ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Κυριακή 24/8, 21:00, Novasports Prime
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Κυριακή 24/8, 21:00, Novasports Prime
Δεν ξερω, υποθέσεις κάνω και εγώ. Βέβαια διαφωνώ για τον οζντοεφ, εγω τον θεωρώ καλό παίχτη.
Γνωριζει καποιος, αν αλλαξε ο κανονισμος και μπορεις να εχεις 23 ποδοσφαιριστες στην αποστολή, οπως συμβαινει στους ευρωπαικους αγωνες ή θα κοπουν τρεις, πριν την εναρξη, για να μεινουν 20?
-
- Mr Ξερόλας 2019
Όλοι όσοι μπορούσαν, δήλωσαν 23αδες χθες.
Οι οαρης, Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Παναιτωλικο, δήλωσαν 23 παικτες
Η Τρίπολη 21 παικτες
Ο βόλος 20 παίκτες.
Από φλασκορε.
Λογικά έχει αλλάξει από φέτος.
Για cylon-4
Οι οαρης, Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Παναιτωλικο, δήλωσαν 23 παικτες
Η Τρίπολη 21 παικτες
Ο βόλος 20 παίκτες.
Από φλασκορε.
Λογικά έχει αλλάξει από φέτος.
Για cylon-4
- These users thanked the author theo-drama for the post:
- Cylon-4
-
Κάθε χρόνο πριν την πρώτη αγωνιστική ένα και μόνο πράγμα σκέφτομαι, πώς θα γίνει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Με οποιαδήποτε διοίκηση, με οποιοδήποτε ρόστερ. Δεν πολυβλέπω άλλα ματς, μόνο τον ΠΑΟΚ. Διαχρονικά, η συνταγή είναι να πάρεις το maximum με όλα τα λιμά και ό,τι περισσότερο μπορείς με την αγία τριάδα του ελληνικού αθλητισμού. Ο κανόνας είναι ότι όλα τα χωριά της επαρχίας, όπως κι η ΑΕΛ, έχουν τεράστιο κι απύθμενο κόμπλεξ μαζί σου. Δεν έχει σημασία το θέαμα. Θέλω να βλέπω τον μεγάλο ΠΑΟΚ να οργώνει τα γήπεδα αυτής της αχαρακτήριστης χώρας και να τους παίρνει όλους αμπάριζα. Βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας ο προπονητής 3 πρωταθλημάτων. Αυτός θα φέρει και το τέταρτο, αρχίζοντας από σήμερα.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 4):
- theo-drama, Μαυρο Χιονι, PAOKpanta, ABOLEYTOI
-
- Mr Ξερόλας 2019
leomatos88 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:12 Κάθε χρόνο πριν την πρώτη αγωνιστική ένα και μόνο πράγμα σκέφτομαι, πώς θα γίνει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Με οποιαδήποτε διοίκηση, με οποιοδήποτε ρόστερ. Δεν πολυβλέπω άλλα ματς, μόνο τον ΠΑΟΚ. Διαχρονικά, η συνταγή είναι να πάρεις το maximum με όλα τα λιμά και ό,τι περισσότερο μπορείς με την αγία τριάδα του ελληνικού αθλητισμού. Ο κανόνας είναι ότι όλα τα χωριά της επαρχίας, όπως κι η ΑΕΛ, έχουν τεράστιο κι απύθμενο κόμπλεξ μαζί σου. Δεν έχει σημασία το θέαμα. Θέλω να βλέπω τον μεγάλο ΠΑΟΚ να οργώνει τα γήπεδα αυτής της αχαρακτήριστης χώρας και να τους παίρνει όλους αμπάριζα. Βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας ο προπονητής 3 πρωταθλημάτων. Αυτός θα φέρει και το τέταρτο, αρχίζοντας από σήμερα.
Γεια σου ρε ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ μεγαλε LEO MATOS.
ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ Δεξί μπακ που είχαμε, με ηγετικά χαρακτηριστικά.
- These users thanked the author theo-drama for the post (total 3):
- Nassos, leomatos88, Taseos
-
Απίστευτος παιχταράς. Τον τέλειωσε ένας ζωγράφος. Ακόμα δεν το έχω χωνέψει. Ξεχνιέται το κλάμα των πόκεμον; Τάχα μου για τις αγκωνιές του. Ο άνθρωπος φορούσε την ασπρόμαυρη στολή και οργίαζε.theo-drama έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:19 Γεια σου ρε ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ μεγαλε LEO MATOS.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 3):
- PAOKpanta, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, PAOK DreXleR
- WeWillRockYou
Σύμφωνα με το sport24 η πιθανή ενδεκάδα :
Παβλένκα
Σάστρε Λοβρέν Κεντζιόρα/Μιχαηλίδης Τέιλορ
Μειτέ Καμαρά/Οζντοέφ
Ζιβκοβιτς Ντελιας Και μάλλον έκπληξη με Χατσίδη στα αριστερά
Τσαλόφ (ίσως έκπληξη με Γιακουμάκη, προσωπικά δεν το νομίζω)
Πέρα από την σημασία του να γίνει μια καλή αρχή, θέλω πολύ να δω τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο, για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται.
Παβλένκα
Σάστρε Λοβρέν Κεντζιόρα/Μιχαηλίδης Τέιλορ
Μειτέ Καμαρά/Οζντοέφ
Ζιβκοβιτς Ντελιας Και μάλλον έκπληξη με Χατσίδη στα αριστερά
Τσαλόφ (ίσως έκπληξη με Γιακουμάκη, προσωπικά δεν το νομίζω)
Πέρα από την σημασία του να γίνει μια καλή αρχή, θέλω πολύ να δω τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο, για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται.
-
- Mr Ξερόλας 2019
leomatos88 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:43Απίστευτος παιχταράς. Τον τέλειωσε ένας ζωγράφος. Ακόμα δεν το έχω χωνέψει. Ξεχνιέται το κλάμα των πόκεμον; Τάχα μου για τις αγκωνιές του. Ο άνθρωπος φορούσε την ασπρόμαυρη στολή και οργίαζε.theo-drama έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:19 Γεια σου ρε ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ μεγαλε LEO MATOS.
Και διαχειρίζονταν τις δυνάμεις του, εν ώρα αγώνα....
Νεύρο εκεί που έπρεπε κλπ κλπ.
Αιντε να κάνουμε κονε, με την πατμρτη του, να μας βρει άλλους Ματαρους, δεν τον εκμεταλευομαστε.
Σήμερα το λ@β@στυρι να κερδίσω...
Αυτοί πιο πολύ κ από τους σκωλιξ, μας έχουν άχτι.
Προσοχή στα δρεπανοφορια.
- These users thanked the author theo-drama for the post (total 2):
- PAOKpanta, leomatos88
-
Καλό απόγευμα & οπωσδήποτε καλύτερο βράδυ.
Άσσο άνετα η μη, καλή αρχή στη νέα σεζόν με τους κομπλεξικούς.
Άσσο άνετα η μη, καλή αρχή στη νέα σεζόν με τους κομπλεξικούς.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Τι έγινε ρε π. όλοι στην αμμουδιά είναι....με καρπούζια κ παγωτά...
Αιντε μαζεύτητε, έχουμε αγώνα..
Αιντε μαζεύτητε, έχουμε αγώνα..
- Μαυρο Χιονι
- Moderator

- These users thanked the author Μαυρο Χιονι for the post:
- PAOKevolution
Φίλε Developper καλησπέρα.Developer4 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 08:56 ...
Δεν είναι προφανές ότι μετά από 3 σερί κακές εμφανίσεις απέναντι σε μικρομεσσαίες ομάδες, αν και σήμερα απέναντι στο κλωτσοτύρι δείξουμε τα ίδια, υπάρχει πρόβλημα;
Καλημέρα!!!
Όχι δεν είναι προφανές ότι υπάρχει πρόβλημα.
Αντίστοιχα σε περίπτωση που κερδίσουμε 6-0 δε θα σημαίνει πως δεν υπάρχει πρόβλημα.
Το τι ομάδα έχουμε θα το καταλάβουμε όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ και αφού τελειώσει ο καλοκαιρινός κύκλος αγώνων την άλλη Κυριακή.
Κατά τη γνώμη μου από το ματς με τον ΟΦΗ την 3η αγωνιστική μέχρι και το ματς με τον βάζελο τη 10η αγωνιστική θα έχουμε ασφαλή συμπεράσματα για τις δυνατότητες τις ομάδας.
Στο χρονικό διάστημα 5/10 - 9/11, το διάστημα δλδ αυτών των 8 αγωνιστικών (με μία διακοπή ανάμεσά τους για εθνικές) θα έχουμε παίξει μικρά ματς εντός, μικρά ματς εκτός, ντέρμπι εντός, ντέρμπι εκτός, ευρωπαϊκούς αγώνες, ζευγάρια Πέμπτης - Κυριακής και μεσοβδόμαδους αγώνες κυπέλλου. Θα έχουμε δει δλδ την ανταπόκριση της ομάδας σε κάθε συνθήκη και φουλ αγωνιστικό ρυθμό.
Υπομονή λοιπόν μέχρι τότε. Μη βιαζόμαστε για κρίσεις.
Αυτοί οι 3 αγώνες μέχρι την άλλη Κυριακή μπορεί να μας τεντώσουν τα νεύρα.
Είναι όμως απαραίτητο κομμάτι της διαδικασίας.
Ας είμαστε λίγο προσεκτικοί όπως έκανε εχθές για παράδειγμα ο εκτρωματικός οσφπ (αν είναι δυνατόν, 67 γεμίσματα) και το αποτέλεσμα θα έρθει. Αυτό είναι το μόνο ζητούμενο για σήμερα και για την άλλη Κυριακή.
Της Πέμπτης είναι άλλη ιστορία.
Υγ. Επιτέλους όλοι μας (βάζω και τον ευατό μου μέσα) ας σταματήσουμε να αποκαλούμε τον κάθε αντίπαλο χωριό και καφενείο εν έτει 2025. Έχει εξελιχθεί τόσο το ποδόσφαιρο, έχει διαχυθεί τόσο η πληροφορία, υπάρχει τέτοια κάθετη διείσδυση που ακόμα και ομάδες γ' Εθνικής έχουν στοιχειώδεις τακτικές προσεγγίσεις. Δεν είμαστε στην εποχή του Αρχοντίδη και του Φοιρού.
Οκ, προφανώς η Αράζ και η κιβωτός του Νώε είναι παντελώς άσημες ομάδες αλλά δε γίνεται να αποκαλούμε καφενεία την πρωταθλήτρια Κροατίας ούτε την υποφήφια πρωταθλήτρια Αυστρίας. Ούτε μπορούμε να αποκαλούμε χωριό τη Λάρισα και την κάθε Λάρισα όταν έχει στο ρόστερ περισσότερους από 10 παίκτες με πάνω 40 παιχνίδια στη superleague και που έχουν φάει με το κουτάλι αγώνες στους οποίους πρέπει να στήσουν λεωφορείο.
Υγ2. Νίκη σήμερα με μηδέν παθητικό..
- PAOKevolution
Με υπομονή και πίστη στην ομάδα! Ας είναι η αρχή ενός ακόμα τροπαίου! Βήμα βήμα παίδες! Με αγάπη προς την ομάδα μας! Πάμε να το σηκώσουμε όλοι μαζί!|
Στήριξη μέχρι το τέλος!
Καλό πρωτάθλημα ΠΑΟΚΑΡΑ μου!
Στήριξη μέχρι το τέλος!
Καλό πρωτάθλημα ΠΑΟΚΑΡΑ μου!

- These users thanked the author PAOKevolution for the post:
- Douglas2
Τι τρελα εχουν τα τυρια με εμας ρε, ειμαι στο φβ και εχουν τρελαθει νομιζουν παιζουμε καποιον τελικο ή κατι, κριμα γιατι τους ειχα και σε υποληψη.
- These users thanked the author st4this for the post:
- PaokFiesta