Νομιζω οτι ξανα αναφερθηκε αλλα δεν πηρε τη σημασια που του αναλογει.
Οι μονες ομαδες που εχουν κερδισει την Μπετις φετος ειναι οι Ρεαλ, Μπαρτσα, Μπιλμπαο, Ατλετικο και… ΠΑΟΚ
Η αναζήτηση βρήκε 174 εγγραφές
- Παρ 23 Ιαν 2026, 00:47
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 23 Ιαν 2026, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Όπως σε κάθε παιχνίδι η ατμόσφαιρα
Η 4α να δίνει τον ρυθμό με τις 4 και 5 να ανεβάζουν και αυτοί παλμό ανά διαστήματα. Η 6 μέτρια πράγματα όπως και οι 1,2,3, οι οποίοι ξεκίνησαν 2-3 φορές ένα Εμπρός αητε
Αυτό που μου λείπει απ την Τούμπα είναι οι πυρσοί
Νομίζω ότι μας χαρακτήριζε αυτή η ...
Η 4α να δίνει τον ρυθμό με τις 4 και 5 να ανεβάζουν και αυτοί παλμό ανά διαστήματα. Η 6 μέτρια πράγματα όπως και οι 1,2,3, οι οποίοι ξεκίνησαν 2-3 φορές ένα Εμπρός αητε
Αυτό που μου λείπει απ την Τούμπα είναι οι πυρσοί
Νομίζω ότι μας χαρακτήριζε αυτή η ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 16:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
Εχει αρχίσει να με ψήνει παραπάνω το NBA EUROPE από την Ευρωλίγκα. Αν φύγει η Ρεάλ θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Η αρχή του τέλους της Ευρωλίγκας
- Παρ 23 Ιαν 2026, 16:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Μάλλον όλοι εσείς που κράζετε θέλε την ομάδα 8η και να παλεύει με το Λαύριο
Δεν πατάω γήπεδο μέχρι να αλλάξει την συμπεριφορά του. Ουτε το δεκάρικο δεν αξιζει
Δεν πατάω γήπεδο μέχρι να αλλάξει την συμπεριφορά του. Ουτε το δεκάρικο δεν αξιζει
- Παρ 23 Ιαν 2026, 19:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Εγώ πιστεύω ότι η νωχελικότητα στην κερκίδα είναι αποτέλεσμα των κακών οργανωτών. Προσπαθούν να περάσουν τα νέα συνθήματα (πχ ΠΑΟΚαρα μου εξάρτηση) που όσο ωραία και να είναι οι παλιοί δεν τα τραγουδάνε. Επίσης, λένε κάνα δεκάλεπτο το ίδιο σύνθημα χωρίς να υπάρχει συμμετοχή. Θυμαμαι στο Νταμπλ όταν ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 22:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά αυτό με τα ντόμπρα και τα παντελονάτα είναι λίγο γραφικό.
Ντόμπρα και ξεντόμπρα είναι για τη δική μας καθημερινότητα για καμιά ταβέρνα.
Κανείς δε θα δώσει εκατομμύρια αν μπορεί να το αποφύγει για να τον λένε ντόμπρο, ας συνέλθουμε λίγο.
Δεν παίρνω σε καμία περίπτωση το μέρος του ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 08:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Χρειάζεται και αντίδραση στο γήπεδο. Κανένα εισιτήριο μέχρι να πληρώσει
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 10:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Για τον μπλακ απ μιλας ε; Εγώ θα τον ήθελα σίγουρα δίπλα στον μιχαMaklaz έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 10:42 Σήμερα όλοι είμαστε με την Σάντερλαντ στις 14:30 για το μεγάλο διπλό.
Υπόθεση εργασίας:
Άραγε αν πέσουν τα σφυριά υπάρχουν παίκτες που παίρνουν ελευθέρας το καλοκαίρι ή δεν θέλουμε επειδή θα είναι ελεύθερος;
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 12:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
“Ο ΠΑΟΚ τρομάζει τους αντιπάλους του”
-Λαζαρος ο χτίστης- 23/1/2026
Ζήσαμε να το ακούσουμε ΚΑΙ αυτο
-Λαζαρος ο χτίστης- 23/1/2026
Ζήσαμε να το ακούσουμε ΚΑΙ αυτο
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πανιωνιος Cosmorama Travel-ΠΑΟΚ, 24/1, 18:15, ΕΡΤ2
Τελείως ανιστόρητη η νέα γενιά των πανθήρων
Ακου εκεί γαμα την τουμπα όλη και τον ΠΑΟΚ τον καριολη
Ταγάρια
Ακου εκεί γαμα την τουμπα όλη και τον ΠΑΟΚ τον καριολη
Ταγάρια
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 20:28
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Το άλλο το φιδι, που έκανε καριέρα από τον ΠΑΟΚ, γιατί προωθεί τους Έλληνες διαιτητές εκεί στην ΕΠΟ; Ποιος πραγματικά τους θέλει εδω και χρόνια μάλιστα πριν καν τον ποιητή;
Πιστευεις θα σου στέλνει η ΟΥΕΦΑ ξένους διαιτητές μια ζωή; Πρέπει να αναδειχθούν και οι αιλληνες, ώστε να ανέβει το επίπεδο ...
Πιστευεις θα σου στέλνει η ΟΥΕΦΑ ξένους διαιτητές μια ζωή; Πρέπει να αναδειχθούν και οι αιλληνες, ώστε να ανέβει το επίπεδο ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 23:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Λέγοντας πράγματα σε ένα φόρουμ ή στα σοσιαλ μίντια δεν καταφέρνουμε κάτι
Ή αντίδραση φαίνεται πάντα στο γήπεδο. Εδώ θα φανεί τι ρόλο πραγματικά βαράνε οι σύνδεσμοι στον ΠΑΟΚ του σήμερα. Σηκώστε ένα πανό, φωνάξτε ένα σύνθημα, βρίστε τον και λίγο. Η αν δεν είστε διατεθειμένοι να τα κάνετε αυτά ...
Ή αντίδραση φαίνεται πάντα στο γήπεδο. Εδώ θα φανεί τι ρόλο πραγματικά βαράνε οι σύνδεσμοι στον ΠΑΟΚ του σήμερα. Σηκώστε ένα πανό, φωνάξτε ένα σύνθημα, βρίστε τον και λίγο. Η αν δεν είστε διατεθειμένοι να τα κάνετε αυτά ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Θα έχει να το λέει στα παιδιά του… ο ΜοντριτςМир έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 23:34
Ορίστε είμαστε κοντά σε Μόντριτς, τον ψήνει ο Τσαλοφ να δεχτεί την πρόταση που κατέθεσε το Μαράκι.
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 10:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Europemania II
Αν μαζευτείτε 10 αλάνια από δω μέσα εύκολα φτιάχνετε το κορυφαίο αθλητικό σάιτ στην Ελλάδα. Το λειτούργημα του δημοσιογράφου έχει πεθάνει εδώ και χρόνια κανεις δεν κάνει σωστά τη δουλειά τουDoomlord4 έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 08:23
Αυτές οι επεξηγήσεις μόνο στο PAOKMANIA![]()
Μην τα ψάξετε σε ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΝΤΕΥ
fORZA ΚΑΙ ΜΕΤΡΟπΟΛΙΣ