Η αναζήτηση βρήκε 442 εγγραφές
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Reveal της 4ης φανέλας και της φιλανθρωπικής που θα μπει σαν "χορηγός" μέχρι να πάρει άδεια η ρουμάνικη στοιχηματική

- Σάβ 30 Αύγ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Ειπώθηκαν πολλά χθες παιδιά τα πιο πολλά δεν είναι για να βγουν προς τα έξω μένω μόνο ότι πλέον έχει την στηριξη όλων.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα διαφωνήσω. Στόχος δεν είναι να φύγει ο τελης. Εφόσον ο ίδιος θέλει να είναι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ σαφώς και θα είναι. Εγώ προσωπικά είχα θέμα με συμπεριφορά ατόμων στην μάνα του συλλόγου. Οχι με τον τέλη. Τώρα ποιοι συμβούλεψαν τον τέλη να ποντάρει επικοινωνιακά σε απολιθώματα του ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ιβαν εμφανίστηκε πρώτη φορά και στο ολθ και στην ΠΑΕΓΑ , μπορεί και στην σουρωτή. Πιθανώς και ο λόγος μετά από τόσα χρόνια δεν είναι κανένας Μυστακίδης. Μάλλον κάτι πολύ πιο ωραίο για τον ίδιο, το οποίο δε γνωρίζουμε. Τώρα αόρατος κάποιος που έχει βάλει αυτά τα χρόνια περισσότερα χρήματα σχεδόν απ ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο "αόρατος" που εμφανίστηκε είναι ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ? Μάλιστα!!! Προσωπικά το κόβω εδώ, το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ είναι το σπίτι μας για πάρα πολλούς εδώ μέσα και για πάρα πολλά χρόνια, δεν θα φάμε μόνιμο μπαν απαντώντας σε κάποιους συγκεκριμένους!
- Παρ 05 Σεπ 2025, 01:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε μου special4,
Κατ αρχήν να ξεκαθαρίσω:
*Θέλω ο κ. Μυστακίδης να πάρει την Κ.Α.Ε
*Δεν με ενδιαφερουν τα συμφέροντα δισεκατομυριούχων. Δεν είμαι υπέρ των συμφερόντων του Κυρίου ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, ούτε υπέρ αυτών του Κυρίου Μυστακίδη.
Δεν συμπαθώ την κυβέρνηση αλλά δεν με απασχολεί.
Κάνεις ...
Κατ αρχήν να ξεκαθαρίσω:
*Θέλω ο κ. Μυστακίδης να πάρει την Κ.Α.Ε
*Δεν με ενδιαφερουν τα συμφέροντα δισεκατομυριούχων. Δεν είμαι υπέρ των συμφερόντων του Κυρίου ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, ούτε υπέρ αυτών του Κυρίου Μυστακίδη.
Δεν συμπαθώ την κυβέρνηση αλλά δεν με απασχολεί.
Κάνεις ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 09:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι, δεν τα γράφω πολύ αθώα, ούτε παριστάνω τον ηλίθιο.
Θα σου πω ειλικρινά τι πιστεύω. Ελπίζω να γίνει κατανοητό.
Θα βάλω τα καλά μου ρε σκύλε :D
Σέβομαι την άποψη σου αλλά θα μου επιτρέψεις, να σταθώ σε μερικά σημεία της λογικής σου που θεωρώ ότι χρήζουν διαφορετικής προσέγγισης, για να ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα πάλι η απορία μου δε λέει να λυθεί μετά από τόσον καιρό. Υποτίθεται πως έγινε μια συμφωνία μεταξύ ΑΣ και Θεσσαλονικέως. Νομικό κουρελοκωλόχαρτο κατά την κυρία νομική εκπρόσωπο της ... ΠΑΟΚομητρός. Παρά ταύτα, και πιστεύω ότι σχεδόν ουδείς το αμφισβητεί αυτό, ουδέποτε, ενώ ζητήθηκε από πλευράς ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 10:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Το όλο θέμα με την ΚΑΕ Μυστακίδη και Αμερικάνους δείχνει τελικά εδώ στο Forum πως οι "γνήσιοι" και ηθικοί ΠΑΟΚτσίδες τελικά μάλλον δεν αγαπάνε τόσα αγνά όσο νομίζουν τον ΠΑΟΚ αλλά περισσότερο υποστηρίζουν τον πρόεδρο τού. Δεν εξηγείται διαφορετικά η ειρωνία και η τυφλή υποστήριξη σε πρόσωπα όταν ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 10:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν κοιτάξτε να δειτε
Σε ένα φόρουμ με εκατοντάδες ενεργά μέλη και δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες, είναι απολύτως λογικό τα πράγματα να είναι έντονα. Για οποιοδήποτε ζήτημα από οποιαδήτε πλευρά ΠΑΝΤΑ Κάποιος θα λέει κατι στραβό ή οχι τέλειο. Εγώ, εσύ, ο τάδε, ο δείνα.
Η γενική εικόνα παραμένει.
Ο ...
Σε ένα φόρουμ με εκατοντάδες ενεργά μέλη και δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες, είναι απολύτως λογικό τα πράγματα να είναι έντονα. Για οποιοδήποτε ζήτημα από οποιαδήτε πλευρά ΠΑΝΤΑ Κάποιος θα λέει κατι στραβό ή οχι τέλειο. Εγώ, εσύ, ο τάδε, ο δείνα.
Η γενική εικόνα παραμένει.
Ο ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Το όλο θέμα με την ΚΑΕ Μυστακίδη και Αμερικάνους δείχνει τελικά εδώ στο Forum πως οι "γνήσιοι" και ηθικοί ΠΑΟΚτσίδες τελικά μάλλον δεν αγαπάνε τόσα αγνά όσο νομίζουν τον ΠΑΟΚ αλλά περισσότερο υποστηρίζουν τον πρόεδρο τού. Δεν εξηγείται διαφορετικά η ειρωνία και η τυφλή υποστήριξη σε πρόσωπα όταν ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Κατηγορείς τον Α.Σ. με πρακτικές Α.Σ. .... ανακοίνωση πριν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.... έτσι για "ενότητα" .....
Aνακοίνωση στο σωστό χρόνο, για να είναι προσεκτικοί αυτοί που στις τελευταίες αγωνιστικές μεταφέρουν το διχασμό στο γήπεδο.
Δηλαδή μετα από αυτην την ανακοίνωση οι ...
- Δευ 06 Οκτ 2025, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ο προπονητής ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, η ομάδα παρούσα όσο αντέχει, ο κόσμος παρών
ΕΣΥ ΑΠΩΝ ΝΑ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ ΔΙΧΑΣΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
:|
Λευτεριά στον ΠΑΟΚ απο τους τοξικους.
Αυτο που οταν γίνετε χαμός κατα λουτσεσκου ειναι μια κανονική μερα αλλα οταν λενε τα προφανή οτι δεν υπάρχει ...
- Τετ 29 Οκτ 2025, 09:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΠΑΕ πάντως, ακόμα κι αν τελικά αιφνιδιάστηκε, στρίμωξε, έστω και για τα μάτια του κόσμου, αν το θες, την άλλη πλευρά, με δημόσια τοποθέτηση, αναγκάζοντάς την να απαντήσει άμεσα, αναλαμβάνοντας δέσμευση ότι θα κανόνιζαν συνάντηση με την ΠΑΕ για να αρχίσει να μπαίνει η υπόθεση σε έναν δρόμο. Όσο ...
- Τετ 29 Οκτ 2025, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα.
Το ότι ακόμη ψάχνουμε ευθύνες της ΠΑΕ για την όποια καθυστέρηση στην υπογραφή του μνημονίου μόνο εμπάθεια προς την ΠΑΕ δειχνει. Καμία λογική σε κάτι τέτοιο, ότι και να λέτε. Τα γεγονότα και μόνο, αδιαψευστος μαρτυρας. Την αγάπη μου.
Το ότι ακόμη ψάχνουμε ευθύνες της ΠΑΕ για την όποια καθυστέρηση στην υπογραφή του μνημονίου μόνο εμπάθεια προς την ΠΑΕ δειχνει. Καμία λογική σε κάτι τέτοιο, ότι και να λέτε. Τα γεγονότα και μόνο, αδιαψευστος μαρτυρας. Την αγάπη μου.