Ε εντάξει δεν είναι ψέματα αυτό.
Η αναζήτηση βρήκε 100 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:50
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ανάμεσα στις σάλτσες πάντως τα σημαντικά είναι τα εξής:
1) Ο ΑΣ χειρίστηκε την κατάσταση λάθος.
2) Το έγγραφο της ΠΑΕ δεν μπορούσε να υπογραφεί την ίδια μέρα. Μιλάμε για επιτομή προχειρότητας.
4) Δεν υπάρχει κανένα μνημόνιο με Μυστακίδη.
5) Ο Ιβαν έχει το προβάδισμα για το νέο γήπεδο.
1) Ο ΑΣ χειρίστηκε την κατάσταση λάθος.
2) Το έγγραφο της ΠΑΕ δεν μπορούσε να υπογραφεί την ίδια μέρα. Μιλάμε για επιτομή προχειρότητας.
4) Δεν υπάρχει κανένα μνημόνιο με Μυστακίδη.
5) Ο Ιβαν έχει το προβάδισμα για το νέο γήπεδο.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Odi εγώ ξέρω ότι όταν 2 πλευρές θελουν να κάνουν κάτι κάθονται και γράφουν μαζί το μνημόνιο.Η παε μας είπε ότι πρην παει το μνημόνιο έγιναν 3 η 4 συναντήσεις και συμφώνησαν σε όλα.τωρα γιατί ολα αυτά? Και αντε δεν θελαν να το υπογράψουν γιατί δεν ξανά έκατσαν στο τραπέζι και φτάσαμε έως εδω ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε ποια λούπα έχουμε πέσει ρε παιδιά;
Οκτώ σελίδες μνημόνιο για τέτοιο έργο; Εσάς σας φαίνονται όλα καλώς καμωμένα ;
Εγώ ξέρω ότι και η ΠΑΕ και ο ΑΣ τα έχουν κάνει μπουρδελο.
Οκτώ σελίδες μνημόνιο για τέτοιο έργο; Εσάς σας φαίνονται όλα καλώς καμωμένα ;
Εγώ ξέρω ότι και η ΠΑΕ και ο ΑΣ τα έχουν κάνει μπουρδελο.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Η δικηγόρος του ΑΣ είπε πάντως οτι η ΠΑΕ θέλει να συμβληθεί ο ΑΣ με μια εταιρεία ειδικού σκοπού, η οποία ακόμη δεν υπάρχει και ούτε ξέρουμε πότε θα υπάρξει και δεν ξέρουμε ποιοι θα την αποτελούν, προκειμένου να ξεκινήσουν εντός 12+4 μηνών οι εργασίες.
Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα αν είναι αλήθεια.
Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα αν είναι αλήθεια.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά δεν έγραψα οτι το ΠΔ έχει χρονική ισχύ. Για τα στρέμματα του υπουργείου έγραψα.
Να μπορέσουμε λίγο να συνεννοηθούμε.
Λέτε οτι πρέπει να βάλουν υπογραφή 4-5 υπουργεία. Ποιος το εγγυάται αυτό;
Και γιατί γράφετε πως έκαβε κωλοτουμπα η δικηγόρος και το αναφέρετε απλά ως "μια αίτηση ...
Να μπορέσουμε λίγο να συνεννοηθούμε.
Λέτε οτι πρέπει να βάλουν υπογραφή 4-5 υπουργεία. Ποιος το εγγυάται αυτό;
Και γιατί γράφετε πως έκαβε κωλοτουμπα η δικηγόρος και το αναφέρετε απλά ως "μια αίτηση ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Να σκίσει τον κώλο του ο ΑΣ να πάρει παράταση για 30 στρέμματα ως του χρόνου τον Ιούνιο ενώ είχε τόσα χρόνια τον χώρο; Μα τί λέτε;
Εσείς οι ίδιοι που γράφετε και παραδέχεστε οτι ο Ιβάν είχε θέμα λόγω γεωπολιτικών εξελίξεων, δεν θεωρείτε σοβαρό λόγο μη υπογραφής τις γεωπολιτικές εξελίξεις που εσείς ...
Εσείς οι ίδιοι που γράφετε και παραδέχεστε οτι ο Ιβάν είχε θέμα λόγω γεωπολιτικών εξελίξεων, δεν θεωρείτε σοβαρό λόγο μη υπογραφής τις γεωπολιτικές εξελίξεις που εσείς ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος ανέφερε τον Μυστακίδη;
Αυτό ρώτησα εγώ;
Εγώ λέω το εξής:
1)ΤΟ ΠΔ υπάρχει από το 2022.
2)Εδώ και τόσα χρόνια γράφουμε οτι το πρότζεκτ δεν προχωράει λόγω γεωπολιτικών εξελίξεων. Δεκτό.
4)Τώρα ο ΑΣ λέει οτι αυτές οι γεωπολιτικές εξελίξεις είναι δυνητικά επικίνδυνες για την ολοκλήρωση του έργου ...
Αυτό ρώτησα εγώ;
Εγώ λέω το εξής:
1)ΤΟ ΠΔ υπάρχει από το 2022.
2)Εδώ και τόσα χρόνια γράφουμε οτι το πρότζεκτ δεν προχωράει λόγω γεωπολιτικών εξελίξεων. Δεκτό.
4)Τώρα ο ΑΣ λέει οτι αυτές οι γεωπολιτικές εξελίξεις είναι δυνητικά επικίνδυνες για την ολοκλήρωση του έργου ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά δεν βγήκαν έτσι ξαφνικά. Μην αρχίσουμε να γράφουμε πάλι για ΓΣ της ΠΑΕ και τι είπε ο Κυριάκος.
Μην ξεχάσουμε οτι ο Ιβάν ήταν άφαντος μέχρι την εμφάνιση Μυστακίδη.
Μην ξεχάσουμε για ποιους λόγους έμεινε ο Ντέλιας.
Τέλος πάντων, κανείς δεν απαντάει, οι περισσότεροι καταφεύγουν σε προσωπικές ...
Μην ξεχάσουμε οτι ο Ιβάν ήταν άφαντος μέχρι την εμφάνιση Μυστακίδη.
Μην ξεχάσουμε για ποιους λόγους έμεινε ο Ντέλιας.
Τέλος πάντων, κανείς δεν απαντάει, οι περισσότεροι καταφεύγουν σε προσωπικές ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 06:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.
Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.
Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως λογιστής ...
Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.
Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως λογιστής ...