Η αναζήτηση βρήκε 390 εγγραφές
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ε καλά το γαμησαμε τώρα ημαρτον
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν κάνεις κάτι θα φτάσουμε στο σημείο την ώρα που παίζει η ομάδα μας να βλέπουμε cricket μεταξύ ινδίας πακιστάν
Δεν έχω πιάσει ποτέ ξανά τον εαυτό μου να νιώθει έτσι για την ομάδα.
Είσαι ο κύριος υπεύθυνος
Δεν έχω πιάσει ποτέ ξανά τον εαυτό μου να νιώθει έτσι για την ομάδα.
Είσαι ο κύριος υπεύθυνος
- Παρ 03 Οκτ 2025, 17:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρόεδρε
Αν θες να διώξεις κάποιον ξεκινά από το Μαρακι που για δεύτερη φορά μετά από κλαρίνο μας ποστάρει ηλιοβασιλέματα
Αν δεν θες να πάρει μπρος η χαστουκιερα της κερκίδας ξεκινά την δικιά σου εσύ και γέμισε την ομάδα ανθρώπους που μυρίζουν από ΠΑΟΚ και θέλουν να μπουν μπροστά στα δύσκολα ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Οπαδούς πρέπει να φέρει
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Πονατεεεε! 
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 14:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Μη μιλας ετσι φιλε για τη μανα του συλλογου (λολ). Μην εισαι προσωπολατρης. Καλα τα λέω;eorptol1 έγραψε: Πέμ 16 Οκτ 2025, 13:26 Πραγματικά δεν περίμενα να σιχαθω άνθρωπο τόσο πολύ όσο αυτούς τούς τύπους τού ΑΣ... και αυτούς πού τούς στηρίζουν στα καραγκιοζιλικια τούς
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 14:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι πραγματικα ντροπη πλεον ολο αυτο που συμβαινει.
Και τα μικρα παιδια πλεον εχουν καταλαβει το παρασκηνιο
Ολοι οσοι εχουν iq πανω απο 5 εχουν καταλαβει οτι η παε τον Ιουνιο ανακοινωνε οτι δεν μπορει να κανει κατι με το γηπεδο περαν του μετρου του δυνατου μετα απο 3 χρονια πληρους αφωνιας ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 14:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τελης δεν θα είναι πλέον ο τσιγγουρας δισεκατομυριουχος που μας έγραφε στα παπαρια του τόσα χρόνια οικονομικών προβλημάτων και δεν έδινε μισή χορηγία σε κανένα τμήμα αλλά ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, οπότε το χάπι θα είναι πιο εύκολο να το καταπιεί ο οπαδός του καναπέ ή μη ενεργός φίλαθλος της ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε επομενο τονο θα διαβασουμε για τσετσενο (το ειπε πανω κατω) οπως διαβαζαμε τοσα χρονια απο σκουληκια, χανουμια και γαυρους. Μου γυριζουν τα αντερα με τα ρατσιστικα ποσο μαλλον οταν απευθυνονται σε ανθρωπο της οικογενειας του ΠΑΟΚ
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 17:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακάρι να διαψευστώ αλλά φαίνεται ο Μυστακίδης να έχει δέσει κόμπο τον ΑΣ. Το είχα γράψε από τον Ιούλιο ακόμα ότι παίζει αυτό που υπέγραψαν να είναι δεσμευτικό. Η ΠΑΕ καλά κάνει και φωνάζει από την πλευρά της.
Προσωπικά πάντως ο Μυστακίδης δεν μου φταίει σε κάτι. Και επειδή αν πάρει την ΠΑΕ ...
Προσωπικά πάντως ο Μυστακίδης δεν μου φταίει σε κάτι. Και επειδή αν πάρει την ΠΑΕ ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να μην κουράζεται ο ΑΣ, ας στείλει στην ΠΑΕ τις εξής απαιτήσεις:
1) Δημόσια καταδίκη από τον Ιβάν της ρωσικής επιθετικότητας
2) Πιστοποιητικό ελληνομάθειας C2 από τον Ιβάν για να μπορεί να διαβάσει το μνημόνιο
3) Πιστοποιητικό Εναλλακτικής Λογικής, Διοικητικής Ποιητικής και Θεσμικού Δράματος ...
1) Δημόσια καταδίκη από τον Ιβάν της ρωσικής επιθετικότητας
2) Πιστοποιητικό ελληνομάθειας C2 από τον Ιβάν για να μπορεί να διαβάσει το μνημόνιο
3) Πιστοποιητικό Εναλλακτικής Λογικής, Διοικητικής Ποιητικής και Θεσμικού Δράματος ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 14:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Φυσκά και δεν έχει δοθεί κανένα γήπεδο πουθενά ακόμη. Υποθέτω ότι όταν λέμε ότι το γήπεδο έχει δοθεί, εννοούμε ότι υπάρχει κατασταλαγμένη επιθυμία από τη διοίκηση του ΑΣ να δοθεί στη μια πλευρά. Δεν εννοούμε ότι έχει γίνει κάποια επίσημη κίνηση που παράγει νομική υποχρέωση. Δε μπορεί να δοθεί ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 15:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα στους οπαδούς του δικού μας ΠΑΟΚ – και στους υπόλοιπους, ειτε μας διαβαζουν κρυφα, ειτε φανερα, ειτε γραφουν εδω μεσα, ειτε...
Προμηνύεται πολύ σκληρό ροκ, αν επιβεβαιωθεί ότι το γήπεδο έχει δοθεί οριστικά και αμετάκλητα στον Τέλη. Ο Ιβάν φαίνεται να έχει μείνει εντελώς μόνος του θεσμικα ...
Προμηνύεται πολύ σκληρό ροκ, αν επιβεβαιωθεί ότι το γήπεδο έχει δοθεί οριστικά και αμετάκλητα στον Τέλη. Ο Ιβάν φαίνεται να έχει μείνει εντελώς μόνος του θεσμικα ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Να το βγάλουμε σε δημοπρασία
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 08:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Adelino André Vieira de Freitas - Vieirinha
Μεγάλωσα με τις ομάδες του Σάνον και του Λόραντ.
Μέχρι τα 22 μου χρόνια είχα δει 2 πρωταθλήματα και 2 κυπελλα Ελλάδας. Κι ορισμένους συγκλονιστικούς αγώνες στα ευρωπαϊκά.
Ανάμεσα στους τότε παικτες μας ξεχωρίζω τους Κουδα, Σαράφη, Ιωσηφιδη, Αναστασιάδη. Όλοι ήταν σπουδαίοι αλλά αυτοί ξεχωρίζουν ...
Μέχρι τα 22 μου χρόνια είχα δει 2 πρωταθλήματα και 2 κυπελλα Ελλάδας. Κι ορισμένους συγκλονιστικούς αγώνες στα ευρωπαϊκά.
Ανάμεσα στους τότε παικτες μας ξεχωρίζω τους Κουδα, Σαράφη, Ιωσηφιδη, Αναστασιάδη. Όλοι ήταν σπουδαίοι αλλά αυτοί ξεχωρίζουν ...