Η αναζήτηση βρήκε 104 εγγραφές

Return

από prist64
Σάβ 23 Αύγ 2025, 14:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Mīngus έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 14:46 Καλά και τον Μεϊτέ τον ήθελε μόνο ο ΠΑΟΚ και η αξία του αποτιμήθηκε στα 900κ. Η αγορά τι έχει να πει γι αυτό;
η αγορα γενικως τον εχει ξεγραμμενο

μονο ενα θαυμαστη εχει
από renegade
Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:54
Jump to forum
Jump to topic

Psagmenos4 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:51
renegade έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:50 Τοπ κίνηση όσον αφορά το μάρκετινγκ την χαρακτήρισε την μεταγραφή Ζαφείρη ο λουτσέσκου?
Όχι ανέφερε ότι είναι και πολύ καλός box to box χαφ.

Και ένας χριστιανός δημοσιογράφος δεν βρέθηκε να τον ρωτήσει,ποιος θα παίξει τον ρόλο του μεϊτέ όταν αυτός θα λείπει?
από Maklaz
Δευ 25 Αύγ 2025, 16:59
Jump to forum
Jump to topic

Συγγνώμη παιδιά, δεν μπορούσα να αντισταθώ

Εικόνα
από ΑποστόληςΑ
Τετ 27 Αύγ 2025, 14:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Αυτό το: Ένας δημοσιογράφος, ή ένας που ξέρει μου ειπε κλπ, παρακαλώ να σταματήσει.
Κι εγώ μπορεί να γράψω ότι κάποιος μου είπε ότι θα πάρουμε Μαυροπάνο, Κραλ και Μανέ. Αυτοί που διαβάζουν όμως δεν γνωρίζουν την αξιοπιστία της πληροφορίας και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να παραπληροφορούνται ...
από giapas
Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:54
Jump to forum
Jump to topic

30 Αυγούστου τακτοποιημενο ΠΑΟΚ με μια μονη μικρή ανορθογραφία στο φορ ,δε θυμάμαι πότε.

Άσχετα αν οι παικτες αποδειχθούν παλτά για το χειμώνα ή κάτι καλύτερο, φέτος φάνηκε κάτι να δουλεύει καλύτερα.

Η μπάλα στη μεριά σου τώρα Λουτσε.
από renegade
Παρ 05 Σεπ 2025, 21:47
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως βλέποντας πως χρησιμοποιεί ο Γιοβάνοβιτς τον παυλίδη βάζοντάς τον να χαμηλώνει και να παίρνει πάσες από τον κουλουεράκη, λέω ότι αν προσπαθήσουμε να κάνουμε κατι αντίστοιχο με τον ρώσο , ο παίκτης καίτη χαμένη αυτοπεποίθηση του θα βρει και πολύ πιο λειτουργικός θα είναι
από renegade
Παρ 12 Σεπ 2025, 13:21
Jump to forum
Jump to topic

Ο Κουλιεράκης στον ΠΑΟΚ Β δεν ηταν και κάτι ιδιαίτερο
κι όταν άρχισε να παίζει δεν εβγαζε μάτια.

Ο Μύθου το έκανε αυτό?
Τον Τσαλόφ μόνο είχε να συναγωνιστεί.
Ο Κουλιεράκης έπαιξε βασικός αμέσως σχεδόν.

Σε έναν ΠΑΟΚ τρία επίπεδα κάτω από τον σημερινό,με ανταγωνισμό στην θέση τον κάργα και ...
από renegade
Παρ 12 Σεπ 2025, 14:19
Jump to forum
Jump to topic

renegade
Αυτό που γράφεις για Κουλιεράκη είναι προσωπική σου άποψη και επίτρεψέ μου να διαφωνώ.
Κωνσταντέλιας, Τζίμας, Τζόλης ήταν όλοι τους generational talents..
Όντως ο Κουλιεράκης δεν είχε μεγάλο συναγωνισμό, αλλά είχε μπροστά του τον Μιχαηλίδη, πιο έτοιμο και έμπειρο και τον ξεπέρασε. Ο ...
από Cylon-4
Τετ 20 Αύγ 2025, 12:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Ας μην ειμαστε αυστηροι.
Ο Κατσαρης ειχε καμμια πενταετια να ρθει στο παλατακι, να δει καποιο τμημα του ΠΑΟΚ να αγωνιζεται και δεν μπορουσε να δει τα χαλια του γηπεδου.
Ουτε καποιος εφορος μπορουσε να του μεταφερει την εικονα, γιατι οταν του ζητουσαν ακροαση, αρνιοταν να τους δει.
Μονο με δυο τρεις ...
από Psaras
Τρί 02 Σεπ 2025, 09:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Αν η ΚΑΕ είναι το όχημα για την ΠΑΕ, θα πάει άκλαφτος.
Αν η ΚΑΕ είναι το όχημα για να μπει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, μπορεί να (ή θα) γίνει Τέλαρος. Απλά τα πράγματα.

Ο ΠΑΟΚτσής ή τουλάχιστον οι ΠΑΟΚτσήδες της δικής μου λογικής/παραφροσύνης ακόμα και τρεις Ευρωλίγκες να σηκώσει ο Τέλης, δεν ...
από nunies4
Τρί 02 Σεπ 2025, 10:55
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή από τη μια του τη λέμε "γιατί δεν πήρε το μπάσκετ τόσα χρόνια" και τώρα του λέμε"ε σιγά λίγα τα λεφτά στο μπάσκετ". Το "γιατί δεν πλήρωσε 11 εκατομμύρια ένα τσάι πριν 13 χρόνια" συγγνώμη αλλά δεν είναι άποψη. Αποφασίστε αν θέλετε δυνατό ΠΑΟΚ σε όλα τα αθλήματα ή ένα μεγαλομέτοχο από τον ...
από jibbie
Τρί 02 Σεπ 2025, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Θα πω κάτι πάντα με σεβασμό στα μπασκετικά μέλη του φόρουμ τα οποία νοιωθω στο έπακρο γιατί έτσι μεγαλώσαμε. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς σας, είναι απλά η άποψη μου.

Ο ιβαναρος είχε και έχει όραμα για την ΠΑΕ και δεν παρέκκλινε στο ελάχιστο από αυτό όσες πιέσεις και να του ασκήθηκαν για το ...
από renegade
Τρί 02 Σεπ 2025, 15:39
Jump to forum
Jump to topic

Συγνώμη για τς πολλά μηνύματα αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα ξέρει ο λαός του ΠΑΟΚ. Τα παιδιά των Δυτικών ήταν αυτοί που ασκούσαν την πιο δριμεία κριτική στον Ιβάν Σαββίδη και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μέχρι που πήγαν να τρυπησουν τον Ιβαν εκεί σταμάτησε η καλοπροεραιτη κριτική και γίνανε άσπιδα γύρω από ...
από renegade
Κυρ 07 Σεπ 2025, 01:05
Jump to forum
Jump to topic

Κοίτα να δεις κάτι πράγματα. Αυτοί που μέχρι εχθές είχανε τυφλή εμπιστοσύνη στους του Α.Σ, εμφανίστηκαν σήμερα για να αμφισβητήσουν τον Χατζόπουλο...και αισθάνονται και τριμαλακες πού τον στήριξαν κιόλας.
Ρε τι γέλιο προσφέρετε
από renegade
Κυρ 07 Σεπ 2025, 01:15
Jump to forum
Jump to topic

Ποιες μάσκες? Ριζική απολέπιση έχει γίνει