Απίστευτος παιχταράς. Τον τέλειωσε ένας ζωγράφος. Ακόμα δεν το έχω χωνέψει. Ξεχνιέται το κλάμα των πόκεμον; Τάχα μου για τις αγκωνιές του. Ο άνθρωπος φορούσε την ασπρόμαυρη στολή και οργίαζε.theo-drama έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:19 Γεια σου ρε ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ μεγαλε LEO MATOS.
ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ Δεξί μπακ που είχαμε, με ηγετικά χαρακτηριστικά.
Η αναζήτηση βρήκε 84 εγγραφές
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Κυριακή 24/8, 21:00, Novasports Prime
- Δευ 25 Αύγ 2025, 13:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Λένε πολλοί που πήγε η καύλα, που πήγε το υπέρμετρο πάθος, που πήγε ο ρομαντισμός. Γιατί δε χαίρεται ο ΠΑΟΚτσής ή δεν ενθουσιάζεται ή δε γουστάρει πια με την ομάδα.
Για μένα το μεγαλύτερο λάθος που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης είναι ότι δεν απέτρεψε την φυγή του Λουτσέσκου το 2019. Το γεγονός αυτό ...
Για μένα το μεγαλύτερο λάθος που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης είναι ότι δεν απέτρεψε την φυγή του Λουτσέσκου το 2019. Το γεγονός αυτό ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Είσαι άδικος με τον Αμπέλ Φερέιρα, φυσικά και έκανε λάθος χειρισμούς, αλλά οι ιδέες του για το ποδόσφαιρο είναι σύγχρονες και ίσως αν τις εφάρμοζε με πλάνο η ομάδα μας από τότε τώρα να ήμασταν σε άλλο επίπεδο. Η σεζόν 19-20 δεν κάηκε λόγω προπονητή αλλά λόγω του αδιανόητου πολέμου που δέχθηκε ο ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Η συντομότερη ιστορία της απόλυτης αλήθειας! Χαρτί και καλαμάρι, για όλα,
για όσους βλέπουν και όχι για όσους φαντάζονται! Απλά ΜΠΡΑΒΟ!
++++1926
Φίλε βλέποντας το ήθος, την επιμονή και το πάθος, με τα οποία έγραφες την ΑΛΗΘΕΙΑ συνέχεια, παρακινήθηκα να εγγραφώ στο paokmania.
Να είσαι ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 17:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Στο καταστατικό, που ούτε στους κύκλους των Μασόνων μπορείς να βρεις, πιθανόν αναγράφεται ότι τα μεσημέρια κοιμόμαστε. Συνεδριάζουμε μόνο αφού ορκιστούμε στο πυθαγόρειο θεώρημα. Και εκδίδουμε ανακοινώσεις μόνο μεσάνυχτα, γιατί τις διορθώνει πρώτα ο Μπούζας, στη συνέχεια τις μεταφράζει ο κύριος Τέλης ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 20:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Rijeka 28/8 20:30 OPEN
Μη σταματάς Δικέφαλε! Τι παράσταση που δίνει ο Μεϊτέ, τι παιχταράς είναι ο άνθρωπος... Ο Κωνσταντέλιας μαέστρος. Ο Ντεσπόντοφ όταν έχει αυτή την ορμή είναι απόλαυση. Ο Κένι πολύ καλός. Τι να πει κανείς για το πανό...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 20:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Rijeka 28/8 20:30 OPEN
Το τρίτο και καλύτερο το γκολ να το αφιερώσουμε στο κοράκι.
Πάρα πολύ ωραίο που χάρηκαν όλοι οι συμπαίκτες του με τον Τσάλοφ.
Πάρα πολύ ωραίο που χάρηκαν όλοι οι συμπαίκτες του με τον Τσάλοφ.
- Παρ 29 Αύγ 2025, 00:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω
1. Γιατί να θέλει να πάει ο Κωνσταντέλιας στην Στουτγκάρδη.
2. Γιατί να θέλεις να τον πουλήσεις εσύ.
3. Γιατί να θέλει να επανέλθει η Στουτγκάρδη μετά το κάζο που έπαθε.
4. Γιατί να θέλεις να μπεις στη διαδικασία εσύ μετά από το παρανοϊκό καλοκαίρι που πέρασες ...
1. Γιατί να θέλει να πάει ο Κωνσταντέλιας στην Στουτγκάρδη.
2. Γιατί να θέλεις να τον πουλήσεις εσύ.
3. Γιατί να θέλει να επανέλθει η Στουτγκάρδη μετά το κάζο που έπαθε.
4. Γιατί να θέλεις να μπεις στη διαδικασία εσύ μετά από το παρανοϊκό καλοκαίρι που πέρασες ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 17:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας, ποιοι προπονητές πήραν πρωτάθλημα; Ο εξής ένας: ο Λουτσέσκου, και μάλιστα 3. Ποιοι προπονητές πήραν κύπελλο; Ο Μπάγιεβιτς, ο Αναστασιάδης, ο Ίβιτς, ο Λουτσέσκου (x2) και ο Γκαρσία. Ποιοι έστω πήγανε σε τελικό κυπέλλου; Ο Γεωργιάδης κι ο Λουτσέσκου. Ποιοι έκαναν ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 18:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Αυτό είναι άλλο καπέλο κ συμφωνώ κι εγώ.
Έλα όμως που εμείς είμαστε λίγοι.
"Ρουμάνο" δεν τον λένε κ λίγοι.
ΥΓ.
Πιο παλιά υπήρχε κ ο Σκοτσικ πάντως.
Το έχω απορία τεράστια. Γιατί δεν εκτιμάται διαχρονικά ο Λουτσέσκου όσο του πρέπει. Και σπαθιά καταπίνει. Δηλαδή τι άλλο να κάνει ο ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Με το φτωχό μυαλό μου μέχρι τώρα έχω συμπεράνει τα εξής:
Είναι ηλίου φαεινότερον ότι, εκτός από τον κυρ Θανάση, ο νυν πρόεδρος του ΑΣ, ο μαθηματικός γεωπολιτικός αναλυτής και η δικηγόρος τους έχουνε μια βαθύτατη αντιπάθεια για τον Ιβάν Σαββίδη και έναν ανεξήγητο θαυμασμό για τον Μυστακίδη, του ...
Είναι ηλίου φαεινότερον ότι, εκτός από τον κυρ Θανάση, ο νυν πρόεδρος του ΑΣ, ο μαθηματικός γεωπολιτικός αναλυτής και η δικηγόρος τους έχουνε μια βαθύτατη αντιπάθεια για τον Ιβάν Σαββίδη και έναν ανεξήγητο θαυμασμό για τον Μυστακίδη, του ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 19:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά αλλά το καταστατικό ενός σωματείου όπως ο ΑΣ για παράδειγμα είναι δημόσιο έγγραφο γιατί έχει κατατεθεί και εγκριθεί από το αρμόδιο δικαστήριο ( Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης στην συγκεκριμένη περίπτωση )
- Δεν χρειάζεται να είσαι μέλος για να το ζητήσεις.
- Οποιοσδήποτε ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Η παρανοϊκή μεταγραφή Ζαφείρη τα επισκίασε όλα. Για την ακρίβεια, ο Ιβανούσετς είναι παιχταράς. Ο Κέννυ εμένα μου αρέσει πολύ. Ο Τέηλορ, ειδικά αν είναι για δεύτερος, είναι παίχτης με παραστάσεις. Ο Γιακουμάκης, που με ενοχλεί το χάρτινο παρελθόν του, θα κάνει τη διαφορά. Τους Ιταλούς θα τους δούμε ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Η παρανοϊκή μεταγραφή Ζαφείρη τα επισκίασε όλα. Για την ακρίβεια, ο Ιβανούσετς είναι παιχταράς. Ο Κέννυ εμένα μου αρέσει πολύ. Ο Τέηλορ, ειδικά αν είναι για δεύτερος, είναι παίχτης με παραστάσεις. Ο Γιακουμάκης, που με ενοχλεί το χάρτινο παρελθόν του, θα κάνει τη διαφορά. Τους Ιταλούς θα τους ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 15:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μοναδική πιθανότητα να είχε θετικό πρόσημο η εμπλοκή Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ, θα ήταν να χτυπούσε δημόσια την πόρτα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να έκανε την οποιαδήποτε αξιοπρεπή πρόταση για αγορά της ομάδας, ο Ιβάν Σαββίδης να την αποδεχόταν και να έφευγε σαν ήρωας, με το κεφάλι ψηλά. Στην περίπτωση που, έστω και ...