Η αναζήτηση βρήκε 219 εγγραφές
- Σάβ 04 Οκτ 2025, 14:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Θα έχει ενδιαφέρον ποια θα είναι η στάση των 3 μελών, που στη συνέχεια γίναν 5, και αργότερα 6, για να γίνουν 9, και για να ξαναγίνουν 6, που εμμέσως πλην σαφώς αντιπολιτεύτηκαν (με μεγάλη καθυστέρηση) στην στάση της πλειοψηφίας του ΔΣ είτε ως προς την πραγματική, και όχι μόνο στα λόγια ...
- Σάβ 04 Οκτ 2025, 19:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Τους εξήγησε κάποιο από τα τσακάλια εδώ μέσα ότι κάνουν λάθος γιατί ο προπονητής μας κάποτε προτίμησε δύο generational ταλέντα από τον Νασμπεργκ και τον ερασιτέχνη Μπισεσβαρ και τον Μουργκ?
Ετσι ακριβως. Γιατι Ζαμπα Λημνιο; Βεβαια το 22/23 ειχαμε τον μικροτερο ΜΟ ηλικιας απο τους big4 με ...
- Σάβ 04 Οκτ 2025, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν κουράστηκατε με τις χαζομάρες? Οι δύο παίκτες που αναφέρεις έπαιζαν κυρίως δεξιά, εκεί που δεν έπαιζαν ούτε ο Μπισεσβαρ ούτε ο Βιερίνια ούτε ο Πέλκας, ούτε ο Καντουρι. Έπαιξε ο Ενρίκε που ήρθε πίσω Ιανουάριο από το Καζακστάν ας πούμε κι ο Ουάρντα που δεν είχαν καν καλές σχέσεις κι ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Σεβασμός και συγχαρητήρια. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη στιγμή για την ανακοίνωση. Αυτό θα πει ασπίδα που προστατεύει τον Σύλλογο, απέναντι στη μαυρίλα που έρχεται.
Επιτέλους, όλα όσα λέγαμε πολλοί, ο καθένας με τον τρόπο του, με στοιχεία και γεγονότα. Ούτε θεωρίες συνωμοσίας, ούτε ...
Επιτέλους, όλα όσα λέγαμε πολλοί, ο καθένας με τον τρόπο του, με στοιχεία και γεγονότα. Ούτε θεωρίες συνωμοσίας, ούτε ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγάλε Ραζβάν Λουτσέσκου
Στηρίζω τις ελπίδες μου κυρίως σ' εσένα.
Στη Νέα Τούμπα, που θα φτιάξει ο Γιάννης Σαββίδης, θα υπάρχουνε δύο αγάλματα. Το ένα θα είναι του Γιώργου Κούδα, στο γνωστό στιγμιότυπο, που δεν πέφτει με τίποτα και παραμένει ιπτάμενος. Το άλλο θα είναι το δικό σου, με υψωμένες ...
Στηρίζω τις ελπίδες μου κυρίως σ' εσένα.
Στη Νέα Τούμπα, που θα φτιάξει ο Γιάννης Σαββίδης, θα υπάρχουνε δύο αγάλματα. Το ένα θα είναι του Γιώργου Κούδα, στο γνωστό στιγμιότυπο, που δεν πέφτει με τίποτα και παραμένει ιπτάμενος. Το άλλο θα είναι το δικό σου, με υψωμένες ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει ρε γ@μιόλeς.
Μπράβο σε όλους τους παιχταράδες, ακόμα και σε αυτούς που υστέρησαν.
Κακά τα ψέμματα, χάλασε το όνειρο κάποιων. Στην επόμενη ισοπαλία πάλι…
Να οραματίζονται τον νέο Γιώργο Δώνη της Ιβηρικής, που θα μας σώσει από τον πονόματο του να σηκώνεις πρωταθλήματα.
Στρατηγέ ...
Μπράβο σε όλους τους παιχταράδες, ακόμα και σε αυτούς που υστέρησαν.
Κακά τα ψέμματα, χάλασε το όνειρο κάποιων. Στην επόμενη ισοπαλία πάλι…
Να οραματίζονται τον νέο Γιώργο Δώνη της Ιβηρικής, που θα μας σώσει από τον πονόματο του να σηκώνεις πρωταθλήματα.
Στρατηγέ ...
- Δευ 06 Οκτ 2025, 20:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάμε τώρα και στην ανακοίνωση των Δυτικών.
Είπε και απέδειξε με το όνομα τουςνποιος είναι ο ΑΣ.
Είπε ξανά για μνημόνιο το οποίο και προφανώς ισχύει μέχρι σήμερα.
Το τι είναι ο Κατσαρης και οι υπόλοιποι.
Πάμε τωρά και στο τι δεν είπε η δεν έκανε.η ανακοίνωση.
Δε μας είπε γιατί αυτά δε μας τα ...
- Τρί 07 Οκτ 2025, 00:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Με αφορμή τα παραπάνω, πραγματικά αυτό το παράπονο που εκφράζουν πολλοί για το τοπ-20 δε θα το καταλάβω ποτέ. Την ατάκα αυτήν την είπε την ημέρα όπου πλήρωσε τα χρέη, πίνοντας το τσάϊ του, απελευθερώνοντας τον Σύλλογο μια για πάντα. Όπως και την ακόμα πιο μεγαλεπίβολη, ότι θα φέρει το τρόπαιο του ...
- Τρί 07 Οκτ 2025, 19:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο 2-1 γέμισαν το τέταρτο ποτήρι ουίσκι. Στο 3-1 μέχρι να το ακυρώσει το κοράκι είχαν σπάσει το τραπέζι από τα νεύρα τους. Στο δοκάρι του Γιακουμάκη ουρλιάζαν στην τηλεόραση να δώσει φάουλ στον… Ποντένσε. Μετά από τέτοιο κάζο, τι ανακοίνωση να βγάλουν οι άνθρωποι; Για το καλό του ΠΑΟΚ πάντα.
- Τετ 08 Οκτ 2025, 00:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνώμη, αλλά πολλά περιμένουμε. Να μη μας πουλάνε τρέλα για παράδειγμα.
Τουλάχιστον εγώ περιμένω να παραιτηθούν και να μην ξανακούσουμε ποτέ πια για αυτούς. Ή τέλος πάντων να παρουσιάσουν επιτέλους ένα μνημόνιο που να μπορούν να το υπογράψουν και οι δύο (ΑΣ και ΠΑΕ), μνημόνιο που έχουν ...
Τουλάχιστον εγώ περιμένω να παραιτηθούν και να μην ξανακούσουμε ποτέ πια για αυτούς. Ή τέλος πάντων να παρουσιάσουν επιτέλους ένα μνημόνιο που να μπορούν να το υπογράψουν και οι δύο (ΑΣ και ΠΑΕ), μνημόνιο που έχουν ...
- Τετ 08 Οκτ 2025, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιβάν Σαββίδη,
μπορείς άνθρωπέ μου όταν φτιάξεις το γήπεδο να βάλεις και μια πινακίδα, λιτή και διακριτική, έξω από την θύρα των επισήμων, που να λέει:
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ
για την προδοτική τους στάση κτλ
στους κάτωθι:
1 …
2 …
5 …
15 …
όσοι είναι τέλος πάντων αυτοί που μετατρέψαν το όνειρο σε ...
μπορείς άνθρωπέ μου όταν φτιάξεις το γήπεδο να βάλεις και μια πινακίδα, λιτή και διακριτική, έξω από την θύρα των επισήμων, που να λέει:
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ
για την προδοτική τους στάση κτλ
στους κάτωθι:
1 …
2 …
5 …
15 …
όσοι είναι τέλος πάντων αυτοί που μετατρέψαν το όνειρο σε ...
- Τετ 08 Οκτ 2025, 17:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ο Σαββίδης, άμα ήτανε να πάρει την ΚΑΕ, θα το είχε κάνει ήδη. Η φθορά του αν την πάρει τώρα, θα είναι αδιανόητη. Τίποτα απολύτως δε μας βεβαιώνει ότι θα τερματιστεί η διχόνοια με τον τρόπο αυτόν. Ούτως ή άλλως η διχόνοια δεν ήρθε στον ΠΑΟΚ λόγω του τμήματος μπάσκετ, αλλά την έφερε αυτός που θέλει ...
- Τετ 08 Οκτ 2025, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Φιλε μου leomatos88,
Ο διχασμός και αύριο να φύγει ο Μυστακίδης από όλα,
θα συνεχίσει σε κάποιο βαθμό. Προσπαθούμε να μαζέψουμε
τη ζημιά. Η πρόταση είναι για Σαββίδη στην ΚΑΕ, εννοείται
χωρίς μεγάλες βλέψεις για τρελά πράγματα. Αυτά ούτως ή άλλως
δε μπορούν να γίνουν όπως λες ούτε από τον ...
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 11:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Αντωνάκης, ο Σταυράκης, όπως κι ο κάθε δημοσιοκάφρος που ζει από τον ΠΑΟΚ, που προβάλλεται πρώτος πρώτος στα μεγαλεία, και χορεύει σαν τα ποντίκια επίσης πρώτος πρώτος στα δύσκολα, είναι της ίδιας συνωμοταξίας, ανεξάρτητα της όποιας θέσης έχουν πάρει για το γήπεδο. Είναι πάρα πολύ χαμηλό το ...
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλω να πω τόσα πολλά αλλά..... άστο.
Ένα πράγμα μόνο, γιατί ξέρω ότι μας διαβάζεις.
Ναι, εσένα εννοώ, που έγραψες το κείμενο.
Προσπαθείς να καθιερώσεις τον Α.Σ. ως τον μοναδικό, αντικειμενικό ρυθμιστή που θα μοιράσει την "πίτα" μεταξύ των δύο δισεκατομμυριούχων. Κάνεις προσπάθεια να ...