Μπράβο για το διπλό που σε γενικές γραμμές ήταν και άνετο.
Προσοχή στο δεύτερο παιχνίδι γιατί μιλάμε για την πιο κολοφαρδη ομάδα στην Ελλάδα .
Η αναζήτηση βρήκε 140 εγγραφές
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:55
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 00:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Αρχίζω και ψήνομαι σοβαρά πλέον για κολοτουμπα.
- Τετ 11 Φεβ 2026, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Δώστε τα να τελειώνουμε .
- Παρ 13 Φεβ 2026, 19:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd
Υπό νορμαλ συνθήκες είμασταν ξεκάθαρο φαβορί . Έτσι όπως είναι η κατάσταση τώρα με τόσες απουσίες και κούραση, εμένα αν παίξουμε για το Χ και αν μας κάτσει μας έκατσε και η νίκη , δεν θα με χαλάσει . Προτιμώ δηλαδή να μην ρισκάρουμε να ξεφύγει με 6 βαθμούς το χαρτί .
Θα ξεκινούσα με τριάδα Μειτε ...
Θα ξεκινούσα με τριάδα Μειτε ...
- Τετ 04 Μαρ 2026, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Πολύ σημαντικό που μετά από έναν τραγικό Φλεβάρη είμαστε κορυφή και τελικό κυπέλλου. Μέτριο γενικά παιχνίδι. Αν δεν επιστρέψουν οι βασικοί την Κυριακή είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάρουμε αποτέλεσμα .
Το πέναλτι είναι κλασικό πέναλτι της εποχής μας . Μ@λακια μεν, πέναλτι δε.
Το πέναλτι είναι κλασικό πέναλτι της εποχής μας . Μ@λακια μεν, πέναλτι δε.
- Παρ 13 Μαρ 2026, 09:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Κι αυτό με τους κακούς γονείς συζητήσιμο είναι . Ζούμε σε μια εποχή που υπάρχουν οικογένειες που οι γονείς δουλεύουν 12ωρα για να επιβιώσουν και τα παιδιά μεγαλώνουν στον αυτόματο. Είναι πολύ πιο σύνθετο το πρόβλημα από το ότι απλά υπάρχουν αδιάφοροι γονείς πλέον .
- Δευ 16 Μαρ 2026, 15:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Οσο υπάρχει Γιοβάνοβιτς στην Εθνική δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε σοβαρά . Ας καλέσει όποιον θέλει.
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 22:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Λογικά το μέτρησε γιατί άλλαξε η κατοχή οπότε ουσιαστικά δεν μπορούσε να γυρίσει την φάση πίσω . Άλλο λόγο δεν μπορώ να σκεφτώ .
- Παρ 27 Μαρ 2026, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Δεν μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση για την Εθνική με Γιοβάνοβιτς προπονητή . Περα από το κόμπλεξ που βγάζει είναι και πολύ μέτριος προπονητής . Δημιούργημα των ρεπόρτερ του βαζελου είναι.
Από την άλλη βέβαια δεν φταίει και ο Γιοβάνοβιτς που είναι ακόμα στην Εθνική .
Από την άλλη βέβαια δεν φταίει και ο Γιοβάνοβιτς που είναι ακόμα στην Εθνική .
- Τετ 01 Απρ 2026, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παντελής Μπούτσκος
Νομίζω φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τον βαζελο στο παλατάκι ότι είσαι καλύτερος του Ζντοβτς.
- Κυρ 05 Απρ 2026, 20:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μειτε Ζιφκοβιτς Ντελιας Τάισον Μιχαϊλίδης . Αυτή η πεντάδα δεν μπορεί να αντικατασταθεί με τίποτα . Ένας να λείπει χαλάει όλη η ομάδα . Σωστό ή λάθος αυτό είναι. Αν γυρίσουν όλοι μετά το Πάσχα έχουμε ελπίδες ακόμα και για 5/5, αν δεν γυρίσουν τότε δεν μας δίνω σχεδόν καμία πιθανότητα για πρωτάθλημα .
- Κυρ 19 Απρ 2026, 18:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Ολοι έχουν ευθύνες . Και ο Ραζβαν. Φυσικά και δεν φταίει μόνο αυτός . Απλά το θέμα με τον Ραζβαν είναι ότι όταν φταίει , φταίει μονίμως για τους ίδιους λόγους που σχεδόν πάντα έχουν να κάνουν με τα κολλήματα .
- Κυρ 19 Απρ 2026, 19:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Από Δευτέρα αν δεν ξεκινήσει να αλλάζει την ΠΑΕ και του χρόνου τα ίδια θα έχουμε . Δυστυχώς είναι κάτι που έγραψα και πέρυσι τέτοιο καιρό .
- Κυρ 19 Απρ 2026, 19:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν ξέρω αν πρέπει να μείνει ή όχι ο Ραζβαν. Άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να μείνει αλλά ΟΚ εγώ οπαδός είμαι δεν είναι δουλειά μου . Αυτό που ξέρω όμως 100% είναι ότι την απόφαση για το αν θα μείνει ή όχι δεν πρέπει την πάρει αυτή η ΠΑΕ .
Ποιος θα την παρεις; Δηλαδη να φυγει αν θελει ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 08:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο πλήρης ΠΑΟΚ δεν βλέπει κανέναν. Με ένα δυο απουσίες η απόδοση του πέφτει κατακόρυφα . Η απόδοση του ΠΑΟΚ δεν έπεσε τώρα με τις 5-6 απουσίες . Η απόδοση του άρχισε να πέφτει πολύ νωρίτερα . Αυτό δεν είναι φυσιολογικό.
Ο Λουτσε έφτιαξε έναν κορμό παιχτών που έδεσε απίστευτα, που όταν όμως έσπασε ...
Ο Λουτσε έφτιαξε έναν κορμό παιχτών που έδεσε απίστευτα, που όταν όμως έσπασε ...