Η αναζήτηση βρήκε 373 εγγραφές
- Τρί 17 Φεβ 2026, 13:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Και ο Μπάλντε να μπει στην εξίσωση εδώ που φτάσαμε και ο Μεξικάνος να δούμε μήπως το έχει και για πιο ψηλά για λύση ανάγκης...
Sera καλησπέρα.
Πολλά μπορούμε να προτείνουμε και άλλα τόσα να σκεφτούμε.
Το θέμα είναι όμως πως δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας.
Το να μπει ο Μπαλντέ στη Λάρισα είναι ...
- Παρ 20 Φεβ 2026, 11:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 6. Dejan Lovren
marsantos
Καλημέρα
Δεν είναι στην ειδικότητά μου η Ορθοπεδική. Από γενικές και γνώσεις φοιτητικών ετών, από απλή κάκωση μέχρι και-απευκταίο-ρήξη. Χάνει σίγουρα τον αγώνα με ΑΕΛ. Κάθε αγώνας κι ένας τραυματισμός. Να πώς χάνεται μια χρονιά, δεν ξέρω πλέον τί να πω.
Η εικόνα του Αντρίγια στο 32΄μου ...
Καλημέρα
Δεν είναι στην ειδικότητά μου η Ορθοπεδική. Από γενικές και γνώσεις φοιτητικών ετών, από απλή κάκωση μέχρι και-απευκταίο-ρήξη. Χάνει σίγουρα τον αγώνα με ΑΕΛ. Κάθε αγώνας κι ένας τραυματισμός. Να πώς χάνεται μια χρονιά, δεν ξέρω πλέον τί να πω.
Η εικόνα του Αντρίγια στο 32΄μου ...
- Παρ 10 Οκτ 2025, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βολαρης-ΠΑΟΚ 73-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δυσκολεύομαι πάρα πολύ όταν βλέπω. Πλέον πανηγυρισμό του Γιαννάκη. Γυρίζει το κεφάλι αριστερά δεξιά σα να ψάχνει τον πατέρα του. ΛΟΥΚΑ ΖΕΙΣ .
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 18:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μύκονος Betsson-ΠΑΟΚ, 03/01, 15:45, ΕΡΤ2
Οι τελείως αντιμπασκετικές αποφάσεις της νέας διοίκησης (αντικατάσταση Μπράουν από Μπέβερλι, απόκτηση επιπλέον παίκτη για την περιφέρεια-Άλλεν- και παραγκωνισμός Ντίμσα από αυτόν, μη κάλυψη του μεγαλύτερου κενού που υπάρχει-ενός rim protector στη ρακέτα ) θα έφερνε τέτοιο αποτέλεσμα, του οποίου ...
- Σάβ 14 Φεβ 2026, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Basketball, 14/02, 18:15, ΕΡΤ2
Κανένας δεν θα έκραξε/κράξει την αγωνιστική πορεία τον Τέλη ΦΕΤΟΣ, η ομάδα ήταν στρωμένη για συγκεκριμένο στόχο και είχε κάνει high score για τα δεδομενα της.
Αλλά πρέπει ο Μπουντούρης και ο Βεζυρτης να μιλήσουν γιατί κάψανε τσάπα 1εκ μπατζετ για αυτό το συνονθύλευμα που είδαμε στο 2ο μέρος.
Αλλά πρέπει ο Μπουντούρης και ο Βεζυρτης να μιλήσουν γιατί κάψανε τσάπα 1εκ μπατζετ για αυτό το συνονθύλευμα που είδαμε στο 2ο μέρος.
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 13:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νίκος Μπουντούρης
Τι μου άρεσε.
Ότι στη φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση υπάρχει ο κύβος.
Το ότι μπήκε στη διαδικασία να μιλήσει στον κόσμο σημαίνει ότι ακούει τον κόσμο, προβληματίζεται για αυτά που ακούει, ενδιαφέρεται για την υστεροφημία του, έχει πραγματική φιλοδοξία να επιτύχει στον καινούργιο του ρόλο ...
Ότι στη φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση υπάρχει ο κύβος.
Το ότι μπήκε στη διαδικασία να μιλήσει στον κόσμο σημαίνει ότι ακούει τον κόσμο, προβληματίζεται για αυτά που ακούει, ενδιαφέρεται για την υστεροφημία του, έχει πραγματική φιλοδοξία να επιτύχει στον καινούργιο του ρόλο ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 07:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Anwil Wloclawek-ΠΑΟΚ 93-94 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Να επικαλεστώ ενα σύνθημα της ξαδέρφης :
ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ....
8 χαμένες βολές στην παράταση απο αυτούς .
Μπαζερ μπιτερ από τον χειρότερο σου παίκτη
Δεν είναι ο ΠΑΟΚ που έχουμε μεγαλώσει που έτρωγε τριποντα απο τον Δοξάκη, και τον Παραμανιδη, που εδινε λάθος πάσα ο Φασούλας και ...
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 16:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ Β 2025-26
Τραγικό αυτό που βλέπω.
Δεν γίνεται η ομάδα που θέλει να λέει ότι έχει το καλύτερο αναπτυξιακό προγραμμα να παρουσιάζει αυτό το τουρλουμπουκι.
Μηδέν ποδόσφαιρο
Δεν γίνεται η ομάδα που θέλει να λέει ότι έχει το καλύτερο αναπτυξιακό προγραμμα να παρουσιάζει αυτό το τουρλουμπουκι.
Μηδέν ποδόσφαιρο
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 17:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ήμουν διοίκηση , σήμερα βία έδιωχνα οποιονδήποτε σχετίζεται με τον ΠΑΟΚ Β
Ούτε στις σχολικές ομάδες δεν βλέπεις αυτό το χάλι.
Ντροπή σε ολους
Ούτε στις σχολικές ομάδες δεν βλέπεις αυτό το χάλι.
Ντροπή σε ολους
- Σάβ 17 Ιαν 2026, 16:56
- Jump to forum
- Jump to topic
1-3 στην εκαρπια. Καλό ταξίδι να ευχηθούμε!και νέα άρθρα παρέμβασης για τεκταινόμενα στην ερασιτεχνική κατηγορία.
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 09:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτός ο δεξιός μπακ είναι 23 ετών (18.02.2003). Σίγουρα έρχεται για τον ΠΑΟΚ Β;
Αν ναι, προτιμώ τον Κοσίδη.
ΥΓ1: Ρε τι μας κάνει ο Ponz!
ΥΓ2: Με τέτοια φάτσα μπούλη πού να παίξει μπάλα αυτός!
ΥΓ3: Τώρα είδα ότι φέτος ο Χιμένεθ έχει παίξει συνολικά 78 (!!) λεπτά στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας ...
Αν ναι, προτιμώ τον Κοσίδη.
ΥΓ1: Ρε τι μας κάνει ο Ponz!
ΥΓ2: Με τέτοια φάτσα μπούλη πού να παίξει μπάλα αυτός!
ΥΓ3: Τώρα είδα ότι φέτος ο Χιμένεθ έχει παίξει συνολικά 78 (!!) λεπτά στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 15:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακατανόητη για μένα η μεταγραφή ενός 27χρονου (16.03.1999) goalkeeper για τον ΠΑΟΚ Β, όταν εκτός του Μοναστηρλή (2004) υπάρχουν οι Νικολακούλης (2005), Τσιντσόλης (2006) και Μπελερής (2007) και το καλοκαίρι επιστρέφει από τον δανεισμό του ο Κων/νος Μπαλωμένος (2002).