Η αναζήτηση βρήκε 144 εγγραφές

Return

από JohnDag
Πέμ 21 Αύγ 2025, 09:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Εγώ θεωρώ ότι ο Μαυροπάνος είναι μια ρεαλιστική περίπτωση για την οποία δίνω πιθανότητες, σίγουρα παραπάνω απ' όσες έδινα για τον Ζαφείρη όταν πρωτοακούστηκε.

Απλά είναι υπόθεση που θα κριθεί (αν πράγματι ενδιαφερόμαστε) στις τελευταίες ώρες των μεταγραφών. Και εξηγούμαι.

Η West Ham δεν υπολογίζει ...
από thomas Murg
Τρί 02 Σεπ 2025, 10:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Πάντως ενθυμούμενος τα περσινά εκτός έδρας ευρωπαϊκά όπου ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν τη γρήγορη μετάβαση στις αντεπιθέσεις ο Τσάλωφ την έκανε πολύ καλά τη δουλειά του. Δυστυχώς ο Τισου έχασε κανά δύο άχαστα και στράβωσαν τα παιχνίδια. Ίδωμεν.

Κι ένα γενικότερο σχόλιο: ευτυχώς δεν στράβωσε το ματς με ...
από Psaras
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

ρε μάγκες δεν είναι θέμα του αν θέλουν φορ οι οπαδοί, ούτε θα ήταν δώρο εάν ερχόταν κάποιος

η ομάδα πηγαίνει για πρωτάθλημα έχοντας 2 επιθετικούς? με 3 διοργανώσεις? σοβαρολογούμε?
πόσο ερασιτεχνικός χειρισμός να μην είσαι καν αριθμητικά γεμάτος

δηλαδή εάν κάτσει ένας τραυματισμός τι θα κάνουμε ...
από Mpoz
Τετ 17 Δεκ 2025, 14:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

εγω να πω κατι που ακουσα δεν ξερω αν ισχυει αλλα υποτιθεται οτι ο ανθρωπος που μου τα ειπε εχει πολυ καλες σχεσεις με δημοσιογραφο της πολης ο οποιος θεωρειται και συστημικος εως και αυλικος .
η παικτες που θα κλεισουν ειναι γιερεμεγεφ , μπερναρ και μητογλου αυτοι ειναι αυτην την στιγμη σε πρωτο ...
από vs40
Τετ 17 Δεκ 2025, 23:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Η ομάδα έχει ανάγκη από έναν ΤΔ με μεγάλες παραστάσεις, όπως είχε τον Άρνεσεν, με νοοτροπία να χτίζει ομάδες όχι μιας χρήσης, αλλά με παρών και μέλλον. Θεωρώ ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα του Ραζβάν, που προτιμάει έμπειρους παίκτες και σταθερά αναζητά να κάνει μαγικά και να λέμε όλοι τι ...
από KalamarGiannis
Παρ 05 Σεπ 2025, 08:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Μπράβο στον Χατζόπουλο που στ αλήθεια βλέπει και καταλαβαίνει το καλό της ομάδας.
Έχτισε το status Του Με πολύ κόπο και προσωπικές θυσίες, απολαμβάνει καθολικής εμπιστοσύνης χωρίς μαι μεν αλλά, όχι μόνο από μας στην κερκίδα αλλά και από αυτούς που μετράει, που κρατάν το μαχαίρι και το καρπούζι ...
από Dimitrisou
Σάβ 20 Σεπ 2025, 11:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Ρε άνθρωπε του Θεού δεν γίνεται να μην καταλαβαίνεις πως τα αποκλειστικά στο μετροκωλις πρέπει να κοπούν...
από leomatos88
Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:52
Jump to forum
Jump to topic

Αρχικά επιφύλαξη και στη συνέχεια μεγάλη απαρέσκεια αισθάνομαι για την εμπλοκή του Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ (άρα και στο μπάσκετ). Φυσικά και οι εξελίξεις δεν περιστρέφονται με βάση τι αρέσει σε εμένα και τι όχι.

Όμως δεν ξύπνησα ένα πρωί και αποφάσισα να μην θέλω τον οποιονδήποτε Μυστακίδη. Χέρι χέρι ...
από Мир
Τετ 22 Οκτ 2025, 17:57
Jump to forum
Jump to topic

O ίδιος ο Τελης δημιούργησε την ανασφάλεια ως προς το πρόσωπο του με τα ανέκδοτα που έβαλε να τον εκπροσωπούν μέσω το Α.Σ. αλλά και γνωστού ομίλου της πόλης.

Δεν νομίζω ότι κανένας δε θέλει να αναλάβει τη ΚΑΕ ο Τελης (αυτό λέγαμε από τότε που πήρε τα κοζια στο ασ) αλλά υπάρχει τεράστια επιφύλαξη ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Κυρ 08 Φεβ 2026, 17:54
Jump to forum
Jump to topic

Special 4.
Δεν υπάρχει μια κόντρα μεταξύ δυο δισεκατομμυριούχων για εμάς τους οπαδούς.
Υπάρχει ένας δισεκατομμυριούχος που έχει δώσει πολλα στον ΠΑΟΚ
και ταυτόχρονα έχει το DNA και τη ήθος που θέλουμε να έχει ο οργανισμός ΠΑΟΚ.
Και έχει έρθει ένας άλλος δισεκατομμυριούχος που μέχρι τώρα έχει δεν ...
από icue
Δευ 14 Ιούλ 2025, 17:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Ο σταθμος ειναι διαχρονικα ο ορισμος της τοξικη προπαγανδας. Ειναι αλλο πραγμα να λες την γνωμη σου για γεγονοτα και αλλο να κατασκευαζεις γεγονοτα για να πεις την γνωμη σου.

Και αργησαμε κιολας.
από prist64
Παρ 01 Αύγ 2025, 18:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ

καλησπερα Αποστολη

μια και στο δημοφιλες τοπικ κυκλοφορουν πολλοι παρεισακτοι και πολλοι αμφισβητιες

εδω στο καφενειο που δεν πολυμπαινουν

και μπορουμε να κανουμε καφενειακη συζητηση

οποιος μπαινει στο καφενειο λοιπον θα μαθαινει πληροφοριες καφενειακου επιπεδου

λοιπον τα νεωτερα ειναι ...
από van rooy
Πέμ 19 Φεβ 2026, 12:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3

Ένα ακόμα ευρωπαικό παιχνίδι ,θα φορέσουμε τα γιορτινά μας και θα απολαύσουμε την ομάδα μας.

Θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για το επόμενο βήμα.

Ο Ράζβαν δεν πρόκειται να ρίξει λευκή πετσέτα , οι αλλαγές θα είναι τόσες όσες απαιτούνται.

Πρωταθλητισμός είναι να ξεπερνάς τα όρια σου οπότε ...
από Anwnimos
Πέμ 19 Φεβ 2026, 20:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3

Έως και περίεργα τα σχόλια μερικών εδώ μέσα αλλά μάλλον μπορώ να καταλάβω γιατί γίνονται.

Η ομάδα έχει σοβαρές απουσίες, παρόλα αυτά έπαιζε μια χαρά τηρουμένων των συνθηκών. Οκ παιδικά τα λάθη στο 1ο γκολ θεωρώ.

Θεωρώ πως ίσως ο Μπιάνκο αντί Καμαρά θα έδινε κάτι καλύτερο, αλλά μετά Χριστόν ...
από danirifle
Τρί 22 Ιούλ 2025, 23:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

νταξ ξέρω ότι μας συμφέρει να περνάνε φάσεις οι ποκίτες για να μαζεύει βαθμούς η χώρα, αλλά δε μπορώ να μη χαίρομαι όταν χάνουν
δεν το ελέγχω