Η αναζήτηση βρήκε 83 εγγραφές
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Δεν υπάρχει γιατρειά. Άντε ν’ αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Πολύ απλά οι άνθρωποι πουλάνε τρέλα 3 μήνες τώρα και βάλε. Πατάνε πάνω στη συσσωρευμένη απογοήτευση, την οποία οι ίδιοι καλλιέργησαν, και χτυπάνε σε ανύποπτο χρόνο. Δεκαετίες βλέπουμε και ζούμε τον ΠΑΟΚ. Δε θα κάνουμε τους ανήξερους ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 18:50
- Jump to forum
- Jump to topic
https://scontent.fskg1-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/506158964_1027343322913040_1305427823830175729_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=rfTbdregtKwQ7kNvwH2dWHU&_nc_oc=AdmarN8DlVOYgsei9usvFyrdBDxh4NALcd2jhYL5tNxLkQf5cBifxcEgouve2vR_Z2QyRFQOmNMuycRyHTHLScsw&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Κατηφόρα. Σεπτέμβρη μήνα, μέσα σε 10 μέρες πας να τινάξεις την χρονιά στον αέρα. Περίμενα πολύ περισσότερα από προπονητή και παίχτες. Παραμένω μεγάλος υποστηρικτής του πρώτου, αλλά πρέπει επειγόντως να βρει τον τρόπο. Και πρέπει εδώ και τώρα οι μέτριοι παίχτες να υπερβάλλουν εαυτούς, όπως και να ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Θα συνεχίσω να υποστηρίζω την παρούσα διοίκηση της ομάδας μας και τον υπάρχοντα προπονητή της. Όχι γιατί δεν βλέπω τα όποια λάθη τους, αλλά γιατί έχουν αποδείξει, ανάμεσα στις όποιες αποτυχίες, ότι είναι επίσης ικανοί για το καλύτερο. Εννοείται επειδή δε θα πυροβολήσω τον πεσμένο που παλεύει για να ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Κινητικός μεν, κακές επιλογές δε
Δεν είμαι σίγουρος ρε γαμωτο, να στοιχηματισω ότι η απόλυτη μεταστροφή από το "είναι θεός μη τολμήσετε να τον αμφισβητήσετε" σε "ωχ μας κούρασες, δεν δούλεψες, άλλο ένα δήθεν ταλέντο" θα έρθει άραγε σε δύο, ή σε τρία χρόνια;
Δεν ξέρω, πολύ με προβληματίζει αυτο ...
- Τετ 01 Οκτ 2025, 12:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Με έφαγε η αγωνία για το τι μπορεί να λένε στο συμβούλιο, συγκινήθηκε η μούσα και μου μίλησε.
Έλα Τέλη φτιάξε μου το κέφι
Και εγώ θα σου χτυπώ το ντέφι
Να μην είναι μεσημέρι μόνο
Που κοιμάμαι και δεν έχω χρόνο!
Για θεματοφύλακα θ’ αφήσω
Σαν σφουγγοκωλάριος να ζήσω
Το ραδιόφωνο της αμαρτίας
Ωχ ...
Ωχ ...
- Τετ 01 Οκτ 2025, 16:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Λέμε, λέτε, λένε για τον Λουτσέσκου, αλλά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πού να πάει και γιατί. Λάθος του στη Λειβαδιά, λάθος του και στην Τρίπολη, σύμφωνοι. Έχει κάνει κι άλλα και θα ξανασφάλλει. Τίποτα δεν έχει ακόμα τελειώσει, είμαστε στην αρχή, κάλλιστα θα σε ξανακάνει πρωταθλητή. Η ομάδα έχει ...
- Τετ 01 Οκτ 2025, 18:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Με έφαγε η αγωνία για το τι μπορεί να λένε στο συμβούλιο, συγκινήθηκε η μούσα και μου μίλησε.
Ωχ ...