Αναζήτηση για περισσότερες από 1174 εγγραφές

Return

από Мир
Παρ 16 Ιαν 2026, 16:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Tο επόμενο βήμα για τη νέα Τούμπα!
Συστήθηκε η εταιρεία ειδικού σκοπού με την επωνυμία «Φωλιά Δικέφαλου Αετού»

H 16η Ιανουαρίου 2026, έχει τη δική της σημασία για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αφού όπως έγινε γνωστό σήμερα, συστήθηκε η εταιρεία ειδικού σκοπού με την επωνυμία «Φωλιά ...
από katafraktos
Σάβ 07 Φεβ 2026, 21:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μαρία Γκοντζάρεβα

Θα μπορούσαμε να πουμε πως ειναι το πιο πετυχημενο στέλεχος της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ .
Δεν νομιζω πως υπάρχει άλλο στελεχος με περισσότερους τίτλους :lol: :lol: :lol:

Έχει κάνει λάθη, αλλά όπως γίνεται πάντα (βλ. γκαγκατσης) η δουλειά της θα φανει όταν κάποια στιγμή αποφασισει να ...
από leomatos88
Δευ 09 Φεβ 2026, 18:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Η παρτίδα τελείωσε από τις 20 Νοέμβρη. Τον προσκάλεσαν να παίξει, κατακαλόκαιρο, με όλα τα πιόνια στημένα και τα ντουγάνια δεν ήξεραν καν τους κανόνες. Χρόνια το σχεδιάζανε και πάλι φάγαν τα μούτρα τους! Και ήθελαν να πάρουν το γήπεδο... Με την Αναγούλα, το Λευτέρη και τ' άλλα παιδιά.
από Maklaz
Δευ 09 Φεβ 2026, 21:26
Jump to forum
Jump to topic

Για να θυμηθούμε κάποια ελάχιστα πράγματα που έχουν ειπωθεί και τα ξεχνάμε.

Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου, δεν πωλείται! Δεν υπάρχει τιμή πώλησης για την ψυχή.

Ο Ιβάν Σαββίδης απάντησε και στις φήμες πως αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. «Θα φροντίσω να μην κρυολογήσω στην κηδεία τους»

Θα ήθελα να ...
από Black_Knight
Δευ 09 Φεβ 2026, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα μου είχαν κάνει εντύπωση και τα παρακάτω.

Υπάρχει ένα ρητό του Αλεξάντερ Νιέφσκι. Εγώ είμαι περήφανος και όποιος έρθει με σπαθί στον τόπο μας, από το σπαθί αυτό θα πεθάνει.

Αντιμετωπίζω τον ΠΑΟΚ με υπερβολικό συναισθηματισμό. Δεν βρήκα τον ΠΑΟΚ στη ζωή μου, βρήκα τον εαυτό μου μέσα από ...
από navigator11
Κυρ 01 Μαρ 2026, 14:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

Θα ματώσω οικονομικά, είναι δεδομένο, αλλά αξίζει να αγοράσω σίγουρα την μακρυμάνικη. Υπερτιμημένο, εδώ που τα λέμε, το μεσημεριανό φαγητό, ιδίως προς τα τέλη του μήνα
:twisted:
από Χωρικός
Κυρ 01 Μαρ 2026, 17:03
Jump to forum
Jump to topic

Να ρωτήσω κάτι;
Τώρα που ο Ιβάν θα ανακυρηχθεί επίτιμος δημότης Θεσσαλονίκης, θα γίνει κι αυτός Θεσσαλονικεύς; Θα μπορούμε να τον προσφωνούμε ω Θεσσαλονικεύ;
από WestBlock4
Δευ 02 Μαρ 2026, 10:50
Jump to forum
Jump to topic

Εχουν κατεβάσει κ το τηλ. Κέντρο , ευγε.
Να δεις που θα πουν εξαντλήθηκαν οι πρώτες παρτιδες

Τι πρώτες παρτίδες; 2026 ήταν. Αν πουλήθηκαν. Τέλος. Θα μείνουμε με την ελπίδα της καλοκαιρινής

Κριμα παντως , καποιες φορές με ενοχλεί πολυ να βλεπω κατι influencer της τσουρας να διαφημίζουν τη ...
από WestBlock4
Δευ 02 Μαρ 2026, 13:47
Jump to forum
Jump to topic

Jamaican έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 13:16 https://www.vinted.gr/items/8291115611- ... -100-years

Τον γ@αμας ή οχι κυριε προεδρε?
Αν ειμουν στη Παε θα την αγόραζα κ θα εβλεπα την αρίθμηση, μετα τη διασταύρωση αγοράς θα του απέκλεια οποιαδήποτε σχεση με τη ΠΑΕ ΠΑΟΚ
από wickerman
Δευ 02 Μαρ 2026, 18:10
Jump to forum
Jump to topic

@paokkerkir σκέφτομαι σοβαρά να σε φέρω για ποδαρικό την Πρωτοχρονιά! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
από WestBlock4
Δευ 02 Μαρ 2026, 19:30
Jump to forum
Jump to topic

Στο κοκορετσι24 μολις ειπανε οτι η ΠΑΕ εβγαλε διαρροη οτι θα ανοιξει προπαραγγελια για τις κοντομανικες μετα το sold out και αν εξακολουθει ο κοσμος να θελει την φανελα, θα φερουν κιαλλες παρτιδες.

Επισης τελος του μηνα θα βγει μια μαυρη με λεπτομερειες.

Μαλλον επιτηδες πηγαν στο μοντελο low ...
από astral
Τρί 03 Μαρ 2026, 16:29
Jump to forum
Jump to topic

Έχει κρασαρει το συμπαν.

Παιδιά η γκρίνια είναι για την ανύπαρκτη οργάνωση . Ούτε για το μάρκετινγκ (λολ) ούτε για την τιμή.
από Μαυρο Χιονι
Τρί 03 Μαρ 2026, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Όποιος σκοπεύει να αλλάξει ομάδα, ενδιαφέρομαι για μια μακρυμάνικη σε μέντιουμ :pano:
από aivas19
Τετ 04 Μαρ 2026, 16:15
Jump to forum
Jump to topic

Preorder για την επετειακή εμφάνιση των 100 χρόνων

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να αποκτήσουν την επετειακή εμφάνιση για τα 100 χρόνια του συλλόγου μέσω της διαδικασίας preorder. Η ιστορική έκδοση της φανέλας θα διατίθεται σε μακρύ και κοντό μανίκι, θα φέρει την επετειακή αρίθμηση ...