Η αναζήτηση βρήκε 35 εγγραφές

Return

από chrisg4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Ατρομητος 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Έκλεισε ο πρώτος κύκλος αγώνων με απόλυτη επιτυχία . Μπράβο στην ομάδα. Εγώ να πω την αλήθεια είμαι από αυτούς που δεν τον περίμεναν .

Μου κάνει εντύπωση ο Λοβρεν. Ότι στραβό πήγε να δημιουργηθεί το διάβασε και το τελείωσε πριν γίνει επικίνδυνο .

Γενικά μια μεγάλη διαφορά με πέρυσι, είναι ότι ...
από chrisg4
Δευ 08 Σεπ 2025, 22:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Δεν υπάρχει εθνική με Γιοβάνοβιτς παίδες. Είναι κρίμα αυτή την φουρνιά να την έχει αναλάβει προπονητής τόσο χαμηλού επιπέδου.
από chrisg4
Δευ 08 Σεπ 2025, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Γκαγκάτση αύριο ξεκινα να ψάχνεις προπονητή.
από chrisg4
Τετ 17 Σεπ 2025, 17:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Τετάρτη 17/9 17:30 COSMOTE SPORT4 HD

Ξεβράκωμα για πολλούς παίχτες σήμερα .
από chrisg4
Τετ 17 Σεπ 2025, 18:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Τελειώνετε με τον συγκεκριμένο και πάρτε έναν παίχτη στην θέση του . Δεν μπορεί ο άνθρωπος να παίξει μπάλα τέλος . Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουμε .
από chrisg4
Σάβ 20 Σεπ 2025, 21:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Φουλ προβλέψιμο , αργό , ανούσιο ποδόσφαιρο .

Ελπίζω να είναι η τελευταία χρονιά γιατί αυτο το πράγμα δεν βλέπεται πραγματικά .
από chrisg4
Σάβ 20 Σεπ 2025, 21:37
Jump to forum
Jump to topic

Κρίμα, πάντως πιθανή αλλαγή προπονητή,που ζητάνε κάποιοι, θα τελειώσει τη χρονιά των 100 χρόνων 100% απο αύριο.
Και το γράφω εγώ που θεωρώ οτι για τα στραβά 2 τελευταία αποτελέσματα φταίει 100% ο Λουτσέσκου σε συνδυασμό βέβαια, με τις συνεχείς απώλειες ποδοσφαιριστων.

Έλεος πραγματικά με την ...
από chrisg4
Σάβ 20 Σεπ 2025, 21:50
Jump to forum
Jump to topic

Όλοι έχετε δίκιο κι αυτό είναι το πρόβλημα δυστυχώς . Γιατί προπονητής και διοίκηση έχουν ξεπεραστεί από το ποδόσφαιρο και οι δύο .

Ο Λουτσε έχει κλείσει τον κύκλο του ως προπονητής σε υψηλό επίπεδο , είναι πλέον για καμιά εθνική ή καμία αραβια να κολλήσει ένσημα και η διοίκηση είναι ανίκανη να ...
από chrisg4
Σάβ 20 Σεπ 2025, 22:27
Jump to forum
Jump to topic

Όταν ο αντίπαλος σου δίνει τα 3/4 του γηπέδου λογικό είναι να έχεις 80% κατοχή . Αλλα τι να την κάνεις την κατοχή όταν όλο το πλάνο είναι μετά από 15 πάσες πως θα βγούνε τα μπακ για σέντρα ή πως θα κλείσουν τα extrem μέσα για κανένα σουτ .

Η ομάδα είναι φουλ προβλέψιμη εδώ και 1 χρόνο σχεδόν . Ο ...
από chrisg4
Κυρ 21 Σεπ 2025, 10:18
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα διάβασα ότι ξεκινήσαμε με ΜΟ ηλικίας τα 32. Για πιο ποδόσφαιρο και πια ομάδα συζητάμε τώρα; 10 χρόνια πίσω από το κανονικό ποδόσφαιρο είμαστε .
από chrisg4
Τετ 24 Σεπ 2025, 21:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Εγώ δεν διαφωνώ μ αυτούς που λένε ότι η ομάδα κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα με Ταλοφ μέσα αλλά ξέρεις ότι όταν παίζει ο Τσαλοφ ουσιαστικά παίζουμε χωρίς φορ. Η περιοχή είναι αδεια .

Επίσης δεν είναι τόσο τραγικός όσο φαίνεται ο Γιακουμάκης . Ο παίκτης δεν είναι ουρανοκατέβατος . Τον ξέραμε πριν ...
από chrisg4
Τετ 24 Σεπ 2025, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

joshua έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:35
Logistis έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:12 Συμφωνώ με τον Joshua
Εγώ ρε δεν έχω γράψει τιποτα. Με τι συμφωνεις; :opaokara: :mrgreen: :pano:
Ξέρετε πόση ώρα ψάχνω να βρω τι σκ@τα έγραψε; :lol:
από chrisg4
Πέμ 25 Σεπ 2025, 07:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Λεμεσος4 έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 07:39 Το προβλημα δεν ειναι ο Λουτσεσκου. Το πρόβλημα ειναι οτι η διοικηση δεν εχει μεγαλυτερες φιλοδοξιες για να φερει καλυτερο προπονητη απ τον Λουτσεσκου.
Φιλοδοξίες μπορεί να έχει, την ικανότητα δεν ξέρω αν έχει.
από chrisg4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Σου γύρισε παιχνίδι ο Σάββας Παντελιδης με την προτελευταία ομάδα του πρωταθλήματος , αν δεν είναι αυτό μήνυμα ότι έφτασε η ώρα της σύνταξης πιο είναι ; Εθνική Ρουμανίας , Σαουδική Αραβια , δεν είναι ντροπή .
από chrisg4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Αυτό το ρόστερ μ αυτόν τον προπονητή μέχρι εκεί είναι . Ας το πάρουμε απόφαση να ηρεμήσουμε να περάσει η χρονιά.