-3.
Ο Γιοβιτσ που κάποιοι νομίζατε ότι θα πάει στην αεκ την Τρίτη κλείνει Ισπανία.
Αφού λοιπόν δεν πρόκειται να τον αγοράσουμε τι νόημα έχει ο δανεισμός του;
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
DonnieMcGrath
icue

Δημοσίευση από icue »

Ποτε δεν την καταλαβα αυτη την ερωτηση. Αν σε βοηθήσει (λεμε τωρα) για μια χρονια, δεν στρεχει; Δεν μετραει αν παρεις τιτλο με καποιον δανεικο;
These users thanked the author icue for the post (total 3):
adam04, margas, giaxxo
DonnieMcGrath

Δημοσίευση από DonnieMcGrath »

Το ότι μιλάμε προφανώς για δανεισμό δεν μας προβληματίζει? Και λεω προφανώς γιατί α)η ομαδα του, η οποία ξόδεψε 9.5+ εκατ. δεν πρόκειται να τον πουλήσει με λιγότερα από 4 (τα οποία είναι θεωρητικά το δικό μας ταβανι) β)έστω ότι για τους δικούς τους λόγους τον αφήνουν ελεύθερο, δεν πρόκειται ο παίχτης να πέσει από τα 2.8εκατ στα max 1.5, σχεδόν 50% μείωση.

Ελπίζω να είναι η ύστατη επιλογή μας, εννοώ του δανεισμού, γιατί δεν αντέχεται η αναζήτηση φορ ΚΑΙ το επόμενο καλοκαίρι
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Έχει πει κάποιος τα αρνητικά του παίχτη εμπεριστατωμένα ή απλά έτσι θα πάει το έργο όποιος και να έρθει?

Εγώ βλέπω ότι γηγενή τέτοιου επιπέδου τον αρπάζεις χτες άμα μπορείς. Ο παίχτης έχει διψήφια νούμερα 5-6 σερί χρόνια.

Έχουμε ένα μήνα για καμιά κέντα μετά ακόμη στο φορ.
These users thanked the author Parolos for the post (total 6):
DikefalosNisiotis, adam04, ToMousiTouCrespo, Kourdos, Logistis, giaxxo
DikefalosNisiotis

Δημοσίευση από DikefalosNisiotis »

@Panx Romana
Φίλε όσον αφορά εμένα μακάρι όλοι να μετέφεραν,κατόπιν εγκρίσεως των mods, και να γραφανε με σεβασμό στους συνοπαδούς μας όπως εσύ κι ας είσαι νέο μέλος όπως λες !
(Κι εγώ σχετικά νέος είμαι).
These users thanked the author DikefalosNisiotis for the post:
paok apo epilogi
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”