Η αναζήτηση βρήκε 127 εγγραφές
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
ρε μάγκες δεν είναι θέμα του αν θέλουν φορ οι οπαδοί, ούτε θα ήταν δώρο εάν ερχόταν κάποιος
η ομάδα πηγαίνει για πρωτάθλημα έχοντας 2 επιθετικούς? με 3 διοργανώσεις? σοβαρολογούμε?
πόσο ερασιτεχνικός χειρισμός να μην είσαι καν αριθμητικά γεμάτος
δηλαδή εάν κάτσει ένας τραυματισμός τι θα κάνουμε ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 08:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Μπράβο στον Χατζόπουλο που στ αλήθεια βλέπει και καταλαβαίνει το καλό της ομάδας.
Έχτισε το status Του Με πολύ κόπο και προσωπικές θυσίες, απολαμβάνει καθολικής εμπιστοσύνης χωρίς μαι μεν αλλά, όχι μόνο από μας στην κερκίδα αλλά και από αυτούς που μετράει, που κρατάν το μαχαίρι και το καρπούζι ...
Έχτισε το status Του Με πολύ κόπο και προσωπικές θυσίες, απολαμβάνει καθολικής εμπιστοσύνης χωρίς μαι μεν αλλά, όχι μόνο από μας στην κερκίδα αλλά και από αυτούς που μετράει, που κρατάν το μαχαίρι και το καρπούζι ...
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 11:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ρε άνθρωπε του Θεού δεν γίνεται να μην καταλαβαίνεις πως τα αποκλειστικά στο μετροκωλις πρέπει να κοπούν...
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχικά επιφύλαξη και στη συνέχεια μεγάλη απαρέσκεια αισθάνομαι για την εμπλοκή του Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ (άρα και στο μπάσκετ). Φυσικά και οι εξελίξεις δεν περιστρέφονται με βάση τι αρέσει σε εμένα και τι όχι.
Όμως δεν ξύπνησα ένα πρωί και αποφάσισα να μην θέλω τον οποιονδήποτε Μυστακίδη. Χέρι χέρι ...
Όμως δεν ξύπνησα ένα πρωί και αποφάσισα να μην θέλω τον οποιονδήποτε Μυστακίδη. Χέρι χέρι ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 17:57
- Jump to forum
- Jump to topic
O ίδιος ο Τελης δημιούργησε την ανασφάλεια ως προς το πρόσωπο του με τα ανέκδοτα που έβαλε να τον εκπροσωπούν μέσω το Α.Σ. αλλά και γνωστού ομίλου της πόλης.
Δεν νομίζω ότι κανένας δε θέλει να αναλάβει τη ΚΑΕ ο Τελης (αυτό λέγαμε από τότε που πήρε τα κοζια στο ασ) αλλά υπάρχει τεράστια επιφύλαξη ...
Δεν νομίζω ότι κανένας δε θέλει να αναλάβει τη ΚΑΕ ο Τελης (αυτό λέγαμε από τότε που πήρε τα κοζια στο ασ) αλλά υπάρχει τεράστια επιφύλαξη ...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 17:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Ο σταθμος ειναι διαχρονικα ο ορισμος της τοξικη προπαγανδας. Ειναι αλλο πραγμα να λες την γνωμη σου για γεγονοτα και αλλο να κατασκευαζεις γεγονοτα για να πεις την γνωμη σου.
Και αργησαμε κιολας.
Και αργησαμε κιολας.
- Παρ 01 Αύγ 2025, 18:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
καλησπερα Αποστολη
μια και στο δημοφιλες τοπικ κυκλοφορουν πολλοι παρεισακτοι και πολλοι αμφισβητιες
εδω στο καφενειο που δεν πολυμπαινουν
και μπορουμε να κανουμε καφενειακη συζητηση
οποιος μπαινει στο καφενειο λοιπον θα μαθαινει πληροφοριες καφενειακου επιπεδου
λοιπον τα νεωτερα ειναι ...
μια και στο δημοφιλες τοπικ κυκλοφορουν πολλοι παρεισακτοι και πολλοι αμφισβητιες
εδω στο καφενειο που δεν πολυμπαινουν
και μπορουμε να κανουμε καφενειακη συζητηση
οποιος μπαινει στο καφενειο λοιπον θα μαθαινει πληροφοριες καφενειακου επιπεδου
λοιπον τα νεωτερα ειναι ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 23:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
νταξ ξέρω ότι μας συμφέρει να περνάνε φάσεις οι ποκίτες για να μαζεύει βαθμούς η χώρα, αλλά δε μπορώ να μη χαίρομαι όταν χάνουν
δεν το ελέγχω
δεν το ελέγχω
- Τετ 27 Αύγ 2025, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Μόνο χαρά για το δικό μας παιδί και απάντηση σε όσους τον χλεύασαν, επειδή είπε ότι ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ είναι οι 2 μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα.
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 11:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Ο φετινός γαύρος δεν αξίζει σε καμία περίπτωση πρωτάθλημα.
Ποδοσφαιρικά ένα πρεσινγκ μπροστά, σέντρες και γιομες, η ατομική ποιότητα ορισμένων παιχτών και φυσικά ένα μεγάλο φάρδος του έχουν δώσει τα ματς ως τώρα.
Υπό κανονικές συνθήκες έπρεπε να είχε 1-2 απώλειες ως τώρα.
Ποδοσφαιρικά ένα πρεσινγκ μπροστά, σέντρες και γιομες, η ατομική ποιότητα ορισμένων παιχτών και φυσικά ένα μεγάλο φάρδος του έχουν δώσει τα ματς ως τώρα.
Υπό κανονικές συνθήκες έπρεπε να είχε 1-2 απώλειες ως τώρα.
- Τρί 18 Σεπ 2018, 11:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Έλληνες σεντερ της ομάδας μας- All times
Εμένα μου άρεσε και ο Σάκλφορντ.
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30
Στεναχώρια σε μεγάλο μέρος του φόρουμ απόψε 
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην πάει κανείς στους βαρυα βαρύα. Μπράβο που δεν πήγατε
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ παλικάρι ο Γιακουμακης! Σεντερφοραρα! Μπραβο σε όλους και στον Ραζβαν. Σήμερα το αξίζαμε με το παραπάνω. Νίκη τεράστιας σημασίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος! Μπράβο πάλι για αυτή τη χαρα!
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:33
- Jump to forum
- Jump to topic
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ LIDL..
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΘΙΚΙ..
ΠΟΥΤΣΑΡΑΑΑΑΑΑΑ..
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΘΙΚΙ..
ΠΟΥΤΣΑΡΑΑΑΑΑΑΑ..