Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Alastor

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευση από Alastor »

giapas έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Σ εφερα εκει που ηθελα γαυρακι.Να σκουζεις για διαιτησια.
Κι ευχομαι στο επομενο να βιωσεις μια απ τις σφαγες που ζουσαμε κι μεις τοσα χρονια
Ηδονη.
Αυτό.
Κόμμα διαμαρτυρίας εγινε ο γαύρος
Ακομα και δικιο να ειχαν,αν ειχαν το παραμικρο ιχνος τσιπας θα το βουλωναν για τα αισχη που εχουν κανει τοσα χρονια. Το να εισαι ο μονιμως ευνοημενος και να φωναζεις κιολας,ειναι για να τους παρεις με τις πετρες
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Βασικα, γινεται τα επομενα 2 χρονια να δεχθουν αναδρομικα ολα οσα εκαναν τα τελευταια 30? με συνεννοηση απ'ολες τις ομαδες..
Γινεται να μην καταφερνουν να βγαζουν επιθεση απ'τα σηκωμενα σημαιακια? να αναγκαζονται να μαρκαρουν με τα ματια για να μην κιτρινιζονται (εξαιρεση ο φιγκειρας και ο σισε, οι οποιοι θα τιμωρουνται και για το βλεμμα, ο φορτουνης για τη σκεψη)? να γινεται φεστιβαλ καταδυσεων στην περιοχη τους?

ειναι το λιγοτερο που τους αξιζει, γιατι κανονικα ηθελε υποβιβασμο και φυλακισεις, εδω και χρονια..
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

paoki19 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
paoki19 έγραψε:Σιγά εσύ δημοκράτη. Διαφωνείς κάπου με αυτά που αναφέρω παραπάνω;
Παρε την ειρωνια πρωτα πισω και μετα απανταω.
Παρτην εσυ πρώτα την ειρωνεία σου και μετά ευχαρίστως να κάνουμε διάλογο.
lol, ξερεις τι σημαινει ειρωνια? Το "σιγα εσυ δημοκρατη" ειναι ειρωνια. Για να σε βοηθησω
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Αυτό που γίνετε με τον γαύρο δεν είναι ούτε αστείο ούτε γραφικό είναι πολύ σοβαρό και πιθανόν να τινάξει κυρίως τον ΠΑΟΚ στον αέρα.(Λογό του μεγάλου κόστους που έχει η ομάδα προσπαθώντας να είναι σε υψηλα για την χώρα επίπεδα)

Δεν μπορούμε να μένουμε στην γραφικότητα του κυρΣάββα όταν ακόμα και ο πιο αφελής έχει καταλάβει ότι έχουν την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ «ταγμένη» για πάρτυ τους. Και μάλλον και την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ σκέτο.

Δεν ξέρω πόσο αστείο θα σας φαινότανε αν η δύναμη που ασκουν στα κέντρα εξουσίας έφερνε αυτό που ζητουσαμε οι υπόλοιποι 20χρόνια τώρα ως μόνο τρόπο εξυγειανσης δηλαδή τον αποκλεισμό από την Ευρωπαϊκά κυπελλα για μια 5ετία
Αν τυχόν και νιώσει ότι έχει χάσει την δυνατοτητα να συμμετέχει στο cl και αν το καταφέρει άλλη Ελληνική ομάδα αυτόματα αυτή παίρνει τα 30μύρια αβαντζο για την «επένδυση» που 20χρόνια αυτός έκανε.
Όταν ειδικά αυτή η ομάδα είναι του Ιβάν που σε τετοια περίπτωση θα γιγαντώσει την ομάδα του και όχι του τιγρη που θα κοιτάξει να κάνει την μπάζα του τότε το σκ@τό θα κάνει λίμνη στην κάλτσα.
Εγώ νομίζω ότι ο γαυρός προσπαθεί να κάνει πράξει το λεγόμενο «ή εμείς ή κανείς» μακάρι να μην το καταφέρει γιατί ποδοσφαιρικά ....
ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Η αλήθεια είναι ότι ο γαύρος φαίνεται να είναι σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση και μετά το 60 να μην έχει τρεξίματα. Οπότε οι γραφικοί τρέχουν για να προφτάσουν και να τα μαζέψουν όσο μπορούν. Μην πώ ότι προετοιμάζουν το έδαφος για την διαφαινόμενη κατρακύλα. Το ότι βρίσκονται στο -1 μόνο, έχει να κάνει με βοήθειες λόγω της τακτικής τους.

Το έχω ξαναπεί ότι η αεκ μπορεί να μπεί και να τους πάρει το κέντρο, δηλ να πάει για τη νίκη αντί να τους περιμένει. Το Χ είναι ιδανικό.
gamt

Δημοσίευση από gamt »

Γαύρος:
..δεν φαίνεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση με νέο προπονητή ...ψιλομπερδεμένο ακόμη με τις δυνατότητες του ρόστερ του.

Αεκ:
.. Μεγαλύτερη ομοιογένεια από γαύρο, μπάλωσε τις τρύπες με τις μεταγραφές, έχει ευρώπη και δύσκολα ματς μέσα στον Φλεβάρη. Μπορεί να κάνει ζημιά μέσα στο καραΪτάβλι και να σκοτωθούν μεταξύ τους και στο κύπελλο.

ΠΑΟΚΑΡΑ:
ΝΙΚΗ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΕΝΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Dimg4 έγραψε:
lol, ξερεις τι σημαινει ειρωνια? Το "σιγα εσυ δημοκρατη" ειναι ειρωνια. Για να σε βοηθησω
Λοιπόν άκουσε να δεις. Δεν δέχομαι από κανέναν να μου κάνει υποδείξεις για το τι σημαίνει ελευθερία λόγου. Ξέρω πάρα πολύ καλά. Δεν απαγόρευσα σε κανέναν να πει την γνώμη του. Και ούτε το πρώτο μου οστ απαντάει σε σένα. Οπότε τα μαθήματα και τις ειρωνείες σου αλλού, όχι σε μένα! Ελπίζω να σε βοήθησα κι εγώ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπάλωσε τρύπες η ΑΕΚ; Αυτό σηκώνει πολλή συζήτηση.
1. Θα δεχθώ ότι ο Μασούντ Σοτζέι ξέρει καλή μπάλα και παίζει με το μυαλό, οπότε, στον επιθετικό τομέα και για ένα 60λεπτο, έχει όντως μπαλώσει την απουσία του Μάνταλου με το μείον ότι δεν σκοράρει τόσο εύκολα. Ο Μάνταλος όμως προσέφερε και αμυντικά με τα πολλά του τρεξίματα, κάτι που ΔΕΝ προσφέρει ο Πέρσης.
2. Ο Ερίκ Μοράν είναι μια λύση των 130.000 €. Είναι δυνατόν να μπαλώσει την απουσία του εν ενεργεία διεθνούς Σουηδού; Ήταν αναπληρωματικός αμυντικός χαφ της τελευταίας ομάδας της Ισπανίας (Λεχανές). Μην τρελαθούμε κιόλας.
3.Ο Χουλτ αποκτήθηκε για να ξεκουράζει τον Λόπες στο 5-3-2, ή να παίζει μαζί μ' αυτόν στο 4-2-3-1. Καλούτσικος παίκτης, αλλά μέχρις εκεί. Εγώ δεν θα τον ήθελα ποτέ στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Βασικά ο Χουλτ αποκτήθηκε πρώτιστα για να πάει ο Μπακάκης στη φυσική του θέση
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ισχύει.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Θα παει ο Μπακακης στη φυσικη του θεση και μετα θα αναστεναξουν τα γκολποστ. :opaokara:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Είναι ο καλύτερος δεξιος μπακ του πρωταθλήματος σύμφωνα με σύσσωμη την αρδογραφία τους.
Τρομερά ποιοτικός παίκτης

Ενώ εμείς έχουμε τον άμπαλο Μάτος.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

giapas έγραψε:Είναι ο καλύτερος δεξιος μπακ του πρωταθλήματος σύμφωνα με σύσσωμη την αρδογραφία τους.
Τρομερά ποιοτικός παίκτης

Ενώ εμείς έχουμε τον άμπαλο Μάτος.
Εδω αλλος θεουλης εγραψε οτι η αεκ με Τσιντωτα, Μπαρκα, Ανεστη, εχει την καλυτερη τριαδα τερματοφυλακων...!
Τι να πουνε οι Πασχαλακης, Ρευ, Γλυκος...
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Η κουλα αφου παιζει 3-5-2..
Αν παρει τη θεση του Μπακακη θα παιζει αριστερο στοπερ.Μακαρι να το δουμε και αυτο το ανεκδοτο, μετα απο εξτρεμ το αριστερο μπακ.
Αλλα ισως ειναι καλυτερο να δουμε Χουλτ εξτρεμ.Να βαλουμε το Ματος δευτερο φορ κατευθειαν, μην γραφει τσαμπα χιλιομετρα μεχρι το κεντρο.
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Εγώ πάντως στον τελικό θέλω τον γαύρο για να τον ταπεινώσω και θεωρώ στο πρωτάθλημα το καλύτερο είναι διπλό της αεκ και στην συνέχεια Χ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”