Η αναζήτηση βρήκε 186 εγγραφές
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 08:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Μην ξεχάσετε και σήμερα παιδιά να μπείτε οι ίδιοι να γράψετε ακριβώς τα ίδια που γράφετε κάθε μέρα
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 19:06
- Jump to forum
- Jump to topic
λαθος δρομο πηρατε και φταιω κι εγω γι αυτο
μιλουσα για χαφ, εγραψα ΜΒ και βγηκα απο το σπιτι
τωρα που επανηλθα το ειδα και για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις
δεν θα γραψω και LΒ
λοιπον τρια χαφ κοιταμε, ΑΚ,ΜΒ και LB
Αλεξ Κρααλ,Ματους Μπερο και Λαζλο Μπενες.....διαλεχτε
ΥΓ ενα γαμημενο χαφ να ...
μιλουσα για χαφ, εγραψα ΜΒ και βγηκα απο το σπιτι
τωρα που επανηλθα το ειδα και για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις
δεν θα γραψω και LΒ
λοιπον τρια χαφ κοιταμε, ΑΚ,ΜΒ και LB
Αλεξ Κρααλ,Ματους Μπερο και Λαζλο Μπενες.....διαλεχτε
ΥΓ ενα γαμημενο χαφ να ...
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 19:11
- Jump to forum
- Jump to topic
πήγε κουβά το μισό φόρουμ. 

- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
ΠΡΟΣΟΧΗ για ότι προσπαθούν να φορτώσουν ορισμένοι (όχι τυχαία) στο παιδί.
Ψυχραιμία , αλλά αυτό βγήκε από την κίκερ, και όχι από ελληνικά ΜΜΕ.
Konstantelias sought a conversation with club boss Savvidis
After the transfer threatened to fall through because VfB's offer had long been below the ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ απορώ τι σας νοιάζει αν φύγει για 20 ή για 30Μ. Σε κάθε περίπτωση θα αντικατασταθεί από 30αρη κοντρολαρισμένο που θα έρθει ελεύθερος, δανεικός, ή με 2Μ μαξ, και θα γυρνάει την μπάλα γύρω γύρω να φωνάζουν υπνωτισμένοι όλοι "balance". Όλη η ομάδα από πάνω μέχρι κάτω λειτουργεί με τρόπο ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν μακροημερεύσει όπως λες, θα είναι απόλυτα δική του ευθύνη.
Στήριξα τον Ιβαν με τα χίλια, στην γελοιότητα με τον ΑΣ, αλλά αν πουλήσει τώρα τον Ντελια, σημαίνει ότι μας γράφει στα @@ του και δεν μας βλέπει συναισθηματικά. Ετσι θα πάψω κι εγώ να τον βλέπω συναισθηματικά και ηθικά και θα κοιτάω ...
Στήριξα τον Ιβαν με τα χίλια, στην γελοιότητα με τον ΑΣ, αλλά αν πουλήσει τώρα τον Ντελια, σημαίνει ότι μας γράφει στα @@ του και δεν μας βλέπει συναισθηματικά. Ετσι θα πάψω κι εγώ να τον βλέπω συναισθηματικά και ηθικά και θα κοιτάω ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Σήμερα πιστεύω ότι ο Ιβάν χαιρέτισε οριστικά. Την φάση με το ελικόπτερο δεν μπορώ να κατανοήσω. Δεν έχω ξανανιώσει τόσο απογοητευμένος στα χρόνια που έχει ο Σαββίδης την ομάδα
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Πριν απο την σημερινή εξέλιξη, είχα αποφασίσει να δώσω οτι μου περισσεύει για ενα διάρκειας μετα απο χρόνια. Ε λοιπόν τώρα δεν μ πάει η καρδιά ρε γαμωτο. Το ξερω οτι ΠΑΟΚ είμαστε και οχι πρόσωπολάτρες αλλά δεν ειναι μια απλή πώληση αυτο. Ειναι ενα χαστούκι. Μια επαναφορά στην μιζέρια. Μια πληγή που ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γραφω για να μπορω να το διαβαζω πιο πολυ, γιατι ειναι σουρεαλιστικο. Ο γαυρος πουλησε τον Κωστουλα 35 χαρτια με μιση σεζον στην Ελλαδα και εμεις πουλησαμε τον Τζιμα 20 χαρτια με μιση σεζον στην Β' Γερμανιας.
Και ο Κωσταντελιας φευγει με 20 εκατομμυρια μια χρονια πριν το Μουντιαλ που 99,9% θα ...
Και ο Κωσταντελιας φευγει με 20 εκατομμυρια μια χρονια πριν το Μουντιαλ που 99,9% θα ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσυ μας ελειπες τωρα.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:03
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.novasports.gr/sport/podosfairo/event/super-league-1/article/14307949/paok-mploko-savvidi-sti-metagrafi-konstantelia/?utm_campaign=game_time&utm_medium=post&utm_source=facebook_groups&fbclid=IwY2xjawLvOHZleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFyOU1RTGFaR0VyMzc4MjVrAR5Y2RrJXyDZvmSyeXmybNc-D4 ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:06
- Jump to forum
- Jump to topic
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;
Πώς είναι δυνατόν να συμφώνησε ο ΠΑΟΚ στην μεταγραφή και τώρα ο Ιβάν βάζει μπλόκο;
Ποιος συμφώνησε τότε;
Η Μαρία;
Πώς είναι δυνατόν να συμφώνησε ο ΠΑΟΚ στην μεταγραφή και τώρα ο Ιβάν βάζει μπλόκο;
Ποιος συμφώνησε τότε;
Η Μαρία;
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι εγώ συμπάσχω με ολους σας που έχετε φαει 300 μπαν και ξαναεμφανιζεστε καπου που δεν σας θελουν σαν παρατημενες γκομενες.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι παρασταση δωσατε ρε μλκς...Τυχαια μονο το σδνα και το παοκ24 δεν το ειχαν τελειωμενο..
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκτακτο!!! Στην Στουτγκάρδη ο Μουργκ!!!