Η αναζήτηση βρήκε 125 εγγραφές
- Τρί 12 Αύγ 2025, 21:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
1996... πρώτη χρονιά Θεσσαλονίκη, φοιτητής, που όλοι οι σύνδεσμοι για να προστατέψουμε τον ΠΑΟΚ κ τον πρόεδρο που κάτι καλό εκανε με τα τότε δεδομένα, κάναμε ντου στην εκπομπή του σαγόνια στην ερτ3 και τον πήραμε κ φύγαμε γτ μας τρυπουσαν και εσπέρναν διχόνοια στο σύλλογο κάτι Γεωργίου κ Θωμαιδηδες ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 23:03
- Jump to forum
- Jump to topic
οταν η παε πουλαει παικτες, δεν κανει μεταγραφες και καθυστερει το γηπεδο 3 χρονια οι κολκες μιλανε για επιχειρησεις του ιβαν σε εμπολεμη ζωνη,δυσκολια μεταφορας κεφαλαιων και το χρησιμοποιουν ως δικαιολογια σαν καραμελα
οταν ο ασ ζηταει εγγυησεις για τους ιδιους λογους ειναι γραφικοι ψεκασμενοι ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 09:42
- Jump to forum
- Jump to topic
καλημερα
καλη εβδομαδα σε φιλους και εχθρους της λαοφιλεστερης ομαδας του γνωστου συμπαντος (ισως πρεπει το βορδοπολισ να μου δωσει ενα μεταμεσονυχτιο για οπαδικη διαγαλαξιακη αναλυση)
εχουμε καποια αποψη απο τους φιλους Τελη για την θερμη υποδοχη που ετυχε ο προεδρος της μαρξιστικης δημοκρατιας ...
καλη εβδομαδα σε φιλους και εχθρους της λαοφιλεστερης ομαδας του γνωστου συμπαντος (ισως πρεπει το βορδοπολισ να μου δωσει ενα μεταμεσονυχτιο για οπαδικη διαγαλαξιακη αναλυση)
εχουμε καποια αποψη απο τους φιλους Τελη για την θερμη υποδοχη που ετυχε ο προεδρος της μαρξιστικης δημοκρατιας ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 06:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρνούμαι να δεχτώ ότι αυτοί οι ανεκδιήγητοι τύποι δώσαν την τούμπα μας, κι εμείς κοιτάμε σαν χάνοι
Η σωστή έκφραση είναι προσπαθούν να δώσουν. Ακόμη και αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα αν από την αρχή το ξεκαθάριζαν. Μας ζητήθηκε, βρήκαμε αυτό υπογράψαμε. Αλλά δεν είναι τυχαίο ότι αυτός ο σύλλογος ...
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 08:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτι τελευταίο γιατί όπως πολύ όμορφα περιέγραψε ο Ιάσωνας πριν κάποιες σελίδες μόνο αποστροφή νιώθω πλέον ακόμα και να συζητάω ή να διαβάζω για το συγκεκριμένο θέμα . Αφορμή για τα παρακάτω η απάντηση στο ντοκιμαντέρ του Αντρε όταν τον ρώτησαν για τον Ιβαν
Θεωρώ τον εαυτό μου οπαδό του ΠΑΟΚ ...
Θεωρώ τον εαυτό μου οπαδό του ΠΑΟΚ ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 09:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα, ειλικρινά κι εγώ όπως πολλοί συνοπαδοί μου ντρέπομαι για όσα συμβαίνουν. Δεν ήμουν ποτέ οργανωμένος μόνο γήπεδο ή εκδρομή κατά μόνας, διαρκείας και ΠΑΟΚΑΡΑ. Κι εδώ να γράψω κοντά 10 χρόνια είχα. Κακώς, πολύ κακώς δε γραφτηκα στον ΑΣ αν και πολλές φορές που γινόταν εκλογές και καλούσαν νέα ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Εκεί στο λιμάνι δεν έχει καμία γωνιτσα ο Ιβάν να φτιάξει ένα σαν της Έβερτον;
- Τετ 22 Οκτ 2025, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε φιλε αυτοι αποδειξαν με την σταση τους οτι εχουν αποψη και προσωπικοτητα σε ενοχλει που δινουν δικαιο στον ιβαν ? μα γιατι βλεπουν το δικαιο.....
Οχι,αλλα οπως λεω εδω κ 20 ποστ , θα προτιμούσα να εχω ουδέτερους στον ΑΣ κ οχι ταγμένους στη μια η στην αλλη πλευρα. Αυτο κ μονο
Ο οποίος ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 18:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Κρατούσα το 1000στο μου ποστ σε αυτά τα 17 18 χρόνια να είναι για κάτι πανηγυρικό κάτι σημαντικό αλλά θα σκάσω...
Εχει μερικές εβδομάδες κάποιος εδώ μέσα μίλησε για πρότυπο το νέο γήπεδο της εβερτον..
Ε από τότε αυτό ονειρεύομαι..
Γήπεδο στο λιμάνι.. Γήπεδο στον προβλήτα 2 κάπου εκεί γύρω ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ; Κοιμάμαι ήσυχος. Σ'ευχαριστώ.
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά τι ΠΑΟΚ ζούμε εμείς οι 45+.
Δεν τολμουσαμε ούτε να τον ονειρευτούμε.
Δεν φτάνουν τα ευχαριστώ
Δεν τολμουσαμε ούτε να τον ονειρευτούμε.
Δεν φτάνουν τα ευχαριστώ
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
ΙΒΑΝ
Ασε τα γηπεδα και τις χρησοεις και ολα τα υπολοιπα
ΚΛΕΙΣΕ ΙΣΟΒΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ στον ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ και αγορασε τους παικτες που θα σου πεί
Αυτα μετρανε στη ΙΣΤΟΡΙΑ
Ασε τα γηπεδα και τις χρησοεις και ολα τα υπολοιπα
ΚΛΕΙΣΕ ΙΣΟΒΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ στον ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ και αγορασε τους παικτες που θα σου πεί
Αυτα μετρανε στη ΙΣΤΟΡΙΑ
- Παρ 27 Ιουν 2025, 08:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Όπως αποδείχθηκε όλοι μα όλοι αυτοί που κάνουν τους ρεπορτερ, κανουν εκπομπές με τις ώρες και αναλύουν
ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΙΔΈΑ!!
ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΙΚ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΈΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΊΖΑ!!
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΤΆΧΑ ΜΟΥ ΤΑ ΞΈΡΟΥΝ ΌΛΑ!!
ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΉΣΤΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΕΙΠΏΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΙΒΆΝ ...
ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΙΔΈΑ!!
ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΙΚ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΈΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΊΖΑ!!
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΤΆΧΑ ΜΟΥ ΤΑ ΞΈΡΟΥΝ ΌΛΑ!!
ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΉΣΤΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΕΙΠΏΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΙΒΆΝ ...
- Παρ 27 Ιουν 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι ντροπή η ομάδα να έχει τέτοιους ρεπόρτερ.
Σε ένα αρκετά δύσκολο καλοκαίρι και μετά την φαπα που έφαγαν ότι δήθεν η ομάδα δεν είναι κοντά σε κάποιον παίκτη, εξακολουθούν να λένε πίπες ,με τελευταία αυτήν του μιζερογλου ότι η υπέρβαση μεσοεπιθετικα και στα χαφ θα γίνει τον Αύγουστο... και αυτό ...
Σε ένα αρκετά δύσκολο καλοκαίρι και μετά την φαπα που έφαγαν ότι δήθεν η ομάδα δεν είναι κοντά σε κάποιον παίκτη, εξακολουθούν να λένε πίπες ,με τελευταία αυτήν του μιζερογλου ότι η υπέρβαση μεσοεπιθετικα και στα χαφ θα γίνει τον Αύγουστο... και αυτό ...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 15:08
- Jump to forum
- Jump to topic
φορ-ανανεωση Ντελια-και στο καπακι χαφαρος
τελειωσατε-λυσσα για τρεμπλ
καλα,Μειτε με προετοιμασια
στο κεντρο θα ειναι,ο μπαμπας με τα παιδια του
ε ρε και να φερουν τον (διακαη)πόθο τους
τελειωσατε-λυσσα για τρεμπλ
καλα,Μειτε με προετοιμασια
στο κεντρο θα ειναι,ο μπαμπας με τα παιδια του