Κυρ Τελη ,οσο και να θελουμε να σε συμπαθησουμε
μ αυτους που χεις μπλεξει κομματακι δυσκολο το κοβω.
Επικοινωνιακη αυτοκτονια το λεν αυτο.
Η αναζήτηση βρήκε 170 εγγραφές
- Τρί 21 Οκτ 2025, 23:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ώρες ώρες αναρωτιέμαι εάν κάποιοι έχουν όντως αντιληφθεί το τι συμβαίνει στα του ΠΑΟΚ.
Προσωπικά δεν δέχομαι κανένας υποψήφιος επενδυτής είτε του ποδοσφαίρου είτε του μπάσκετ είτε του καράτε να κάνει μπουρδέλο έναν ολόκληρο σύλλογο με δεκάδες χιλιάδες ενεργούς υποστηρικτές και πολλούς περισσότερος ...
Προσωπικά δεν δέχομαι κανένας υποψήφιος επενδυτής είτε του ποδοσφαίρου είτε του μπάσκετ είτε του καράτε να κάνει μπουρδέλο έναν ολόκληρο σύλλογο με δεκάδες χιλιάδες ενεργούς υποστηρικτές και πολλούς περισσότερος ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 01:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
εμφανιστηκες οταν και πολλοι πιο δυνατοι απο εσενα θα κρυβοντουσαν ,ανελαβες ουσιαστικα υποβιβασμενη την ομαδα και τα μαμησιατικα των προηγουμενων ,οχι απλα νοικοκυρεψες και εβαλες σε ταξη τα πραγματα αλλα καταφερες να λειτουργει η ομαδα και σαν εταιρεια πραγμα που ισως να μην ειχε γινει και ποτε ...
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
ΜΕΓΑΣ ΘΑΝΑΣΑΡΑΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣ ΠΑΟΚ
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θέλουν τέτοιους παράγοντες στον ΠΑΟΚ οι σύνδεσμοι Θύρα 4, Μακεδόνες και Αμπαλαεα, θέλουν μόνο Μπεκιαρίδης και μπουκαλοφόρους μπροεδρους που παιρνούν τμητα πρωταθλητισμού (βλέπε γυναικείο ποδόσφαιρο) και το βγάζουν στην αφάνεια και την παρακμή.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά και το σημερινό τσίρκο, μπορεί να πάρει τα λεφτά του και να αποχωρήσει
Και είμαι πολύ κόσμιος
Πλούσιος με καρκίνο δεν ονειρεύτηκα ποτέ να ειμαι
Και είμαι πολύ κόσμιος
Πλούσιος με καρκίνο δεν ονειρεύτηκα ποτέ να ειμαι
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Νταπηκε και η ντροπή εδώ μέσα ΚΑΙ Σημερα
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Προβολή νέων αναρτήσεων
Συζήτηση
klitos karkanias
@klitoskarkanias
9 Δεκεμβρίου λήγει η θητεία αυτής της διοίκησης πρωτοδικείου. Ο νοων νοειτω...
Δηλαδή διοίκηση πρωτοδικείου έχει αξιώσεις και για το πως θα γίνει αποπληρωμή χρεών από δυνητικό επενδυτή?
Εσύ πιστεύεις ότι ο Χατζόπουλος ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ανακοίνωση,το μόνο που έκανε ήταν να υπενθυμισει πως τίποτα δεν έχει ολοκληρωθεί μεχρι να γίνουν ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΈΝΤΑ!!!!sn0ufel4 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:27 Βασικά αγαπητέ Μπαφε την όλη ιστορία την ξεκίνησε η ανακοίνωση της ΚΑΕ
Ούτε πρόσβαλε κανέναν ούτε άφησε υπονοούμενα!
Εάν κάνω λάθος,διόρθωσε με.
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Τρομερή ανακοίνωση. Στο london school of economics σκάκι δεν είχε το πρόγραμμα σπουδών. Η λάσπη περί τρίτων λογαριασμών, για σακούλες και μαύρα, περί νόμιμων και μη νόμιμων, είναι η ίδια λάσπη ακριβώς που πετιέται ασύστολα εδώ και πέντε μήνες από τους ίδιους και τους ίδιους, ΑΡΔάκια και τρολάκια ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχουνε οντως ακουστει πολλες ανακριβειες - κυριως επειδη τα μεσα και οι ανακοινωσεις απο ολες τις πλευρες εχουν ως γνωμονα να μιλησουν την καθημερινη γλωσσα κι οχι αυτην του αντικειμενου, που ειναι ετσι κι αλλιως πολυπλοκη και σε καμια περιπτωση κατανοητη απο το ευρυ κοινο, και ειναι βεβαιο πως οσες ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Με τον κίνδυνο να κάνω λάθος λόγω ελλιπούς πληροφόρησης και χωρίς να λέω κάτι που δεν έχει ακουστεί θέλω να μοιραστώ μερικές σκέψεις:
1) όλοι θέλουν τις ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα αθλήματα
2) ελπίζω όμως ότι αυτό δεν σημαίνει 'με κάθε κόστος '. Ήλπιζα ότι τα ιδανικά που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ ...
1) όλοι θέλουν τις ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα αθλήματα
2) ελπίζω όμως ότι αυτό δεν σημαίνει 'με κάθε κόστος '. Ήλπιζα ότι τα ιδανικά που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Τη μια είναι κακός ο Ιβάν και δεν φταίει ο Τέλης.
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.
Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.
Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 05:19
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιγά σιγά και με προσοχή, ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο που ακολουθήθηκε με τον Ιβάν, αρχίζει και η επίθεση στο προσωπο του Θ. Χατζόπουλου.
Έχει επεισόδια ακόμη.
Τα "επιχειρήματα" είναι του τύπου "όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη". Δεν έχει σημασία τι έχει κάνει μέχρι στιγμής, σημασία έχει ότι επειδή ...
Έχει επεισόδια ακόμη.
Τα "επιχειρήματα" είναι του τύπου "όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη". Δεν έχει σημασία τι έχει κάνει μέχρι στιγμής, σημασία έχει ότι επειδή ...