Κάποιες σκόρπιες σκέψεις με αφορμή τα όσα έγραψαν διάφοροι φίλοι.
Στον 21ο αιώνα, ο οποίος μετράει πλέον 26 ολόκληρα χρόνια, ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει 2+1 πρωταθλήματα, 6 κύπελλα, έχει φτάσει 2 φορές στα προημιτελικά της τρίτης ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο Παναθηναϊκός έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα, 5 ...
Η αναζήτηση βρήκε 84 εγγραφές
- Παρ 19 Σεπ 2025, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 20/9 20:30 NovaSports
Πολύ σημαντική στροφή και στιγμή για την οικονομία όχι μόνο του πρωταθλήματος, αλλά και της χρονιάς. Νίκη και μόνο νίκη για να μείνουμε στην κορυφή, ει δυνατόν και μόνοι. Νίκη και μόνο νίκη για να μην καταρρεύσει το ηθικό της ομάδας μετά την ντροπή της Τετάρτης. Νίκη και μόνο νίκη γιατί πάμε όπως ...
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 17:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 20/9 20:30 NovaSports
Συγγνώμη, αλλά για ποιο πράγμα μιλάμε; Ότι ας πούμε θα κάτσει να χάσει ο Λουτσέσκου για να απολυθεί και να πάει στον… βάζελο; Ο οποίος βάζελος του έχει στείλει εξώδικο να μην μιλάει; Και όλα αυτά ο για 7η χρονιά στον ΠΑΟΚ Λουτσέσκου; Δηλαδή για τέτοιον άνθρωπο τον έχετε; Τι ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ σενάρια είναι ...
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 00:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Σκάσαμε κι αρρωστήσαμε πάλι. Δυο πεταμένοι βαθμοί που θα πρέπει να τους χάσουν κι οι άλλοι. Από εκεί και πέρα δε θα κάνουμε 32/32 για φέτος, πολύ πιθανόν θα ξανασκοντάψουμε.
Έπαιξε καλά η ομάδα, ήταν για 3-0 το παιχνίδι. Όπως κάποτε έπρεπε να περάσεις από τον Κλάους στον Πρίγιοβιτς, έτσι και φέτος ...
Έπαιξε καλά η ομάδα, ήταν για 3-0 το παιχνίδι. Όπως κάποτε έπρεπε να περάσεις από τον Κλάους στον Πρίγιοβιτς, έτσι και φέτος ...
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 01:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Σκάσαμε κι αρρωστήσαμε πάλι. Δυο πεταμένοι βαθμοί που θα πρέπει να τους χάσουν κι οι άλλοι. Από εκεί και πέρα δε θα κάνουμε 32/32 για φέτος, πολύ πιθανόν θα ξανασκοντάψουμε.
...
Γειά σου φίλε leo.
Μιας και θίγεις το κομμάτι των βαθμών..
Για μένα, που είμαι φανερά ικανοποιημένος από την εικόνα ...
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 14:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Δυστυχώς υπάρχει αρρώστια μεγάλη. Το παιχνίδι που σε βάλανε στις 16 Ιουνίου να παίξεις ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να χαθεί. Ελάχιστοι κάνουν ουσιαστική κριτική στον Λουτσέσκου. Οι περισσότεροι τον χτυπάνε για να χτυπήσουν εσένα. Και ελάχιστοι κάνουν ουσιαστική κριτική στις διοικητικές επιλογές ...
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 16:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Με ηρεμια τα ΠΑΟΚομετρα λεμε, οσο και να ειμαι ξεκαθαρα υπερ του Ιβαν για να χτισει το γηπεδο, ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θα ειναι καλυτερα η ΠΑΕ χωρις τον Ιβαν και να το λεει χωρις προσβολες και βαρεις χαρακτηρισμους, οσο κι αν δεν μας αρεσει η κατασταση με τον ΑΣ. Εσυ ομως προσβαλεις ...
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 16:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγινε, τωρα αναψε κανα κερακι μπας και μας αναλαβει ο μυστακιδης στο μπασκετ γιατι αυτη η ομαδα ειναι ν1 φαβορι για πτωση στη α2.
Κανένα κεράκι δεν θ’ ανάψω για κανέναν Μυστακίδη. Όπως δεν το έκανα ποτέ και για κανέναν Σαββίδη. Απαντάω και στο προηγούμενό σου σχόλιο που απευθυνόταν σε ...
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 17:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω παντως το αναβα να μας αναλαβει ο σαββιδης τοτε γιατι η ομαδα ειχε τεραστια προβληματα.
Οπως θα το αναψω για καθε δισεκατομμυριουχο να αναλαβει τμημα μας.
Οσον αφορα την απαξιωση και την δολοφονια χαρακτηρα απορω που την βλεπεις? Σε 10 λογαριασμους στο twitter και στο fb?
Ακομα και εγω να ...
- Δευ 22 Σεπ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd
Στόχος δεν είναι μόνο η πρόκριση. Άλλο να τερματίσεις στους 8, άλλο στους 16 και άλλο στους 24 της βαθμολογίας. Στόχος το μάξιμουμ για τα νοκ άουτ και μετά όλα γίνονται.
Τι θέλω: 5άρα ξεγυρισμένη στους γενοκτόνους εγκληματίες.
Τι βλέπω: νίκη που θα έρθει δύσκολα, αλλά θα έρθει.
Τι δεν πρέπει: να ...
Τι θέλω: 5άρα ξεγυρισμένη στους γενοκτόνους εγκληματίες.
Τι βλέπω: νίκη που θα έρθει δύσκολα, αλλά θα έρθει.
Τι δεν πρέπει: να ...
- Δευ 22 Σεπ 2025, 18:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΠΑΟΚ της προσφυγιάς και της ουτοπίας ήταν, είναι και θα είναι με τους κατατρεγμένους και τους αδικημένους του κόσμου.
Το κράτος του Ισραήλ είναι ένα κατασκεύασμα της αγγλικής αποικιοκρατίας κι ένα όργανο των αμερικανικών συμφερόντων στη Μέση Ανατολή. Δεν διεξάγει απλώς έναν πόλεμο, δεν διαπράττει ...
Το κράτος του Ισραήλ είναι ένα κατασκεύασμα της αγγλικής αποικιοκρατίας κι ένα όργανο των αμερικανικών συμφερόντων στη Μέση Ανατολή. Δεν διεξάγει απλώς έναν πόλεμο, δεν διαπράττει ...
- Τρί 23 Σεπ 2025, 17:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να μαθαινετε οι νεοτεροι
Διαβαστε
Δεν ειναι of topic
https://www.dieci10.gr/paok-barcelona-uefa-cup-thessaloniki/?fbclid=IwY2xjawM_kVxleHRuA2FlbQIxMAABHk94mQ_N_k8icO2CuucTUtnTSPwp2nHcx9D0rlOPXPxAG69GIPHcklWDDGoH_aem_F-eYN2lhHxWBAIXi0fFNBw
Αρθρο της naciodigital.cat για τα παιχνίδια του Π.Α.Ο ...
- Τρί 23 Σεπ 2025, 19:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Είχα αρκετές ημέρες να ενημερωθώ από το τέλησπορτ και η αλήθεια είναι αγνοούσα το τελευταίο αριστούργημα του κυρ Στέλιου. Με ανάγκασε ο Θανάσης Χατζόπουλος να το κάνω.
Δεν ξέρω πόσο κάνουν οι κολώνιες του Ναν για τις οποίες ενδιαφέρεται ο αρθρογράφος, αλλά σίγουρα δεν είναι αρκετές για να σβήσουν ...
Δεν ξέρω πόσο κάνουν οι κολώνιες του Ναν για τις οποίες ενδιαφέρεται ο αρθρογράφος, αλλά σίγουρα δεν είναι αρκετές για να σβήσουν ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 14:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Και για να μη σας κουραζω, καλο το παραμυθι που μας πασαρανε
για τον Μυστακιδη,αλλα δυστυχως μπαζει απο παντου.....
Καλώς όρισες φίλε και πάλι, λέγοντας την αλήθεια και στις επάλξεις. Κάποιες σκέψεις που έκανα με αφορμή τα όσα γράφεις, που με τα περισσότερα συμφωνώ.
Προσωπικά δεν είχα ποτέ μου ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 00:38
- Jump to forum
- Jump to topic