Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
epitropos
Δημοσιεύσεις: 650
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 22:14

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από epitropos »

Αν έχει βάλει καπου υπογραφή τότε (ή τώρα) ο Κατσαρης κατόπιν της εξουσιοδότησης που είχε από το ΔΣ μόνο το σενάριο σου είναι όντως καθόλα πιθανό. Γενικά βέβαια νομίζω ότι οι εξελίξεις θα τρέξουν γρήγορα οπότε σύντομα εκ των πραγμάτων "θα πέσουν οι μάσκες" ένθεν και ένθεν εκείθεν και εντεύθεν
These users thanked the author epitropos for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
aivas19
Δημοσιεύσεις: 15815
Εγγραφή: Δευ 27 Απρ 2020, 23:20

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από aivas19 »

navigator11 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:29 Ψιλοάσχετο, μόνο εγώ αναρωτήθηκα για ποιόν ακριβώς λόγο οι του ΑΣ ζήτησαν χθες από την ΠΑΕ, όπως μεταφέρεται από πλευράς της τελευταίας, να μη φαίνεται πόσα τετραγωνικά μέτρα από το όλο πρότζεκτ θα τους αναλογούν;
Πιπερι, μαλλον προφυλαξαν το καλο του συλλογου με αυτη την κινηση
icue
Δημοσιεύσεις: 7729
Εγγραφή: Δευ 24 Ιουν 2019, 11:45

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από icue »

theo111 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:37
epitropos έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:20 Καλά δε θέλει να είσαι πανεπιστημονας για να καταλάβεις ότι τρεναρουν και ότι υπάρχει κάποια (άγνωστη προς ώρας) ατζέντα... Δικηγόρος είμαι και ως επαγγελματίας μπορώ να διαβεβαιώσω ότι εγώ τουλάχιστον σε πελάτη μου ακόμα και μικρότερου βεληνεκούς από ΤΟΝ ΠΑΟΚ αν επρόκειτο για συμφωνία τέτοιας φύσεως και χρηματικού διακυβευματος ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕς. Χωρίς ίχνος πονηριάς και ξεκάθαρα λόγω του οικονομικού μου συμφέροντος από ένα τέτοιο deal, και τον φόβο αντικατάστασης μου...αν δεν είχα τέτοιο φόβο , ε μάλλον υπάρχει τουλάχιστον κάποιας μορφής συνεννόηση.
Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν σκάσει ανακοίνωση από Μυστακίδη μεριά που να λέει ότι παρουσιάζουμε την δική μας πρόταση αναλυτικά με το αντίστοιχο μνημόνιο συνεργασίας με τον ΑΣ όπως έκανε η ΠΑΕ. Ίσως μάλιστα να πουν ότι δεσμεύεται να την εξετάσει ο ΑΣ λόγω της δεσμευτικής υπογραφής Κατσαρη.
Προς το παρον το μονο που εχει σκασει απο την μερια Μυστακιδη ηταν ενας κουριερ.
Άβαταρ μέλους
aivas19
Δημοσιεύσεις: 15815
Εγγραφή: Δευ 27 Απρ 2020, 23:20

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από aivas19 »

alexgarcia6 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:22
aivas19 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:18
alexgarcia6 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:35 Ανευ προηγουμενου επιθεση επειδη ζητηθηκαν οικονονικες εγγυησεις

Ξενο σωμα επειδη ζηταει ο ΑΣ εγγυησεις για να παραχωρησει τη μεγαλυτερη περιουσία του συλλογου

Εντωμεταξυ ανεφερε ρητα οτι επικυρωνει την συμφωνία με την προθεσμια

Κακογραμμένη αθλια ανακοινωση

Κριμα
Μην γραφεις ανακριβειες φιλε, δε ζητηθηκαν οικονομικες εγγυησεις
Για το λόγο αυτό, έχοντας πλήρη αίσθηση της ιστορικής ευθύνης, δίνουμε στον Ιβάν Σαββίδη το εύλογο χρονικό διάστημα έως 31/12/2025 να παρέχει τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις, (όπως αυτές θα συγκεκριμενοποιηθούν από την τεχνοκρατική επιτροπή που θα συσταθεί) ανάλογες της τάξης και του μεγέθους του έργου. Οι οικονομικές αυτές εγγυήσεις, σε καμία περίπτωση, δεν έχουν να κάνουν με έλλειψη εμπιστοσύνης προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή τον κ. Ιβάν Σαββίδη, παρά μόνο για την οικονομική ασφάλεια ενός έργου που αποτελεί όνειρο των απανταχού ΠΑΟΚτσήδων.

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, αποφάσισε να συστήσει άμεσα τεχνοκρατική Επιτροπή, αποτελούμενη από έγκριτους επιστήμονες, η οποία θα συντάξει από πλευράς Α.Σ. ΠΑΟΚ το σχετικό μνημόνιο συναντίληψης, το οποίο θα επικυρώσει τη συμφωνία.


Τι καταλαβαινω λαθος;
Ναι μην αναραπαγεις ανακριβειες, το λεω και πανω. Δεν ζητηθηκαν εγγυησεις. Του ειπαν: ΘΑ κανουμε επιτροπη για να συζητησουμε τι εγγυησεις ΘΑ ζητηθουν. Που διαφωνεις; Επισης, εχουμ ιδιες εγγυησεις απο την αλλη πλευρα; Απαντησε μας
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
eorptol1, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
aivas19
Δημοσιεύσεις: 15815
Εγγραφή: Δευ 27 Απρ 2020, 23:20

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από aivas19 »

psykoman έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:26
aivas19 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:18
Mīngus έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:48 Δηλαδή όλο αυτό το ξεκατίνιασμα, γιατί ζητήθηκαν οικονομικές εγγυήσεις.
Δεν ισχυει αυτο που λες
Για το λόγο αυτό, έχοντας πλήρη αίσθηση της ιστορικής ευθύνης, δίνουμε στον Ιβάν Σαββίδη το εύλογο χρονικό διάστημα έως 31/12/2025 να παρέχει τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις, (όπως αυτές θα συγκεκριμενοποιηθούν από την τεχνοκρατική επιτροπή που θα συσταθεί) ανάλογες της τάξης και του μεγέθους του έργου. Οι οικονομικές αυτές εγγυήσεις, σε καμία περίπτωση, δεν έχουν να κάνουν με έλλειψη εμπιστοσύνης προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή τον κ. Ιβάν Σαββίδη, παρά μόνο για την οικονομική ασφάλεια ενός έργου που αποτελεί όνειρο των απανταχού ΠΑΟΚτσήδων.
Ναι τι; Δεν ισχυει οτι ζητησαν εγγυησεις. Αν ισχυει πες μας ποιες ειναι φιλε μου. Να μαθουμε και εμεις.
Άβαταρ μέλους
arrwstos
Δημοσιεύσεις: 1043
Εγγραφή: Τρί 29 Ιούλ 2008, 12:05
Τοποθεσία: Salonika

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από arrwstos »

theodoros έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:36 Πραγματικά λυπάμαι πολύ, λυπάμαι. Τελικά παίζει ο Σαββίδης να είναι ο μεγαλύτερος θεματοφυλακας του ΠΑΟΚ και μανα του συλλόγου!
Και η πιο σιγουράντζα. Έχει βάλει ένα σκασμό λεφτά, τα έχει βάλει με όλη την Αθήνα, τους έκλεισε το σπίτι δύο φορές πέρυσι με μεγάλη παρτίδα πήρε εκδίκηση στον Μελισσανίδη. Πήρε όσους τίτλους είχες σε όλη σου την ιστορία σε σε 7 χρόνια. Δεν ντρέπεστε ρε μερικοί, τι λέτε διαβάζετε τι γράφετε; Απαντήστε μου,αν αύριο υπογράψει ο ΑΣ το μνημόνιο με τη παε, αύριο, σε ποιο γηπεδο θα παίξουμε; πείτε μου, πείτε μου ποιο κρατικό γηπεδο θα δώσει ο Μητσοτάκης; κανένα! Σας απαντώ εγώ! Κι αν υπήρχε ένα ιδιόκτητο, του Μακεδονικού παπαλα, βαλίτσα πήρε και ο μετροκολις. Ακούσατε σήμερα αυτό το σταθμο; βγαίνουν δικηγορισκοι λόγιοι καμουφλαρισμενοι οπαδοι ντεμεκ, στημένοι και λένε εμπεριστατομενες αρλούμπες. Είναι που δεν ήμαστε πρόβατα. Σιχάθηκα πραγματικά. Χεστε με διαγράψτε με. Θέλω να πω κι άλλα δεν γίνεται. Ποιος λαός του ΠΑΟΚ ρε.
! Μας τελείωσε, πέθανε μαζί με το μανάβη. 1000 ευρώ μισθό περνετε κι αν σας σας δώσει ο απέναντι ανταγωνιστής του αφεντικού σας 10 ευρώ παραπάνω θα τρέξετε. Και θα μιλήσετε για τον Σαββίδη. Δεν είστε ΠΑΟΚ, είστε ego fc.
Ιδιοκτήτης περιπτέρου detected, που το πήρε με ρουφιανόχαρτο από τη χωροφυλακή επί χούντας και δίνει στον πιτσιρικά που κάνει νυχτέρια 300 ευρώ μαύρα, και τον κατηγορεί αν πάει στον απέναντι περιπτερά για 350.

Άσε, καταλάβαμε το σκεπτικό σου.

Μαζευτείτε, βρωμόστομοι.

Μαζευτείτε.

Βρίζετε όσους διαφωνείτε ασταμάτητα.

Κόφτε το.
Άβαταρ μέλους
aivas19
Δημοσιεύσεις: 15815
Εγγραφή: Δευ 27 Απρ 2020, 23:20

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από aivas19 »

alexgarcia6 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:37 @burbu φιλε μου, αν ανατρεξεις στην απαντηση μου θα δεις οτι απανταω στον aivas19 οπου μου λεει οτι δεν ζητηθηκαν οικονομικες εγγυησεις

Πραγμα που συνεβει ξεκαθαρα στην επισημη ανακοινωση του ΑΣ

Στην ανακοινωση της ΠΑΕ δεν διαψευδεται το γεγονος, η μαλλον δεν αναφερεται καν, αν ζητησε η οχι ο ΑΣ οικονομικες εγγυησεις με την προθεσμια
Ποιες εγγυησεις ζητηθηκαν; Μπορεις να μου τις αναφερεις επιγραμματικα;
Άβαταρ μέλους
aivas19
Δημοσιεύσεις: 15815
Εγγραφή: Δευ 27 Απρ 2020, 23:20

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από aivas19 »

xrisitsapa έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:43 Συγνωμη για την αγνοια μου, αλλα ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ σε ενα τοσο μεγαλο ποσο/ εργο;
Να μας πει ο alexgarcia και ο psykoman ποιες ειναι οι εγγυησεις που ζητηθηκαν
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
Unpsofable78, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
eorptol1
Δημοσιεύσεις: 10818
Εγγραφή: Τρί 08 Νοέμ 2016, 19:58

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από eorptol1 »

george188 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:30 Συνήθως, μια τράπεζα δεν εκδίδει εγγυητική επιστολή για ένα έργο που δεν έχει κοστολογηθεί πλήρως.
Η κοστολόγηση είναι βασικό στοιχείο για την αξιολόγηση του ρίσκου.
Η τράπεζα πρέπει να γνωρίζει το ακριβές ή τουλάχιστον ένα σαφές εκτιμώμενο κόστος του έργου ώστε να υπολογίσει το ύψος και τη διάρκεια της εγγυητικής.

Επισης με απλά λογια, η εγγυητική επιστολή είναι μια δέσμευση της τράπεζας να καλύψει οικονομικές υποχρεώσεις του πελάτη σε περίπτωση αθέτησης.Αν δεν έχει κοστολογηθεί το έργο πως ακριβώς θα προσδιοριστεί το ακριβές ποσό της εγγύησης.
Αυτό που διάβασα (γιατι αν και σπουδασα οικονομικα τα των τραπεζων δεν τα ξερω ολα), σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να δοθεί μια προκαταρκτική ή «πλασματική» εγγυητική, αλλά με πολύ περιορισμένο ποσό και όρους, μέχρι να ολοκληρωθεί η κοστολόγηση.
Έτσι είναι
Ιάσονας
Δημοσιεύσεις: 2728
Εγγραφή: Κυρ 20 Δεκ 2015, 12:21

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Ιάσονας »

psykoman έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:07
dragon έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:58
psykoman έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:13

Άρα η γνώμη σου είναι να ξεκινήσει το γήπεδο χωρίς εγγυήσεις;
Ποιες ηταν οι εγγυήσεις του Τελη?
Τα τελευταία 13 χρονιά του Σαββίδη αποτελούν εγγύηση
Ρε φιλε σοβαρά τώρα....
Τι σχέση ο Τέλης;
Είδες τι έγραψε ο Τόλης και μετά εγώ;;
Γιατί σε κάθε τι που γράφουμε κοτσαρετε και τον Τέλη από πίσω...
Έλεος ρε παιδιά....ελεος... φτάνει
Για μένα δύο προϋποθέσεις πρέπει να υπάρχουν οπωσδήποτε για να γίνει το γήπεδο.
1ον Να είναι διασφαλισμένα τα χρήματα οπότε δικαιολογημένα ο ΑΣ ζητάει εγγυήσεις. Αυτό ισχύει την στιγμή πριν κοπεί έστω και ένας μίσχος από το γκαζόν όχι πριν γίνει η κοστολόγηση.
2ον Αυτός που θα το φτιάξει να είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ. Αυτό για μένα είναι αδιαπραγματευτο. Δεν θέλω γήπεδο για λόγους αισθητικής ούτε για να κάνει ο ΠΑΟΚ γυναικείο μπαντμπικτον. Θέλω η ΠΑΕ να γιγαντωθεί φτιάχνοντας γήπεδο και για αυτό είμαι στα κάγκελα με τον Κατσαρή. Γιατί τριάντα χρόνια δεν έφτιαξε σαν υποδομή ούτε ένα γήπεδο γυναικείου χάντμπολ και τώρα πάει να μας μπλέξει.
Ο Μυστακίδης κάνει θα πει κανείς την δουλειά του. Έτσι θα ήταν αν δεν μας είχε κάνει πουτανα όλους την χρονιά των 100 χρόνων. Αν θες κύριε Μυστακίδη να κάνεις γήπεδο η σειρά είναι η εξής.
1ον Αγοράζεις την ομάδα. Σου ζητάει πολλά ο Σαββίδης;; Μην την πάρεις τότε. Περίμενε.Κανε ότι θες αλλά αν είσαι παοκτσης μην συμβάλλεις (επιδιώκεις?) να γίνει ο σύλλογος πουτανα.
Το γήπεδο πρέπει να γίνει για να μεγαλώσει ο σύλλογος δεν είναι οικόπεδο η Τούμπα που δίνεται σε εργολάβο για να βγάλει αυτός λεφτά και να πάρεις και εσύ ένα διαμέρισμα.Αν δεν κερδίζει η ΠΑΕ από το νέο γήπεδο (η ΠΑΕ όχι ο Σαββίδης ή ο Μυστακίδης) καλύτερα να μην γίνει ακόμα μέχρι να είναι κατάλληλες οι συνθήκες. Γνώμη μου πάντα
These users thanked the author Ιάσονας for the post:
paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
odynet
Δημοσιεύσεις: 270
Εγγραφή: Τρί 15 Ιουν 2010, 21:38

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από odynet »

Η εγγυητική επιστολή είναι ακριβώς όπως σας τα λέει ο riegel και ο george188. Είναι μια ιδιόμορφη σχέση εγγύησης, που διέπεται από την ελευθερία των συμβάσεων. Η τράπεζα μπαίνει ως εγγυητής, έναντι του τρίτου και αναλαμβάνει αυτή να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του πελάτη της (με τα δικά της χρήματα, όχι του πρωτοφειλέτη) αν αυτός καταστεί υπερήμερος. Συνεπώς το ποσό για το αντίκρισμα είναι αδιάφορο αν υπάρχει ή δεν υπάρχει σε λογαριασμό του πρωτοφειλέτη ούτε δεσμεύεται απαραίτητα κάτι αφού αν "καταπέσει" (όπως συνηθίζουν να λένε) η εγγυητική, θα πληρώσει τα κερατιάτικα η τράπεζα.

Εγγυητικές επιστολές, να θυμίσω, καταθέτουν έτσι κι αλλιώς οι ΠΑΕ για την ετήσια αδειοδότηση και τη συμμετοχή τους στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, έναντι οφειλών σε τρίτους (π.χ. αμοιβές παικτών).

Το αντάλλαγμα για την εγγυητική συμφωνείται ελεύθερα μεταξύ τραπεζίτη και πελάτη. Μπορεί π.χ. να αφορά επένδυση σε χαρτοφυλάκιο της τράπεζας ή προμήθεια ή οτιδήποτε άλλο εξυπηρετεί την τράπεζα. Προφανώς παίζει ρόλο ποιος ζητάει την εγγυητική και το κύρος του αλλά γενικά η τράπεζα αντιμετωπίζει τις εγγυητικές σαν άλλο ένα τραπεζικό προϊόν, από το οποίο προσδοκά να βγάλει κέρδος.

Το proof of funds είναι ελαφρώς διαφορετικό γιατί αποδεικνύει ότι υπάρχει, όντως, ένα X ποσό σε λογαριασμό τραπέζης του φέροντα το έγγραφο τη δεδομένη στιγμή. Πάντως και τα δύο έχουν σκοπό να αυξήσουν την αξιοπιστία του οφειλέτη της παροχής έναντι των συμβαλλόμενων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος odynet την Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author odynet for the post (total 2):
george188, riegel
Άβαταρ μέλους
psykoman
Δημοσιεύσεις: 3629
Εγγραφή: Τρί 05 Φεβ 2008, 22:39
Τοποθεσία: Σερρες

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από psykoman »

aivas19 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:05
xrisitsapa έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:43 Συγνωμη για την αγνοια μου, αλλα ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ σε ενα τοσο μεγαλο ποσο/ εργο;
Να μας πει ο alexgarcia και ο psykoman ποιες ειναι οι εγγυησεις που ζητηθηκαν
Ξέρεις να διαβάζεις;
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019
Δημοσιεύσεις: 6997
Εγγραφή: Πέμ 22 Οκτ 2015, 20:04

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από theo-drama »

Blackgr4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:51 Και τελικά που καταλήγουμε; Γιατί αν δεις την κατάληξη και προχωρήσεις προς τα πίσω, μπορείς να βγάλεις διάφορα συμπεράσματα.

Γήπεδο γιοκ. Με ευθύνη του ΑΣ. Έτσι ισχυρίζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έπεσαν οι μάσκες λένε. Οκ έπεσαν θα πω και εγώ.

Τρία χρόνια που δεν προχώρησε το γήπεδο; Ποιος ευθύνονταν; Αρχικά η ΝΔ, μετά ο πόλεμος (νομίζω) και μετά ο άγνωστος χ. Καμία μάσκα.

Τελικά στο σήμερα, θα φάει όλο το ανάθεμα ο ΑΣ, ο Ιβάν δεν είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει το γήπεδο και όλα μέλι γάλα. Σωστά;

Ποιος βγαίνει κερδισμένος από αυτό;

1) Ο ΠΑΟΚ που δεν θα κάνει γήπεδο;

2) Ο ΑΣ που θα φάει όλο το ανάθεμα;

3) Ο Ιβάν που δεν θα κάνει γήπεδο και δεν θα ευθύνεται κιόλας;

5. Ο ΠΑΟΚ που κλείνει τα 100 με τρύπημα κ δεν θα μπορεσει να χαρεί τίτλους, σε όλα τα αθλήματα, με υπαιτιοτητα ποιανού.
These users thanked the author theo-drama for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
psykoman
Δημοσιεύσεις: 3629
Εγγραφή: Τρί 05 Φεβ 2008, 22:39
Τοποθεσία: Σερρες

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από psykoman »

Άλλη μια φορά...

Για το λόγο αυτό, έχοντας πλήρη αίσθηση της ιστορικής ευθύνης, δίνουμε στον Ιβάν Σαββίδη το εύλογο χρονικό διάστημα έως 31/12/2025 να παρέχει τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις, (όπως αυτές θα συγκεκριμενοποιηθούν από την τεχνοκρατική επιτροπή που θα συσταθεί) ανάλογες της τάξης και του μεγέθους του έργου.


Εσύ λέγε ότι δεν ζήτησε εγγυήσεις και ότι είναι ΨΕΜΑ κιολας
george188
Δημοσιεύσεις: 3726
Εγγραφή: Σάβ 23 Απρ 2016, 11:05

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από george188 »

Η εγγυητική ας βγει εκτος συζήτησης γενικότερα, είναι ατοπο και δεν βγαζει κανενας καμια εγγυητικη χωρις να εχει παρει το εργο και χωρις να εχει κοστολογηθει. Αν για τον ΑΣ ενα bank statement ή proof of funds ή απλα μια δήλωση του αρκει καλώς, τα περι εγγυητικών ας τα πουλησουν αλλού. Τουλαχιστον σ αυτα 5-10 γνωσεις τις εχουμε, δεν ειμαστε το ατυπο γραφειο τυπου ΑΣ-Μυστα
These users thanked the author george188 for the post:
Unpsofable78
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”