Είναι πραγματική μου απορία πως γίνεται να νιώθουμε σαν να έφυγε κάποιος δικός μας;
Κάθε μέρα φεύγουν άτομα σε δυστυχήματα αλλά δε νιώθω έτσι παρά μια στιγμιαία στεναχώρια. Τώρα ένιωσα λες και έφυγε κάποιος απ την οικογένεια μου. Οχι μόνο εγώ, αλλά όλοι μας. Πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν ...
Η αναζήτηση βρήκε 175 εγγραφές
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 10:33
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 10:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Αφήστε τις συνωμοσιολογία ρε παιδία, δεν γυρνάει ο κόσμος γύρω από εμάς. Η ομάδα έχει την αποκλειστική ευθύνη αν θα πετύχει τους στόχους της η όχι. Τόσα παραδείγματα έχουμε.
Φίλε αν ίσχυε αυτό που λες θα είχαμε γύρω στα 12 πρωταθλήματα, 15 κύπελλα και σίγουρα 2 συμμετοχές σε ομίλους ...
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 16:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τις κληρώσεις θα σάς παραπέμψω σε μία συνομιλία που είχε κάνει ένας συμφουριτης με ΑΙ (για το βοθρολιμανο)και την είχε παρουσιάσει εδώ. Μπορεί να ήταν ο Γιάννης Αγιάννηςή την είχε σχολιάσει, δεν θυμάμαι. Ερώτηση στην απάντηση, ερώτηση στην απάντηση στο τέλος είχε παραδεχτεί και το μηχάνημα ότι ...
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Margas, συμφωνούμε ότι ευνοούνται από την στιγμή που μπήκε μέσα η τεχνολογία.; Συμφωνούμε.Τώρα γιατί δεν ευνοούν την ομάδα οι κληρώσεις; Γιατί κάποιοι ή κάποιος δεν το θέλει. Θα συμφωνήσω μόνο για την Χάιφα. Και βάλτε και τίς διαιτησίες που έχουμε. Το νύχι του Σαματα που ήταν οφσάιντ με την ...
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 18:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Στην αρχη και ειδικά μετά το μάγκικο τους συμπαθούσα και αν τύχαινε έβλεπα και καμιά εκπομπή κυρίως για τα μεταγραφικά. Μετα το καλοκαίρι έπεσαν πάρα πολύ στα μάτια μου και πλέον τους έχω στην ίδια κατηγορία με το μετροπολις
Πως γνωρίζετε ότι διάβαζε εδώ μέσα; Είχε λογαριασμό με το όνομα του;
Πως γνωρίζετε ότι διάβαζε εδώ μέσα; Είχε λογαριασμό με το όνομα του;
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κινηθεί νομικά σε όσους προσβάλλουν την μνήμη των θυμάτων στα social media
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 19:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ 01/02 - 19:30 NOVASPORTS PRIME
Ανατριχίλα και συγκίνηση οι στιγμές πριν το ματς. Δε θυμάμαι άλλο ματς που ήμουν τόσο συναισθηματικά φορτισμένος. Με τη Λυων δεν υπήρχαν καν συναισθήματα
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 20:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ 01/02 - 19:30 NOVASPORTS PRIME
Για σένα θα πεθάνω και για σένα μόνο ζω…
Πιστεύω πως όλοι βουρκώσαμε
Πιστεύω πως όλοι βουρκώσαμε
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Τον βρίσκει καθαρά
- Δευ 02 Φεβ 2026, 21:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ο Κολκας πλέον αν σου πει καλημέρα κοιτάς τον ουρανό να δεις αν νύχτωσεPsagmenos4 έγραψε: Δευ 02 Φεβ 2026, 20:42 Πάντως ο Κολκας λέει ότι η ομάδα δεν το έχει αφήσει για εξτρεμ και δεν θα μου κάνει εντύπωση αν πάρουμε κάποιον δανεικό
- Τρί 03 Φεβ 2026, 21:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ νομίζω πως θα πρέπει να καταλαβουμε κάτι.
Λέτε για τον Τσάπρα πως είναι γηγενής.. ο.κ είναι αλλά δεν είναι club trained. Aυτό σημαίνει πως αν δηλωθεί στην λίστα, κόβει αυτόματα έναν απ'τους οκτώ γηγενείς που δικαιούμαστε. Σε αντίθεση με τους club trained που μπορούν να δηλωθούν στην λίστα ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 21:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ - ΠΑΟΚ Τετάρτη 4/2, 20:30, COSMOTE SPORT1 HD
Θυμάται κανείς γκολ του πελκα απο τετ-α-τετ;
Πολυ πρόχειρα θυμάμαι ΠΑΟΚ Σπαρτάκ Μόσχας μετά τη μεγάλη ανατροπή να κάνει κλέψιμο στο κέντρο και να τη στέλνει αουτ αντί να κάνει το 4-2
Πολυ πρόχειρα θυμάμαι ΠΑΟΚ Σπαρτάκ Μόσχας μετά τη μεγάλη ανατροπή να κάνει κλέψιμο στο κέντρο και να τη στέλνει αουτ αντί να κάνει το 4-2
- Τετ 04 Φεβ 2026, 22:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ - ΠΑΟΚ Τετάρτη 4/2, 20:30, COSMOTE SPORT1 HD
Οι γελοίοι έβριζαν και τον εβαγγελου ενώ τους έπαιζε 90-10 όλο το ματς
Η χειρότερη φετινή διαιτησία μετά το Λυων
Η χειρότερη φετινή διαιτησία μετά το Λυων
- Τετ 04 Φεβ 2026, 22:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Να υπενθυμίσω εδώ ότι ο Γιακουμακης δεν κλήθηκε στην εθνική (όπως και ο Δουβικας) για να κληθεί και να παίξει βασικός κάποιος τετει
Ονειρο όλων μας πρέπει να είναι 0 παίκτες του μεγάλου ΠΑΟΚ στην εθνική
Γιατί να ρισκάρω τραυματισμούς + έξτρα κούραση για τα επόμενα ματς για κάτι που ΔΕ με ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Παίκτης με @@ κατάπιε τον παίκτη @@
Επένδυση 14 μυριων
Επένδυση 14 μυριων