Η αναζήτηση βρήκε 144 εγγραφές

Return

από chrisg4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Στο μεταξύ από τα νεύρα μου δεν πήρα καν χαμπάρι ότι έβγαλε τον Ντελια για να βάλει Γιακουμάκη :lol:
από chrisg4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

icue έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:05 Εναν Γερμανο να κραζει σαν μην υπαρχει αυριο σε καθε μαλακια του παικτη μας, καημο το εχω.
Ετσι και ούτε να μας αγαπάει ούτε να τον αγαπάμε. Δεν θέλω άλλον προπονητή “έναν από μας“. Γενικά δεν θέλω στον ΠΑΟΚ μέσα κανέναν από μας . Ψυχρούς επαγγελματίες να ξέρουν από μπάλα θέλω επιτέλους .
από chrisg4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:34
Jump to forum
Jump to topic

Εναν Γερμανο να κραζει σαν μην υπαρχει αυριο σε καθε μαλακια του παικτη μας, καημο το εχω.

Ετσι και ούτε να μας αγαπάει ούτε να τον αγαπάμε. Δεν θέλω άλλον προπονητή “έναν από μας“. Γενικά δεν θέλω στον ΠΑΟΚ μέσα κανέναν από μας . Ψυχρούς επαγγελματίες να ξέρουν από μπάλα θέλω επιτέλους ...
από chrisg4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Δεν σου είπα να πάμε σε πρώην προπονητή τύπου Στεφενς και Μπενιτεθ . Δεν θέλω εμπειρία . Μοντέρνο και φιλόδοξο προπονητή θέλω.

Για τον Φερειρα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου .
από chrisg4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:26
Jump to forum
Jump to topic

:Χάνει μαλλί ο Πέλκας, ο Γερεμεγιεφ, ο Ντέλιας, ο Ιβανουσετς...φτάνει ο Λουτσος.

Παίζουν τρεις κεφαλιές στη μικρή περιοχή οι βαζελοι και σκοράρουν, φτάνει ο Λουτσος.

Φταίει και ο Λουτσος, αλλά τους αψυχους και ανιωθους καλομαθημενους φλώρους που έχουμε στην ομάδα μην τους χρεώνουμε κι αυτούς ...
από chrisg4
Δευ 18 Μάιος 2026, 22:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Στο μεταξύ ο Ντελιας τα τελευταία τρία χρόνια στα 23 του έχει 33 γκολ και καμία 20αρια ασίστ , την χρονιά του πρωταθλήματος είχε 14 γκολ.
από chrisg4
Τρί 19 Μάιος 2026, 10:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Οπωσδήποτε παραμονή Ραζβαν, με βελτίωση ρόστερ χωρίς ακρότητες, βελτίωση επιτήρησης και υποστήριξης του τεχνικού τημ τεχνοκρατικά και επιστημονικά και σωστότερο πλάνο προγραμματισμού σεζον ως προς διαχείριση χρόνου συμμετοχής παικτών και ροτεισον

Και μετά ξαναμιλάμε

Η βελτίωση στο ρόστερ με τα ...
από chrisg4
Τρί 19 Μάιος 2026, 10:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Πιο εύκολη λύση από το να μην αλλάξει προπονητή η ομάδα δεν υπάρχει. Το μεγαλύτερο άγχος που έχουν ολες αυτες οι μπαλαδόφατσες στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι να φύγει ο Λουτσεκου και να πρεπει να μπούνε σε διαδικασία να ψαξουν να βρούνε νέο προπονητή και παίχτες. Ενω τώρα όλα έτοιμα. Προπονητής, ανανεώσεις ...
από chrisg4
Τρί 19 Μάιος 2026, 21:52
Jump to forum
Jump to topic

Αυτά που έγιναν φέτος στον ΠΑΟΚ δεν είναι απλά λόγος για αλλαγή προπονητή είναι λόγος για να αλλάξει ο ΠΑΟΚ συθέμελα .

Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις έναν προπονητή που μεσα σε τρεις μήνες του γύρισε παιχνίδι η τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος , έχασε έναν τελικό από τον έβδομο ΟΦΗ του Κοντη και ...