Η αναζήτηση βρήκε 442 εγγραφές

Return

από renegade
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 15:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δεν μπορείς να είσαι ισαποστακιας και ταυτόχρονα να εκφράζεις και ευγνωμοσύνη.
Όσοι αισθάνονται πραγματικά ευγνωμοσύνη για αυτά που έκανε ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ, σίγουρα δεν είναι ισαποστακηδες.
Και φυσικά η προσπάθειά ανάδειξης μεμονωμένων λαθών δεν είναι τίποτα άλλο από προσπάθεια αποπροσανατολισμού από ...
από Blackgr4
Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Εγώ δεν ξέρω πως ακριβώς είναι και πιστεύω κανένας μας δεν μπορεί. Δηλαδή μπορώ και εγω να φτιάξω σενάρια, έστω κ τραβηγμένα, που να βγάζουν ας πουμε τελείως άλλη ιστορία.
Π.χ. Ο Ιβαν είχε ήδη φέρει άτομο στο συμβούλιο και είχε προχωρήσει τις διαδικασίες για το γήπεδο, το μαθαίνει ο Τέλης και σου ...
από Montrealiotis
Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:57
Jump to forum
Jump to topic

Εχει διαφορά όμως ο ανταγωνισμός με το πραξικόπημα, ναι;

Ναι, δεν διαφωνώ σε αυτό καθόλου.

Αλλά επιμένω. Αν δεν είχε γίνει ό,τι έγινε ο Ντέλιας θα ήταν τώρα στη Γερμανία, ο Ζαφείρης στην Τσεχία, ο Ιβάν στο skype, η ΚΑΕ στη φτώχεια της (με έναν εκπληκτικό παράγοντα στο τιμόνι) και τα σχέδια ...
από Equalizer
Τρί 25 Νοέμ 2025, 19:14
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παίχτηκε χοντρό παιχνίδι με διαστρεβλωμενες δημοσιεύσεις νόμων, και προσπάθεια επιβολής γραμμής στο κοινό

Και με αναλυτές να το επικυρώνουν ως επίσημη θεωρία αυτό

Και διαβάζουμε μετά ότι κάναμε λάθος λέει για το γήπεδο αφού για καλό έγιναν όλα

Ρε άντε μη το ανοίξω τώρα και θα διαβάζετε καμια ...
από navigator11
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γιώργος Σαββίδης

Παίρνει το ανάθεμα για όποιον δεν βγει αλλα όποιος βγει είναι αλλού, τρομερο

Εδώ δεν είχε η ιδιοκτησία καμία συνδρομή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος πέρσι τον Μάιο. Δε θυμάμαι για εδώ μέσα, παρότι θα έβαζα στοίχημα ένα 5ευρώπουλο ότι θα γράφτηκε κάποια στιγμή, σημαίνοντες ινφλουένσερζ της ...
από tolis14
Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Τι να ελπίζεις και τι να περιμένεις όταν πάμε σε δανεικούς μιας χρήσης και χαλάνε όλες οι περιπτώσεις γιατί προφανώς δε παίζει φράγκο.
Πόσο μάλιστα φέτος με τις πωλήσεις...
Και μετά περιμένουμε και γήπεδο.
Να φέρνει η ΜΓ σίδερα για τον οπλισμό του σκυροδεματος κλεμμένο απο Δενδροποταμο, πάγκους ...
από nunies4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:36
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδί μου την απαίτηση να την καταλάβω, την δυσφορία να την καταλάβω, ακόμα ακόμα και την γκρίνια.
Αλλά η συνεχής ειρωνία....αναγουλα μόνο
από magdy
Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:47
Jump to forum
Jump to topic

Ξαναπεφτουμε σε τοξικοτητα και μιρλα μετρώντας συν και πλην αν εβαλε και ποσο εβαλε ο Ιβαν και αμαν μας εφαγε η αυτάρκεια και αλλα νταλα.
On topic τωρα. Ο Γιακουμακης ειναι εξαιρετικός και θα κανει την διαφορά, αυτο λενε τα δεδομένα. Αν βγει παλτό πρώτα αυτος χάνει θεωρώ οτι θα εχει και κινητρο ...
από DikefalosNisiotis
Σάβ 02 Αύγ 2025, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

Θυμάμαι χαρακτηριστικά κουβεντολοι που πιάναμε κάτω απ'το camp - hotspot όταν ήμουν στη Σαμο με συναδέλφους μου και συγκεκριμένα από άρρωστο Αεχτσή που μου έλεγε τι είναι αυτός ρε μλκ ο δικός σας που τα βρήκε τοσα φράγκα , τι ξέπλυμα είναι αυτό :
Με 150 εκ που έχει βάλει φανερά κι άλλα τόσα που δε ...
από perestroik4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Κόστος Λειτουργίας

Το κόστος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος ανήλθε για τη χρήση 2023-2024 σε 51.445 χιλ. ευρώ έναντι 42.257 χιλ. ευρώ τη συγκριτική χρήση παρουσιάζοντας αύξηση 22%, ως επακόλουθο της προσπάθειας ενίσχυσης του ποδοσφαιρικού ρόστερ.

Τα έξοδα λειτουργίας

Τα έξοδα λειτουργίας ...
από prist64
Σάβ 02 Αύγ 2025, 23:31
Jump to forum
Jump to topic

prist64 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:28 αντε να σας δωσω κατι

25χρονος χαφ,Σκανδιναβος,νομιζω γνωριμος,ετοιμος μια και εχει δυο ματς στα ποδια του
πρεπει να εχει κυκλοφορισει στο φορουμ

δυσκολη περιπτωση,για να δουμε
από Metagrafakias
Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:38
Jump to forum
Jump to topic

Tαυρι ο Γιακουμακης,πολυ ικανοποιημενος με αυτη την επιλογη!!
Επιτελους θα γινονται σεντρες και θα εχεις εναν παικτη στην μικρη περιοχη να τις διεκδικει..Ειχαμε ξεχασει με τον Τομας τι θα πει κεφαλια απο τον φορ σου!!
Αντεχει το ξυλο,τραβαει παικτες πανω του,εχει αποδεδειγμενα το γκολ αλλα υστερει ...
από tolis14
Τετ 06 Αύγ 2025, 12:07
Jump to forum
Jump to topic

Η κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε μερικοί ή πραγματικά δεν καταλαβαίνετε. Κανένας δεν είπε ότι ο Λουτσέσκου ή ο ΠΑΟΚ γενικά δεν θέλει φορ που να σκοράρει. Αυτό που λένε πολλοί φίλοι είναι ότι οι απαιτήσεις του Λουτσέσκου από το φορ είναι άλλες και υπάρχουν προτεραιότητες. Αν δηλαδή μπορούσε να διαλέξει ...
από navigator11
Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Φίλε δεν ξέρω αν ξέρεις αλλά ο μόνος Μυστακίδης που εμφανίστηκε ως τώρα στον ΠΑΟΚ και όχι στα ακίνητα, είναι ο μητσος. Και δεν έρχεται με αεροπλάνο. Η Κατερίνη είναι μια ωριτσα αν πηγαίνεις με 80

Το ξερω, αν εμφανιζοταν στα κοινα θα χαμε και νεο γηπεδο και Ζαφειρη.

Μπορεί αύριο να κάνει ...
από Kabamaru11
Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Πλήρες όνομα Victor Jörgen Nilsson-Lindelöf

Ελπιζω οχι,τις 2 τελευταιες σεζον εχει χασει το 1/3 λογω τραυματισμων.

Εγώ λόγω Μάντσεστερ τον έχω δει πολύ. Μπορεί να μην είναι για εκεί το επίπεδό του, αλλά είναι σκύλος αμυντικός και δεν τον λες και αργό.

Μα δεν αμφισβητισα την ποιοτητα ...