Η αναζήτηση βρήκε 175 εγγραφές

Return

από margas
Σάβ 31 Ιαν 2026, 10:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Είναι πραγματική μου απορία πως γίνεται να νιώθουμε σαν να έφυγε κάποιος δικός μας;

Κάθε μέρα φεύγουν άτομα σε δυστυχήματα αλλά δε νιώθω έτσι παρά μια στιγμιαία στεναχώρια. Τώρα ένιωσα λες και έφυγε κάποιος απ την οικογένεια μου. Οχι μόνο εγώ, αλλά όλοι μας. Πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν ...
από margas
Σάβ 31 Ιαν 2026, 10:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Αφήστε τις συνωμοσιολογία ρε παιδία, δεν γυρνάει ο κόσμος γύρω από εμάς. Η ομάδα έχει την αποκλειστική ευθύνη αν θα πετύχει τους στόχους της η όχι. Τόσα παραδείγματα έχουμε.

Φίλε αν ίσχυε αυτό που λες θα είχαμε γύρω στα 12 πρωταθλήματα, 15 κύπελλα και σίγουρα 2 συμμετοχές σε ομίλους ...
από margas
Σάβ 31 Ιαν 2026, 16:21
Jump to forum
Jump to topic

Για τις κληρώσεις θα σάς παραπέμψω σε μία συνομιλία που είχε κάνει ένας συμφουριτης με ΑΙ (για το βοθρολιμανο)και την είχε παρουσιάσει εδώ. Μπορεί να ήταν ο Γιάννης Αγιάννηςή την είχε σχολιάσει, δεν θυμάμαι. Ερώτηση στην απάντηση, ερώτηση στην απάντηση στο τέλος είχε παραδεχτεί και το μηχάνημα ότι ...
από margas
Σάβ 31 Ιαν 2026, 17:34
Jump to forum
Jump to topic

Margas, συμφωνούμε ότι ευνοούνται από την στιγμή που μπήκε μέσα η τεχνολογία.; Συμφωνούμε.Τώρα γιατί δεν ευνοούν την ομάδα οι κληρώσεις; Γιατί κάποιοι ή κάποιος δεν το θέλει. Θα συμφωνήσω μόνο για την Χάιφα. Και βάλτε και τίς διαιτησίες που έχουμε. Το νύχι του Σαματα που ήταν οφσάιντ με την ...
από margas
Σάβ 31 Ιαν 2026, 18:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Στην αρχη και ειδικά μετά το μάγκικο τους συμπαθούσα και αν τύχαινε έβλεπα και καμιά εκπομπή κυρίως για τα μεταγραφικά. Μετα το καλοκαίρι έπεσαν πάρα πολύ στα μάτια μου και πλέον τους έχω στην ίδια κατηγορία με το μετροπολις

Πως γνωρίζετε ότι διάβαζε εδώ μέσα; Είχε λογαριασμό με το όνομα του;
από margas
Κυρ 01 Φεβ 2026, 13:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κινηθεί νομικά σε όσους προσβάλλουν την μνήμη των θυμάτων στα social media
από margas
Κυρ 01 Φεβ 2026, 19:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ 01/02 - 19:30 NOVASPORTS PRIME

Ανατριχίλα και συγκίνηση οι στιγμές πριν το ματς. Δε θυμάμαι άλλο ματς που ήμουν τόσο συναισθηματικά φορτισμένος. Με τη Λυων δεν υπήρχαν καν συναισθήματα
από margas
Κυρ 01 Φεβ 2026, 20:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ 01/02 - 19:30 NOVASPORTS PRIME

Για σένα θα πεθάνω και για σένα μόνο ζω…

Πιστεύω πως όλοι βουρκώσαμε
από margas
Δευ 02 Φεβ 2026, 21:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Psagmenos4 έγραψε: Δευ 02 Φεβ 2026, 20:42 Πάντως ο Κολκας λέει ότι η ομάδα δεν το έχει αφήσει για εξτρεμ και δεν θα μου κάνει εντύπωση αν πάρουμε κάποιον δανεικό
Ο Κολκας πλέον αν σου πει καλημέρα κοιτάς τον ουρανό να δεις αν νύχτωσε
από margas
Τρί 03 Φεβ 2026, 21:15
Jump to forum
Jump to topic

Εδώ νομίζω πως θα πρέπει να καταλαβουμε κάτι.
Λέτε για τον Τσάπρα πως είναι γηγενής.. ο.κ είναι αλλά δεν είναι club trained. Aυτό σημαίνει πως αν δηλωθεί στην λίστα, κόβει αυτόματα έναν απ'τους οκτώ γηγενείς που δικαιούμαστε. Σε αντίθεση με τους club trained που μπορούν να δηλωθούν στην λίστα ...
από margas
Τετ 04 Φεβ 2026, 21:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟ - ΠΑΟΚ Τετάρτη 4/2, 20:30, COSMOTE SPORT1 HD

Θυμάται κανείς γκολ του πελκα απο τετ-α-τετ;

Πολυ πρόχειρα θυμάμαι ΠΑΟΚ Σπαρτάκ Μόσχας μετά τη μεγάλη ανατροπή να κάνει κλέψιμο στο κέντρο και να τη στέλνει αουτ αντί να κάνει το 4-2
από margas
Τετ 04 Φεβ 2026, 22:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟ - ΠΑΟΚ Τετάρτη 4/2, 20:30, COSMOTE SPORT1 HD

Οι γελοίοι έβριζαν και τον εβαγγελου ενώ τους έπαιζε 90-10 όλο το ματς

Η χειρότερη φετινή διαιτησία μετά το Λυων
από margas
Τετ 04 Φεβ 2026, 22:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Να υπενθυμίσω εδώ ότι ο Γιακουμακης δεν κλήθηκε στην εθνική (όπως και ο Δουβικας) για να κληθεί και να παίξει βασικός κάποιος τετει

Ονειρο όλων μας πρέπει να είναι 0 παίκτες του μεγάλου ΠΑΟΚ στην εθνική

Γιατί να ρισκάρω τραυματισμούς + έξτρα κούραση για τα επόμενα ματς για κάτι που ΔΕ με ...
από margas
Τετ 04 Φεβ 2026, 23:02
Jump to forum
Jump to topic

Παίκτης με @@ κατάπιε τον παίκτη @@

Επένδυση 14 μυριων :lol: