Η αναζήτηση βρήκε 144 εγγραφές

Return

από chrisg4
Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Πόσο προσβλητικό είναι για τον ΠΑΟΚ να πιστεύετε ότι μετά τον Λουτσεκου το χάος ;

Πόσο ανεπαρκής μπορεί να είναι μια ΠΑΕ για να έχει δημιουργήσει τέτοιο άγχος στον κόσμο της ομάδας ;
από chrisg4
Δευ 11 Μάιος 2026, 20:29
Jump to forum
Jump to topic

Και τι να το κάνεις που γνωρίζονται μεταξύ τους αν δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους ; Ομάδα να παίξει μπάλα θέλουμε να κάνουμε όχι παρέα να πάμε για καφέ . Αν μένεις από δυνάμεις στο 60 η ομοιογένεια πάει περίπατο .
από chrisg4
Τετ 13 Μάιος 2026, 20:08
Jump to forum
Jump to topic

Μας έφαγε η συζήτηση Ραζβαν.
από chrisg4
Τετ 13 Μάιος 2026, 20:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Ολοι σχεδόν αυτή την απορία έχουμε . Δεν μπορώ να σκεφτώ έναν λόγο που Δευτέρα δεν θα ξηλώσει τα πάντα στην ομάδα . Άρρωστη κατάσταση .
από chrisg4
Τετ 13 Μάιος 2026, 21:06
Jump to forum
Jump to topic

Ε άρα να κρατήσουμε τον Λουτσεσκου από φόβο; Είναι πιο safe επιλογή;

Δεν ξέρω τι να σου πω γιατί δεν είναι μόνο θέμα προπονητή. Ο Ιβαν έχει το καρπούζι και το μαχαίρι

Καλα, προφανώς και δεν είναι θέμα προπονητή . Δεν μπορεί να είναι θέμα ένας προπονητής που μετά από τόσα χρόνια ξέρουμε τι ...
από chrisg4
Τετ 13 Μάιος 2026, 21:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-αεκ 1-1,mvp-Σχόλια &παραλειπόμενα

Τι να σου κάνει ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης όταν 7/11 είναι 30+ ;

Θεωρω πως ενας καλος αθλητης,εχει πικ καριερας απο τα 23 μεχρι τα 33,αρα η ηλικια δεν παιζει τοσο ρολο αν οντως προσεξεις καλα το σωμα σου κ γυμναζεσαι σωστα.

Εχω πει πολλακις σε φιλους μου,τους καλυτερους παικτες να φερεις ...
από chrisg4
Πέμ 14 Μάιος 2026, 08:06
Jump to forum
Jump to topic

Πρέπει να μπει στο καταστατικό μας , πάνω από 3-4 χρόνια να μην κάθετε κανένας στην ομάδα . Είτε παίχτης είτε προπονητής. Δενόμαστε συναισθηματικά και μετά ότι μ@λακια και να κάνει δεν καταλαβαίνουμε τίποτα . Δεν πρέπει να υπάρχει άλλος σύλλογος στον πλανήτη που να έχει η ομάδα τέτοια εικόνα σχεδόν ...
από chrisg4
Παρ 15 Μάιος 2026, 09:44
Jump to forum
Jump to topic

Δε μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχει τετοια επιθετικοτητα στην διαφορετικη αποψη. Και το διακρινω σε ολα τα επιπεδα. Διοικητικα, αγωνιστικα.

Δεν ειναι ρε μαγκες αυτο που πιστευω εγω και μετα το χαος. Αραξτε λιγο.

Πολλοί έχουν αυτοπροσδιοριστεί ως '' προστάτες '' του ΠΑΟΚ. Βλέπουν οποιαδήποτε ...
από chrisg4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 17/05 19:30 Cosmote Sports 3 HD

Parolos έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 19:58 Α ξέχασα να πω ότι μας είχαν πρήξει οι χάρτινες ότι θα στηθουμε στο γαύρο.
Ε δε θα τους τη χαρίσω σήμερα.
Είναι άλλο κομμάτι το στήσιμο της χάρτινης και άλλο το ότι είναι αποκλειστικά δική μας ευθύνη το ότι εξαρτόμαστε από αυτό το παιχνίδι .
από chrisg4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 17/05 19:30 Cosmote Sports 3 HD

Λουτσεσκου τα κατάφερες ,σε ισοφάρισαν από 0-2

Την άλλη φορά από 0-3

Αυτος φταιει που εχασε ο Ντελιας ο Ζαφ και ο Ντελιας τετ α τετ μονοι τους

ΚΑΙ σήμερα δεν φταίει ο Ραζβαν; Τι στον π@υτσο πρέπει να γίνει για να φταίει ο Ραζβαν ; Πραγματικά δηλαδή σου γυρίζει παιχνίδι ο Μπενιτεθ ...
από chrisg4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:28
Jump to forum
Jump to topic

Δεν έφυγες όταν έπρεπε και ξεφτιλίστηκες . Κρίμα πραγματικά .
από chrisg4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Πάλι το mentality έφταιγε και ο θεός . Ο Οζντοεφ σέρνετε από το 50 και δεν τον αλλάζεις . Στο μόνο που συμφώνησα σ αυτά που είπε ήταν το stupidity .
από chrisg4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:55
Jump to forum
Jump to topic

Δεν νομίζω να μπορεί να λειτουργήσει ως αερόσακος μετά και το σημερινό . Γενικά πλέον δεν μπορεί να λειτουργήσει ως οτιδήποτε .
από chrisg4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Мир έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:58 Ο Πάμπλο αξίζει μια ευκαιρία με τα μπατζετ που είχε ο Λουτσεσκου, είναι προπονητής με κοχονες και αν δεν κάνει θα φύγει, δε θα ξεφτιλίσει τη ομάδα όπως με τον ΟΦΗ στον τελικό.
Νομίζω η πορεία του Pablo δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση επιστροφή .
από chrisg4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:04
Jump to forum
Jump to topic

Ρε δεν υπάρχει προπονητής στην Ελλάδα που να μην τον έχει διαβάσει πλέον . Η χαρά του κάθε Ελληναρα προπονητή έχει γίνει .