Εντάξει παιδιά μην ενοχλείστε , σταματάω εδώ.
Ολα καλά με το ρόστερ, όλα καλά με τον Λοβρεν , όλα καλά με τον Μπαταούλα που δεν τον έχω δει ποτέ , όλα καλά με τον Τσοπουρογλου και τις κάρτες .
Αυτό όμως το ΠΑΟΚομετρο «εγώ είμαι ΠΑΟΚ και με Τσοπουρογλου και με Μπαταούλα κλπ» κόψτε το.
Ολοι ΠΑΟΚ ...
Η αναζήτηση βρήκε 194 εγγραφές
- Τρί 19 Αύγ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 19 Αύγ 2025, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Δεν υπάρχει καμία γκρίνια στο να γράφει κάποιος την πραγματικότητα.
Το ρόστερ έχει ελλείψεις και οι μεταγραφές έχουν αργήσει σε κομβικές θέσεις. Είναι η αλήθεια.
Ελπίζω να μην το πληρώσει η ομάδα αυτό.
Το ρόστερ έχει ελλείψεις και οι μεταγραφές έχουν αργήσει σε κομβικές θέσεις. Είναι η αλήθεια.
Ελπίζω να μην το πληρώσει η ομάδα αυτό.
- Τετ 20 Αύγ 2025, 10:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε εντάξει αφού τα έχουν κάνει όλοι οι άλλοι σκατά, ας τα κάνουμε κ εμείς.
- Τετ 20 Αύγ 2025, 10:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανένα παίκτη θα φέρουμε;
- Τετ 20 Αύγ 2025, 11:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά δε δίνω πάνω από 10% για το Ζαφείρη, θα μου φανεί απίθανο να παραχωρηθεί ο παίχτης.
Ελπίζω οι περιπτώσεις που δουλεύτηκαν από πίσω να είναι αρκετά καλύτερες του Μαροκινού, που όταν ακούω για προβλήματα σε μέσες με πιάνει κρύος ιδρώτας.
Πάντως περιπτώσεις στα χαφ υπάρχουν πολύ ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 11:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Στον στρατό είχαμε κάτι τέτοιους που τους πονούσε η μέση για να πάρουν Ε.Υ. και μαμούσαν όλους τους υπόλοιπους.
- Τετ 20 Αύγ 2025, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Πού υπογράφω για να πάρω την έγκριση να σχολιάζω στο τοπικ των μεταγραφών για τις μεταγραφές παιδιά;
Απ όσο κατάλαβα για να έχει κανείς κάποιος άδεια να σχολιάζει πρέπει να γράφει οτι όλα θα πάνε καλά και θα έρθουν παίκτες.
Αν δεν θέλουμε να γράψουμε αυτό, το δηλώνουμε κάπου ως αντιφρονούντες ...
Απ όσο κατάλαβα για να έχει κανείς κάποιος άδεια να σχολιάζει πρέπει να γράφει οτι όλα θα πάνε καλά και θα έρθουν παίκτες.
Αν δεν θέλουμε να γράψουμε αυτό, το δηλώνουμε κάπου ως αντιφρονούντες ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 12:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ., Πέμπτη 21/08 21:45, OPEN TV
Εύκολα ή δύσκολα θα το πάρουμε το ματσάκι.
Θεωρώ πως δεν θα είναι τόσο σφικτή ομάδα όσο οι Αυστριακοί.
Θεωρώ πως δεν θα είναι τόσο σφικτή ομάδα όσο οι Αυστριακοί.
- Τετ 20 Αύγ 2025, 13:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Κ εμένα με ενοχλούν τα ευχολόγια και το να γράφονται ανέφικτα πράγματα, αλλά δεν επιβάλλω σε κανέναν τι να γράφει.
Επίσης δεν κατάλαβα.. Ποιανού τα "μπαλάκια" σπάω με την έκφραση μου; Ενόχλησα κάποιον, χαρακτήρισα , έβρισα;
Επίσης δεν κατάλαβα.. Ποιανού τα "μπαλάκια" σπάω με την έκφραση μου; Ενόχλησα κάποιον, χαρακτήρισα , έβρισα;
- Τετ 20 Αύγ 2025, 13:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Κ εμένα με ενοχλούν τα ευχολόγια και το να γράφονται ανέφικτα πράγματα, αλλά δεν επιβάλλω σε κανέναν τι να γράφει.
Ναι, δυστυχώς κι εγώ δεν περιμένα να καταλάβεις.
Ευτυχώς υπάρχετε ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρίς καμία λογική για κανέναν αν ισχύει.
- Τετ 20 Αύγ 2025, 16:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Αδιανόητος κακό ντιλ για τη Σλαβια, ειλικρινά δεν βγάζει κανένα νόημα, αποδυναμώνεται έχοντας στο ρόστερ έναν παίκτη που θα πάει τον Γενάρη σε άλλη ομάδα με τριπλάσια λεφτά ; Και τι περιμένουν μετά από όσα έγιναν; Να τα δίνει όλα ο παίκτης ;
Πιστεύω θα έρθει στο τέλος από τώρα.
Πιστεύω θα έρθει στο τέλος από τώρα.
- Τετ 20 Αύγ 2025, 17:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Λαέ της Σλαβια,
Η ομάδα σου δεν μπορεί να ανεχτεί παίκτη δανεικό. Παρτο πάνω σου να φύγει ο δανεικός στον ΠΑΟΚ άμεσα. #freeSlavia
Η ομάδα σου δεν μπορεί να ανεχτεί παίκτη δανεικό. Παρτο πάνω σου να φύγει ο δανεικός στον ΠΑΟΚ άμεσα. #freeSlavia
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 19:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ζαφειρης και Μαυροπανος ανεβάζουν δύο επίπεδα πάνω την ομάδα.
Υπάρχει κάποια εξέλιξη σχετικά με την άφιξη Ζαφειρη στην ομάδα; Να ελπίζουμε για άμεση ενσωμάτωση;
Υπάρχει κάποια εξέλιξη σχετικά με την άφιξη Ζαφειρη στην ομάδα; Να ελπίζουμε για άμεση ενσωμάτωση;
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Πραγματικά ο,τι πιο αισχρό έχω δει.
50 λεπτά στο β ημίχρονο τουρλουμπούκι, χωρίς να έχω ιδέα τι παίζουμε.
Η έμπνευση με τον Κωνσταντελια στο πλάι και όχι στο 10 πάει χαλαρά για τοπ 10 μαλακιας στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
50 λεπτά στο β ημίχρονο τουρλουμπούκι, χωρίς να έχω ιδέα τι παίζουμε.
Η έμπνευση με τον Κωνσταντελια στο πλάι και όχι στο 10 πάει χαλαρά για τοπ 10 μαλακιας στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.