Η αναζήτηση βρήκε 144 εγγραφές
- Δευ 20 Απρ 2026, 18:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Εδώ που τα λέμε, έχει κι ένα δίκιο η άλλη πλευρά του νομίσματος του λουτσε.
Σου λέει... Οκ δεν τραβά ο Καμαρά, ας μείνει πίσω από τον Ιταλό ο οποίος δεν θα είναι εδώ την επόμενη χρονιά. Αλλά πώς την επόμενη σαιζόν θα έχω κρατήσει τον μαντί έχοντας χάσει τον δανεικό? Άρα χαμένους και τους δύο ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ
Να πω την αλήθεια χθες μετά το παιχνίδι σκεφτόμουν ότι δεν είμαστε για γιορτές και πανηγύρια, αλλά σήμερα νομίζω ότι ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν για να θυμηθούμε κάποια πράγματα.
Κυρίως ότι έχουν συμβεί γεγονότα φέτος που αυτό που πρέπει να μας στεναχωρεί λιγότερο είναι το ότι χάσαμε το ...
Κυρίως ότι έχουν συμβεί γεγονότα φέτος που αυτό που πρέπει να μας στεναχωρεί λιγότερο είναι το ότι χάσαμε το ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1
Σήμερα δεν έκλεισε κανένας κύκλος . Ο κύκλος έχει κλείσει εδώ και κανέναν χρόνο. Σήμερα είναι το αποτέλεσμα του να μην καταλαβαίνεις ότι έκλεισε ο κύκλος μια ομάδας και ενός προπονητή .
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Το αν έχει ο Ντελιας @@ το έχει αποδείξει άπειρες φορές και εντός και εκτός συνόρων . Αν η ομάδα είναι μπ@υρδελο δεν φταίει αυτός . Δηλαδή δεν θα θάψουμε τους 3-4 παίχτες καλούς ποιου έχουμε επειδή ΠΑΕ και προπονητικό τιμ πετάνε αετό δύο χρόνια .
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Τα είπαμε τα αναλύσαμε πάρα πολλές φορές , όσοι δεν κρίναμε με το συναίσθημα το περιμέναμε αλλά ελπίζαμε λόγο τεράστιας προσφοράς να φύγει με ψηλά το κεφάλι αλλά δυστυχώς αυτό πλέον δύσκολα θα γίνει .
- Σάβ 25 Απρ 2026, 23:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ποιες είναι οι άπειρες φορές;
Το να παίζεις καλά όταν παίζει η ομάδα καλά είναι το εύκολο. Το θέμα είναι να παίζει καλά όταν όλοι σέρνονται. Να γυρνάνε οι συμπαίκτες του να τον κοιτάνε και να βασίζονται. Να σπρώχνει την ομάδα.
Ακόλουθοι με ταλέντο υπάρχουν άπειροι. Τη διαφορά την κάνανε οι ηγέτες ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ρε εγώ να κάνω μια ερώτηση ; Τον έδιωξε τον Λουτσε. Ποιος θα αποφασίσει για τον επόμενο; Ποιος είναι επικεφαλής για το αγωνιστικό τμήμα ; Εγω δεν έχω καταλάβει .
- Σάβ 25 Απρ 2026, 23:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Kedzoria 31, Baba 31, Meite 32, Ozdoev 33, Taison 38, Γιακουμάκης 31. Αυτοι είναι στην βασική ενδεκάδα της ομάδας και βγαίνουν μόνο αν τραυματιστούν . Δεν υπάρχει κανένα σενάριο συνωμοσίας ούτε κάτι μεταφυσικό . Απλά πάμε κόντρα στην ποδοσφαιρική λογική της εποχής μας. Το περίεργο θα ήταν να μην ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 00:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης
Είναι αλήθεια ότι ήταν επιθετικος και τον γυρισμέ σε εξτρέμ;
- Κυρ 26 Απρ 2026, 12:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι φοβερό το ότι τρέμουμε να διώξουμε έναν προπονητή που αποδεδειγμένα έχει κλείσει ο κύκλος του στην ομάδα .
Στο μεταξύ μιλάμε για φυσιολογικά πράγματα . Ήρθε ένας προπονητής , πρόσφερε , δεν μπορεί άλλο , αλλάζει . Σε μας δύο χρόνια έχει γίνει σαπουνόπερα το θέμα .
Στο μεταξύ μιλάμε για φυσιολογικά πράγματα . Ήρθε ένας προπονητής , πρόσφερε , δεν μπορεί άλλο , αλλάζει . Σε μας δύο χρόνια έχει γίνει σαπουνόπερα το θέμα .
- Κυρ 26 Απρ 2026, 12:22
- Jump to forum
- Jump to topic
pisakaipoupoula έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 12:09 Εγώ θα έδινα στην ευκαιρία στον Μαλεζά πάντως , καλή μπάλα έπαιξε ανερχόμενος είναι και νιώθει.
Για Ράσβαν δεν θέλω να το σκέφτομαι καν μετά από χθες τελείωσε
Το ´´ Έλληνας προπονητής ´´ είναι από τα πιο σύντομα ανέκδοτα .
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
Αυτός δεν έχει παντρευτεί την ανιψιά του Ιβαν;
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 18:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Αυτό με τον Λουτσεσκου που καλύπτει τα στραβά της διοίκησης κούρασε . Τίποτα δεν καλύπτει . Τι ακριβώς βλέπετε καλυμμένο ;
Όσες ευθύνες έχει η διοίκηση γι αυτό το χάλι και την εικόνα διάλυσης , άλλες τόσες έχει και ο Λουτσεσκου.
Απλά ο Λουτσεσκου δεν είναι αυτός που πρέπει να φύγει πρώτος.
Αλλα ...
Όσες ευθύνες έχει η διοίκηση γι αυτό το χάλι και την εικόνα διάλυσης , άλλες τόσες έχει και ο Λουτσεσκου.
Απλά ο Λουτσεσκου δεν είναι αυτός που πρέπει να φύγει πρώτος.
Αλλα ...
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 19:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ολυμπιακός Κυριακή 03/05 19:00 Novasports Prime
Μαγική μπαλιά Ντελια
- Τετ 06 Μάιος 2026, 19:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: QF2, Περιστερι-ΠΑΟΚ, 6/5, 19:00, ΕΡΤ2
Αυτο που βλέπουμε απο το +11 και μετα ειναι ενάς συνδιασμός παιδικής χαράς και στοχευμένης διατησίας.