Ακόμα το ποιος τους δίνει διαταγές συζητάμε;
Όχι ρε αγύρτες δε θα συζητήσουμε αυτο
Η αναζήτηση βρήκε 170 εγγραφές
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:23
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Νομίζω οτι διαλύθηκαν πλέον και οι τελευταίες αμφιβολίες για το τι επιδιώκει ο καθένας.
Δεν μπορούμε πλέον να μείνουμε ουδέτεροι όσο καλή πίστη κι αν έχουμε, αλλά πρέπει να πάρουμε καθαρή θέση υπέρ τής ΠΑΕ.
Δεν μπορούμε πλέον να μείνουμε ουδέτεροι όσο καλή πίστη κι αν έχουμε, αλλά πρέπει να πάρουμε καθαρή θέση υπέρ τής ΠΑΕ.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να ανοίξουν κάποιοι την κερκόπορτα θα πρέπει να υπάρχει ταυτόχρονα και εξωτερικός εχθρός .
Φυσικά και δεν μπαίνουν στην ίδια ζυγαριά οι πράξεις των δύο πλευρών, γιατί από την μια έχουμε κάποιον ξένο ενώ από την άλλη έχουμε αυτόν που υποτίθεται ότι βρίσκεται εκεί για να προστατεύει τα συμφέροντα ...
Φυσικά και δεν μπαίνουν στην ίδια ζυγαριά οι πράξεις των δύο πλευρών, γιατί από την μια έχουμε κάποιον ξένο ενώ από την άλλη έχουμε αυτόν που υποτίθεται ότι βρίσκεται εκεί για να προστατεύει τα συμφέροντα ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ σωστά... Αυτή τη στιγμή ακόμη και η νεκρική σιγή του Τέλη δείχνει οτι επι της ουσίας συμφωνεί με τον τρόπο τρυπήματος της ΠΑΕ. Ε, απο σήμερα δεν τον θέλω ούτε στην ΚΑΕ. Αν είναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ, ας δώσει μια χορηγία.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως να είμαστε ειλικρινείς...δε περιμέναμε και κάτι καλύτερο, έτσι;
Φως φανάρι ήταν η φάση, από τον Ιούνιο που ξεκίνησε.
Έχω εμπιστοσύνη, όπως και να αποφασίσει ο Ιβαν να χειριστεί αυτά τα καριόλια που ξαφνικά νομίζουν ότι έχουν πιάσει το παππα απ τα φρύδια.
Φως φανάρι ήταν η φάση, από τον Ιούνιο που ξεκίνησε.
Έχω εμπιστοσύνη, όπως και να αποφασίσει ο Ιβαν να χειριστεί αυτά τα καριόλια που ξαφνικά νομίζουν ότι έχουν πιάσει το παππα απ τα φρύδια.
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Χουβαρνταδες οι Ολλανδοι. Όντως μόνο 750k του έδιναν; Τρελό
Έχετε γνωρίσει Ολλανδούς καθόλου; σε επαγγελματικό ταξίδι στην Ολλανδία μας άφησαν να πληρώσουμε το τραπέζι που μας έκαναν για να, παραθέτω, νοιώσουμε σαν το σπίτι μας. Μέγιστοι φραγκοφονιάδες
Ευχαριστώ που το μοιράστηκες ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Δυστυχως οποιος δεν καταλαβαινει την αγωνιστικη και ψυχολογικη επιπτωση που θα εχει στην σεζον η πωληση Ντελια, δεν εχει ιδεα απο μπαλα.
Θα ειναι πολυ δυσκολο να ανταπεξελθει στις αναταραξεις η ομαδα. Αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα
Θα ειναι πολυ δυσκολο να ανταπεξελθει στις αναταραξεις η ομαδα. Αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα
- Τρί 12 Αύγ 2025, 08:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
taseos ναι ρε φιλε ναι έμπαινες παλια διάβαζες τον ολιβαρες τον ναπολι κ έλεγες ναι αυτοί είναι Π.Α.Ο.Κ εγώ για αυτό απέχω τόσα χρονιά με αυτά π διαβάζω εδώ μέσα νομίζω ότι μπαίνω στο φόρουμ της τριγλιας.
- Τρί 12 Αύγ 2025, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζω και ο τελευταίος μπαγλαμάς να κατάλαβε γιατί είναι ΗΛΙΘΙΟ να διαρρέουν μεταγραφικές υποθέσεις κάτι χαζοχαρουμενοι ινφλουενσερς
Ελπίζω και ο τελευταίος "έξυπνος" να κατάλαβε ότι "συστημικό ΜΜΕ" σημαίνει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και "ενημέρωση από βαιμπερ" αλλά και αναγκαία προστασία στεγανών
Αλλά όχι ο ...
Ελπίζω και ο τελευταίος "έξυπνος" να κατάλαβε ότι "συστημικό ΜΜΕ" σημαίνει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και "ενημέρωση από βαιμπερ" αλλά και αναγκαία προστασία στεγανών
Αλλά όχι ο ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 13:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα πρότεινα να ξεκολλήσετε λίγο. Έχει ξαναπιάσει καραφουτανάρα ζέστη, μην επιβαρύνεστε περισσότερο και δη αχρείαστα. Ηρεμία. Δε θα αργήσει η στιγμή που θα υπάρξουν επίσημα νέα. Δε νομίζω πως γίνεται να αργήσει. Η δική μου αίσθηση είναι ότι επί της ουσίας έχει τελειώσει το θέμα αλλά στο πλαίσιο ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 09:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Και ο Ζαφείρης να έρθει, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να βλέπεις τα τρένα να περνούν από το κέντρο τον πρώτο καιρό, το παιδί έχει μάθει να παίζει σε άλλους χώρους από αυτούς που θέλει ο Λουτσέσκου, δεν θα μαμήσει κ@λους με τη μια, θα χρειαστεί και αυτός τον καιρό του να ξεδιπλωθεί.
Είτε λέγεται ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μιλάμε καν για τον Οζντοεφ, 2 χαφ έφυγαν δύο πρέπει να έρθουν. Και αντικατάσταση του Τσαλωφ, το παλικάρι δεν μπορεί....
Δεν έφυγαν δύο χαφ. Τρία χαφ έφυγαν, ανεξάρτητα με το πόσο έπαιζε ο καθένας τους.
Έφυγε ο Σβαμπ, έφυγε ο Μπακαγιόκο, έφυγε και ο Πένια. Και μέχρι σήμερα δεν ήρθε κανένας ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 11:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μας νοιάζει τι έχουν και τι δεν έχουν οι άλλοι.
Ο ΠΑΟΚ συμμετέχοντας σε 3 διοργανώσεις χρειάζεται απαραιτήτως 2 ακόμα χαφ, 1 στόπερ και 1 φορ σε περίπτωση που φύγει ο Ρώσος.
Και μάλιστα πέρα από το αριθμητικό πρέπει να προσθέσουν και ποιότητα και χαρακτηριστικά στην ομάδα.
Αν νομίζετε ότι ...
Ο ΠΑΟΚ συμμετέχοντας σε 3 διοργανώσεις χρειάζεται απαραιτήτως 2 ακόμα χαφ, 1 στόπερ και 1 φορ σε περίπτωση που φύγει ο Ρώσος.
Και μάλιστα πέρα από το αριθμητικό πρέπει να προσθέσουν και ποιότητα και χαρακτηριστικά στην ομάδα.
Αν νομίζετε ότι ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 11:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πρόβλημα στα χαφ δεν ειναι τόσο αριθμητικό οσο σε σύνθεση χαρακτηριστικών. Μόνο ο Μειτε μπορεί να παίξει μπροστά από τα στοπερ σε μια πολύ κομβική θέση για το παιχνιδι του Λουτσεσκου. Σε πιθανότητα απουσίας του είμαστε άλλη ομαδα. Πρέπει να έρθει χαφ που να "εξαριζει". Ο Ζαφείρης καλώς να έρθει ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 12:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κολκας σε μια "επικυνδυνη" αποκαλυψη (απορω με την ευκολια που τα λενε), ειπε οτι η αποκτηση 5ου χαφ κολλαει στην αρνηση του Ραζβαν που δεν θελει 5ο χαφ
Δεν καταλαβαίνω γιατί φαίνεται περίεργο κάτι τέτοιο?
Ο λουτσέσκου ξέρει πολύ καλά ότι ένα 5ο χαφ το οποίο δεν θα είναι τσιγγαρας ή ...