Η αναζήτηση βρήκε 67 εγγραφές

Return

από chrisg4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Αυτό που βγάζει ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμός συνολικά είναι ότι κανείς δεν ασχολείται σοβαρά με το αγωνιστικό και αυτό έχει περάσει και μέσα στην ομάδα .
από chrisg4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Η ομάδα δείχνει να έχει κάποιο εσωτερικό πρόβλημα. Δεν ξέρω τι αλλά αυτά τα επανωτα λάθη δεν δείχνουν σοβαρη ομάδα.

Στο σημείο αυτό ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον ερασιτέχνη που φρόντισε να γ@?%#ει την φετινή χρόνια πριν καν αρχίσει.

Και ναι δεν έγιναν σωστές κινήσεις αλλά η ομάδα μπήκε να κάνει ...
από chrisg4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Το ρόστερ είναι μέτριο για να πάρει πρωτάθλημα . Όχι για να μην μπορεί να κρατήσει το 1-3 με την προτελευταία ομάδα του πρωταθλήματος .

Ο άνθρωπος ρε το έλεγε όλο το καλοκαίρι . Φέτος θα το ευχαριστηθώ . YOLO αυτός YOLO και η ομάδα .
από chrisg4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Δεν είναι ότι θα έρθει κάποιος και ξαφνικά θα παίξουμε μπαλαρα και θα πάρουμε πρωτάθλημα . Ας έρθει και ας ξεκινήσει η προεργασία για την επόμενη χρονιά . Αυτό που ζούμε τώρα είναι ανούσιο εντελώς .

Έχει κλείσει ο κύκλος του σε μας . Για μένα έχει κλείσει ο κύκλος του ως προπονητής γενικά. Πιστεύω ...
από chrisg4
Τρί 30 Σεπ 2025, 09:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Νομίζω οτι είμαστε σε μια φάση που δεν έχει κανενα νοημα η σύγκριση με αλλη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ θέλει γκρέμισμα και χτίσιμο απο την αρχή. Πραγματικά δεν με νοιάζει το τι θέση θα είμαστε στο τέλος της χρονιάς αρκεί να υπάρχει μια προοπτική για την επόμενη. Με τον Λουτσέσκου και αυτο το ρόστερ εγω δεν βλέπω ...
από chrisg4
Πέμ 02 Οκτ 2025, 22:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Celta - ΠΑΟΚ 2/10 22:00 ANT1 & CosmoteSports

Δεν είναι ντροπή να χάνεις από την Θελτα. Ντροπή είναι να κατεβαίνεις να παίξεις σαν την προοδευτική του Σουλη Παπαδοπουλου με μόνο πλάνο ανάπτυξης τον Μιχαϊλίδη να προσπαθεί να βρει έναν από τους τρεις μπροστά και να τρως τρία . Είναι θλιβερή η σημερινή εικόνα .
από chrisg4
Πέμ 02 Οκτ 2025, 22:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Celta - ΠΑΟΚ 2/10 22:00 ANT1 & CosmoteSports

Δεν νομίζω να πήρε έτσι conference ο γαύρος :lol: :lol: :lol:

Ετσι ακριβως πηρε

Όχι . Καμία σχέση απολύτως . Άστο να πάει στο διάολο . Είναι κρίμα στη προσπάθεια μας να διαχειριστούμε μια κατάσταση να προσπαθούμε να μειώσουμε τα πάντα . Άστο, να περάσει αυτή η χρονιά να τελειώνουμε . Έτσι ...
από chrisg4
Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:45
Jump to forum
Jump to topic

15-20 χρόνια είναι ο κύκλος ενός προπονητή . Μετά σύνταξη . Ένας το κατάλαβε και την έκανε . Ο Κλοπ . Διαβάστε την συνέντευξη του και θα καταλάβετε . Το ποδόσφαιρο εξελίσσεται , αλλάζει πολύ γρήγορα και είναι πολύ δύσκολο για έναν προπονητή να ακολουθήσει . Υπάρχουν και εξαιρέσεις . Ο Λουτσε δεν ...
από chrisg4
Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:51
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω cosmote δεν είπαν κάτι για πρόβλημα του Βολιακο γι αυτό μας έκανε εντύπωση .
από chrisg4
Παρ 03 Οκτ 2025, 10:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμός έχει αντανακλαστικά βραδύπους σχεδόν σε όλα τα θέματα. Διοικηση και προπονητής τα έχουν σπάσει απο τον Ιουνιο απλά κανείς απο τους δύο δεν ήθελε να πάρει πανω του την απόφαση για το διαζύγιο. Και οι δύο απλά περιμένουν να περάσει η χρονία και αυτο έχει μπει και στην ομάδα. Εγώ ...
από chrisg4
Κυρ 05 Οκτ 2025, 20:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30

Σε ένα λάθος του γαύρου ή σε καμία προσωπική ενέργεια από Ντελια ή από Τάισον .

Δεν νομίζω να μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω .
από chrisg4
Κυρ 05 Οκτ 2025, 20:26
Jump to forum
Jump to topic

Χειρότερο από το να μείνει ο Λουτσεσκου είναι να φύγει επειδή το θέλει ο λαός .
από chrisg4
Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:06
Jump to forum
Jump to topic

Τι ζούμε . Μπράβο για το δεύτερο ημίχρονο ότι και να γίνει από δω και πέρα . Εγώ δεν το περίμενα .
από chrisg4
Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:09
Jump to forum
Jump to topic

Δεν όλα τα πέναλτι κίτρινη . Μετράει η πρόθεση .