Η αναζήτηση βρήκε 71 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Περα της δικηγορου οι υπολοιποι λογικα δεν εχουν μισθο. Αλλιως τι σοι ερασιτεχνης ειναι.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
στον Όμιλο Belterra περιλαμβάνονται 12 εταιρείες: Οι Belterra Holdings Ltd, Πόρτο Καρράς ΑΕ, Πόρτο Καρράς Κτήμα ΑΕ, Βίλλα Γαλήνη ΑΕ, Πόρτο Καρράς Γκολφ, Πόρτο Καρράς Μαρίνα ΑΕ, Σουρωτή ΑΕ, Dimera Land & Property Investments ΑΒ Ανάπτυξη ΑΕ, Dimera Limited, Dimera Group Μονοπρόσωπη ΑΕ, ΠΑΟΚ ΠΑΕ GC ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά από αυτό το δελφιναριο που είδαμε σήμερα, συμπεριλαμβανομένου και του ξεκατινιασμιατος του τελευταίου μήνα, ίσως είναι η καλύτερη στιγμή να σηκωθούν να φύγουν όλοι οι αστείοι που παριστάνουν τους διοικούντες(και στον ερασιτέχνη και στην ΠΑΕ και παντού) και να πάρουν την θέση τους άνθρωποι με ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι αδιανόητο φίλε μου να υπάρχει κόσμος να πιστεύει ότι επιχηρηματιας του βεληνεκούς του Σαββίδη θα έμενε με δεσμευμένα κεφάλαια, κι όμως το πιστεύουν πολλοί
Φίλε μου μακάρι να μπορούσα να πω εδώ μέσα πράγματα που ξέρω επιχειρηματικά για τον Σαββιδη
Η δύναμη του είναι ότι όλοι βλέπουν ένα ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρόσφυγες ήμασταν και πρόσφυγες θα παραμείνουμε. Όταν η μάνα σου δεν σέ υπολογίζει και κατά κάποιο τρόπο σε εξωθεί να φύγεις απ'το σπίτι τι κάνεις; Τα παρατάς ;Τι βάζεις στα πόδια; Όχι. Πας αλλού και φτιάχνεις το δικό σου. Αν τελειώσει θετικά η ιστορία με το Καυτανζόγλειο και συνεχίζουν το ίδιο έργο ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα σε όλο το forum
Διαβάζω πολλά χρόνια PAOKMANIA και έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στα άρθρα του Αρκαδοπόντιου.
Γράφω πρώτη φορά, έγινα μέλος πριν λίγο καιρό, κυρίως για να πω και γω τη γνώμη μου για όλο αυτό που προέκυψε με τον ΑΣ.
Είμαι 52 χρονών, γράφτηκα στο ΣΦ Θύρα 4 το 1987, έχω ζήσει ...
Διαβάζω πολλά χρόνια PAOKMANIA και έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στα άρθρα του Αρκαδοπόντιου.
Γράφω πρώτη φορά, έγινα μέλος πριν λίγο καιρό, κυρίως για να πω και γω τη γνώμη μου για όλο αυτό που προέκυψε με τον ΑΣ.
Είμαι 52 χρονών, γράφτηκα στο ΣΦ Θύρα 4 το 1987, έχω ζήσει ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θέμα είναι ότι την πόλωση την προκάλεσαν και την συνέχισαν οι του ΑΣ, γιατί απλά αν δεν μιλούσαν με υπεκφυγές και ήταν ειλικρινείς,και δεν έθιγαν το Σαββίδη, δεν θα έβγαινε καμία ανακοίνωση της ΠΑΕ, η μάνα του συλλόγου δεν έπρεπε να προστατέψει την ενότητα του συλλόγου?
Συμφωνώ απόλυτα ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυσκολεύομαι λίγο να δεχθώ οτι με αντιπροσωπεύει μια διοίκηση που ψηφίστηκε από 218 ανθρώπους (και δεν την ψήφισαν και όλοι), όταν απέναντι της έχει έναν άνθρωπο που μόλις την τελευταία Πέμπτη πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από 29,000 κόσμο.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυσκολεύομαι λίγο να δεχθώ οτι με αντιπροσωπεύει μια διοίκηση που ψηφίστηκε από 208 ανθρώπους (και δεν την ψήφισαν και όλοι), όταν απέναντι έχει έναν άνθρωπο που μόλις την τελευταία Πέμπτη πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από 29,000 κόσμο.
Μα το επιχείρημα είναι ότι αυτοί ξέρουν καλύτερα τα πράγματα ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ αν ήμουνα δημοσιογράφος θα έκανα την εξής ερώτηση σήμερα.
Κύριοι ο κόσμος του παοκ έχει διχαστεί και έχει πάρει θέση υπέρ η κατά σας. Όσοι έχουν πάρει θέση κατά σας, σας κατηγορούν για αδιαφάνεια επειδή δεν έχετε δείξει τι υπογράψατε με το μυστακίδη. Θεωρούν ότι δεν έχετε δικαίωμα να κάνετε ...
Κύριοι ο κόσμος του παοκ έχει διχαστεί και έχει πάρει θέση υπέρ η κατά σας. Όσοι έχουν πάρει θέση κατά σας, σας κατηγορούν για αδιαφάνεια επειδή δεν έχετε δείξει τι υπογράψατε με το μυστακίδη. Θεωρούν ότι δεν έχετε δικαίωμα να κάνετε ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 08:54
- Jump to forum
- Jump to topic
...............................
Προφανώς και όλοι οι κοντινοί του προέδρου ξέρανε ότι έρχεται πόλεμος από το 2015 και τις παραβιάσεις των συμφωνιών του Μινσκ και βγάλανε λεφτά απ τη Ρωσία απλά ο δικός μας είχε λίγο νιονιό παραπάνω και τα έβαλε σε δεκο και παρεμφερείς μπίζνες ώστε να μην μπορεί ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν χωράνε συναισθηματισμοι σ' αυτό το σοβαρό θέμα.Εδω μιλάνε τα ψυχρά μνημόνια και οι νομικοί.Αδερφια, πατέρας γιος και κόρη σφάζονται για μια καλύβα.
Και κάτι άλλο.
Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ.
Όποιος θέλει κάτι διαφορετικό,ας φτιάξει μια δική του ομάδα με έδρα το ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτι ανύπαρκτοι μαζεμένοι σε κάτι υπόγες, έχοντας χάσει από δεκαετίες οποιοδήποτε έρεισμα στην ευρύτατη μάζα του ασπρόμαυρου κόσμου, με στραβό στόμα και ύφος νταβατζη ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ τι θα συμβεί χωρίς καμία νομιμοποίηση
Όχι τώρα, αλλά εδώ και χρόνια
Σε άλλα νέα, ο ΑΣ ούτως ή άλλως ανύπαρκτος είναι ...
Όχι τώρα, αλλά εδώ και χρόνια
Σε άλλα νέα, ο ΑΣ ούτως ή άλλως ανύπαρκτος είναι ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 12:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκτακτη Γ.Σ. Super League: Ανακοινώθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης ως νέος εκπρόσωπος της λίγκας στην ΕΠΟ
Η Super League είχε έκτακτη Γ.Σ. την Τρίτη (12/8), κατά τη διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε η αντικατάσταση του Δημοκράτη Παπαδόπουλου από τον Άγγελο Αναστασιάδη
Επιτελους...
Μηδέν ίχνος ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 21:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρώτη διαφοροποίηση εντός του ΑΣ από τρία μέλη του ΔΣ του με αιχμές για την χθεσινή συνέντευξη και την όλη κωλυσιεργία
Με το παρόν κείμενο επειδή αλλοιώθηκε το νόημα της χθεσινής συνέντευξης , θέλουμε να εκφράσουμε κάποιους προβληματισμούς σχετικά με τα όσα ομόφωνα έχουν συμφωνηθεί στα ΔΣ του ΑΣ ...
Με το παρόν κείμενο επειδή αλλοιώθηκε το νόημα της χθεσινής συνέντευξης , θέλουμε να εκφράσουμε κάποιους προβληματισμούς σχετικά με τα όσα ομόφωνα έχουν συμφωνηθεί στα ΔΣ του ΑΣ ...