Η αναζήτηση βρήκε 389 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ένας ΑΡΔ ,ένας άχρηστος ΑΡΔ δεν ρώτησε τα αυτονόητα, από την στιγμή που με τον κ. Μυστακίδη δεν έχει μπει σε λεπτομέρειες πως είστε σίγουροι ότι οι όροι του θα είναι προς συμφέρον του ΠΑΟΚ, και να δώσουν το απλό παράδειγμα του ακριβού ενοικίου που θα στραγγαλίζει οικονομικά την ΠΑΕ.
Πραγματικά ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο μαθηματικός φαίνεται για τύπος που σου ανοίγει συζήτηση περί νέας τάξης πραγμάτων μετά το τρίτο ουίσκι σε κωλόμπαρο της Λαγκαδά
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι κατάντια, τι ντροπή!
Σε συνέντευξη τύπου είναι δυνατόν γνωστοί-άγνωστοι να νουθετούν τους δημοσιογράφους για τα ερωτήματά τους;
Είναι δυνατόν; Επικαλέστηκαν 100 φορές την δημοκρατία, άλλα άφησαν τους γνωστούς-άγνωστούς να κάνουν δουλίτσα.
Επικαλούνται το συναίσθημα, αλλά επιχειρήματα… μηδέν ...
Σε συνέντευξη τύπου είναι δυνατόν γνωστοί-άγνωστοι να νουθετούν τους δημοσιογράφους για τα ερωτήματά τους;
Είναι δυνατόν; Επικαλέστηκαν 100 φορές την δημοκρατία, άλλα άφησαν τους γνωστούς-άγνωστούς να κάνουν δουλίτσα.
Επικαλούνται το συναίσθημα, αλλά επιχειρήματα… μηδέν ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 11:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Θα μπορούσε να είναι ανέκδοτο, αλλά η αυτοαποκαλούμενη μάνα του συλλόγου εκπροσωπήθηκε από
Έναν απόγονο του Σίμπα, που δεν μπορούσε να αρθρώσει πρόταση με αρχή μέση και τέλος
Έναν μαθηματικό, ο οποίος όμως παριστάνει τον πανελίστα διεθνολόγο - επικοινωνιολόγο
Μια δικηγόρο που θυμίζει αυτούς τους ...
Έναν απόγονο του Σίμπα, που δεν μπορούσε να αρθρώσει πρόταση με αρχή μέση και τέλος
Έναν μαθηματικό, ο οποίος όμως παριστάνει τον πανελίστα διεθνολόγο - επικοινωνιολόγο
Μια δικηγόρο που θυμίζει αυτούς τους ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 11:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκτακτη Γ.Σ. Super League: Ανακοινώθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης ως νέος εκπρόσωπος της λίγκας στην ΕΠΟ
Η Super League είχε έκτακτη Γ.Σ. την Τρίτη (12/8), κατά τη διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε η αντικατάσταση του Δημοκράτη Παπαδόπουλου από τον Άγγελο Αναστασιάδη
Η Super League είχε έκτακτη Γ.Σ. την Τρίτη (12/8), κατά τη διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε η αντικατάσταση του Δημοκράτη Παπαδόπουλου από τον Άγγελο Αναστασιάδη
- Τρί 12 Αύγ 2025, 20:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ τον Σπέσιαλ δεν βλέπω και ανησυχώ
- Τετ 13 Αύγ 2025, 07:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι έγινε Νοτη? Αγανάκτησες με τον Jibbie και έχασες την ψυχραιμία σου? Τι προσβολές είναι αυτες ξαφνικά ? Ή μήπως είναι πολύ νωρίς για να σου γράψουν νονπεηπερ από το Λονδίνο?
Να φανταστώ πως όταν και ο ευγενέστατος κύριος Μυστακίδης καταλάβει ότι έχει κάτσει πάνω στο αυγό του Ιβαν θα χάσει και ...
Να φανταστώ πως όταν και ο ευγενέστατος κύριος Μυστακίδης καταλάβει ότι έχει κάτσει πάνω στο αυγό του Ιβαν θα χάσει και ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε δε θέλει να αγοράσει ομάδα ντε!
Δωρεά πριν τη σύνταξη θέλει να κάνει
Απλά στο μεταξύ σύστησε και μια εταιρεία
Δωρεά πριν τη σύνταξη θέλει να κάνει
Απλά στο μεταξύ σύστησε και μια εταιρεία
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσα δις κι αν έχει - και άρα "συμφέρον μας είναι να τον έχουμε από κοντά"
Όσα δις κι αν θέλει όντως να βάλει στον ΠΑΟΚ
Ο τρόπος που έκανε την έναρξη είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να οδηγήσει σε κάτι καλό. Είναι εντελώς αντι-ΠΑΟΚ, και οχι απλά θεσσαλονικευς, αλλά και τριτοξάδερφος της γοργόνας του Μεγαλέξανδρου ...
Όσα δις κι αν θέλει όντως να βάλει στον ΠΑΟΚ
Ο τρόπος που έκανε την έναρξη είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να οδηγήσει σε κάτι καλό. Είναι εντελώς αντι-ΠΑΟΚ, και οχι απλά θεσσαλονικευς, αλλά και τριτοξάδερφος της γοργόνας του Μεγαλέξανδρου ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Οταν ειχε πρωτοερθει ο Ιβαν ειχε για δικηγορο του τον Λυκουρεζο,ισως το πιο χοτ ονομα της νομικης τα τελευταια χρονια.Απο την αλλη ο Τελης με σκοτεινους τροπους εχει εκπροσωπους τα γνωστα σουργελα.
Ο καθενας μπορει να καταλαβει.
Ο καθενας μπορει να καταλαβει.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Με κίνδυνο να γίνω γραφικός ΠΑΟΚάρχης αλλά δεν χάρηκα καθόλου για την πιθανή εμπλοκή Μυστακίδη στην ΚΑΕ.
Πριν 3 μήνες θα είχα χεστεί από τη χαρά μου, δεν λέω, αλλά μετά από όλα όσα έγιναν με ΑΣ, Μετρόπολις κ τα τρολ της Ομάδας Αλήθειας έναν φόβο τον έχω.
Πείτε με μίζερο, πείτε με ό,τι θέλετε ...
Πριν 3 μήνες θα είχα χεστεί από τη χαρά μου, δεν λέω, αλλά μετά από όλα όσα έγιναν με ΑΣ, Μετρόπολις κ τα τρολ της Ομάδας Αλήθειας έναν φόβο τον έχω.
Πείτε με μίζερο, πείτε με ό,τι θέλετε ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 10:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι εδώ έρχεται η ερώτηση του εκατομμυρίου Τεό...
Πόσο κοστίζει μια ομάδα που μπαίνει κάθε χρόνο μέσα και χρειάζεται κάθε χρόνο ΑΜΚ για να επιβιώσει;;;
Μπορείς να ζητήσεις υπεραξία;
Ας το δούμε λίγο την μεγάλη εικόνα, γιατί εδώ βρίσκεται μια ωραία παγίδα.
Το να λες ότι μια ομάδα "μπαίνει μέσα ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 15:37
- Jump to forum
- Jump to topic
To 2013 υπήρχε και στο επίσημο σαιτ του ΑΣ. Τα λινκ δεν δουλευουν δυστυχως.
https://web.archive.org/web/20130726142230/http://acpaok.gr/?page_id=34
@Maklaz δεν ανεβάζεις κανα λινκ;
Τελευταία φορά που υπήρξε το καταστατικό ανεβασμένο ήταν στις 04 Οκτωβρίου του 2012 και είναι αυτό με ημερομηνία ...
- Παρ 12 Σεπ 2025, 12:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιστευω ακραδαντα οτι η συμφωνια ανεγερσης της νεας τουμπας, εχει ηδη υπογραφει μεταξυ θεσσαλονικεα και
cASh ΠΑΟΚ
Αυτό ακομα και αν εχει συμβει, με βαση το καταστατικό ειναι ακυρο, εκτος αν εχουν ενημερωθει ΟΛΑ τα μερη του ΑΣ πως θα ψηφιστει η συγκεκριμενη συμφωνια, κατι που σιγουρα δεν ...
- Τετ 01 Οκτ 2025, 17:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Με έφαγε η αγωνία για το τι μπορεί να λένε στο συμβούλιο, συγκινήθηκε η μούσα και μου μίλησε.
Έλα Τέλη φτιάξε μου το κέφι
Και εγώ θα σου χτυπώ το ντέφι
Να μην είναι μεσημέρι μόνο
Που κοιμάμαι και δεν έχω χρόνο!
Για θεματοφύλακα θ’ αφήσω
Σαν σφουγγοκωλάριος να ζήσω
Το ραδιόφωνο της αμαρτίας
Ωχ ...