epitropos έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:41
JohnDag έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:30
nunies4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:10
100% συμφωνώ όμως με την λογική αυτή να σταματήσουμε εδώ την κουβέντα γιατί το ταμείο θα γίνει 31/8.
Θα μου πεις βέβαια ότι εσύ στηριζεσαι και στην προϊστορία.
Αλλά για μισό λεπτό. Γιατί η φετινή μεταγραφική πολιτική σχετίζεται με την ρευστότητα του Ιβάν,;
Πόσο διαφορετική είναι από όλες τις προηγούμενες μεταγραφικές πολιτικές ακόμα και πρίν τον πόλεμο και το οποίο θέμα ρευστότητας λέμε ότι υπάρχει;
Βλέπετε πολλές διαφορές;
Μα δεν ζήτησε κανένας να βάλει λεφτά από την τσέπη του ο Ιβάν. Αυτό που λέμε είναι μέρος των κερδών από τις πωλήσεις (και όχι όλο το ποσό) να επανεπενδυθούν στην ομάδα.
Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει ελαφρύνει το μπάτζετ από αρκετά βαρίδια (και μπράβο τους γι' αυτό) να γίνουν 2-3 κινήσεις ουσίας για να καλυφθούν με ποιότητα τα κενά που έχουμε. Και ότι για να γίνει αυτό απαιτούνται και αγορές, δεν γίνεται μόνο με ελεύθερους και δανεικούς.
Αυτό λέμε όλο.
Δεν θεωρώ ότι έχει κάτι το παράλογο σαν πρόταση από καθαρά οπαδική σκοπιά.
Τώρα γιατί αυτό κάποιοι (όχι εσύ) το θεωρούν επίθεση στον Ιβάν, να με συμπαθάτε αλλά προσωπικά δεν μπορώ να το καταλάβω..
John να μην τα λέμε όμως και συνέχεια γτ σε διαβάζω χρόνια τώρα και είναι σίγουρος ότι το καταλαβαίνεις. Τα κέρδη των μεταγραφών ουδεμία σχέση έχουν με τα κέρδη ή μη της εταιρείας, οπότε σχωρα με αλλά ότι πούλησα τον Τζίμα 18 δε σημαίνει ότι έχω και 18 να επανεπενδησω. Αυτό επισημαίνω μόνο, σε συνδιασμό με το ότι το ότι πχ θέλουμε να γίνουμε spelling club, που δεν το ακούσαμε από επίσημα χείλη αλλά έστω, δε σημαίνει ότι ήδη έχουμε φτάσει στο επίπεδο αυτό. Προφανώς δε σημαίνει κάτι αυτό στο επίπεδο ενίσχυσης αλλά ίσως στο επίπεδο "επένδυσης" για ενίσχυση..
Προφανώς και το καταλαβαίνω γι΄αυτό και έχω ξεκαθαρίσει άπειρες φορές ότι μιλάω για επανεπένδυση μέρους του ποσού.
Δηλαδή πουλάς τον Χ Κουλιεράκη 15Μ; Ε δώσε 5Μ να φέρεις τον Χ Erlic. Και κράτα τα υπόλοιπα 10Μ για να καλύψεις άλλες ανάγκες του συλλόγου ή να επενδύσεις ξανά στην Ακαδημία.
Μην μου φέρνεις, όμως, με μονοετές συμβόλαιο στις 32/8 έναν 31χρονο σε καθοδική πορεία.
Ένα παράδειγμα είναι αυτό.
Επαναλαμβάνω κανένας δεν ζήτησε (ή για να είμαι ακριβής εγώ ποτέ δεν ζήτησα), "πήραμε 10 να ξοδέψουμε 10".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
JohnDag την Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.