Η αναζήτηση βρήκε 118 εγγραφές

Return

από nunies4
Παρ 15 Αύγ 2025, 17:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Logistis έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 17:01 Ξανά λάικ ο Ζαφείρης στο ποστ της ΠΑΕ για τις ομιλίες των Πέλκα, Ζιφκοβιτς στ αποδυτήρια. Πριν 54 λεπτά στο ινστα
Τυχαίο θα είναι που ένας παίκτης που μέχρι χθες δεν ασχολιόταν με τον ΠΑΟΚ, κάνει δύο like back to back.
Σίγουρα τυχαίο
από paokovios1974
Παρ 15 Αύγ 2025, 17:36
Jump to forum
Jump to topic

Μόνο χωριό δεν ήταν η βολσμπεργκερ.
Το απέδειξε στο χορτάρι άλλωστε.
Μια νορμάλ ομάδα που κάνει τα στοιχειώδη με ένα πολύ καλό όπως φάνηκε προπονητή που μας κλείδωσε για 195 λεπτά.
από paokovios1974
Παρ 15 Αύγ 2025, 17:45
Jump to forum
Jump to topic

Dillinger έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 17:41 Αν δεν κάνουμε νέα πρόταση πώς θα κλείσει ; Αφού την τελευταία την απέρριψαν
Αυτοί μπορεί να ζητάνε τον ουρανό με τ άστρα προκειμένου να επωφεληθούν από την κάψα του προέδρου μας.
Αυτά δεν σημαίνει ότι θα ανεβάζουμε τα εκατομμύρια κάθε μέρα.
Κάπου ώπα δηλαδή
από blackzone44
Παρ 15 Αύγ 2025, 19:08
Jump to forum
Jump to topic

Paok1926 + male-sykies έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 19:04 Τι λες και συ blackzone αυτή η ησυχία είναι θετικό η αρνητικό σημάδι????
Με το που μάθω κάτι θα σας το πω, δε θέλω να πω καμία βλακεία και σας κρατάω σε αγωνία.
από nunies4
Παρ 15 Αύγ 2025, 20:56
Jump to forum
Jump to topic

Η στροφή πάντως από τους 24 είναι φανερή για όποιον διαβάζει κάτω από τις γραμμές...
Εγώ πάντως αν ήμουν προπονητής και ερχόταν παίκτης να μου πει ότι δεν θέλει πλέον να είναι στην ομάδα, δεν θα τον εμπιστευομουν και θα ζητούσα από την διοίκηση να παραχωρηθεί
από blackzone44
Σάβ 16 Αύγ 2025, 14:52
Jump to forum
Jump to topic

Ζαφειρης ζήτησε από τον προπονητή του να μην αγωνιστεί σήμερα.
από Equalizer
Σάβ 16 Αύγ 2025, 19:36
Jump to forum
Jump to topic

Τελευταίες τέσσερις σελίδες έχουν γραφτεί ατάκες που δικαιολογούν όλο το πρηξοπουτσι συντήρησης του σαιτ από όλα τα παιδιά που τρέχουν τόσα χρόνια
από blackzone44
Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

Το απόγευμα έμαθα πως μέχρι αύριο σκάει η βόμβα μετά βγήκαν 2 γνωστοί δημοσιογράφοι και είπαν πως πάει καλά αλλά δεν είναι κοντά ακόμα δεν ξέρω άμα πουλάνε παπατζιλίκι θα το μάθουμε σύντομα.. :opaokara:
από smoothcriminal1926
Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:26
Jump to forum
Jump to topic

smoothcriminal1926

Γιατί είναι ψέμα; Το ότι ο πρόεδρος της Σλάβια ξεκατινιαζεται στο Χ δεν το αποδεικνύει;

Ξανά λέω. Σημασία πλέον μετά την εξασφάλιση της παρουσίας σε Ευρωπαϊκούς ομίλους πρέπει να είναι ένας. Η ουσιαστική μεταγραφική ενίσχυση στις θέσεις που ποναμε, με παίκτες που θα βοηθήσουν ...
από SCIFO
Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:39
Jump to forum
Jump to topic

ok μεταγραφές είναι να μπαίνεις στο σούπερ μάρκετ να βρισκεις το διάδρομο να στέκεσαι μπροστά στο σταντ να απλώνεις το χέρι να πάρεις τα μίσκο τα αβέζ ή τα μπαρίλα με την τιμή φιξαρισμένη και όποια καθυστέρηση η απόσταση μέχρι το ταμείο.
Την ομάδα να την κράζουμε για χίλιες και μία περιπτώσεις οk ...
από nunies4
Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:44
Jump to forum
Jump to topic

Ειπα κάπου ότι ειναι εύκολη περίπτωση; Ίσα ίσα έχω πει πολλες φορες καλύτερα να περιμένεις λίγο παραπάνω για κατι καλύτερο παρα να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Εεεε ενα μήνα την δουλεύουν αυτήν τη περίπτωση και τον έχουν με το μέρος τους. Και δες κατι πράγματα όμως εε. Μόνο εμείς πέφτουμε σε ...
από Maklaz
Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:44
Jump to forum
Jump to topic

Και συνεχίζουν στο X οι απαντήσεις στον ανισόρροπο από αρρωστακια της Σλάβια

«Πρέπει να καταλάβετε ότι η Σλάβια είναι πάνω απ’ όλους, πάνω από τον Ζαφείρη και πάνω από εσάς. Αν ένας παίκτης θέλει να φύγει, ας φύγει. εμείς εδώ θέλουμε παίκτες που να δίνουν το 100% για τη φανέλα.»

Μαζί σας είμαστε ...
από hariskastoria
Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:45
Jump to forum
Jump to topic

Παντως μια χαρα μπορει να προχωρησει ο σχεδιασμος. Φερνεις αυτους π θα φερνες αν ερχοταν ο Ζαφειρης και αν τελικα δεν ερθει πας και φερνεις καποιον αλλο με την ιδια αξια. Στα 12 μυρια βρισκεις παιχταραδες στην ιδια θεση και ηλικια.