Αν δεν αλλάξουμε προπονητή θα κάψουμε μια από τις πιο ελπιδοφόρες φουρνιές που έχουμε βγάλει.
Δεν είναι για πολλά πολλά ο Γιοβάνοβιτς. Να πω ότι δεν τον ξέραμε .
Η αναζήτηση βρήκε 67 εγγραφές
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 23:37
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Εμένα πάλι όσο παράλογος και υποτιμητικός για τον Ιβάν μου φάνηκε ο τρόπος που προσπάθησε να μπει ο Μυστακιδης στην ΠΑΕ τον Ιούνιο, άλλο τόσο παράλογο μου φαίνεται και αυτό που γίνετε αυτή την στιγμή με την ΚΑΕ.
Τον εκτιμώ τον Χατζόπουλο και τον ευχαριστώ που κράτησε την ομάδα σε αξιοπρεπή επίπεδα ...
Τον εκτιμώ τον Χατζόπουλο και τον ευχαριστώ που κράτησε την ομάδα σε αξιοπρεπή επίπεδα ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 12:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Κατα πάσα πιθανότητα θα φάω το πρώτο μου ban, αλλα το " ξεσαλώστε" με τσίγκλισε κι επειδη αυτος ήταν ο στόχος σου θα στο πω.
Σιγά την μαλακί@ που έγραψες που θα ξεσαλώσουμε κι όλας. Το καταλαβαίνω οτι θα γούσταρες πολύ να σε κράξουν αλλα πρέπει να βρεις κάτι πιο πρωτότυπο
Σιγά την μαλακί@ που έγραψες που θα ξεσαλώσουμε κι όλας. Το καταλαβαίνω οτι θα γούσταρες πολύ να σε κράξουν αλλα πρέπει να βρεις κάτι πιο πρωτότυπο
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμείς αυτα τα έχουμε στο Β και στο Ψpaok apo epilogi έγραψε: Τρί 25 Νοέμ 2025, 12:28Για εμενα αντιθετως η ηθικη κ οι αξιες ειναι το Α κ το Ω στη ζωη μου
- Σάβ 29 Νοέμ 2025, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Μια χαρά ρε. Με Χιμένεθ δεν βλέπεται το λικι. Αφήστε να είναι και με μας στον πάγκο.
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Δεν ξέρω γιατί αλλά μετά την κόκκινη το είχα ψιλό σίγουρο το διπλό κυρίως γιατί ο Λεβαδειακός πήγε να χτυπήσει το ματς στα ίσια και άφησε χώρους σε τρεις παίχτες που αν τους βρούνε θα την κάνουν την ζημιά αργά ή γρήγορα.
Δεν θα πω μεγάλο διπλό, γιατί μεγάλο διπλό στον Λεβαδειακό δεν υπάρχει εξ ...
Δεν θα πω μεγάλο διπλό, γιατί μεγάλο διπλό στον Λεβαδειακό δεν υπάρχει εξ ...
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Ήταν ο μόνος τρόπος να ξεκουραστεί. Να καθαρίσει το μυαλό του . Χαριλάου στο κύπελλο βγαίνει και με Καμαρα Bianco.