Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ρε συ Μάκη. Σε βλέπω συνέχεια που επιμένεις να γράφεις ότι πρέπει να αποκτηθουν αυτοί οι παίκτες που πιστεύεις. Για τον Σαλντανια η Φερεντσβαρος ζητάει ακατεβατα 6 μύρια. Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι δοκιμασμένος μόνο σε πρωταθλήματα χαμηλού επιπέδου, όπως το Σερβικό και του Ουγγρικό. Από που ...
Πω ρε κλάψα κάθε χρόνο τα ίδια , οι ίδιοι μπαίνεις να διαβάσεις κάνα νέο και μαυρίζει η ψυχή σου ας κάνουν ότι θέλουν , τι κάθεστε και ασχολείστε με τα πάντα , μα με τα πάντα!! Γιατί να διαβάζουμε Χ4 την όποια μ@λακια διαβάσατε ή ακούσατε και να την περνάτε σαν δεδομένη ,ξανά κ ξανά κ ξανά πουλάμε ...
το γραφω πεντε χρονια καθε χρονο και θα το γραψω ξανα μιας και φαινεται η ευχη μου να γινεται πραγματικοτητα, που δεν θα το πιστεψω δηλαδη αν δε το δω με τα ιδια μου τα ματια αλλα τελοσπαντων
η μεγαλυτερη μεταγραφη που μπορουμε να κανουμε ειναι η επιστροφη του Ιβαν ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
Αν πρεπει να φέρεις παίχτη απο τη χάρτινη, μπορείς να το χειριστείς έξυπνα και δεν μπλέκεις με Μητογλου (που άλλωστε έχει συμβόλαιο). Πας και παίρνεις τον Γαλανόπουλο πχ και στις πρώτες δηλώσεις ζητά συγγνώμη για το 18 και λέει ότι η ΑΕΚ το έκλεψε και είχαμε οδηγία.
Πλέον έχει γίνει εκνευριστικα δύσκολο να διαβάσεις αυτό το τοπικ για τα 1-2 ποιοτικά ποστ ανά 10 σελίδες.
Θλίψη.
Και όλα αυτά ενώ μέσα Ιουλίου έχουμε μόλις 3 κενά
λαθος δρομο πηρατε και φταιω κι εγω γι αυτο μιλουσα για χαφ, εγραψα ΜΒ και βγηκα απο το σπιτι τωρα που επανηλθα το ειδα και για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις δεν θα γραψω και LΒ
λοιπον τρια χαφ κοιταμε, ΑΚ,ΜΒ και LB
Αλεξ Κρααλ,Ματους Μπερο και Λαζλο Μπενες.....διαλεχτε