Η αναζήτηση βρήκε 44 εγγραφές

Return

από abc_o_ karpouzas
Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

για ποιον λογο ακριβως ασχολειται ο οπαδος του ΠΑΟΚ με το μετροκολης ειναι ακατανοητος ...

ενα ...μεσον...το οποιο ειναι γνησιο παιδι των σπορ του βορα του δημ.μπουζα..

ενος...δημοσιογραφου...που απο εκεινην ακομη την εποχη ειχε την αντιληψη οτι ειχε ρολο στα του ΠΑΟΚ ...

ετσι και τωρα η ...
από Equalizer
Τετ 09 Ιούλ 2025, 21:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Ορίστε έχουμε σφυγμο από το άτυπο αυτονακηρυχθεν (?) γραφείο τυπου

Σχέδια εσείς;

Λεφτά εμείς

Ευχαριστούμε από καρδιάς που σέβεστε όλοι μαζί τον ΠΑΟΚ, είναι σίγουρο ότι με τέτοιες τακτικές το μέλλον είναι εξασφαλισμένο

Τα βλέπουν στη Φιλαδέλφεια και θυμούνται τα νιάτα τους

Υγ. Ερώτημα: δεν τα ...
από Kabamaru11
Τετ 09 Ιούλ 2025, 22:37
Jump to forum
Jump to topic

Αν ο αξιοτιμος κ.Μυστακιδης,εχει σαν γραφειο τυπου το βοθροπωλις,ε συγνωμη κιολας,δεν θα τον θεωρησω σοβαρο,δεν γινεται να ειναι σοβαρος.Μολις διαβασα το αρθρο κ με την φωτο,με επιασαν τα γελια.Νostalgia απο εποχαρες σπορ του βορρα η εποχες του μουστακια στο γαυροπωλις,τι ειναι αυτα ρε; :lol: :lol ...
από Taseos
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Τι ώρα φτιάχνει ο πρόεδρος ; Θα ήθελα πολύ να πάω Μακεδονία παλας
από Equalizer
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 11:57
Jump to forum
Jump to topic

Κάτι ον τοπικ για να μη μας μαλώνουν οι μοντς:

Δεχθηκαμε δίκαιη παρατήρηση για τη λάθος αναφορά σε εγγυητική, αφού ήρθε απλώς επιστολή επιβεβαίωσης ποσού.

Ερώτημα: ο ΑΣ γιατί λέει στην ανακοίνωση του ότι "διαθέσιμα κεφάλαια ... για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Τούμπας"

Τους έγραφε μέσα η ...
από Unpsofable78
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:43
Jump to forum
Jump to topic

«Θα δώσω και φέτος το 100% των δυνατοτήτων μου, δώστε το κι εσείς. Θέλω να ξέρετε ότι ο ΠΑΟΚ δεν γονατίζει ποτέ. Εμείς πάντα πεθαίνουμε όρθιοι».

«Νομίζετε πως όταν πήραμε το πρωτάθλημα, εγώ δεν έπαιζα σκάκι κάθε μέρα; Ελεγαν ότι ο Ρώσος προσπαθεί να πετύχει πράγματα μέσω Skype κι αυτό δε γίνεται ...
από trelopaoki444
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 20:51
Jump to forum
Jump to topic

Παντως το τι λεγεται στα ραδιοφωνα της πολης δεν περιγραφεται. Ο Μυστακιδης λεει ειναι Παοκτσακι κ εχει τραβηχτει για τον ΠΑΟΚ σε εκδρομες δεν ειναι χτεσινος. Κ ο Ιβαν του εκοψε την Τουμπα δεν ειναι ευκολα τα πραγματα :lol: :lol:

Αυτο το Παοκτσακι το τρελο που ηταν ρε παιδια την εποχη που ο ...
από NikLiverpool
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:07
Jump to forum
Jump to topic

Είδα τις φωτογραφίες του Ιβάν, μετά έριξα μια ματιά στον καθρέφτη.
Γερασαμε ρε φουστη μου :roll: .
από tolis14
Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:33
Jump to forum
Jump to topic

καλα ρε λιγη αξιοπρεπεια δεν εχετε πολλοι που πηγατε και βριζατε ΠΑΕ Σαββιδη στην σελιδα του γαβρου σινανογλου η καπως ετσι και σας ειρωνευοταν ο ιδιος και οι γαυροι ? Πλακωσαν οι -ιδης ειπε εχει γελιο η υποθεση και χαχανιζε μαζι με τους αλλους τους γαυρους ,αντε παντε και στον τσουκαλα να κανετε ...
από icue
Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:22
Jump to forum
Jump to topic

Οταν θες να παρεις μια ομαδα πας πρωτα σε αυτον που την εχει και κανεις μια προταση. Την δεχεται την αγοραζεις. Αν δεν την δεχτει μετα κανεις ΑΝΟΙΧΤΗ επισημη προσφορα βγαινοντας και λεγοντας οτι εγω δινω τοσα και εχω σκοπο να κανω αυτο και αυτο.

Εγω αυτο ξερω. Δεν ψαχνεις να βρεις κερκοπορτα και ...
από Sera4
Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:23
Jump to forum
Jump to topic

Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Όταν ο μελισσανίδης άρχισε να φτιάχνει το γήπεδο της χάρτινης, του ζήτησε κανένας εγγύηση ότι έχει το ποσό που απαιτείται; εδώ γιατί έχουμε γεμίσει ορκωτούς λογιστές, μπορεί να μου το εξηγησει κανένας;

Άρα η γνώμη σου είναι να ξεκινήσει το γήπεδο χωρίς εγγυήσεις ...
από abc_o_ karpouzas
Τρί 29 Ιούλ 2025, 17:47
Jump to forum
Jump to topic

Οπότε Καρπουζα τι προτείνεις;;;

Πίστη σε αυτόν που....με όλα τα στραβά του..σε έκανε να φουσκώνεις σαν παγώνι ..

Τα είδες όλα με τα μάτια σου....δεν σε πούλησε ποτέ...

Το ΔΣ με....αυτον...τον πρόεδρο είναι υπεύθυνο για την κατάντια....ολου...του οργανισμού πριν τα λεφτά του βανια ...
από burbu
Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:01
Jump to forum
Jump to topic

Οπότε Καρπουζα τι προτείνεις;;;

Πίστη σε αυτόν που....με όλα τα στραβά του..σε έκανε να φουσκώνεις σαν παγώνι ..

Τα είδες όλα με τα μάτια σου....δεν σε πούλησε ποτέ...

Το ΔΣ με....αυτον...τον πρόεδρο είναι υπεύθυνο για την κατάντια....ολου...του οργανισμού πριν τα λεφτά του βανια ...
από Psaras
Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:48
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θέλω να φανώ απαισιόδοξος, αλλά όσο κι αν προσπαθώ να κρατήσω μια σπίθα ελπίδας αναμμένη, όλα δείχνουν πως αν δεν υπάρξει μια θεαματική ανατροπή, το παιχνίδι είναι χαμένο.

Και δεν είναι χαμένο μόνο διοικητικά. ΠΑΟΚ ήμασταν και πριν τον Ιβάν. Είναι χαμένο στο επίπεδο του ήθους, της ενότητας, της ...
από sourmenetes
Παρ 27 Ιουν 2025, 08:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Όπως αποδείχθηκε όλοι μα όλοι αυτοί που κάνουν τους ρεπορτερ, κανουν εκπομπές με τις ώρες και αναλύουν

ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΙΔΈΑ!!

ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΙΚ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΈΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΊΖΑ!!

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΤΆΧΑ ΜΟΥ ΤΑ ΞΈΡΟΥΝ ΌΛΑ!!

ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΉΣΤΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΕΙΠΏΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΙΒΆΝ ...