Η αναζήτηση βρήκε 175 εγγραφές
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 11:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Για κάποιο λόγο τα στελέχη που είναι στην ομάδα βρίσκονται εκεί. Ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς αν χρειάζεται να πάρουν παίκτη. Αν το θέλε ο ραζβαν θα γινόταν. Εγω όσο είναι χαρούμενος ο ραζβαν και θετικός με το πρότζεκτ της ομάδας είμαι καλα
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 16:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Ο βαζελος για χαρτί και γαύρο είναι ότι ο αρης για εμάς. Χίλιες φορές αυτός στα πλέι οφ, αν και θα χαρώ αν μπει τελικά η λειβαδια
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή να δώσουμε 1,5 μύριο στον Κομπωτη για ενα φιλότιμο παιδί;
Εγώ δεν έχω άποψη για τον παίχτη δε τον εχω δει καθόλου, αλλά το προς 25 και κάνει ουσιαστικά φέτος την πρώτη του καλή χρονιά, με προβληματίζει.
Και πέρυσι από τους καλύτερους παίκτες της Λειβαδιάς ήταν.
Είναι η 2η πολύ καλή του ...
- Δευ 26 Ιαν 2026, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά δεν έχει πληρωθεί ούτε ο Γέντρικ στο βολευ, το υποτιθέμενο δώρο Μυστακίδη. Μην αναρωτιέστε δηλαδή γιατί δεν παίζει καλά. Μου βγάζει πλέον τρομερή απέχθεια ο Τελης και δεν ξέρω αν γυρνάει αυτό
- Δευ 26 Ιαν 2026, 19:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Ο ένας τα βρήκε με τον ΑΣ και ξεκινάει να εκπληρώνει αυτό που υποσχέθηκε ΜΕ ΛΟΓΙΑ όταν ήρθε και ο άλλος δε δίνει το 2ευρω που συμφώνησε ΕΓΓΡΑΦΩΣ
Ή υποστήριξη του καλοκαιριού σε αυτόν τον άνθρωπο και το «βαριά βαριά…» με τον Παναιτωλικό ήταν ίσως οι χειρότερες ΠΑΟΚ στιγμές του 2025
Ή υποστήριξη του καλοκαιριού σε αυτόν τον άνθρωπο και το «βαριά βαριά…» με τον Παναιτωλικό ήταν ίσως οι χειρότερες ΠΑΟΚ στιγμές του 2025
- Τρί 27 Ιαν 2026, 00:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Η δική μου απορία είναι, αφού η αζουλ έχει λεφτά (είχε δώσει 9 για Γιακουμάκη), γτ «ξεπουλάει» τον Σάντσες μόνο με δύο; Ξέρουν κάτι;
Το καλοκαίρι μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Αν δε θέλει ο παίκτης να ανανεώσει τον γενναρη πάει όπου θέλει τζάμπα. Το καλοκαίρι θα παίρναν μαξ 1 ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 15:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Lyon-ΠΑΟΚ 29/1-22:00, Cosmotesportshd
Αντε γαμησου κωλοζωη
Αδέρφια ζείτε…
Αδέρφια ζείτε…
- Τρί 27 Ιαν 2026, 15:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Δικεφαλε που κάποτε για σένα 6 παιδιά φύγαν απ τη ζωή…
- Τρί 27 Ιαν 2026, 15:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα αδέρφια δεν τα κλαίμε, τα τραγουδάμε. Φωνάξτε όσοι θα είστε εκεί 100 φορές παραπάνω και να στε σίγουροι θα φωνάζουν μαζί σας κι αυτοί οι 6 και όσοι άλλοι έχουν φύγει άδικα όλα αυτά τα χρόνια
ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ
ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ
- Τρί 27 Ιαν 2026, 16:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Φιλε εχεις απόλυτο δίκιο. Ζητάω συγγνώμη για τη μλκια που έγραψα. Ελαφρύ το χώμα που θα τα σκεπάσει τα παιδιάSardan έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 16:20 Καλά χάσαμε 7 παιδιά οι άλλοι νοσοκομείο και βγαίνει να γράψει καθένας τη μαλάκια του και να το παίξει πραγματογνώμονας? Κινητό ο ένας ακίνητο ο άλλος....ρε πάτε καλά?
- Τρί 27 Ιαν 2026, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Εστω για σήμερα ρε αλάνια σταματήστε
- Τετ 28 Ιαν 2026, 18:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Μόνο εμένα με νευριάζει το «πάρε το διπλό για τα παιδιά που έφυγαν»;
Έφυγαν 7 ανθρώπινες ζωή ρε πστη μου και σε νοιάζει να κερδίσει η ομάδα; Δεν ξέρω καν αν θα βρω κουράγιο να δω το ματς αύριο
Έφυγαν 7 ανθρώπινες ζωή ρε πστη μου και σε νοιάζει να κερδίσει η ομάδα; Δεν ξέρω καν αν θα βρω κουράγιο να δω το ματς αύριο
- Τετ 28 Ιαν 2026, 23:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Μόνο εμένα με νευριάζει το «πάρε το διπλό για τα παιδιά που έφυγαν»;
Συνοπαδε μου....Αδερφέ μου....
το πως θα πονέσει,το πώς θα πενθήσει,το πώς θα θρηνησο ο κάθε ένας ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 00:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Ξέροντας την ομάδα μας η αναφορά στον ερυθρό είναι ανούσια και η κλήρωση με τη θελτα σίγουρηKabamaru11 έγραψε: Πέμ 29 Ιαν 2026, 23:58 Με Ερυθρο αστερα η Θελτα βιγκο εμεις,ο βαζελος με Πλζεν η Φορεστ.
Καλό παράδεισο αδέρφια, δεν πανηγυρίζονταν με τίποτα τα σημερινά γκολ, δε σου βγαινε
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 00:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Αφήστε τις συνωμοσιολογία ρε παιδία, δεν γυρνάει ο κόσμος γύρω από εμάς. Η ομάδα έχει την αποκλειστική ευθύνη αν θα πετύχει τους στόχους της η όχι. Τόσα παραδείγματα έχουμε.
Φίλε αν ίσχυε αυτό που λες θα είχαμε γύρω στα 12 πρωταθλήματα, 15 κύπελλα και σίγουρα 2 συμμετοχές σε ομίλους τσάμπιονς ...