Εντάξει,καλές η ειρωνείες αλλά τα νούμερα λένε...αυτά τα οποία τα θυμόμαστε οπότε μας βολεύει
6 λεπτο ευκαιρία τω Ισραηλινών με 0.50 xg
21o λεπτό με xg 0.34
Ακυρωθεί γκολ , ευτυχώς για μισό μέτρο
Και στο 65ο λεπτο ευκαιρία με 0.43 xg
Οι ευκαιρίες μας μέχρι το 65 ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου ...
Η αναζήτηση βρήκε 104 εγγραφές
- Τετ 24 Σεπ 2025, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Όσο το αποτέλεσμα δεν συμβαδίζει με την εικόνα
Ποια εικόνα? Γιατί το πρώτο μέρος για 0-3 είναι
Επειδή είχαμε καλό κλείσιμο δεν σημαίνει ότι είχαμε και καλή εικόνα
Αναφέρομαι στην γκίνια στο σκοράρισμα, οι ευκαιρίες που έχουμε δημιουργήσει στους τελευταίους δύο αγώνες δεν συμβαδίζουν ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 14:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
"Ας ξυπνήσουμε και να θυμόμαστε ότι υπηρετούμε κάτι που είναι μεγαλύτερο από μας. Προσπαθούμε να τον φτάσουμε τον ΠΑΟΚ, αλλά ο ΠΑΟΚ πετάει πάντα λίγο πιο ψηλά από μας"
Ιβαν Σαββιδης Θεσσαλονίκη 10/9/25
Αξολουθει σεντονι με σκορπια γεγονοτα χθεσινα και σκεψεις. Ζητω συγνωμη για τον πονοματο ...
Ιβαν Σαββιδης Θεσσαλονίκη 10/9/25
Αξολουθει σεντονι με σκορπια γεγονοτα χθεσινα και σκεψεις. Ζητω συγνωμη για τον πονοματο ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Δεν γίνεται να έχεις μέσα 95 λεπτά τον Μπάμπα και 80 τον Τάισον κόουτς. Υποφέρει η λογική.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος κανόνας είναι αυτός που λέει ότι αν είσαι καλά τον Αύγουστο θα κρεμάσεις τον Μάιο?
Αν και δεν μου αρέσει καθόλου να φέρνω παράδειγμα των σκατόγαβρο... έχει δεί κανείς τα φιλικά του?
Έχετε δει εντάσεις κ έκρηξη?
Το ίδιο έκανε και πέρσι.
Δεν μιλάω για ποδόσφαιρο ή αυτοματισμούς, αυτά μπορεί ...
Αν και δεν μου αρέσει καθόλου να φέρνω παράδειγμα των σκατόγαβρο... έχει δεί κανείς τα φιλικά του?
Έχετε δει εντάσεις κ έκρηξη?
Το ίδιο έκανε και πέρσι.
Δεν μιλάω για ποδόσφαιρο ή αυτοματισμούς, αυτά μπορεί ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 22 Αύγ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Την ωραιοτερη γυναικα του κοσμου να παντρευτεις μετα απο 6-7 χρονια την ψιλόβαριεσαι .Καπου εκει νομιζω εφτασα κι εγω χθες.Κυριολεκτικα μπουχτησα χθες μ αυτο που εβλεπα στο β ημιχρονο.Σε σημειο που αλλαξα καναλι και ψιλοεβλεπα μια ταινια με ζάπινγκ .Ουτε διαθεση για σχολια ουτε τιποτε.Με πηρε ο ...
- Κυρ 14 Σεπ 2025, 23:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Νομίζω δεν πρέπει να είναι αυτός ο βασικός εκτελεστής.
Ανεξάρτητα με το σημερινό ο Γιακουμάκης έχει διατελέσει σε προηγουμενη ομάδα εκτελεστής και μάλιστα έχει ποικιλία στα χτυπήματα του.
Ανεξάρτητα με το σημερινό ο Γιακουμάκης έχει διατελέσει σε προηγουμενη ομάδα εκτελεστής και μάλιστα έχει ποικιλία στα χτυπήματα του.
- Κυρ 14 Σεπ 2025, 23:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Όταν θα αρχίσει να αγχώνεται γιατί δεν θα έρχονται οι τελικές και τα γκολ , τότε θα δούμε.
Όσο και αν ο προπονητής μπορεί να του λέει ότι τα κάνει όλα τέλεια,στο μυαλό των επιθετικών θα είναι πάντα το γκολ και όταν αυτό δεν έρχεται κάποιοι ( οι περισσότεροι) σπάνε.
Ελπίζω ο γιακουμης να μην δώσει ...
Όσο και αν ο προπονητής μπορεί να του λέει ότι τα κάνει όλα τέλεια,στο μυαλό των επιθετικών θα είναι πάντα το γκολ και όταν αυτό δεν έρχεται κάποιοι ( οι περισσότεροι) σπάνε.
Ελπίζω ο γιακουμης να μην δώσει ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 19:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 32. Greg Taylor
Ο παίκτης που βλέπουμε ή ο παίκτης της Σέλτικ? Γιατί είναι δύο διαφορετικοι παίκτες
Εγώ το ξαναγράφω και δεν ισχύει μόνο για τον Τέιλορ.
Όταν έρχονται παίκτες οι οποίοι έχουν ανταποκριθεί μέχρι και σε επίπεδο Τσάμπιονς λιγκ και φαίνονται ακατάλληλοι για να παίξουν κόντρα σε Λιβαδειες και λαμιες ...
Εγώ το ξαναγράφω και δεν ισχύει μόνο για τον Τέιλορ.
Όταν έρχονται παίκτες οι οποίοι έχουν ανταποκριθεί μέχρι και σε επίπεδο Τσάμπιονς λιγκ και φαίνονται ακατάλληλοι για να παίξουν κόντρα σε Λιβαδειες και λαμιες ...
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 08:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Κόουτς είπες στις δηλώσεις σου ότι δε πρέπει να μας πιάνει κατάθλιψη. Μετά το τσιμπουκι της 10ετιας στη Λιβαδειά όπου ο ΠΑΟΚ των 70μυριων ροστερ έφαγε 4 από το Κομποτη, έφερες ηρωικό 0-0 με το χειρότερο Παναιτωλικό από τότε που παίζει α εθνικη.
Σε 3 ματς με Λίμα στη Τούμπα έχεις 2 γκολ.
Για πότε ...
Σε 3 ματς με Λίμα στη Τούμπα έχεις 2 γκολ.
Για πότε ...
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 08:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Διάβασα τις δηλώσεις σου. Χαζοχαρουμενες αναμενόμενα. Χαμηλοταβανες ,ενδεικτικο παικτη που δε παιζει για να κερδισει ,αλλα για να παιξει. Μας έλειψε μόνο το γκολ και η τελική πάσα.
Την επόμενη φορά που θα παραγγείλεις, σουβλάκια, πατάτες, σαλάτα και κοκα κόλα, εύχομαι ο ντελιβερας να σου φέρει ...
Την επόμενη φορά που θα παραγγείλεις, σουβλάκια, πατάτες, σαλάτα και κοκα κόλα, εύχομαι ο ντελιβερας να σου φέρει ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 23:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 1. Jiri Pavlenka
Με προδώσαν οι φίλοι μου (ΖΙΒΚΟ - ΤΑΙΣΟΝ - ΝΤΕΛΙΑΣ - ΜΠΑΜΠΑ κλπ) , μα να είσαι καλά
που σαν βράχος μου στάθηκες στην κάθε συμφορά
Μου κρατούσες το χέρι στα λασπόνερα
Βοήθα, Παναγιά μου, και μη χειρότερα
Αν δεν είχα και σένανε, τι θα ήμουν στη γη
Μπορεί αλήτης να 'μουνα, να 'χα καταστραφεί
...
που σαν βράχος μου στάθηκες στην κάθε συμφορά
Μου κρατούσες το χέρι στα λασπόνερα
Βοήθα, Παναγιά μου, και μη χειρότερα
Αν δεν είχα και σένανε, τι θα ήμουν στη γη
Μπορεί αλήτης να 'μουνα, να 'χα καταστραφεί
...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 03:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Με απλά μαθηματικά,Λεβαδειακός Παναιτωλικός και Μακάμπι έχουν συνολικά αξία 55 εκατομμύρια.Ο ΠΑΟΚ έχει 92.Σε τρία ματς με αυτές τις ομάδες βάλαμε συνολικά 1 ολόκληρο γκολ με πέναλτι.Παρολα αυτά διαβάζουμε για περίοδο ατυχίας και τον ανάδρομο ερμη ως τον λόγο που η ομάδα μόλις φτάνει στη περιοχή ...