Πολύ χαίρομαι που δεν είπαν συλλυπητήρια. Πρώτον γιατί θα ήταν ψέματα, προφανώς δεν λυπούνται, και δεύτερον διότι δείχνουν ξεκάθαρα το επίπεδο στο οποίο έρπονται.
Ο Κούγιας κράδαινε τη φωτογραφία με ένα μαχαίρι του Γιώργου Σαββίδη. Στον **** μου κι ο Ντέλιας και ο Γιακουμάκης και ο Γιαννούλης και ...
Η αναζήτηση βρήκε 200 εγγραφές
- Παρ 20 Μαρ 2026, 14:07
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 25 Μαρ 2026, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
οχι και "κατα πολυ"Vet_eranos έγραψε: Τετ 25 Μαρ 2026, 20:09 Δε διαφωνώ αλλα εξ όσων θυμάμαι οι γριές έχουν κατά πολύ μεταγενεστερο τίτλο απτους ικτερικους...
Οι άλλοι στα 56 τελευταία κ συναπτά απτά 112, 50%, δεν έχουν ακουμπήσει κούπα..
1970 ο Αρης Θεσσαλονίκης
1976 ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης
- Παρ 01 Αύγ 2025, 18:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
καλησπερα Αποστολη
μια και στο δημοφιλες τοπικ κυκλοφορουν πολλοι παρεισακτοι και πολλοι αμφισβητιες
εδω στο καφενειο που δεν πολυμπαινουν
και μπορουμε να κανουμε καφενειακη συζητηση
οποιος μπαινει στο καφενειο λοιπον θα μαθαινει πληροφοριες καφενειακου επιπεδου
λοιπον τα νεωτερα ειναι ...
μια και στο δημοφιλες τοπικ κυκλοφορουν πολλοι παρεισακτοι και πολλοι αμφισβητιες
εδω στο καφενειο που δεν πολυμπαινουν
και μπορουμε να κανουμε καφενειακη συζητηση
οποιος μπαινει στο καφενειο λοιπον θα μαθαινει πληροφοριες καφενειακου επιπεδου
λοιπον τα νεωτερα ειναι ...
- Παρ 13 Μαρ 2026, 10:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Ειχα έναν φαρμακοποιό στη γειτονιά σκουλήκι. Επί κοβιντ και δολοφονίας Άλκη πουλούσε τις μάσκες του και έκανε εξυπνάδες λέγοντας να μην πάρουμε κίτρινου χρώματος διότι μπορει να μας πετύχει κανένας ΠΑΟΚτσης στο δρόμο και να μας καθαρίσει.
Τι να πας να του πεις τώρα αυτού του υποτίθεται μορφωμένου ...
Τι να πας να του πεις τώρα αυτού του υποτίθεται μορφωμένου ...
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3
Ένα ακόμα ευρωπαικό παιχνίδι ,θα φορέσουμε τα γιορτινά μας και θα απολαύσουμε την ομάδα μας.
Θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για το επόμενο βήμα.
Ο Ράζβαν δεν πρόκειται να ρίξει λευκή πετσέτα , οι αλλαγές θα είναι τόσες όσες απαιτούνται.
Πρωταθλητισμός είναι να ξεπερνάς τα όρια σου οπότε ...
Θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για το επόμενο βήμα.
Ο Ράζβαν δεν πρόκειται να ρίξει λευκή πετσέτα , οι αλλαγές θα είναι τόσες όσες απαιτούνται.
Πρωταθλητισμός είναι να ξεπερνάς τα όρια σου οπότε ...
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3
Έως και περίεργα τα σχόλια μερικών εδώ μέσα αλλά μάλλον μπορώ να καταλάβω γιατί γίνονται.
Η ομάδα έχει σοβαρές απουσίες, παρόλα αυτά έπαιζε μια χαρά τηρουμένων των συνθηκών. Οκ παιδικά τα λάθη στο 1ο γκολ θεωρώ.
Θεωρώ πως ίσως ο Μπιάνκο αντί Καμαρά θα έδινε κάτι καλύτερο, αλλά μετά Χριστόν ...
Η ομάδα έχει σοβαρές απουσίες, παρόλα αυτά έπαιζε μια χαρά τηρουμένων των συνθηκών. Οκ παιδικά τα λάθη στο 1ο γκολ θεωρώ.
Θεωρώ πως ίσως ο Μπιάνκο αντί Καμαρά θα έδινε κάτι καλύτερο, αλλά μετά Χριστόν ...
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 17:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1
Την καλησπέρα μου ήρθα να πω .
Α και μην μου αγχώνεστε η ΠΑΟΚΑΡΑ θα περάσει σήμερα .
Α και μην μου αγχώνεστε η ΠΑΟΚΑΡΑ θα περάσει σήμερα .
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 19:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Αστ. Τρίπολης 1/3 , 19:00 , Novasports prime
Δεν μου φαίνεται παράλογο αν σκεφτεί κανείς ότι το διπλό φορτώθηκε σαν τρελό...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 23:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
νταξ ξέρω ότι μας συμφέρει να περνάνε φάσεις οι ποκίτες για να μαζεύει βαθμούς η χώρα, αλλά δε μπορώ να μη χαίρομαι όταν χάνουν
δεν το ελέγχω
δεν το ελέγχω
- Τετ 27 Αύγ 2025, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Μόνο χαρά για το δικό μας παιδί και απάντηση σε όσους τον χλεύασαν, επειδή είπε ότι ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ είναι οι 2 μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα.
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 11:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Ο φετινός γαύρος δεν αξίζει σε καμία περίπτωση πρωτάθλημα.
Ποδοσφαιρικά ένα πρεσινγκ μπροστά, σέντρες και γιομες, η ατομική ποιότητα ορισμένων παιχτών και φυσικά ένα μεγάλο φάρδος του έχουν δώσει τα ματς ως τώρα.
Υπό κανονικές συνθήκες έπρεπε να είχε 1-2 απώλειες ως τώρα.
Ποδοσφαιρικά ένα πρεσινγκ μπροστά, σέντρες και γιομες, η ατομική ποιότητα ορισμένων παιχτών και φυσικά ένα μεγάλο φάρδος του έχουν δώσει τα ματς ως τώρα.
Υπό κανονικές συνθήκες έπρεπε να είχε 1-2 απώλειες ως τώρα.
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 19:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Τρία φάουλ στην τελευταία φάση και μέτρησε το γκολ...και θα βγούνε οι χάρτινοι και θα κράζουμε πάλι...
Τεσπα....με νίκη με Κηφισιά, όλοι στα ίσα...παρακαλούνται οι καταστροφολογοι να ξαναμπούν στα λαγούμια τους.
Ένα ρισπεκτ στο φίλο που είχε γράψει ότι η ΑΕΚ θα χάσει 4 βαθμούς μέχρι τα πλάι οφ και ...
Τεσπα....με νίκη με Κηφισιά, όλοι στα ίσα...παρακαλούνται οι καταστροφολογοι να ξαναμπούν στα λαγούμια τους.
Ένα ρισπεκτ στο φίλο που είχε γράψει ότι η ΑΕΚ θα χάσει 4 βαθμούς μέχρι τα πλάι οφ και ...
- Δευ 02 Μαρ 2026, 07:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα
Θα έλεγε κάποιος ότι ο κύριος Νίκολιτς με συμπεριφορές σαν την χθεσινή διχάζει την Ελλάδα στα δύο και μάλιστα σε περίοδο τεταμένων γεωπολιτικών εξελίξεων
Να επιληφθεί ο εισαγγελέας παρακαλώ
Θα έλεγε κάποιος ότι ο κύριος Νίκολιτς με συμπεριφορές σαν την χθεσινή διχάζει την Ελλάδα στα δύο και μάλιστα σε περίοδο τεταμένων γεωπολιτικών εξελίξεων
Να επιληφθεί ο εισαγγελέας παρακαλώ
- Δευ 02 Μαρ 2026, 23:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Διάβαζα άρθρο. - ανάλυση στο πορτοκαλί σχετικό με το χθεσινό αγώνα του παο.
Αναφέρει: Ο Ράφα Μπενίτεθ ξεκάθαρα, στα τελευταία τρία ματς προσπαθεί να βρει πρώτος γκολ στα παιχνίδια και σχετικά νωρίς...
Να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει ομάδα που δε σχεδιάζει να βρει πρώτη γκολ.; Δλδ μπορεί να υπάρχει ομάδα ...
Αναφέρει: Ο Ράφα Μπενίτεθ ξεκάθαρα, στα τελευταία τρία ματς προσπαθεί να βρει πρώτος γκολ στα παιχνίδια και σχετικά νωρίς...
Να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει ομάδα που δε σχεδιάζει να βρει πρώτη γκολ.; Δλδ μπορεί να υπάρχει ομάδα ...
- Τετ 04 Μαρ 2026, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπική άποψη: το οφσάιντ πρέπει να ισχύει μόνο όταν ολόκληρο το σώμα του επιθετικού είναι μπροστά από τον αμυνόμενο. Το πνεύμα του ποδοσφαίρου σε αντίθεση με βόλεϊ ή μπάσκετ είναι πως πρέπει η μπάλα να περνάει ολόκληρη για να είναι άουτ ή κόρνερ ή γκολ. Στο οφσάιντ όμως η λογική αλλάζει και εάν ...