Η αναζήτηση βρήκε 100 εγγραφές
- Τετ 06 Αύγ 2025, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ο Γιακουμάκης με πιρόγα έρχεται;
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 08:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Στη μέση του Ατλαντικού είναι η πιρόγα, περιμένουμε ευνοϊκό άνεμο.
Πήγα το πρωί να ζητήσω από έναν μπογιατζή να μου βάψει το γραφείο. Μου είπε 400€, του είπα ως 200€ δίνω. Δεν θα έρθει . Είπαμε θα τα ξαναπούμε.
«Κοντά στο βάψιμο του γραφείου ο odi, απομένουν λεπτομέρειες για την τελική συμφωνία με ...
Πήγα το πρωί να ζητήσω από έναν μπογιατζή να μου βάψει το γραφείο. Μου είπε 400€, του είπα ως 200€ δίνω. Δεν θα έρθει . Είπαμε θα τα ξαναπούμε.
«Κοντά στο βάψιμο του γραφείου ο odi, απομένουν λεπτομέρειες για την τελική συμφωνία με ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ 0-0 WAC 7/8 ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
Δεν θυμάμαι πότε τον ΠΑΟΚ στην τούμπα να μην κάνει μισή ευκαιρία σε 98 λεπτά αγώνα.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 18:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι θα γίνει ρε παιδιά με τον κλεισμένο Γιακουμάκη, έχουμε καμία ενημέρωση αν θα έρθει τελικά; Που είναι πια αυτή η πιρόγα ;
Καλά για χαφ μόνο 10 μυρια δίνουμε ; Βάλε αλλά 4-5, ο νιος είναι λεβέντης.
Καλά για χαφ μόνο 10 μυρια δίνουμε ; Βάλε αλλά 4-5, ο νιος είναι λεβέντης.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 19:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Να μην του κλείσουν με Ryanair την 11Α, γιατί δεν έχει παράθυρο. Μην δώσουμε τζάμπα το έξτρα τριαντάρι ευρώ. Κρίμα είναι.
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Γράφετε , γράφετε , γράφετε .. Να πούμε και κανένα δεδομένο;
1) Ακόμη για τον Γιακουμάκη διαβάζουμε για λεπτομέρειες που απομένουν. Μερα και ώρα άφιξης δεν έχουμε. Δέκα μέρες σέρνεται το ζήτημα.
2) Χαφ δεν έχουμε. Γράφετε για Ζαφειρη κλπ, κατά τη γνώμη μου περίπτωση με μηδενικές πιθανότητες να ...
1) Ακόμη για τον Γιακουμάκη διαβάζουμε για λεπτομέρειες που απομένουν. Μερα και ώρα άφιξης δεν έχουμε. Δέκα μέρες σέρνεται το ζήτημα.
2) Χαφ δεν έχουμε. Γράφετε για Ζαφειρη κλπ, κατά τη γνώμη μου περίπτωση με μηδενικές πιθανότητες να ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 20:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε μεταγραφές θέτε?
Δεν θέτε…
Δανεικούς θέτε?
Δεν θέτε…
Αγορές θέτε?
Δεν θέτε…
Να χτυπήσουμε παιχτάρα σε καλή ηλικία που δεν κατάφερε ο γάβρος θέτε?
Δεν θέτε…
Και τι θέτε?
Να σε πω εγώ.
ΜΙΡΛΑΑΑΑΑ…
Εδώ ο άλλος ξυνίστηκε μη φέρω Ζαφείρη κ χάσει τη μπίζνα του γηπέδου ο ξάδερφός του ο Τέλης!
Έλεος ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Γράφετε , γράφετε , γράφετε .. Να πούμε και κανένα δεδομένο;
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
και φυσικα αν ερθει και που βρηκε τα λεφτα και γιατι δεν εδινε πριν κλπ κλπ ηδη καποιος απο τον φοβο μηπως ερθει τελικα ,τωρα βρηκε τα λεφτα λεει ? :lol: :lol:
Γιατί, είναι παράλογο να ρωτήσει κάποιος γιατί δεν ενισχύονταν όπως έπρεπε η ομάδα και κατέληγε με Μουργκ, κόλεϊ και Μπακαγιόκο;
Ελα ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο λογικός της παρέας θα έλεγα εγώ.
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 09:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Με Γιακουμάκη και Ζαφείρη, ανεβαίνουμε επίπεδο πάντως.
Δεν ξέρω τι ρόλο έπαιξαν όλα όσα συνέβησαν και ακόμη συμβαίνουν, αλλά αν είναι να ανέβει τόσο η ομάδα αγωνιστικά, δεν με ενδιαφέρει και καθόλου.
Δεν ξέρω τι ρόλο έπαιξαν όλα όσα συνέβησαν και ακόμη συμβαίνουν, αλλά αν είναι να ανέβει τόσο η ομάδα αγωνιστικά, δεν με ενδιαφέρει και καθόλου.
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Εξαιρετικά δύσκολο να έχει φτάσει σε αυτό το σημείο και να μην ολοκληρωθεί η μεταγραφή πιστεύω.
Με Γιακουμάκη και Ζαφειρη και με την προϋπόθεση ότι δεν θα φύγει κανείς και θα έρθει και ένα στόπερ , τότε ξεπερνάμε κάθε προσδοκία.
Καλά, αν έρθει κ ένα ακόμη χάφ, θα μιλάμε εύκολα για εκπληκτικό ...
Με Γιακουμάκη και Ζαφειρη και με την προϋπόθεση ότι δεν θα φύγει κανείς και θα έρθει και ένα στόπερ , τότε ξεπερνάμε κάθε προσδοκία.
Καλά, αν έρθει κ ένα ακόμη χάφ, θα μιλάμε εύκολα για εκπληκτικό ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ζούμε ιστορικές στιγμές. Ακόμη και ο Odi έχει θετική διάθεση :opaokara:
Φυσικά έχω θετική διάθεση.. Φαίνεται πως πέφτουν λεφτά με ποδοσφαιρικά κριτήρια , εγώ οπαδός είμαι, θέλω ο ΠΑΟΚ να γαμαει και να δέρνει.
Πριν λίγο καιρό έκραζα γιατί πήγε να γίνει ποδοσφαιρικό έγκλημα κατά του ΠΑΟΚ. Τώρα ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Συγγνώμη που θα χαλάσω το κλίμα, αλλά:
1) Είναι αλήθεια ότι στο μνημόνιο που πρότεινε η ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία ημερομηνία και ότι κάθε νομικός θα το απέρριπτε ;
2) Είναι αλήθεια ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος δέσμευσης κεφαλαίων και ότι δεν υπήρχε ρήτρα διαφυγής για τον ΑΣ σε περίπτωση που γκρεμιστεί ...
1) Είναι αλήθεια ότι στο μνημόνιο που πρότεινε η ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία ημερομηνία και ότι κάθε νομικός θα το απέρριπτε ;
2) Είναι αλήθεια ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος δέσμευσης κεφαλαίων και ότι δεν υπήρχε ρήτρα διαφυγής για τον ΑΣ σε περίπτωση που γκρεμιστεί ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ρε παιδιά μια ερώτηση κάνω πολύ απλή.
Αφήστε το ποιος μιλάει και πως το λέει.
Είναι αλήθεια αυτό που λένε , ναι ή όχι;
Εγώ δεν είμαι δικηγόρος για να ξέρω, μπορεί κάποιος να πει αν έχουν δίκιο;
Αφήστε το ποιος μιλάει και πως το λέει.
Είναι αλήθεια αυτό που λένε , ναι ή όχι;
Εγώ δεν είμαι δικηγόρος για να ξέρω, μπορεί κάποιος να πει αν έχουν δίκιο;