Η ΠΑΕ έστειλε μια πρόσκληση.
Ο ΑΣ απάντησε ότι δεν είναι έτοιμος και υπολογίζει να ειναι έτοιμος σε μια βδομάδα.
Ανεπίσημα μάθαμε ότι ετοιμάστηκε, επίσημα όμως όχι, γι αυτό λογίζεται ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος.
Δεν ειναι δουλειά της ΠΑΕ να ρωτάει κάθε τόσο: Ετοιμαστήκατεεεεεεε; ( κατά το ...
Η αναζήτηση βρήκε 442 εγγραφές
- Τετ 29 Οκτ 2025, 15:02
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 09:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
καλημερα στους οπαδους του δικου μας ΠΑΟΚ, και τους υπολοιπους
αυτο ειναι ενα αχρειαστο ποστ για να σας γραψω οτι δεν θα σχολιασω τιποτα για τις τελευταιες εξελιξεις γιατι σεβομαι τους αντμιν και δεν θα ηθελα να μπλεξουν δικαστικα με οσα θελω να γραψω για τα χθεσινα
ενα μονο
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
αυτο ειναι ενα αχρειαστο ποστ για να σας γραψω οτι δεν θα σχολιασω τιποτα για τις τελευταιες εξελιξεις γιατι σεβομαι τους αντμιν και δεν θα ηθελα να μπλεξουν δικαστικα με οσα θελω να γραψω για τα χθεσινα
ενα μονο
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 09:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα! Το καλοκαίρι που τα φωνάζαμε όμως τρώγαμε τα μπαν το ένα πίσω από το άλλο .
Εμείς δεν ήμασταν ΠΑΟΚ ήταν ο μπλιετ-4 και κάποιοι εδώ μέσα είχατε ευαισθησία για την ελευθερία του λόγου .
Στο αγωνιστικό πάλι αυτός που μας παράτησε δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί τον Αλαφούζο και τον ραλιστα ενώ ο ...
Εμείς δεν ήμασταν ΠΑΟΚ ήταν ο μπλιετ-4 και κάποιοι εδώ μέσα είχατε ευαισθησία για την ελευθερία του λόγου .
Στο αγωνιστικό πάλι αυτός που μας παράτησε δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί τον Αλαφούζο και τον ραλιστα ενώ ο ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 16:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά τώρα ασχολείστε σοβαρά με μια παρέα ανθρώπων που για ένα έργο που θα ξεκινήσει σε ενάμιση χρόνο θέλει 150 εκ σε λογαριασμό. Αλλά 150 σε εγγυητική καλής εκτέλεσης και άλλα 150 από την ΠΑΕ ; Γιατί όχι αλλά 500 από όσους έχουν διαρκείας στην τούμπα;

- Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Και κάπως έτσι, εκτιμώ, αντιλαμβάνεται πλέον κι ο πλέον καλοκάγαθος φίλος της ομάδας, ειδικά οι κατ' αποκλειστικότητα υποστηρικτές του τμήματος μπάσκετ και δεν το γράφω αυτό δηκτικά, πόσο ... από σπόντα είναι ο γκαϊλές του μίστερ Τέλης να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο της καρδιάς του ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν οι όροι είναι ίδιοι και για τον Μυστακίδη, και τους έχει αποδεχτεί, καλώς να κάνει το γήπεδο και να πάρει και την ΠΑΕ. Άλλον τέτοιο μ@λάκα δισεκατομμυριούχο δεν θα βρούμε.
Σε κάθε άλλο σενάριο, αυτοί του ΑΣ θέλουν δημόσια διαπόμπευση στο ταρτάν της Τούμπας.
Απίστευτο το πως μια ομάδα ...
Σε κάθε άλλο σενάριο, αυτοί του ΑΣ θέλουν δημόσια διαπόμπευση στο ταρτάν της Τούμπας.
Απίστευτο το πως μια ομάδα ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:21
- Jump to forum
- Jump to topic
ναι αλλα ας περιμενουμε μη βγαλουμε βιαστικα συμπερασματα για τον ΑΣ παιδια
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπαίνουν εδώ δεν τους νοιάζει είναι ΠΑΟΚ μόνο στο μπάσκετ
Εγώ φοβάμαι περισσότερο αυτούς που μας λένε βόδια μαλώνετε για 2 δισεκατομμυριούχους
Εγώ φοβάμαι περισσότερο αυτούς που μας λένε βόδια μαλώνετε για 2 δισεκατομμυριούχους
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:56
- Jump to forum
- Jump to topic
δεν θα βγει κανας μ.ακας τώρα να μας πει, εγώ ΠΑΟΚ είμαι δεν με νοιάζει ποιος θα κάνει το γήπεδο; ή πως είμαστε τυχεροί με δυο μεγιστάνες στον σύλλογο;
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω οτι διαλύθηκαν πλέον και οι τελευταίες αμφιβολίες για το τι επιδιώκει ο καθένας.
Δεν μπορούμε πλέον να μείνουμε ουδέτεροι όσο καλή πίστη κι αν έχουμε, αλλά πρέπει να πάρουμε καθαρή θέση υπέρ τής ΠΑΕ.
Δεν μπορούμε πλέον να μείνουμε ουδέτεροι όσο καλή πίστη κι αν έχουμε, αλλά πρέπει να πάρουμε καθαρή θέση υπέρ τής ΠΑΕ.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως να είμαστε ειλικρινείς...δε περιμέναμε και κάτι καλύτερο, έτσι;
Φως φανάρι ήταν η φάση, από τον Ιούνιο που ξεκίνησε.
Έχω εμπιστοσύνη, όπως και να αποφασίσει ο Ιβαν να χειριστεί αυτά τα καριόλια που ξαφνικά νομίζουν ότι έχουν πιάσει το παππα απ τα φρύδια.
Φως φανάρι ήταν η φάση, από τον Ιούνιο που ξεκίνησε.
Έχω εμπιστοσύνη, όπως και να αποφασίσει ο Ιβαν να χειριστεί αυτά τα καριόλια που ξαφνικά νομίζουν ότι έχουν πιάσει το παππα απ τα φρύδια.
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρίξτε μια ματιά στο κείμενο. Έχει φωτογραφίες και δεν είναι η ώρα να τις ανεβάζω μια μια εδώ
https://www.paokmania.gr/blog/257968-poso-pio-xekathara
Chatgpt αναλύει το προταθέν μνημόνιο, βγάζει αποτέλεσμα 100-0 εις βάρος του ΑΣ σε ο,τι αφορά το πόσο δίκαιο, ισορροπημένο, τίμιο είναι αυτό που ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι το μόνο που βλέπω να γίνεται είναι, αν δε λογικευτούν (διότι ουδείς εκ των διαφωνούντων με τα σκουλήκια του ΑΣ δεν αξιώνει να παραχωρήσουν το πρότζεκτ κατασκευής της νέας Τούμπας σε κανέναν Σαββίδη χαριστικά, ούτε άνευ όρων και ασφαλιστικών δικλείδων, ομοίων με αυτούς που είθισται να ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήμουν στους ισαποστάκηδες που λοιδωρήθηκαν εδώ μέσα.
Το δικαίωμα μου το έδωσε ο Σαββίδης των τελευταίων (αρκετών) ετών. Ακόμα και των πρώτων χρόνων αν εξαιρέσεις τη περίοδο 2016-2020.
Τώρα όμως έχουμε αυτό το μνημόνιο και οι απαιτήσεις είναι για φτύσιμο.
Είναι απόλυτα εχθρικές.
Ακόμα κι αν σου τα ...
Το δικαίωμα μου το έδωσε ο Σαββίδης των τελευταίων (αρκετών) ετών. Ακόμα και των πρώτων χρόνων αν εξαιρέσεις τη περίοδο 2016-2020.
Τώρα όμως έχουμε αυτό το μνημόνιο και οι απαιτήσεις είναι για φτύσιμο.
Είναι απόλυτα εχθρικές.
Ακόμα κι αν σου τα ...
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 00:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ήμουν σκουλίκι αυτούς τους όρους θα έβαζα.Guitarman έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 23:20Το μνημόνιο πώς σου φάνηκε?fossa έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 21:03 Άντε πάλι μπανάρετε κάποιον χωρίς φοβερό λόγο.
Δηλαδή αυτό το φόρουμ γιατί υπάρχει για να τα λέμε μεταξύ μας πόσο κακός είναι ο ΑΣ;
Ωραία είναι τραγικός ας γράψουμε άλλες 200 σελίδες όλοι παρόμοια πράγματα.