Η αναζήτηση βρήκε 35 εγγραφές
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Αυτό που βγάζει ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμός συνολικά είναι ότι κανείς δεν ασχολείται σοβαρά με το αγωνιστικό και αυτό έχει περάσει και μέσα στην ομάδα .
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Η ομάδα δείχνει να έχει κάποιο εσωτερικό πρόβλημα. Δεν ξέρω τι αλλά αυτά τα επανωτα λάθη δεν δείχνουν σοβαρη ομάδα.
Στο σημείο αυτό ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον ερασιτέχνη που φρόντισε να γ@?%#ει την φετινή χρόνια πριν καν αρχίσει.
Και ναι δεν έγιναν σωστές κινήσεις αλλά η ομάδα μπήκε να κάνει ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Το ρόστερ είναι μέτριο για να πάρει πρωτάθλημα . Όχι για να μην μπορεί να κρατήσει το 1-3 με την προτελευταία ομάδα του πρωταθλήματος .
Ο άνθρωπος ρε το έλεγε όλο το καλοκαίρι . Φέτος θα το ευχαριστηθώ . YOLO αυτός YOLO και η ομάδα .
Ο άνθρωπος ρε το έλεγε όλο το καλοκαίρι . Φέτος θα το ευχαριστηθώ . YOLO αυτός YOLO και η ομάδα .
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Δεν είναι ότι θα έρθει κάποιος και ξαφνικά θα παίξουμε μπαλαρα και θα πάρουμε πρωτάθλημα . Ας έρθει και ας ξεκινήσει η προεργασία για την επόμενη χρονιά . Αυτό που ζούμε τώρα είναι ανούσιο εντελώς .
Έχει κλείσει ο κύκλος του σε μας . Για μένα έχει κλείσει ο κύκλος του ως προπονητής γενικά. Πιστεύω ...
Έχει κλείσει ο κύκλος του σε μας . Για μένα έχει κλείσει ο κύκλος του ως προπονητής γενικά. Πιστεύω ...
- Τρί 30 Σεπ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Νομίζω οτι είμαστε σε μια φάση που δεν έχει κανενα νοημα η σύγκριση με αλλη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ θέλει γκρέμισμα και χτίσιμο απο την αρχή. Πραγματικά δεν με νοιάζει το τι θέση θα είμαστε στο τέλος της χρονιάς αρκεί να υπάρχει μια προοπτική για την επόμενη. Με τον Λουτσέσκου και αυτο το ρόστερ εγω δεν βλέπω ...