Η αναζήτηση βρήκε 109 εγγραφές

Return

από navi_reloaded
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Η δική μου, μάλλον αφελής, απορία εξακολουθεί να παραμένει η εξής. Πώς ορισμένοι συμφορουμίτες, με τους οποίους μπορεί να διαφωνώ σε πολλά, ενδεχομένως και πάρα πολλά, εντούτοις δεν τους βάζω σε καμιά περίπτωση στο ίδιο τσουβάλι με διάφορους αλεξιπτωτιστές και άνοστες καρικατούρες, που κυκλοφορούσαν ...
από nunies4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:05
Jump to forum
Jump to topic

Ενώ συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις έχω μόνο δύο σχόλια

Πρώτον, δεν ξέρουμε ακόμα τι έχει υπογράψει ο ΑΣ με τον Μυστακιδη, και αυτό είναι γεγονός. Και είναι εξοργιστικό και αδιανόητο

Δεύτερον, ας συμφωνησουμε ότι ακώς περιμέναμε 5 χρόνια και όλα αυτά για να θέσουμε την ιδιοκτησία προ των ...
από jibbie
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:07
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά απορώ, πως είναι τόσο δύσκολο να δει κάποιος ότι υπάρχει κόσμος που τόσα χρόνια ασκεί κριτική στα της ΠΑΕ και στον ιβαν, ωστόσο δεν δέχεται σε καμία περίπτωση το στησιμο που τρώει τώρα.

Προσωπικά μιλώντας , προσπαθώ να σκεφτώ πότε είναι η στιγμή για κριτική και πότε η στιγμή για ...
από icue
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:26
Jump to forum
Jump to topic

Περι ηθικολογιας. Δεν ειπαμε οτι ενας ειναι αγιος και ο αλλος ο σατανας ο ιδιος. Ο Σαββιδης ηρθε δυο φορες με ανοιχτα χαρτια για να παρει την ομαδα σε μια φαση που τους κυνηγουσαμε με το ψαροντουφεκο μπας και μας σωσει κανεις. Δεν εγινε καμια συμφωνια κατω απο το τραπεζι. Ολα ηταν στο φως.

Αυτη την ...
από riegel
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:51
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδιά επειδή βλέπω γράφετε συνέχεια, ότι ο ΑΣ δε ζήτησε εγγυητική αλλά εγγυήσεις.
Αρχικά ας συμφωνήσουμε ότι ούτε αυτές τις "εγγυήσεις" έχει ζητήσει συγκεκριμένα μέχρι στιγμής ώστε να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε.
Τι είδους "εγγυήσεις" λοιπόν είναι αυτές που έχετε στο μυαλό σας ; Το χαρτί που ...
από VfB v2
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:20
Jump to forum
Jump to topic

@embuji κινουμαι στο χωρο αλλα προφανως ειμαι μια τριχα απο τα @@ του Σαββιδη και του Μυστακιδη. Εχω χρηματοδοτησει εργα με ιδια κεφαλαια αλλα και με δανεια αφου πρωτα εθεσα εγγυησεις στην τραπεζα ειτε περιουσιακα στοιχεια ειτε και κεφαλαια και παλι βεβαια σε μεγεθος μιας τριχας απο τα @@ των δυο ...
από Sera4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:26
Jump to forum
Jump to topic

@embuji κινουμαι στο χωρο αλλα προφανως ειμαι μια τριχα απο τα @@ του Σαββιδη και του Μυστακιδη. Εχω χρηματοδοτησει εργα με ιδια κεφαλαια αλλα και με δανεια αφου πρωτα εθεσα εγγυησεις στην τραπεζα ειτε περιουσιακα στοιχεια ειτε και κεφαλαια και παλι βεβαια σε μεγεθος μιας τριχας απο τα @@ των δυο ...
από trouman
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Κατ' εμέ, από τη στιγμή που έχουμε δύο ξεκάθαρα διαφορετικά πράγματα, δεν μπορούμε να τα αντιμετωπίζουμε το ίδιο.

Από τη μια, υπόγειες δοσοληψίες, απόκρυψη στοιχείων, απαράδεκτη συμπεριφορά, ανεύθυνη και προσβλητική προς όλους ( δε διαβάσαμε, δε μας το έδωσαν, είμαι διακοπές τώρα κλπ. ), προσπάθεια ...
από Unpsofable78
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:19
Jump to forum
Jump to topic

Είναι πολύ εύκολο για κάποιους που θεωρούν ότι δεν έχει γίνει καμιά στιαπου, τίποτα το ανήθικο να κάνουν κήρυγμα για να μην υπάρχει διχασμός και να γράφουν κείμενα τα οποία ναι μεν δεν περιέχουν ύβρεις, αλλά είναι τόσο έξυπνα γραμμένα που δημιουργούν απίστευτο εκνευρισμό.

Έχω μπει πολλές φορές σε ...
από anatolikos2
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:53
Jump to forum
Jump to topic

Γυρίζεις ένα μεσημέρι στο σπίτι και βρίσκεις τη γυναίκα σου με μία δικηγόρο να σε περιμένουν στο σαλόνι.

Έχω όλη την υπόλοιπη ιστορία στο μυαλό μου, αλλά μάλλον δεν έχει νόημα να γράψω τη συνέχεια.

Τα πήρες τα χαμπάρια σου για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Η λίστα με αυτά που σου ζητάει για να ...
από Unpsofable78
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:06
Jump to forum
Jump to topic

kos
Ο εργολάβος μήπως σε τάιζε και 13 χρόνια κιόλας; Μήπως και με επιπλέον μαύρα λεφτά;
Μήπως εσύ παρότι σου έχει εξηγηθεί τόσα χρόνια σπαθί, του υποσχεθηκες οκ θα τα βρούμε και πίσω από την πλάτη του συμφώνησες με έναν άλλο "τίμιο" εργολάβο;Μήπως τον φλομωσες και στο ψέμα; Μήπως δεν σεβαστηκες ...
από Baldur
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:10
Jump to forum
Jump to topic

Εγω σε ολη αυτη την παραφιλολογια και τη δολοφονια χαρακτηρα που συντελειται αριστοτεχνικα, θα αντιπαραβαλλω την ιδια λογικη που εφαρμοζω για να βουλωνω τους σκωληκες (ή εστω, "βουλωνα" οταν ακομα ημουν νιος και ασχολιομουν να αποδομω τους δονκιχωτισμους τους).

Τι εκανα με τους λαλιστατους ...
από CCCP
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:18
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι εκπληκτικα κουραστικο αυτο που γινεται απο μερικους που κανουν οτι δεν καταλαβαινουν πιο ειναι το προβλημα με τη σταση του ΑΣ. Κανενας δε λεει οτι η ΕΠΙΘΥΜΙΑ για εγγυησεις ειναι κακο. Αλλα ο ΑΣ δεν μας εχει πει ΤΙΠΟΤΑ μεχρι τωρα. Αερολογιες. Η ΠΑΕ λεει συγκεκριμενα πραγματα και ο ΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ...
από CCCP
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:21
Jump to forum
Jump to topic

Α επισης, σιγα αυτοι που ειναι με τη μερια ΑΣ/Μυστακιδη (δε λεω τους πληρωμενους εδω μεσα, λεω για κανονικα μελη) που τους νοιαζει το γηπεδο. Στα τετοια τους. Λιγουρα ειναι ολο αυτο και τιποτα αλλο. Θελουν να φυγει ο Ιβαν γιατι ονειρευωντε χοσαδα προεδρο και γουστα με μεταγραφες. Αυτο ειναι και ...
από VfB v2
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:40
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι εκπληκτικα κουραστικο αυτο που γινεται απο μερικους που κανουν οτι δεν καταλαβαινουν πιο ειναι το προβλημα με τη σταση του ΑΣ. Κανενας δε λεει οτι η ΕΠΙΘΥΜΙΑ για εγγυησεις ειναι κακο. Αλλα ο ΑΣ δεν μας εχει πει ΤΙΠΟΤΑ μεχρι τωρα. Αερολογιες. Η ΠΑΕ λεει συγκεκριμενα πραγματα και ο ΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ...