Η αναζήτηση βρήκε 362 εγγραφές

Return

από renegade
Παρ 22 Αύγ 2025, 15:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Ο άλλος δεν άντεξε ...την έβγαλε την χολή με την δήθεν εξυπνάδα του
από prist64
Σάβ 23 Αύγ 2025, 14:48
Jump to forum
Jump to topic

Mīngus έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 14:46 Καλά και τον Μεϊτέ τον ήθελε μόνο ο ΠΑΟΚ και η αξία του αποτιμήθηκε στα 900κ. Η αγορά τι έχει να πει γι αυτό;
η αγορα γενικως τον εχει ξεγραμμενο

μονο ενα θαυμαστη εχει
από renegade
Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:54
Jump to forum
Jump to topic

Psagmenos4 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:51
renegade έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:50 Τοπ κίνηση όσον αφορά το μάρκετινγκ την χαρακτήρισε την μεταγραφή Ζαφείρη ο λουτσέσκου?
Όχι ανέφερε ότι είναι και πολύ καλός box to box χαφ.

Και ένας χριστιανός δημοσιογράφος δεν βρέθηκε να τον ρωτήσει,ποιος θα παίξει τον ρόλο του μεϊτέ όταν αυτός θα λείπει?
από Maklaz
Δευ 25 Αύγ 2025, 16:59
Jump to forum
Jump to topic

Συγγνώμη παιδιά, δεν μπορούσα να αντισταθώ

Εικόνα
από ΑποστόληςΑ
Τετ 27 Αύγ 2025, 14:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Αυτό το: Ένας δημοσιογράφος, ή ένας που ξέρει μου ειπε κλπ, παρακαλώ να σταματήσει.
Κι εγώ μπορεί να γράψω ότι κάποιος μου είπε ότι θα πάρουμε Μαυροπάνο, Κραλ και Μανέ. Αυτοί που διαβάζουν όμως δεν γνωρίζουν την αξιοπιστία της πληροφορίας και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να παραπληροφορούνται ...
από giapas
Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:54
Jump to forum
Jump to topic

30 Αυγούστου τακτοποιημενο ΠΑΟΚ με μια μονη μικρή ανορθογραφία στο φορ ,δε θυμάμαι πότε.

Άσχετα αν οι παικτες αποδειχθούν παλτά για το χειμώνα ή κάτι καλύτερο, φέτος φάνηκε κάτι να δουλεύει καλύτερα.

Η μπάλα στη μεριά σου τώρα Λουτσε.
από renegade
Παρ 05 Σεπ 2025, 21:47
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως βλέποντας πως χρησιμοποιεί ο Γιοβάνοβιτς τον παυλίδη βάζοντάς τον να χαμηλώνει και να παίρνει πάσες από τον κουλουεράκη, λέω ότι αν προσπαθήσουμε να κάνουμε κατι αντίστοιχο με τον ρώσο , ο παίκτης καίτη χαμένη αυτοπεποίθηση του θα βρει και πολύ πιο λειτουργικός θα είναι
από renegade
Παρ 12 Σεπ 2025, 13:21
Jump to forum
Jump to topic

Ο Κουλιεράκης στον ΠΑΟΚ Β δεν ηταν και κάτι ιδιαίτερο
κι όταν άρχισε να παίζει δεν εβγαζε μάτια.

Ο Μύθου το έκανε αυτό?
Τον Τσαλόφ μόνο είχε να συναγωνιστεί.
Ο Κουλιεράκης έπαιξε βασικός αμέσως σχεδόν.

Σε έναν ΠΑΟΚ τρία επίπεδα κάτω από τον σημερινό,με ανταγωνισμό στην θέση τον κάργα και ...
από renegade
Παρ 12 Σεπ 2025, 14:19
Jump to forum
Jump to topic

renegade
Αυτό που γράφεις για Κουλιεράκη είναι προσωπική σου άποψη και επίτρεψέ μου να διαφωνώ.
Κωνσταντέλιας, Τζίμας, Τζόλης ήταν όλοι τους generational talents..
Όντως ο Κουλιεράκης δεν είχε μεγάλο συναγωνισμό, αλλά είχε μπροστά του τον Μιχαηλίδη, πιο έτοιμο και έμπειρο και τον ξεπέρασε. Ο ...
από Equalizer
Τετ 17 Δεκ 2025, 22:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

:opaokara:
Καποτά φέρναμε Γκαβρανσιτς και νομίζαμε θα κάνει τη διαφορά

Συζητούσε η ομάδα να φέρει έναν Κουλιμπαλι και πιστεύαμε είναι ο νέος Μακελελε

Του ύψους και του βάθους ανάλογα με την γκαβλα μας.

Τώρα τα βλέπουμε όλα μαύρα και απαιτούμε από την ομάδα να μας αποδείξει το αντίθετο

Τότε τα ...
από magdy
Πέμ 18 Δεκ 2025, 12:06
Jump to forum
Jump to topic

Βγαίνει ο προπονητής της ομαδας μας, και δηλωνει ευθαρσώς ότι του είναι χρήσιμος ο παίκτης και ειναι υποτιμημένος:
«Όσον αφορά τον Γερεμέγεφ, πιστεύω ότι θα αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμος. Θα προσαρμοστεί όσο περνάει ο καιρός. Είναι αρκετά υποτιμημένος, όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό δημιουργούσε ...
από Maklaz
Δευ 29 Δεκ 2025, 16:20
Jump to forum
Jump to topic

Υπάρχει ένα "πρόβλημα" την συγκεκριμένη στιγμή.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε 12 εκατομμύρια για τον Ζαφείρη και αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία καθώς τα χρήματα αυτά βαραίνουν την ίδια οικονομική χρήση της ΠΑΕ.

Ψεύτης να βγω, αλλά αυτή τη στιγμή δεν νομίζω να μπορούν να βγουν μεγάλα ποσά από τα ταμεία της ΠΑΕ ...
από marsantos
Κυρ 04 Ιαν 2026, 23:55
Jump to forum
Jump to topic

...

Δεν έχω δει τη συνέντευξη για να ακούσω τι ακριβώς είπε, αλλά θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός με τα λεγόμενά του - πάντως ακούγονται σίγουρα ως ευλογώ τα γένια μου. Κατά τ' άλλα, κυκλοφορεί μια άλλη ιστορία που λέει ότι όταν πήγε να δει Κάμπος στην Τουρκία, τότε ανακάλυψε τον Μπίσε. Ώστε ήξερε ...
από Maklaz
Κυρ 11 Ιαν 2026, 14:19
Jump to forum
Jump to topic

Εμείς τα γράφουμε εμείς τα ακούμε εμείς τα βλέπουμε όσον αφορά τα οικονομικά, νομίζετε ότι υπάρχει ένα μαγικό ραβδί που αυξάνει τα έσοδα της ομάδας, προσοχή δεν μιλάω για τα λεφτά που μπορεί να βάλει ο Σαββίδης μέσω ΑΜΚ αλλά για τα έσοδα που μπορεί να έχουμε.

Θα το καταλάβετε τα επόμενα χρόνια όταν ...
από marsantos
Δευ 12 Ιαν 2026, 11:02
Jump to forum
Jump to topic

Δύο προκρίσεις τις επόμενες 10 μέρες και το τόπικ αυτό θα αποκτήσει την σημασία που του αναλογεί για τη δεδομένη στιγμή.
Δυο προκρίσεις για την απόλυτη ηρεμία μέχρι τις 8 Φλεβάρη.