Η αναζήτηση βρήκε 100 εγγραφές

Return

από Odi
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

theo111 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 13:48
Odi έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 13:46 Εγώ καταλαβαίνω ότι ο ιβαν έχει προβάδισμα για το γήπεδο πάντως.
Ναι αλλά κάθε τρεις και λίγο ο μαθηματικός λέει ότι είχε τέσσερα χρόνια να ξεκινήσει το γήπεδο ο Ιβάν
Ε εντάξει δεν είναι ψέματα αυτό.
από Odi
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:52
Jump to forum
Jump to topic

Ανάμεσα στις σάλτσες πάντως τα σημαντικά είναι τα εξής:

1) Ο ΑΣ χειρίστηκε την κατάσταση λάθος.
2) Το έγγραφο της ΠΑΕ δεν μπορούσε να υπογραφεί την ίδια μέρα. Μιλάμε για επιτομή προχειρότητας.
4) Δεν υπάρχει κανένα μνημόνιο με Μυστακίδη.
5) Ο Ιβαν έχει το προβάδισμα για το νέο γήπεδο.
από Odi
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:58
Jump to forum
Jump to topic

Odi εγώ ξέρω ότι όταν 2 πλευρές θελουν να κάνουν κάτι κάθονται και γράφουν μαζί το μνημόνιο.Η παε μας είπε ότι πρην παει το μνημόνιο έγιναν 3 η 4 συναντήσεις και συμφώνησαν σε όλα.τωρα γιατί ολα αυτά? Και αντε δεν θελαν να το υπογράψουν γιατί δεν ξανά έκατσαν στο τραπέζι και φτάσαμε έως εδω ...
από Odi
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:53
Jump to forum
Jump to topic

Σε ποια λούπα έχουμε πέσει ρε παιδιά;

Οκτώ σελίδες μνημόνιο για τέτοιο έργο; Εσάς σας φαίνονται όλα καλώς καμωμένα ;

Εγώ ξέρω ότι και η ΠΑΕ και ο ΑΣ τα έχουν κάνει μπουρδελο.
από Odi
Δευ 11 Αύγ 2025, 15:30
Jump to forum
Jump to topic

Η δικηγόρος του ΑΣ είπε πάντως οτι η ΠΑΕ θέλει να συμβληθεί ο ΑΣ με μια εταιρεία ειδικού σκοπού, η οποία ακόμη δεν υπάρχει και ούτε ξέρουμε πότε θα υπάρξει και δεν ξέρουμε ποιοι θα την αποτελούν, προκειμένου να ξεκινήσουν εντός 12+4 μηνών οι εργασίες.

Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα αν είναι αλήθεια.
από Odi
Δευ 11 Αύγ 2025, 17:41
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδιά δεν έγραψα οτι το ΠΔ έχει χρονική ισχύ. Για τα στρέμματα του υπουργείου έγραψα.

Να μπορέσουμε λίγο να συνεννοηθούμε.

Λέτε οτι πρέπει να βάλουν υπογραφή 4-5 υπουργεία. Ποιος το εγγυάται αυτό;

Και γιατί γράφετε πως έκαβε κωλοτουμπα η δικηγόρος και το αναφέρετε απλά ως "μια αίτηση ...
από Odi
Δευ 11 Αύγ 2025, 17:43
Jump to forum
Jump to topic

Να σκίσει τον κώλο του ο ΑΣ να πάρει παράταση για 30 στρέμματα ως του χρόνου τον Ιούνιο ενώ είχε τόσα χρόνια τον χώρο; Μα τί λέτε;

Εσείς οι ίδιοι που γράφετε και παραδέχεστε οτι ο Ιβάν είχε θέμα λόγω γεωπολιτικών εξελίξεων, δεν θεωρείτε σοβαρό λόγο μη υπογραφής τις γεωπολιτικές εξελίξεις που εσείς ...
από Odi
Δευ 11 Αύγ 2025, 17:51
Jump to forum
Jump to topic

Ποιος ανέφερε τον Μυστακίδη;

Αυτό ρώτησα εγώ;

Εγώ λέω το εξής:

1)ΤΟ ΠΔ υπάρχει από το 2022.
2)Εδώ και τόσα χρόνια γράφουμε οτι το πρότζεκτ δεν προχωράει λόγω γεωπολιτικών εξελίξεων. Δεκτό.
4)Τώρα ο ΑΣ λέει οτι αυτές οι γεωπολιτικές εξελίξεις είναι δυνητικά επικίνδυνες για την ολοκλήρωση του έργου ...
από Odi
Δευ 11 Αύγ 2025, 17:57
Jump to forum
Jump to topic

Καλά δεν βγήκαν έτσι ξαφνικά. Μην αρχίσουμε να γράφουμε πάλι για ΓΣ της ΠΑΕ και τι είπε ο Κυριάκος.

Μην ξεχάσουμε οτι ο Ιβάν ήταν άφαντος μέχρι την εμφάνιση Μυστακίδη.

Μην ξεχάσουμε για ποιους λόγους έμεινε ο Ντέλιας.

Τέλος πάντων, κανείς δεν απαντάει, οι περισσότεροι καταφεύγουν σε προσωπικές ...
από Odi
Τρί 12 Αύγ 2025, 06:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.

Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.

Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως λογιστής ...