Η αναζήτηση βρήκε 184 εγγραφές
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Αυτοί που εχουν κάνει τις τελευταίες κινήσεις και γράφουν τις ανακοινώσεις, ενεργούν κατά τη γνώμη μου ως εχθροί και οχι ως θεματοφύλακες. Για μένα απο τη μία πλευρά υπάρχει η διοίκηση της ΠΑΕ με τα καλά κ τα στραβά της αλλά με μία τεράστια προσφορα κι από την άλλη μια ομάδα ατόμων που δεν θα ηθελα ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Δεν θέλω να φανώ απαισιόδοξος, αλλά όσο κι αν προσπαθώ να κρατήσω μια σπίθα ελπίδας αναμμένη, όλα δείχνουν πως αν δεν υπάρξει μια θεαματική ανατροπή, το παιχνίδι είναι χαμένο.
Και δεν είναι χαμένο μόνο διοικητικά. ΠΑΟΚ ήμασταν και πριν τον Ιβάν. Είναι χαμένο στο επίπεδο του ήθους, της ενότητας, της ...
Και δεν είναι χαμένο μόνο διοικητικά. ΠΑΟΚ ήμασταν και πριν τον Ιβάν. Είναι χαμένο στο επίπεδο του ήθους, της ενότητας, της ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Περισσότερο απ' όλους (ΑΣ, συνδέσμους, παλαίμαχους κλπ.), περισσότερο και από τον ίδιο τον Ιβάν εγώ εμπιστεύομαι τον Χατζόπουλο. Και ο Χατζόπουλος πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ Ιβάν και κατά ΔΣ ΑΣ.
ΥΓ: Τη ρουφιανιά πολύ αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς...
ΥΓ: Τη ρουφιανιά πολύ αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ξέρω αγαπητό ΔΣ του ΑΣ, ότι θα με κάνετε να κουβαληθώ από την Κέρκυρα την Πέμπτη για να φωνάξω Ιβαν Σαββίδης.
Η ιδέα του ΠΑΟΚ, το τι σημαίνει ΠΑΟΚ για μένα, μάλλον δεν συμβαδίζει με το τι σημαίνει ΠΑΟΚ για τους θεματοφύλακες του συλλόγου.
Μπορεί να είμαι εγώ λάθος, δε βαρίεσαι.
Εγώ Πέμπτη ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 12:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελικά αυτή η συνέντευξη τύπου για σήμερα δεν ήταν?
- Παρ 08 Αύγ 2025, 20:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Παναγία μου θα σκοτωθούμεМир έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 19:18
Μόνο με αυτήν για επικοινωνιολόγο έχει τύχη ο κ.Τελης, ας μίλησει με τους Ουκρανούς της Σαχτάρ να προσθέσει κι'αλλα άτομα στο team γιατί με τον μπεκροπαραγωγο δεν το βλέπω καλά.
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 01:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το "μάνα του συλλόγου" που ακούμε συνεχώς τελευταία, έχει αρχίσει και με εκνευρίζει. Η "μάνα του συλλόγου" δεν είναι μια απλή υπογραφή, ούτε όσοι βρέθηκαν σήμερα στις καρέκλες της διοίκησης. Η "μάνα του συλλόγου" ήταν η φλόγα στις καρδιές των ξεριζωμένων ανθρώπων που τον δημιούργησαν, για να ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 08:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να δούμε αν σκάσει μύτη Δευτέρα πρωί η μεγάλη μεταγραφή χαφ που συζητείται η συνέντευξη τύπου θα γίνει;
Επίσης υπάρχει μία αντζέντα ή δύο και ανάλογα με τα αποτελέσματα και την επικαιρότητα επιλέγουμε με ποια θα ασχοληθούμε;
Επίσης υπάρχει μία αντζέντα ή δύο και ανάλογα με τα αποτελέσματα και την επικαιρότητα επιλέγουμε με ποια θα ασχοληθούμε;

- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Πήρε το Λούμπεν υλικό μέχρι το 2030
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακριβώς...nunies4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 13:20 Χριστέ μου δεν πίστευα ποτέ ότι θα ερχόταν η μέρα που θα καταλάβαινα ότι ένας σύλλογος γίγαντας σαν τον ΠΑΟΚ διοικείται από χωριάτες που δεν βρίσκεις ούτε στα πιο απομακρυσμένα χωριά.
Τι ξεφτίλα...
Θλίψη και απογοήτευση.
Δεν πίστευα ποτέ ότι θα ήταν τόσο άσχημα.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Απαντάει ο Πετρωτός εκ μέρους του ΑΣ
Απαντάει ο καθηγητής εκ μέρους του Μυστακίδη
Ωραία φάση
Απαντάει ο καθηγητής εκ μέρους του Μυστακίδη
Ωραία φάση
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Να και το σχόλιο για τα νέα μέλη. Γιατί τους ενδιαφέρει να ελέγχουν την κατάσταση. Ντροπή η αναφορά από τον πρόεδρο.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένας ΑΡΔ ,ένας άχρηστος ΑΡΔ δεν ρώτησε τα αυτονόητα, από την στιγμή που με τον κ. Μυστακίδη δεν έχει μπει σε λεπτομέρειες πως είστε σίγουροι ότι οι όροι του θα είναι προς συμφέρον του ΠΑΟΚ, και να δώσουν το απλό παράδειγμα του ακριβού ενοικίου που θα στραγγαλίζει οικονομικά την ΠΑΕ.
Πραγματικά ...
Πραγματικά ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένας ΑΡΔ ,ένας άχρηστος ΑΡΔ δεν ρώτησε τα αυτονόητα, από την στιγμή που με τον κ. Μυστακίδη δεν έχει μπει σε λεπτομέρειες πως είστε σίγουροι ότι οι όροι του θα είναι προς συμφέρον του ΠΑΟΚ, και να δώσουν το απλό παράδειγμα του ακριβού ενοικίου που θα στραγγαλίζει οικονομικά την ΠΑΕ.
Πραγματικά ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο μαθηματικός φαίνεται για τύπος που σου ανοίγει συζήτηση περί νέας τάξης πραγμάτων μετά το τρίτο ουίσκι σε κωλόμπαρο της Λαγκαδά