Η αναζήτηση βρήκε 114 εγγραφές

Return

από giapas
Δευ 11 Αύγ 2025, 18:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Ρε @icue οταν ο ΑΣ δεν υπεγραψε κατι που εσχατως δικαιολογεις και εσυ με βαση τα κενα του μνημονιου εσυ ειδες διαθεση της ΠΑΕ για αποδοχη ελλειψεων στο κειμενο και καλεσμα για απο κοινου επανασυνταξης ? Ακομα και σημερα η πρωτη αντιδραση ηταν η παραπομπη στο μνημονιο βαση του οποιου ...
από Σουριναμέζος
Δευ 11 Αύγ 2025, 20:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Τη σημερινή παράσταση, με πρωταγωνιστές τον κ. Ησαϊάδη, που παραχώρησε τη θέση του προέδρου του ΑΣ, σε έναν παραγωγό του Metropolis, τον κ. Κωνσταντινίδη (ο οποίος προχώρησε και σε γεωπολιτική ανάλυση) και την κ. Γιαννακοπούλου, που δεν ήθελε να βλέπει και να διαβάζει το ...
από Equalizer
Δευ 11 Αύγ 2025, 20:29
Jump to forum
Jump to topic

Αυτή την παπαριά ότι ΤΩΡΑ θα γίνουν οι δεσμεύσεις, όχι πχ το 2022-23 και εντελώς τυχαία ΤΩΡΑ χρειαζόμαστε νέο γηπεδο, όχι πχ το 2022-23 ή το 2028-29, μπορεί κάποιος να την υποστηρίξει με στοιχειωδώς ενήλικο τρόπο;
από DamoN
Δευ 11 Αύγ 2025, 20:57
Jump to forum
Jump to topic

Έχετε καταλάβει ότι τα αυτονόητα λέμε και πρέπει να τα εξηγούμε με σεντόνια έτσι;
Το γήπεδο ποδοσφαίρου γίνεται για να έχεις παραπάνω έσοδα έτσι ώστε να έχεις καλή ομάδα .
Δεν γίνεται για να έχεις ωραίο γήπεδο και να βγαίνουμε φωτογραφίες εμείς .
Ανήκει στον Α.Σ γιατι υποτίθεται ο Α.Σ ενδιαφέρεται ...
από jibbie
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:03
Jump to forum
Jump to topic

Δε νομίζω ότι είπε κάτι τέτοιο η ΠΑΕ στην ανακοίνωση της. Για το χρονοδιάγραμμα αναφέρθηκε συγκεκριμένα. Διαβάζοντας το χρονοδιάγραμμα και έχοντας τρέξει αρκετά έργα με αρκετά μεγαλύτερο μπατζετ απ το γήπεδο που πάμε να κάνουμε, μπορώ να σου πω ότι τη δεδομένη στιγμή που αποτυπώθηκε σε κείμενο το ...
από Equalizer
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

Ο καθένας έχει βεβαίως το δικαίωμα στην άποψη του

Και εγώ όμως έχω δικαίωμα να σχολιάσω ότι ορισμένα άτομα παρότι το ΕΓΚΛΗΜΑ επί δύο μήνες τους άφηνε ούτε λίγο, ούτε πολύ ουδέτερους, σπεύδουν να υπογραμμίσουν κάθε λάθος που κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ασχέτως αν αφορά εντελώς δευτερεύουσες πτυχές του ...
από jibbie
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

@jibbie εχω πει τη συνολικη μου αποψη. Ο συγκεκριμενος ΑΣ εχει προτιμηση στον Μυστακιδη για λογους που ξερει εκεινος και θα μπορουσα να μαντεψω, αλλα να συζητησω εκτος φορουμ. Παρολα αυτα ομως γνωριζοντας οτι κατι τετοιο δεν θα μπορουσε να περασει ευκολα ,επιλεγει να δωσει την ευκαιρια στον Ιβαν ...
από navigator11
Τρί 12 Αύγ 2025, 07:12
Jump to forum
Jump to topic

Ας μην ηταν ο Σαββίδης, οχι διεθνής διαγωνισμός δε θα ήξερες τι είναι, το γήπεδο που το φυλάττει ο Θεματοφύλαξ πρόεδρος του ΑΣ των 208 ψήφων θα είχε καταρρεύσει λόγω στατικής ανεπάρκειας.
Να ανοιχτούν οι φάκελοι στον άνθρωπο που πήρε μια ομάδα που δεν είχε να πληρώσει το τηλέφωνο και το ρεύμα ...
από Psaras
Τρί 12 Αύγ 2025, 07:50
Jump to forum
Jump to topic

Ραντεβού στην Γενική Συνέλευση.

Την θέλουν; Δεν νομίζω. Θα την είχαν συγκαλέσει ήδη, αμέσως μετά την παραίτηση Κατσαρή. Επικαλούνται τα όργανα του Συλλόγου, αλλά κουβέντα για έκτακτη ΓΣ! Να πήγαιναν, μας λέει η εξωθεσμική, οι Τσαλόπουλος–Χατζόπουλος στα όργανα; Σε ποια όργανα και με ποιους ...
από tolis14
Τρί 12 Αύγ 2025, 08:37
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.

Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.

Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως ...
από Jean Valjean
Τρί 12 Αύγ 2025, 09:48
Jump to forum
Jump to topic

Δεν χωράνε συναισθηματισμοι σ' αυτό το σοβαρό θέμα.Εδω μιλάνε τα ψυχρά μνημόνια και οι νομικοί.Αδερφια, πατέρας γιος και κόρη σφάζονται για μια καλύβα.

Και κάτι άλλο.

Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ.

Όποιος θέλει κάτι διαφορετικό,ας φτιάξει μια δική του ομάδα με έδρα το ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τρί 12 Αύγ 2025, 19:25
Jump to forum
Jump to topic

Δυστυχώς εδώ και τρεις μέρες δεν είχα ίντερνετ λόγω φτώχιας
και δε συμμετείχα στη συζήτηση, ωστόσο άκουσα ολόκληρη τη συνέντευξη.
Πριν διαβάσω όσα προλάβω, για μένα μια αρχική τοποθέτηση.

Ήθελαν κάποιοι να μάθουν δύο πράγματα για να πάρουν τελική θεση,
και εγώ όχι γιατί ήμουν σίγουρος για το τι θα ...
από makednoss
Τρί 12 Αύγ 2025, 23:03
Jump to forum
Jump to topic

οταν η παε πουλαει παικτες, δεν κανει μεταγραφες και καθυστερει το γηπεδο 3 χρονια οι κολκες μιλανε για επιχειρησεις του ιβαν σε εμπολεμη ζωνη,δυσκολια μεταφορας κεφαλαιων και το χρησιμοποιουν ως δικαιολογια σαν καραμελα

οταν ο ασ ζηταει εγγυησεις για τους ιδιους λογους ειναι γραφικοι ψεκασμενοι ...
από makednoss
Τρί 12 Αύγ 2025, 23:42
Jump to forum
Jump to topic

εγω ημουν ανθρωπος και πριν τον Σαββιδη.

για τον εαυτο σου μπορεις να πεις οτι θελεις.

Πρέπουσα απάντηση ίση με αντιληπτική 12 χρόνου.
Άνθρωπος μπορεί να ήσουν όπως λες αλλά αμφισβητώ το αν είσαι λογικός άνθρωπος. Και επειδή όπως αντιλαμβάνονται υπάρχει υποβόσκων ασπρεγκερ θα σου μιλήσω ...
από makednoss
Τρί 12 Αύγ 2025, 23:57
Jump to forum
Jump to topic

Να προσθέσω εδω (επειδή γεμίσαμε γεωπολιτικούς αναλυτές) οτι το λιμάνι βρίσκεται στο άκρο της σύνδεσης αξιού-δούναβη που κάποια στιγμή θα πραγματοποιηθεί και θα οδηγεί εμπορεύματα απο τη θεσσαλονίκη στην καρδιά της Ευρώπης.
Αυτό εξηγεί τον ξαφνικό έρωτα του ζάπλουτου θεσσαλονικέως για την ομάδα της ...