Η αναζήτηση βρήκε 667 εγγραφές

Return

από leomatos88
Παρ 15 Μάιος 2026, 19:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

ΟΚ, το ανυπόγραφο άρθρο δεν έχει αξιοπιστία.
Μπορεί να γίνει συζήτηση όμως με την υπόθεση ότι δεν τα βγάζει από την κούτρα του κάποιος ότι έγινε δικαστήριο για διαταγές πληρωμής και κατέπεσαν...έχει μια κάποια λογική βάση. Δε ξέρουμε αν είναι αλήθεια, αλλά όχι ότι δεν έχει πιθανότητα να συμβαίνει ...
από leomatos88
Παρ 15 Μάιος 2026, 20:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Βόλεϊ Ανδρών: Αγώνες & Νέα 2026-2027

Ερχεται Game of Thrones δυνατό στον ΑΣ

Kαι θα πετάξει μια μπάλα βόλεϊ ο Ησαϊάδης στη συνέντευξη και θα πει: "Ακόμα και αυτή την μπάλα, ο Παϊσιάδης την έφερε!"

Από τ' αγαπημένα μου σημεία της συνέντευξης εκείνης, είναι και η αναφορά στο... πεπόνι!!!
Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου το θύμισες ...
από leomatos88
Παρ 15 Μάιος 2026, 21:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Απλά καλύπτει τις χτυπητές του αδυναμίες. Είναι ο χειρότερος προπονητής στο να αξιολογεί μεταγραφές , τουλάχιστον από όσους έχουν κάτσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Και είναι ο χειρότερος στο να εντάξει τις μεταγραφές που έγιναν. Εκτός εάν θεωρεί κανείς ότι ο Ζαφείρης είναι χειρότερος του Οζντόεφ ή ότι ...
από leomatos88
Σάβ 16 Μάιος 2026, 15:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 17/05 19:30 Cosmote Sports 3 HD

FORZA ΠΑΟΚΑΡΑ και αύριο και πάντα.

Ωραία γειτονιά οι Αμπελόκηποι, δε λέω, νοητά να γίνουν αύριο ασπρόμαυροι.

Τελευταίο παιχνίδι, από εδώ μέχρι την κλήρωση της Ελβετίας νίκη και μόνο νίκη.

Πάει ο παλιός ο χρόνος και καλό καλοκαίρι.
από leomatos88
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Ούτε μια ώρα δεν έχει που τέλειωσε το παιχνίδι και πρόλαβα και διάβασα μεγάλες αλήθειες, που μου άνοιξαν τα μάτια.
Ξεφτιλισμένος ο Ιβάν Σαββίδης, γαμωρουμάνος ο Λουτσέσκου, στημένος ο τελικός κυπέλλου, στημένο σήμερα το ματς.
Εννοείται, το καλύτερο όλων, εκείνο το ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΩΝ ως προς το Κ της ...
από leomatos88
Δευ 18 Μάιος 2026, 21:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

το έχω αναφέρει εδώ και χρόνια.
Από την υπόθεση της ''πολυϊδιοκτησίας'', ο Σαββίδης σταμάτησε να ασχολείται με τον ΠΑΟΚ.
Λες και τον ''έπιασαν με την γίδα στην πλάτη'' και του είπαν: ή ρίχνουμε την ομάδα, ή απομακρύνεσαι διακριτικά.

Αυτοί που θέλανε να ρίξουν την ομάδα έφαγαν ένα τεράστιο ...
από leomatos88
Δευ 18 Μάιος 2026, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

το έχω αναφέρει εδώ και χρόνια.
Από την υπόθεση της ''πολυϊδιοκτησίας'', ο Σαββίδης σταμάτησε να ασχολείται με τον ΠΑΟΚ.
Λες και τον ''έπιασαν με την γίδα στην πλάτη'' και του είπαν: ή ρίχνουμε την ομάδα, ή απομακρύνεσαι διακριτικά.

Αυτοί που θέλανε να ρίξουν την ομάδα έφαγαν ένα τεράστιο ...