Η αναζήτηση βρήκε 219 εγγραφές

Return

από leomatos88
Τρί 21 Οκτ 2025, 16:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δείτε τη εκπομπή των παιδιών του Μάκη για να κατλάβετε τι παίζει.

Πού το βρίσκουμε αυτό φίλε;

Στην έγκριτη σφίνα :D :D
https://www.youtube.com/watch?v=1i_GnzruKk4

Να σε ευχαριστήσω φίλε που έβαλες αυτήν την εκπομπή εδώ και μπόρεσα και την είδα. Βλέπεις δυο ανθρώπους να λένε τη λέξη ...
από leomatos88
Τρί 21 Οκτ 2025, 21:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Τι ακούτε τώρα?? Και όταν λέω τώρα εννοώ τώρα!! II

https://www.youtube.com/watch?v=OArhc5UaFzk&list=PLQ5HepZEbd2h7xFmprndl07-rIPyb6r-I&index=11

Έγραψε απίστευτους στίχους που κανένας στην εποχή του δεν έγραφε με ενορχηστρώσεις παράξενες και γοητευτικές κι αληθινή μουσική, πρωτοποριακή για την εγχώρια υπνηλία. Δυστυχώς ξεπουλήθηκε. Άφησε όμως ...
από leomatos88
Τετ 22 Οκτ 2025, 13:25
Jump to forum
Jump to topic

Μαύρες κατάμαυρες οι μέρες που ζούμε. Προμελετημένο το έγκλημα, στημένο από την αρχή το παιχνίδι.

Ένας θίασος απατεώνων. Να επιχαίρει που ο αετός γίνεται φίδι, αλλάζοντας το δέρμα του, για να συρθεί ανάμεσά μας.

Να δείχνουμε με το δάχτυλο ο ένας τον άλλον, άλλοι με ψηλά το κεφάλι και άλλοι ...
από leomatos88
Τετ 22 Οκτ 2025, 15:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 23/10-22:00,cosmotesportshd

Πολύ απαισιοδοξία βλέπω, όμως είμαστε ο ΠΑΟΚ. Δεν βλέπω τόση σχέση με το ματς με τη Θέλτα. Η ομάδα τότε ήταν με την πλάτη στον τοίχο και ορθώς υποβάθμισε το παιχνίδι στην Ισπανία. Προέρχεσαι όμως από δύο τεράστιες νίκες και πηγαίνεις όπως πάντα για το καλύτερο. Στην τελική όλοι αυτοί που ταξιδεύουν ...
από leomatos88
Πέμ 23 Οκτ 2025, 14:51
Jump to forum
Jump to topic

Παραμένω επιφυλακτικός ως προς την χθεσινή ψηφοφορία, μιας και δεν είμαι δικηγόρος, οικονομολόγος ή μηχανικός για να μπορώ ν’ αξιολογήσω το ένα ή το άλλο μνημόνιο. Εφόσον όμως ο Σαββίδης βάλει την υπογραφή του, θα θεωρήσω ότι αρχίζουν τα πράγματα και παίρνουν το δρόμο τους. Του έχω εμπιστοσύνη.

Δεν ...
από leomatos88
Πέμ 23 Οκτ 2025, 20:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: NBA πριν τώρα και μετά....

Φίλε φοβερό το post. Συνήθως ενημερώνομαι και αρχίζω βλέπω λίγο πριν τα playoffs, όχι όμως με φραπέδες, αλλά εσπρεσσάκια. Δε σου κρύβω ότι θα ήθελα να ξαναδώ πρωταθλητή τον τεράστιο Στεφ ή να γελάσει επιτέλους το χειλάκι των Νικς, αν και ξενέρωσα που διώξανε τον Τιμποντό.
από leomatos88
Πέμ 23 Οκτ 2025, 20:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Ο τόνος της φωνής του κυρ Στέλιου μου θύμισε Βασίλη Σαμπράκο στην τοποθεσία Νέα Φιλαδέλφεια μετά το 0-2. Περαστικά να ευχηθώ και καλή χώνεψη.
από leomatos88
Πέμ 23 Οκτ 2025, 21:14
Jump to forum
Jump to topic

Ο ένας λέει ότι δεν έχει ξεκινήσει καλά τη χρονιά ο Μεϊτέ, ο άλλος λέει ότι σηκώθηκε ο Βολιάκο, και όχι ο Μπιάνκο. Μα καλά, έχουνε ξαναδεί αγώνα του ΠΑΟΚ;
από leomatos88
Πέμ 23 Οκτ 2025, 21:25
Jump to forum
Jump to topic

Τι ομαδάρα έχουμε φτιάξει γαμώ την τρέλα μου!
από leomatos88
Πέμ 23 Οκτ 2025, 21:56
Jump to forum
Jump to topic

MVP ο... Βολιάκο! Νευρικό γέλιο με έπιασε.

Κετζιόρα λεβεντιά, Μεϊτέ μεγάλος μάγκας, Κένι παλικάρι.

Περαστικά στον παιχταρά! Μετά το αριστούργημα στην Αυστρία δεν του πάει τίποτα καλά.

Για τον μάγο με το 65 στην πλάτη ένα πράγμα θα πω.

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ.
από leomatos88
Παρ 24 Οκτ 2025, 00:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Το φίλαθλο κοινό της Λιλ είχε να δει τέτοια πράγματα από όταν έπαιζε ο Νεϋμάρ στην Παρί. Και αν.
Κακά τα ψέμματα Μαραντόνα μου, παίζεις σε τεράστια ευρωπαϊκή ομάδα.
Γίνεται να μην πας πουθενά;
Μαγεία.
από leomatos88
Παρ 24 Οκτ 2025, 00:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Τι έμπνευση είχε ο Λούμπος Μίχελ και σε έφερε ρε Στρατηγέ...
Ζούμε ανεπανάληπτες στιγμές, δεν έχω πλέον λόγια.
Τι ομαδάρα έχεις φτιάξει;
από leomatos88
Παρ 24 Οκτ 2025, 12:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Αν και μετά Χριστόν προφήτης, όσοι βλέπατε ροτέϊσον χθες, μάλλον υποτιμήσατε τον Λουτσέσκου. Πουθενά δεν έχει καν υπονοήσει ότι θέλει φέτος μόνο το πρωτάθλημα. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρείται αυτό δεδομένο.

Όταν ήρθε ο Σαββίδης με το ελικόπτερο, οι περισσότεροι, και δικαίως, ασχοληθήκαμε ...
από leomatos88
Παρ 24 Οκτ 2025, 20:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι όργια έκανες πάλι λεβέντη μου.
Παραμιλάει όλος ο ντουνιάς. Μονολογούσα ασταμάτητα ο Θεός είναι ΠΑΟΚ.
Αυτό το αβίαστο χάρισμα να διαβάζεις τι θα κάνουν οι άλλοι πριν καν αποφασίσεις με το ένστικτο τι θα κάνεις εσύ...
Αυτή τη δυνατότητα που έχεις να εκπέμπεις σε άλλη ...